Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 22 ] 

čer 9, 13, 06:08

Phorum NB
Phorum NB

1. Kdo jste?
Tak , volam sa Samuel. Pochadzam zo Slovenska, ale byvam pri hraniciach s Českom. Mam 18 rokov. A som študent, takže hravam aj v škole :P

2. Jména a charaktery Vašich postav (všech, i PK).
Joe Corozzo - Warrior (Guardian)
Enrico Corozzo - Cleric
Varus - Ranger
(PK nehrajem ani hrat nechcem)
3. Vaše UO Guild history.
Zatial som bol len u Dohr. Kedze tam hraju len tak 2-3 ludia aj to raz zacas naraz. Rozhodol som sa že sa nejake tie skusenosti pokusim naucit od vas .

4. Něco přímo o Vás.
Tak som trocha nervak , ale nechavam si to vzdy pre seba, teda aspon sa snazim. Som na DP novacit takze sa rad necham poucit. Hladam guildu aby som sa naucil chodit dungy a ovladat postavu ako sa len da a kazdy den ziskavat nove skusenosti. Hravam velmi casto takze s Aktivnostou urcite nebude problem.

5. Souhlasíte s Kodexem?
Tak urcite.

6. Srazy?
Ked sa bude dat tak urcite.

7. Jaký je Váš vztah k MG?
Tak zatial celkom dobry nic zle som o Vas nepocul tak preco sa nestat jednym z vas.

8. Můžete logovat UO mapu, TS, ventrilo, skype, icq?
Jasne

9. Vaše UO zkušenosti.
Takze hrajem to uz niekolko rokov ale boli tam uz aj nejake tie prestavky. Hral som na ID,IR, Moria a teraz asi priblizne 2-3 mesiace DP.

10. Proč?
Protoze se mi javite ako jedna z najlepších guild na DP, a hlavne mate dost aktivnych hracov, co znamena vela zabavy a vyprav.

11. Kontakt.
455 743 356

Nahoru Nahoru

čer 9, 13, 07:07

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Ahoj, odkud presne jsi, bydlim na hranicich se slovenskem, jinak preji hodne stesti

Iha sun - Nekr
Gortex - Vampire
Moniss - Craft
Difrey - Warior

Nahoru Nahoru

čer 9, 13, 07:23

Phorum NB
Phorum NB

Woret píše:
Ahoj, odkud presne jsi, bydlim na hranicich se slovenskem, jinak preji hodne stesti

Dakujem , Byvam v Gbeloch kusok od Hodonina.

Nahoru Nahoru

čer 9, 13, 09:14

Phorum Skiller
Phorum Skiller

čus, stejně by to tady někdo nakonec napsal tak se toho ujmu :-)
ranger nemá specku ? pokud ne jakou plánuješ ? Které dungy jsi prošel za ty 2-3 měsíce? jaké máš questy splněné? Kterou z těch postav bys nejradši hrál do dungu?
Hrál jsi s hodně přestávkama, jak dlouho jsi u uo vydržel nejdéle v kuse ? Případně proč jsi skončil/znovu začal?
Od DOHRu jsi odešel že hraje málo lidí ale pro někoho kdo je tady nový i s těma 2-3 lidma jde projít a poznat většinu dungů na DP.
Možná trochu moc otázek, ale přihláška je trochu strohá na to, že tě vlastně nikdo odsud ani nemůže znát, jak jsi tady nikdy nehrál.

Raziel (Necromancer)
Soul Reaver (Gangrel)
Birgitte (Ostrostřelec)
Ineluki (Mistr Kovové Magie)
Gawyn the Warder (Magic Paladin)
Nyneiva alMear (Mage)
Siuan Sanche (Cleric)
Dragon Reborn (Destroyer)

Nahoru Nahoru

čer 9, 13, 17:19

Phorum NB
Phorum NB

Raziel píše:
čus, stejně by to tady někdo nakonec napsal tak se toho ujmu :-)
ranger nemá specku ? pokud ne jakou plánuješ ? Které dungy jsi prošel za ty 2-3 měsíce? jaké máš questy splněné? Kterou z těch postav bys nejradši hrál do dungu?
Hrál jsi s hodně přestávkama, jak dlouho jsi u uo vydržel nejdéle v kuse ? Případně proč jsi skončil/znovu začal?
Od DOHRu jsi odešel že hraje málo lidí ale pro někoho kdo je tady nový i s těma 2-3 lidma jde projít a poznat většinu dungů na DP.
Možná trochu moc otázek, ale přihláška je trochu strohá na to, že tě vlastně nikdo odsud ani nemůže znát, jak jsi tady nikdy nehrál.

Ahoj, No tak dungeony no bol som aj silnejsie dungy ked nas bolo viac ale to som bol tak raz, no ale nazvy si nepametam. Rangera mam tam maximalne tyzden takze specku nevim chyba mi tam uz asi len taming, uvazoval som nad Ostrostrelcom. My sme s kamosem chodili vecinou mapky alebo sme chodili Quaky 1 a Deceit. Questy mam +10 a +20 hadry na wara. tie klasicke na lamku, regy atd.. inak to tu moc nepoznam. Nejlepsi se mi hraje za toho Warriora takze asi za toho bych isiel nejaky dung. Prestavky boli vecinou kvuli tomu skusim iny server alebo popripade inu hru. Ultima je taka ze ta po par rokoch prestane bavit a musis si dat pauzu. Teda aspon ja to tak mam a uz vela ludi z UO mi to hovorilo ze tiez si daju tak pol rocnu pauzu a potom sa zase vratia . A k tomu Dohru, Hrava tam uz len Ika, ja a tem muj kamos (tiez noobek ). Valigar ma vlastnu partiu takze ten dungy nechodi len loguje dohr mapu. Eset a Cullen ked hravali sa dalo zajst este daco ale uz len fakt tak len deceit. Mne ide oto sa naucit tie dungy . Podla mna ked ta ten Dung nikto nezoberie tak nemas tu sancu sa ho naucit. A chodit stale Quaky 1 a Deceit dokola je dost zbytocne lebo to tam uz celkom poznam. Ide mi oto naucit sa svami tie ostatne dungy, a chodit vypravy bez podielu a len kvoli uceniu sa chodit tie dungony , zaucat sa a ziskavat nove skusenosti atd...

Nahoru Nahoru

čer 9, 13, 19:01

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Moc pouzitelnej nejsi nepremyslel jsi nad destrem ?

Asi mi začnou líst sračky ušima estli me nebudete pouštět na hajzl.

WARRIOR a klátič verzatelek na furt.

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

čer 9, 13, 19:08

Phorum God
Phorum God

Nemam zájem, hrač který nema nic zažité a nic odehrané. Nejsme guilda co by učí někoho hrát a učí ho dungovat, rozhodně mluvím za sebe, že nemám ani chuť ani nervy nekoho učit. Na DP je mnoho aktivnich guild, které tě naučí hrat a dungovat. Ten rang tež zní pofiderně, že ho máš týden a už je max, nevěřím že tam mas lockpicking, poisoning a další věci, max archery, heal a taktiku, přihláška nic moc a tahat z tebe informace je škoda času... Tot vše z mojí strany, zkus si k nám napsat příhlášku tak za rok možna dva, až budeš na vyšší herní úrovni.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 9, 13, 19:28

Phorum NB
Phorum NB

Bart píše:
Nemam zájem, hrač který nema nic zažité a nic odehrané. Nejsme guilda co by učí někoho hrát a učí ho dungovat, rozhodně mluvím za sebe, že nemám ani chuť ani nervy nekoho učit. Na DP je mnoho aktivnich guild, které tě naučí hrat a dungovat. Ten rang tež zní pofiderně, že ho máš týden a už je max, nevěřím že tam mas lockpicking, poisoning a další věci, max archery, heal a taktiku, přihláška nic moc a tahat z tebe informace je škoda času... Tot vše z mojí strany, zkus si k nám napsat příhlášku tak za rok možna dva, až budeš na vyšší herní úrovni.

No poisoning nemam ani taming a lock mam na 55 ostatne bojove max, ultimu zvldavam hrjem ju tak od 13 rokov. Ide oto ze musis zistit ako sa chovaju monstra a ako vypadaju urcite dungy

Nahoru Nahoru

čer 9, 13, 19:30

Phorum NB
Phorum NB

Fedor píše:

Destra sem hral ma ho Svagr. Nejak sa mi nepaci, sice dmg dobry ale to ma celke maj guardian a guardian ma hodne armoru a str . Podla mna lepsi ale mam ho chvilku tak asi tak no.

Nahoru Nahoru

čer 9, 13, 20:31

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Lardas píše:
Fedor píše:

Destra sem hral ma ho Svagr. Nejak sa mi nepaci, sice dmg dobry ale to ma celke maj guardian a guardian ma hodne armoru a str . Podla mna lepsi ale mam ho chvilku tak asi tak no.

Nemáš zkušenosti ... asi sis nepřečet ani poslední výpravy krom nadpisů dungů. Možná to zkus udělat ted a zkus zascrollovat schválně jak daleko najdeš v sestavě na dung guardiana a kolikrát tam najdeš destra(a v jakém počtu). Neznáš nastavení hry ... nebo se nezajímáš co je potřeba pro výpravu ... tady se chodí těžké dungy a 90 procent dungů se lidi podřizujou tomu hrát povolání co je potřeba na úkor toho co by šli rádi. Proč hrajem destry a ne guardiany ti asi zůstalo skryto(ale je to víceméně na tom webu taky).

Co jsi mi napsal do opovědi se mi taky nelíbí ... vyhnul ses pro mě nejdůležitější odpovědi a to bylo jak dlouho v kuse jsi zůstal u ultimy. Bez odpovědi. Hraješ 5 let ultimu ale střídáš to jak boty(až moc serverů na hru která není žádné WoWko). Ani se netajíš tím že se za nějakou dobu (kdoví jak dlouho to je když jsi mi neodpověděl) na uo zase vykašleš. Nabrat někoho do mrtvol nemá význam.
Dungy jsi mohl opsat z questbooku i když neznáš názvy. Asi další herní nastavení které neznáš. Něco je posunout nějakému hráči herní schopnosti výše, a udělat z něj fungujícího člena guildy. Něco jiného je vysvětlovat proč se hraje to a ne tohle a jaké jsou herní nastavení, které "každý" zná.

Snad poslední (zbytečná asi) otázka: Proč sis nepodal přihlášku do menší guildy, která je aktivní?

Raziel (Necromancer)
Soul Reaver (Gangrel)
Birgitte (Ostrostřelec)
Ineluki (Mistr Kovové Magie)
Gawyn the Warder (Magic Paladin)
Nyneiva alMear (Mage)
Siuan Sanche (Cleric)
Dragon Reborn (Destroyer)

Nahoru Nahoru

čer 9, 13, 21:32

Phorum NB
Phorum NB

Raziel píše:
Lardas píše:
Fedor píše:

Nemáš zkušenosti ... asi sis nepřečet ani poslední výpravy krom nadpisů dungů. Možná to zkus udělat ted a zkus zascrollovat schválně jak daleko najdeš v sestavě na dung guardiana a kolikrát tam najdeš destra(a v jakém počtu). Neznáš nastavení hry ... nebo se nezajímáš co je potřeba pro výpravu ... tady se chodí těžké dungy a 90 procent dungů se lidi podřizujou tomu hrát povolání co je potřeba na úkor toho co by šli rádi. Proč hrajem destry a ne guardiany ti asi zůstalo skryto(ale je to víceméně na tom webu taky).

Co jsi mi napsal do opovědi se mi taky nelíbí ... vyhnul ses pro mě nejdůležitější odpovědi a to bylo jak dlouho v kuse jsi zůstal u ultimy. Bez odpovědi. Hraješ 5 let ultimu ale střídáš to jak boty(až moc serverů na hru která není žádné WoWko). Ani se netajíš tím že se za nějakou dobu (kdoví jak dlouho to je když jsi mi neodpověděl) na uo zase vykašleš. Nabrat někoho do mrtvol nemá význam.
Dungy jsi mohl opsat z questbooku i když neznáš názvy. Asi další herní nastavení které neznáš. Něco je posunout nějakému hráči herní schopnosti výše, a udělat z něj fungujícího člena guildy. Něco jiného je vysvětlovat proč se hraje to a ne tohle a jaké jsou herní nastavení, které "každý" zná.

Snad poslední (zbytečná asi) otázka: Proč sis nepodal přihlášku do menší guildy, která je aktivní?

Aha tak dekujem. Ultimu vzdy hraju tak minimalne 2 roky a prestanu tak na pul maximalne. Budu teda muset najit horsi guildu coz sa v tom nevyznam takze neviem ktoru ... Ale za skusenie som nic nedal . Islo mi len o to ze on lepsich hrasov sa toho viac naucim a rcite rychlesie pretoze sa urcite uvas chodia viac vyprav nez v slabsech guilde. Ale tak couz. Este ak by som vas mohol poprosit nejaku radu kam poslat prihlasku kde su dobry hraci aktivny a hlavne na ktorych sa da spolahnut . Proste nejaku Kvalitnu a slusnu guildu . Dakujem a Prajem vam Celemu MG len to najlepsie a dufam, ze svami raz nieco zajdem alebo sa stanem vasim clenom .

Nahoru Nahoru

čer 9, 13, 22:00

Phorum Skiller
Phorum Skiller

myslim ze od tebe uplne nejlepší rozhodnuti, fakt by ses tu nechytil nikdo nemá cas ani naladu ucit vsechno od zacatku
kritika se posloucha spatne ale tady je fakt na miste vis post od Barta a Raziela

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 9, 13, 22:04

Phorum NB
Phorum NB

Morfik píše:
myslim ze od tebe uplne nejlepší rozhodnuti, fakt by ses tu nechytil nikdo nemá cas ani naladu ucit vsechno od zacatku
kritika se posloucha spatne ale tady je fakt na miste vis post od Barta a Raziela

Ja bych chcel praveze nejaku radu, kam is do ktorej guildy , nejake odporucanie atd.. som tu novy tak neviem nic o tych guildach

Nahoru Nahoru

čer 9, 13, 22:11

Phorum Child
Phorum Child
Věk: 34

Mrkni na stránkách DP do seznamu guild, každá guilda má svou stránku, kde má členy a jaké dungy chodí a tak :) určitě si vybereš :)

Saimon - Magic pala

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 9, 13, 22:16

Phorum Master
Phorum Master
Věk: 36

zkus určitě amonthii je to velká guilda která chodí i ty nejtěžší dungy ale hlavní jejich oblibou je obíhat hodně malých dungů tam by tě mohli něco naučit jen si teď nejsem jistej jestli mají otevřené přihlášky

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 22 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]