Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 15 ] 

črc 2, 20, 14:05

Phorum NB
Phorum NB

Sedím v temném lese všude samá mlha, smutek a děsivé ticho. Nikde ani noha. Před lety tu bylo veselo, lidi tu pobíhali, děti se radovali, no nic tu nezbylo. Snad naleznu nějakého mužíčka, který mi dá naději, že nejsem na tomto světě poslední živá duše. Poví mi, že nás je více a je pro co žít. Bohužel plynou dny, týdny a roky a pořad nikdo nikde, pouze ticho a temnota, ale nevzdávám to a pořad věřím, že někde je trochu malého světla, které mi rozsvítí úsměv na tváří. Slunce zapadlo, já nechávám v lese svůj vzkaz na kamenech a směr kterým putuji. Snad na mě někdo narazí. Dnes už se u tábořím mezi skalami je zima a studený vzduch fouká. Udělám si táborák a půjdu snít o naději …

Zdravím vás M-G
Dovolte mi se představit, jsem Madmax, na DP hraju už od roku 1999,hodně sem si tu za žil dobrodružství, příjemné chvíle, ale i ty špatné.
Hra je pro mě už spíš srdcová záležitost, postupem času tu ubylo hráčů, což mě mrzí, jelikož bych moc rád nadále aktivně hrál. Proto sem se rozhodl, s odstupem času, že zkusím štěstí u vás. Moc rád bych se přidal právě k vám abychom si mohli užít víc zábavy ve hře. Můj cíl není kupit mamon, ale zahrát si, pobavit se a odreagovat se od reálu. Všichni potřebují nějak se odreagovat od reálného života.
Pro podání přihlášky dovaší gildy G-M sem se rozhodl z důvodu nehrát neustále solo a nebo kde s kým.

Něco o mě v Reálu.
Jmenuju se Tomáš, jsem z Karlovarského kraje, žiju sám, je mi 32 let, pracuji jako zedník. Mezi mé záliby patří uo, geocaching, moje auto a příroda.
ICQ: 286357100, Email: garia88@seznam.cz, Skype: hirosimanagasaki

Něco k historii na DP.
Býval sem v gildách, na začátku založení DP Spolku, pak jsem byl +S+, DOHR a nakonec sem byl v UNICORN hodně let. Míval sem tyto postavy Madmax-ranger, Sauron-mage, Kousek-cleric, Kladivko-craft. Teď mám nové postavy, jelikož staré jsou ztracené, mé nové aktívní postavy jsou Dcera Kladivka-craft, KralArtus-warrior, RedOfRaven-necromancer, LancelotFrenc-cleric, OfMagic a OfMerlin-mage, DrMadmax-ranger, Quinivery-paladin, Black Evil-vampire (míchačka). Specializace mam hotové na WarrioroviKralArtus – Destroyera na Craftovi Dcera Kladivka – Golem Master. PK nemám, kazí a ztrpčujíjejími prasárnami ostatním hru a zábavu.
Tak snad se má přihláška bude líbit. Doufám, že budu mít možnost se vám představit i ve hře a možná i mezi vás zapadnout. Budu se těšit na spoluprací a herní zábavu.

Cokoliv by vás zajímalo, rad odpovím na otázky a zůstávám s pozdravem
Madmax

Nahoru Nahoru

črc 2, 20, 15:55

Phorum Zombie
Phorum Zombie

vitaj,
prihlaska pekna, kolik kesi mas odloveno? jaka byla pro tebe keska s nejobtiznejsim terenem?

Merida - ostro
Moka Akashiya - brujah
Zatoichi - destro
Adora Dearhart - golem master
dale mag, teuton, druid, wh, loot kraft, gangrel, guardian, shaman

Mujtube | Sporadicky stream

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

črc 2, 20, 16:38

Phorum Admin
Phorum Admin

Ahoy vitam ta.. prihlaska pekna.. mno pozname sa uz z par dngov ked ma pribral Spolek na akcosku.. a uprimne musim priznat ze si ta pametam nie v najlepsiom svetle co sa herneho skillu tyka.. kazdopadne mozna to tak neni furt ale to co som zazil tak bola dost bieda na to ze hrajes uz tak minimalne 100 rokov.. Fakt je ze u nas nebol vzdy skill nejak uplne rozhodujuci ale vzdy vo velkej miere od neho zalezalo.. A musim ta upozornit ze cesta k nam je trnista..plna ukolov a solo Questov.. a ze sa u nas najdu hraci co ludom so slabsim vykonom pojdu "po krku" co rohodne nemusi byt nic prijemneho pokial nedokazes byt nad vecou :) tymto ta nechcem odradit len ta upozornujem ze moze nastat aj takyto scenar.. kazdopadne u nas dostane sancu kazdy nie vak kazdemu sa podari uspiet.. teda akokolvek sa rozhodnes prajem vela zdaru s prihlaskou

Teuton - Bajaja
Wh - Maniak
Gangrel - Brumteles
Celerik - Barbara
Baloo - Shaman(pracuje sa na tom)

Nahoru Nahoru

črc 2, 20, 18:21

Phorum Child
Phorum Child

Ahoj jak sou ty dp guild history tak si pamatuju ze si byl i u PM mel si koupenej jeho gh oni dal hrali a ty si prez gmka chtel aby se vystehovali a pak ten barak propadl proč si to udělal?

Něco k historii na DP.
Býval sem v gildách, na začátku založení DP Spolku, pak jsem byl +S+, DOHR a nakonec sem byl v UNICORN hodně let.

Ledfail-Necr
Moboul Jack-Brujah
Legenda-Mag
Led-Gangrel
Kirinda-Shaman
------------------------------

Nahoru Nahoru

črc 2, 20, 18:50

Phorum NB
Phorum NB

[quote="Nait"]vitaj,
mam rad lvl5 rad šplhám po stromech skalách a na místa kde je to dost nebezpečné ;)

Nahoru Nahoru

črc 2, 20, 19:04

Phorum NB
Phorum NB

Ahoj belingu jde vidět že sis všiml mé jediné gildy kterou sem založil buď a nebo protože nehraje moc nehrálo hráčů před rokem ano tak sem ze skupinou tří lidí založil gildu a ano zafinancoval sem si to celé sám a pak jsme se chytli kuli hráči který už je blok a bugoval tuto hru a díky tomu hráči zablokovali dobré lidi kteří přišli o majetek za x let tvrdé dřiny na dp a jelikož oni ho chtěli do gildy tak sem řek fajn já vám jí přenechám nechtěl sem se nadále tím zabývat ale nemam rad neférové lidi takže díky tomu že sem jim to přenechal chtěl sem od nich vyplatit část abych pomohl těm co přišli o vela aby neodešli dobří lidé z dp takže sem byl ochoten je pomoc vyšvihnout od nuly a tím jako bývalí gm své qildy sem učinil rozhodnutí přenechám vám to ale barák mi vyplatíte a víc sem se nestaral vyplatit nechtěli tak sem je nechal vystěhovat gildu měli mohli z určitou postavou co ji tak bránili mohli si pořídit sami barák a pokračovat ale jak to dopadlo rozpadlo se protože dotyčná osoba začala dělat zle i jim ve finále no ale to není nic co by bylo nějak duležité

Nahoru Nahoru

črc 9, 20, 18:48

Phorum Master
Phorum Master

Zdarec, paráda, budeme si zase hrát na mapkach? :P
S pozdravem Marius :D

Nahoru Nahoru

črc 9, 20, 21:44

Phorum NB
Phorum NB

[quote="Kentak"]tak zaleží jak to myslíš Kentáku ;)

Nahoru Nahoru

črc 10, 20, 09:13

Phorum Player
Phorum Player

Čau , postavy si všetky vytrénoval či zdedil ?
Všimol som si ,že maš dosť velku apatiu proti PK .
Vieš ,že ich hráme tiež ? Na odreagovanie ako píšeš ...
A už si nám par krát pekne vynadal...dokonca si išiel písat page GM ,že sme ti zhodili klienta...
Bolo to fakt ... ako by som to ... "plne emocii".

Neberieš to trochu moc vážne ?

Clerik (Online)
Ostro (Online)
Mag(Online)
Nekr (Online)

Nahoru Nahoru

črc 11, 20, 00:12

Phorum NB
Phorum NB

[quote="Creepo"]Ahoj ano trenil jsem si vše poctivě sám a můžu říct není to sranda a ano vynadal protože opravdu mi přišlo divný že se zobrazil pk název a okamžitě mi spadl klient a ano je to hra srdcové záležitosti a já sem spíš pvm hráč a ne pvp takže ja se spíš odreagovávám u mapek :) ale dobré vědět že bych mohl mít u vás aspoň imunku abych měl klid na svém odreagování a ano gm mi napsalo že to programem žádným nebylo takže moc pk nemusím to je pravda ale to je jen protože mě prudí když si sednu ke hře abych se odreagoval od reality :)

Nahoru Nahoru

črc 11, 20, 01:49

Phorum Master
Phorum Master
Věk: 31

Madmax píše:
Ahoj ano trenil jsem si vše poctivě sám a můžu říct není to sranda a ano vynadal protože opravdu mi přišlo divný že se zobrazil pk název a okamžitě mi spadl klient a ano je to hra srdcové záležitosti a já sem spíš pvm hráč a ne pvp takže ja se spíš odreagovávám u mapek :) ale dobré vědět že bych mohl mít u vás aspoň imunku abych měl klid na svém odreagování a ano gm mi napsalo že to programem žádným nebylo takže moc pk nemusím to je pravda ale to je jen protože mě prudí když si sednu ke hře abych se odreagoval od reality :)
bohuzial my sa zabijame aj medzi sebou takze ziadna imunita nehrozí a začni prosimta používať bodky a ciarky lebo som z tejto “vety” asi dostal migrenu :D
1. mal by si prestat fakovat ludi v hre
2. mal by si zacat fakovat ludi na discorde, je to zazivnejsie

Budeš ma mat rad keď som ta niekedy pojazdil na mapke? pofakujes ma?
Glhf

Nahoru Nahoru

črc 12, 20, 22:30

Phorum Admin
Phorum Admin

ked som spomenul tvoj skill za desta jak si ta pametam z dungov u spolku tak si mi napisal na icq toto : Ahoj hodně se za tu dobu změnilo ono přesedlat z magu a rangu na wara není tak jednoduché

to mi pride ako dost zaujimava logika.. teda aky charakter by si najradsej hral teda co je tvoja primarna postava? a zaujimalo by ma este preco si odisiel od spolku a preco si si vybral prave nasu guildu?

Teuton - Bajaja
Wh - Maniak
Gangrel - Brumteles
Celerik - Barbara

Nahoru Nahoru

črc 12, 20, 23:08

Phorum NB
Phorum NB

[quote="Ujo"]Ahoj Ujo prosím tě tak hraju skoro všechny postavy u spolku sem hrál clera a wara no jinak hraju podle toho co je potřeba nikdy sem nebyl top hráč a nikdy sem se za něj nepovažoval jsme lidi a všici děláme chyby ale pokud člověk nehraje denně dungy a netrénují se tak prostě se to lehko nenaučí každý char je nějak jinak složitý co si budeme povídat posledních par tel jsem hrál víc solo než ve vědčích skupinách takže ano nebylo lehké pro mě se naučit hned aspoň na úroveň wara a to že jsem podal přihlášku to protože chci hrát z lidmi a ne solo a taky protože na dp ze vším všudy je tu 50 hráčů online tak si myslím že by lidi měli hrát po spolu jak sem řekl za zkoušku člověk nic nedá ale když to nezkusí nic se nedozví ve spolku sem se jednoduše nepohodl a myslím že asi tak to to musí stačit protože nechci tady říkat na někoho něco nebo tak prostě jednoduše a zkrátka jsme se nepohodli a odešel jsem ;)

Nahoru Nahoru

črc 12, 20, 23:48

Phorum Admin
Phorum Admin

Pozri ja nebudem nikoho sudit nez ho poriadne poznam..len sa snazim zistit co hladas a preco si si vybral prave nas.. vsetci sme lumky a nikto uceny z neba nepadol..proste niekomu to ide viac od ruky niekomu menej ale vsetko je o treningu.. najpodstatnejsie su 2 veci... a to je zapadnut medzi kolektiv a aktivita... nas prijmaci proces neni jednoduchy nebudem ti klamat a mas na to nejaky cas..ked to zvladnes a zapadnes tak parada.. ale ked ti to nepojde a nebude ani snaha tak bohuzial musis hladat stastie inde..

Teuton - Bajaja
Wh - Maniak
Gangrel - Brumteles
Celerik - Barbara

Nahoru Nahoru

led 16, 21, 19:26

Phorum God
Phorum God

Zamítnuto *lock*

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]