Sedím v temném lese všude samá mlha, smutek a děsivé ticho. Nikde ani noha. Před lety tu bylo veselo, lidi tu pobíhali, děti se radovali, no nic tu nezbylo. Snad naleznu nějakého mužíčka, který mi dá naději, že nejsem na tomto světě poslední živá duše. Poví mi, že nás je více a je pro co žít. Bohužel plynou dny, týdny a roky a pořad nikdo nikde, pouze ticho a temnota, ale nevzdávám to a pořad věřím, že někde je trochu malého světla, které mi rozsvítí úsměv na tváří. Slunce zapadlo, já nechávám v lese svůj vzkaz na kamenech a směr kterým putuji. Snad na mě někdo narazí. Dnes už se u tábořím mezi skalami je zima a studený vzduch fouká. Udělám si táborák a půjdu snít o naději …
Zdravím vás M-G
Dovolte mi se představit, jsem Madmax, na DP hraju už od roku 1999,hodně sem si tu za žil dobrodružství, příjemné chvíle, ale i ty špatné.
Hra je pro mě už spíš srdcová záležitost, postupem času tu ubylo hráčů, což mě mrzí, jelikož bych moc rád nadále aktivně hrál. Proto sem se rozhodl, s odstupem času, že zkusím štěstí u vás. Moc rád bych se přidal právě k vám abychom si mohli užít víc zábavy ve hře. Můj cíl není kupit mamon, ale zahrát si, pobavit se a odreagovat se od reálu. Všichni potřebují nějak se odreagovat od reálného života.
Pro podání přihlášky dovaší gildy G-M sem se rozhodl z důvodu nehrát neustále solo a nebo kde s kým.
Něco o mě v Reálu.
Jmenuju se Tomáš, jsem z Karlovarského kraje, žiju sám, je mi 32 let, pracuji jako zedník. Mezi mé záliby patří uo, geocaching, moje auto a příroda.
garia88@seznam.cz, Skype: hirosimanagasaki
Něco k historii na DP.
Býval sem v gildách, na začátku založení DP Spolku, pak jsem byl +S+, DOHR a nakonec sem byl v UNICORN hodně let. Míval sem tyto postavy Madmax-ranger, Sauron-mage, Kousek-cleric, Kladivko-craft. Teď mám nové postavy, jelikož staré jsou ztracené, mé nové aktívní postavy jsou Dcera Kladivka-craft, KralArtus-warrior, RedOfRaven-necromancer, LancelotFrenc-cleric, OfMagic a OfMerlin-mage, DrMadmax-ranger, Quinivery-paladin, Black Evil-vampire (míchačka). Specializace mam hotové na WarrioroviKralArtus – Destroyera na Craftovi Dcera Kladivka – Golem Master. PK nemám, kazí a ztrpčujíjejími prasárnami ostatním hru a zábavu.
Tak snad se má přihláška bude líbit. Doufám, že budu mít možnost se vám představit i ve hře a možná i mezi vás zapadnout. Budu se těšit na spoluprací a herní zábavu.
Cokoliv by vás zajímalo, rad odpovím na otázky a zůstávám s pozdravem
Madmax