Ahoj, hledám na DP nějakou akční gildu. Procházel jsem si stránky jednotlivých gild na oficiálním webu DP a vypadá to, že jste nejakčnější. Kontaktoval jsem Naita (adept mastra) na icq, ten mi poradil, ať postnu přihlášku zde na fóru. V první fázi bych tedy zodpověděl základní otázky.
1. Kdo jste? – vlastním jménem Roman Chmelař (Ing. Bc.), plně vytížený pracující člověk s hezkou prací, milující otec dvou milujících dětí a taky milující manžel milující manželky, hledající na DP odreagování od životního shonu.
2. Jména a charaktery Vašich postav (všech, i PK). – Bossy (paladin); postava je už použitelná na výpravy (hlavní skilly – heal, sw, magery se blíží k max.; součet skillů cca 900)
3. Vaše UO Guild history. – fakticky žádná
4. Něco přímo o Vás. – naznačeno v odstavci 1. Ve volném čase se rád sebevzdělávám v různých oblastech, zároveň hledám životní rovnováhu. Podnikáme s rodinou výlety, jezdím na motorce, pokud to jde, sportuji (běh, plavání, kolo)a trávím čas s přáteli.
5. Souhlasíte s Kodexem? - Ano.
6. Srazy? - nebráním se, otázkou je kde, kdy…
7. Jaký je Váš vztah k MG? - dělal jsem výběr aktivních gild na DP. MG společně s Amonthia vyšly jako nejaktivnější. Dle stránek a pojetím hry mi přišla zajímavější vaše Gilda MG.
8. Můžete logovat UO mapu, TS, ventrilo, skype, icq? – UO mapa ano, TS neznám, ventrilo neznám, skype ano, icq ano.
9. Vaše UO zkušenosti. – bohaté a základní. Cca 15 let zpátky jsem hrál hlavně PK wara GodZillu, tím jsem se ochudil o velkou zábavu s dungama. War se ke mně dostal už jako PK a byl super vytrénovaný. Následně jsem ještě založil Morgana – vampýra, dostal jsem se s alchemkou na míchání GS a GB a do stone gargoyla. S UO jsem přestal jednak kvůli neoprávněnému trestu za zneužití bugu na goldmedailon (3 x jsem psal GM, ať to opraví a nikdy nereagovali, po cca měsíci pak přišel trest a snížení skillů). Morgan dostal jail za AFK, postavy jsou již fuč.
10. Proč? - jak jsem psal výše, hledám odreagování, mlátička paladin mi vyhovuje, stačí ukázat co zabít, člověk nemusí moc přemýšlet. S fenou se taky zatím jen učím (používal jsem UO assist) a potřeboval bych help. Pal mi v mnohém příjde lepší než war (samostatnější), zároveň to ale není na sólování dungu jako s necrem. Když už UO lognu, rád bych podnikl nějakou výpravu, proto jsem se rozhodl najít nějakou aktivní gildu, co mi může také v mnohém poradit a říct jak hrát lépe.
11. Kontakt. FB – roman chmelař, email –
nemamradnovu@seznam.cz, icq – 650340152.
Pokud by bylo potřeba něco z mé strany doplnit, klidně napište na uvedené kontakty.