Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 31 ] 

čer 1, 20, 20:45

Phorum NB
Phorum NB
Věk: 35

Ahoj ve spolek,

jmenuji se Pavel. Je mi 30 let. Pracuji jako zaměstnanec a i podnikám s občerstvením. Mám ženskou, která mě pěkně leze krkem a jinak jsem šťastný a spokojený :).

Moje postavy jsou obě nové a modré: Athelstan (Paladin)
Floki (Nekro)

Ultimu Online jsem hrál před 18 lety. Jaká může být asi historie 12-letého kluka, byl jsem pošuk a uličník ;).

Rád vtipkuji. Jsem spravedlivý a čestný. Mám rád lidi, na který se můžu spolehnout, jak v životě, tak i ve hře. Jsem kolektivní/společenský.

S kodexem souhlasím.

Se srazy asi problém nebude - nevim, zda mě ženská pustí :D.

Vztah k MG mám dobrý, proto jsem si i zvolil právě Vás. Budu pevně doufat, že u Vás uspěji a Vy si mě vezmete mezi sebe.

Můžu logovat TS, UO mapu i ICQ.

Zkušenosti nějaký mám, ale samozřejmě se musí oživit. Rozhodně se nemusíte se mnou bát chodit dungy. Poslouchám a nejsem ztřeštěný běhal. Většinou jsem zachraňoval výpravy :D.

Protože nechci k hodně staré a profláklé Guildě. Rád bych z doslechu k někomu normálnímu. Novému. Pokusil se být silnější a lepší než ty co mají nahrabáno díky historii :).

Kontakt:

tel.: 776 166 685, ICQ new mám, ale nikde nemůžu najít číslo :D :D :D. Asi se to taky změnilo,..

Hezký den všem!

Nahoru Nahoru

čer 1, 20, 22:34

Phorum Zombie
Phorum Zombie

ahoj,
vitaj, ktera guilda je podle tebe stara a proflakla napriklad? ja jen abychom vedeli jakym smerem se nevydat :)

par otazek:

Pred jak dlouhou dobou si se vratil k uo? Jake dungy si od te doby prosel? S jakyma lidma si hraval tedka v dobach davnych? Daval sis uz nekdy nekam prihlasku? Pamatujes si aspon prezdivku jakou si mel na icq? Jaky nick mas na discordu? Jake postavy si kdy mel? Jake prohresky si mel v minulosti? (vcetne postav co treba uz nemas nebo co si mel treba zrovna pujcene) Od koho si se doslechl ze jsme normalni?

Merida - ostro
Moka Akashiya - brujah
Zatoichi - destro
Adora Dearhart - golem master
dale mag, teuton, druid, wh, loot kraft, gangrel, guardian, shaman

Mujtube | Sporadicky stream

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 1, 20, 22:34

Phorum Master
Phorum Master

Zdarec, co nějaká historie guild, spoluhraci a nejake prohresky ? :)

Nahoru Nahoru

čer 1, 20, 23:12

Phorum NB
Phorum NB

Nait píše:
ahoj,
vitaj, ktera guilda je podle tebe stara a proflakla napriklad? ja jen abychom vedeli jakym smerem se nevydat :)

par otazek:

Pred jak dlouhou dobou si se vratil k uo? Jake dungy si od te doby prosel? S jakyma lidma si hraval tedka v dobach davnych? Daval sis uz nekdy nekam prihlasku? Pamatujes si aspon prezdivku jakou si mel na icq? Jaky nick mas na discordu? Jake postavy si kdy mel? Jake prohresky si mel v minulosti? (vcetne postav co treba uz nemas nebo co si mel treba zrovna pujcene) Od koho si se doslechl ze jsme normalni?

Nait Nait Nait,

jestli jsi ten starej dobrej hráč, tak Tě už znám :). Amonthia a LaG, pak DoHR (tam jsem byl), ale nic proti nim nemám. Takhle jsem to nemyslel, ale každý se jeví trošku jinak. Né pokaždé tam musí být sympatie.

Hraju dva dny. Spíš neprošel, než prošel. Ale starý dungy znám. Decid, Cove, Pride, Despice, Shame,.. Chce si to jen rozpomenout. Hele moc si ty dávný doby nepamatuji. Už to vnímám opravdu zkresleně. Rád bych tady vytasil nějaký jméno, ale pokud ho neuvidim, tak netušim :). Ohledně minulosti no ICQ jsem měl nějaký asi 331 321 018 (pokud si ho pamatuji), na čísla jsem memorka, ale na jména ne. To už po mě chceš moc. Měl jsem snad jen AFK hidding a anatomy - chodil jsem do školy a měl jsem to zapnutý :D.

Tak jako tak, snad nebudeme hodnotit 12 letýho prcka. Když mi je 30 a mám jiný svět ;).

Znám se s GM, když jsem byl malej, šli jsme hrát do Holešovic Lasergame :D :D :D. Byl tu GM Káj a Suerte.

Jdu chrnět, dobrou ;)

P.S. Nebyl jsi náhodou v Orderu nebo Chaosu ? :D Měl jsi mě rád :D

Nahoru Nahoru

čer 2, 20, 10:25

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 33

hmm další co se vrací po X letech ke hře ...

taky najdu pár otázek:
copak tě vede k UO se vrátit?
proč se jmenuješ podle mnicha z Vikingu?
jaký máš rád alkohol?
co rád posloucháš?
proč je Kentak debil?
a nakonec: jaké hodláš hrát postavy.

Original - Sardaukar
Vengeance - Deviátor
Emperor Veliky - Bishop
+ hromada dalších

Nahoru Nahoru

čer 2, 20, 10:53

Phorum Zombie
Phorum Zombie

Athelstan píše:
v Orderu nebo Chaosu ?

ano

Athelstan píše:
:D Měl jsi mě rád :D

no to ja mam rad kazdeho tj siroky pojem :]

hele nam nejde ani o to soudit tve hrichy z minulosti, spis si overit totoznost, ono se totiz stava ze se muze do nejake guildy nahlasit nekdo kdo tu guildu chce akorat praskat kamaradum pk, vetsinou to byvaji lidi bez historie, napriklad:
http://forum.rbrn.eu/viewtopic.php?f=2& ... 8ecd473608

takze by bylo prima kdyby si dal vic infa za co si hral a s kym, pokud to dobre chapu tak si byl v dohru? pamatujes si z tama nake lidi? nejake dalsi guildy kde si byl nebo ses aspon hlasil? Postavy co mas ted si hraval i v tech davnych dobach? Pokud se stydis zverejnovat nake info klidne me to muzes napsat na icq/discord. Idealni by bylo kdyb se za tebe nekdo koho zname mohl zarucit, promin ale diky hlave derave uz si te nak nepamatuju, jmeno mi prijde povedome ale spis mi to pripomina nakou postavu z nejakheo serialu.

Merida - ostro
Moka Akashiya - brujah
Zatoichi - destro
Adora Dearhart - golem master
dale mag, teuton, druid, wh, loot kraft, gangrel, guardian, shaman

Mujtube | Sporadicky stream

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 2, 20, 11:10

Phorum Master
Phorum Master
Věk: 31

Cau, hrám to 15 rokov a pamätám si 90% svojich postáv a guild kde som bol. Takze ti radim sa rozpamätat pretoze na takýchto zabudlivcov začínam mat alergiu. Dik

Nahoru Nahoru

čer 2, 20, 11:42

Phorum God
Phorum God

My nejsme nová guilda, jsme jedna ze starších proflaklých guild na DP... Jsme spolek starších lidí co tu hru hrajou už přes 20 let...

Takže tě tady vítám, jelikož hraješ 3 dny i s cestou, jak na. tom jsou tvoje postavy? Skilly, questy, specializace?

A jak dlouho jsi hrál před těmi 18 lety kdy jsi skončil?

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 2, 20, 12:18

Phorum Admin
Phorum Admin

Ahoj... meno pod ktorim sa sem hlasis Ika z dohru neeviduje ziadnu prihlasku za celu dobu DP... dalsia divna vec je to ze si sice nepametas meno svojich postav ale pametas si ze si zachranoval vypravy.. pred 18 rokmi..velmi zaujimave.. takze zacni spominat na to kto si bol alebo na mena s kym si hral a ked si to preverime mozeme budovat nejaku tu doveru..inak zamna velmi podozriva prihlaska...

Teuton - Bajaja
Wh - Maniak
Gangrel - Brumteles
Celerik - Barbara
Baloo - Shaman(pracuje sa na tom)

Nahoru Nahoru

čer 2, 20, 19:47

Phorum NB
Phorum NB

Vapik / Original píše:
hmm další co se vrací po X letech ke hře ...

taky najdu pár otázek:
copak tě vede k UO se vrátit?
proč se jmenuješ podle mnicha z Vikingu?
jaký máš rád alkohol?
co rád posloucháš?
proč je Kentak debil?
a nakonec: jaké hodláš hrát postavy.

Ultima neni jako Lineage II, který velice rád hraji, ale bohužel, je to o čase,... Takže proto jsem zvolil UO.Protože je to víc flexibilnější ohledně časové investice. To neznamená, že nechci hrát :). Ale makám jako každý chlap.

Protože se na Vikingy teď dívám. Přemýšlel jsem nad něčím originálním :). Althestan mě zaujal, byla to super role.

Rum a Whisky.

Poslouchám asi všechno, ale když jdu do klubu, tak House.

Kdo je Kentak? A proč debil? Nevim o čem mluvíš :).

Nooo začal jsem natěšeně Nekra,.. ale bylo mi řečeno, že ty nechcete, tak hraju Pala :D.

Nahoru Nahoru

čer 2, 20, 19:54

Phorum NB
Phorum NB

Nait píše:
Athelstan píše:
v Orderu nebo Chaosu ?

ano

Athelstan píše:
:D Měl jsi mě rád :D

no to ja mam rad kazdeho tj siroky pojem :]

hele nam nejde ani o to soudit tve hrichy z minulosti, spis si overit totoznost, ono se totiz stava ze se muze do nejake guildy nahlasit nekdo kdo tu guildu chce akorat praskat kamaradum pk, vetsinou to byvaji lidi bez historie, napriklad:
http://forum.rbrn.eu/viewtopic.php?f=2& ... 8ecd473608

takze by bylo prima kdyby si dal vic infa za co si hral a s kym, pokud to dobre chapu tak si byl v dohru? pamatujes si z tama nake lidi? nejake dalsi guildy kde si byl nebo ses aspon hlasil? Postavy co mas ted si hraval i v tech davnych dobach? Pokud se stydis zverejnovat nake info klidne me to muzes napsat na icq/discord. Idealni by bylo kdyb se za tebe nekdo koho zname mohl zarucit, promin ale diky hlave derave uz si te nak nepamatuju, jmeno mi prijde povedome ale spis mi to pripomina nakou postavu z nejakheo serialu.

Jooo tak to musíš být ty :D :D :D. Přesně, měl jsi hodně lidí rád, ale na mě jsi byl fakt hodnej :D.

Musel bych se zeptat Mandose, zkusim najít nějaký e-mail. Hele kamarád byl Zentar (Norion). Diť jsem byl i na srazu :D. Dnes asi moc nových lidí neni co ? Hele nikoho nechci práskat. Chci si normálně zahrát. Ani nevim komu bych práskal :D. PK se bojim bojim :D. Navíc vždy si chci užít dungu - ničim nerušený,.. Kéž bych v DoHRu viděl členy, ale nejde jim to zapnout, už jsem se snažil :D.

Ne tohle jméno nemá semnou nic společnýho. Ani Floki ani Athelstan. Hrál jsem Paladina a trávil jsem hodně času v Maze, běhal jsem lidem náramky :D.

Rád jsem chodil s Crystal Halou. I přesto, že jsem měl majetek snad v řádech 50m :D. Rare věci. Old cooper, atd atd :D. Já si vzpoměnu :D.

Nejde o tajemství, kdybych Ti řekl nick, vzpomněl by sis a vzal bys mě hned ;). Pokud by mě teda někdo nevyhejtoval :D.

Nahoru Nahoru

čer 2, 20, 19:57

Phorum NB
Phorum NB

Polemic píše:
Cau, hrám to 15 rokov a pamätám si 90% svojich postáv a guild kde som bol. Takze ti radim sa rozpamätat pretoze na takýchto zabudlivcov začínam mat alergiu. Dik

Kdybych si měl pamatovat svůj progres všech online her a her co jsem hrál, tak bych byl asi v guinessově knize rekordů :). Přemýšlim jak to zjistit. Jestli je tu Mandos, tak se ho zeptám. Já mám teď alergiu pouze na řepku :D.

Nahoru Nahoru

čer 2, 20, 20:01

Phorum NB
Phorum NB

Bart píše:
My nejsme nová guilda, jsme jedna ze starších proflaklých guild na DP... Jsme spolek starších lidí co tu hru hrajou už přes 20 let...

Takže tě tady vítám, jelikož hraješ 3 dny i s cestou, jak na. tom jsou tvoje postavy? Skilly, questy, specializace?

A jak dlouho jsi hrál před těmi 18 lety kdy jsi skončil?

Děkuji za přivítání, to je milé. Joo no, já blbec ještě kopal v dole :D. Moje postavy - Nekr má skillcup asi 550,. Paladina pojedu teď druhý den.

Hrál jsem od 12 let do cca 15 let. Pak jsem skončil.

Nahoru Nahoru

čer 2, 20, 20:04

Phorum NB
Phorum NB

Ujo píše:
Ahoj... meno pod ktorim sa sem hlasis Ika z dohru neeviduje ziadnu prihlasku za celu dobu DP... dalsia divna vec je to ze si sice nepametas meno svojich postav ale pametas si ze si zachranoval vypravy.. pred 18 rokmi..velmi zaujimave.. takze zacni spominat na to kto si bol alebo na mena s kym si hral a ked si to preverime mozeme budovat nejaku tu doveru..inak zamna velmi podozriva prihlaska...

Boha kluci, tak přijeďte na návštěvu. Sedneme si na zahrádce, podívate se mi do PC :D. Co to do Vás vjelo ? Kdybych řekl, že jsem novej hráč, udělal bych líp. Sežeňte mi Mandose :). Měl jsem jednu hlavní postavu, měl jsem jich dost, ale PK jsem neměl.

Hráč Beling se o mě jako jeden z mála stará a pomáhá mi s questama. Tak jsem nechtěl dlouho vybírat. Spíš jsem si řekl, ono je to jedno, dnes moc hráčů neni.

Nahoru Nahoru

čer 3, 20, 15:46

Phorum God
Phorum God

Athelstan píše:
Boha kluci, tak přijeďte na návštěvu. Sedneme si na zahrádce, podívate se mi do PC :D. Co to do Vás vjelo ?

Vtipálku neuvedl jsi ani celé jméno, natož odkud jsi... Ale můžeš se přijet představit do Brna na pivo.

Promiň ale neprůhledná historie, prakticky neuvedený žádný realný kontakt, tak se nediv.

Napiš mi na icq, uvedeno na webu.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 31 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]