Ahoj všem,
dopředu se omlouvám, že body nedodržím odstavec po odstavci, protože jsem člověk spíše přes volnou formu psaní, nicméně zodpovím snad vše, co se v 11 bodech po mě očekává, srozumitelně a čitelně.
Jmenuji se Jakub, je mi 22 let. Pocházím z Ústí nad Labem a cca 4 měsíčně zpětně jsem se stěhoval z Ústí do Plzně. V Plzni bydlím s přítelkyní (díky bohu za ní a její trpělivost s mojí závislostí k UO a práci) a dvěma ušákami.
Co se týče práce, tak pracuji již 4 rokem jako konzultant a trenér v jedné velké nejmenované firmě, kdo má Magentu 1, bude vědět
. Co se týče nějakých jiných aktivit než je tahle hra, tak těch moc upřímně kromě cestování není, protože moje práce je zároveň mým koníčkem. Co se týče jídla miluji víno, sýr a vajíčka! Tvrdý alkohol jde trochu mimo mě, pokud nejsem zrovna u našich na Moravě. Já jako osobnost? Jsem občas akorát zbrklý a zbytečně zmatkuji.
Aktuálně to není se mnou žádná sláva a proto hraji aktivně pouze dvě postavy:
Rytíř Palačinka – paladin, max skills, specialita na magického paladina/přemýšlím o změně na teutona.
The Freeze – necromancer, max skills. Ano, mám jeden trest a to za afk mining. U vaření
jsem tak trochu zapomněl, že mám zapnutý script. Myslím si, že to dá ale odpustit, oproti jiným věcem, které hráči dnes dělají…
Thranduill – ranger, max základní skilly
Zastávám toho názoru, že méně je více občas lepší, jakmile budu umět tyhle dvě postavy alespoň na skvělé úrovni, začnu dělat specku na rozdělaného ranga a s ním se budu učit také hrát. PK v tuhle chvíli žádné nemám, protože v PvP prostě neumím plavat, ale neříkám, že jsem nepřemýšlel si PK čistě pro PvP založit, protože dát jednu postavu, ať mága nebo nekra dohromady, je záležitost jednoho dne a pár knížek.
Na DP jsem se vrátil minulý rok, takže aktuálně něco přes rok a půl. Hru ale jako takovou jsem zapnul tenkrát kdysi ve 12 letech už s kamarádem na základní škole a dobře si pamatuji na tu radost ze hry, kterou bych chtěl zase mít (třeba vykopávat se po škole z tutoriálu *usmívá se*). Hrával jsem za mága „Ratafak“. V tuhle chvíli opouštím Amonthii, což je jedna jediná guilda v které jsem kdy byl. Už před rokem jsem pochopil, že tu nikdy nebude aktivita jako dříve a k tomu, abych se někam dostal a posunul jak znalostně tak po stránce zkušeností. Co se týče guildy jako takové, tak jsem nesmírně rád za spoustu lidí, které jsem poznal a co pro mě udělala, jakou trpělivost se mnou měli a co všechno mě naučili. Důvodů proč jsem odešel je několik, ať neshoda s určitým lidmi, mrzí mě, že spousta věcí není jako dříve, nebo lidi kteří hráli. Dle mého názoru lidi spolu nedrželi tak jako dříve, ale to je třeba jenom můj pohled. To, že jsme si hráli na menší skupinky kdo s kým může a nemůže někam chodit, hrát, což je dle mého názoru důvod, proč teď pár lidí končí i se hrou jako takovou a to já nechci…. Více se mě klidně můžete doptat na TSku třeba.
S kodexem nemám sebemenší problém ba naopak se mi doopravdy líbí, protože je hezky direktivně nastavený a směruje k něčemu. Nejenom ve hře, ale i v reálném životě mám rád pevně nastavené věci a to, že domluva platí. Jenom nevím, co si mám představit pod nevhodnými tělesnými projevy?
Za své zkušenosti se pokusím odpovědět asi takto. Převážně hraji paladina a i po roce neustálého hraní mě strašně ta postava baví. Poté hraji nekra, jenže s tím mě nikdo do nějakého většího dungeonu nevezme, mluvím například říši, desp apod. Převážně mám asi prošlé všechny dungeony, ty těžší některé párkrát, některé vícekrát. Dávám na rady zkušenějších a nehádám se a proto si myslím, že i když jsem občas moula nechápavý, dá se se mnou pracovat, protože poslouchám co se mi říká.
Mapu loguji denně i když ne každý den sedím u hry 12h (mám ji zaplou i v práci
). Na TSku jsem taky pořád a ICQ mám i v telefonu. Na to navážu svojí aktivitou, kterou nemám přesně danou, protože v práci jsem v měsíci většinou alespoň jeden víkend a mám převážně 12h směny. V týdnu u toho sedím např. 2 celý dny, nebo ob den 3-5h. Fórum beru jako samozřejmost.
Na sraz klidně velmi rád dorazím. Pokud vím dostatečně dopředu datum, dokážu si to volno zařídit.
Přihlášku do MG beru jako výzvu a možná nový nádech lidí okolo sebe. Vím, že MG je guilda primárně založena PvM, což je to, co mě baví nejvíce. Chci mít možnost občas projevit názor, lidi, kteří do mě nebudou rýpat hloupými narážky, lidi co jsou fajn a chtějí si i se mnou zahrát, kteří mě nebudou brát jako bych neexistoval. Chci se u hry smát a zahrát si s fajn lidmi, neřešit jestli jsme v dungeonu hodinu, nebo do 4h do rána. Věřím v to, že můžu být zároveň přínosem, sice nemám velké zkušenosti, ale dá se na mě spolehnout a umím dodržet slovo, i když jsem jouda co občas něco podělá a občas mu něco trvá
. Nemůžu a ani nebudu hodnotit MG jako guildu takovou, protože jsem s guildou nestrávil žádný delší čas a proto s ní nemůžu mít ani žádný vztah, ale názor ano a můj názor je takový, že všichni lidi můžou být fajn a chovám se k nim tak, jak bych chtěl aby se chovali oni ke mně a jenom protože někdy tenkrát kdysi se dvě guildy nepohodli a já zrovna z jedné odcházím a chci do druhé pro mě nic neznamená. Kdykoliv jsem na trhu, nebo na ICQ s někým od MG komunikoval, ať šlo o obchod, nebo jenom diskuzi, tak bylo vše v pohodě. Jsme lidi, nehraje nás tu milion a já si tu hru chci užít…. Rád bych navštívil ještě spoustu míst, které jsem nenavštívil a rád bych poznal další lidi, kteří budou mít chuť ke hraní tak jako já a ne kazit hru ostatním.
V tuhle chvíli mě už asi nic nenapadá a jestli jsem na něco zapomněl, tak se omlouvám, protože se mě zavírají očka
. Kdybyste cokoliv potřebovali, nebo se chtěli zeptat, tak na ICQ 729971963 mě zastihnete nonstop. Napsal bych sem i tel. č. na sebe, ale fórum je veřejné. Mějte se hezky a budu se těšit na reakce .