Žádost o členství
1)
Moje postavy jsou nyní
Klerik Darios
-Je modrej.
-Skilly má. sc. 1400, Alchemka-V nouzi si GS,TR umíchá(53), Veterina(60), Umí kopat, IvMka si taky napíše(48).
-Questovej item má mortar a kudlu.
-Prohřešek má jeden, a to protože sem odcházel do Fire dungu a přehazoval sem itemy(spellbook) a zjistil že i klerik může za jistých okolností sesílat KvF, nebo summonovat Elementaly:P A při té příležitosti se objevil nějakej First a šoupl mě do lochu

Něvěděl sem která bije, takže mi snížil trest, ale odkopat sem to musel stejně
Mág Kiki
-Je červená caa 150killu, asi to ale vykoupim, popřemýšlim.
-Skilly má:p, Sc taky 1400, Alchemka na TMR, Inscript 86, Koukala se na CSI:NY, takže umí říct kdy a kdo koho zabil. Jako mladá chodívala rybařit.
-Questy má mortar, Vyhrál sem 3. místo v běhu
-Prohřešky má 2, Za Afk (sem si ten Alarm taky nemoch napsat dřív)
Začínal jsem s Vampírem, Vytrénoval jsem nynější PK Berušku a později věnoval Real kamarádovy (takže stížnosti klidně ke mě:P)
2)(info o guildách mám velmi skreslený protože už je to doba co jsem nehrál)
Podle prohresku me prvni postavy sem na DP registrovanej zhruba od půlky roku 2003. Nyní se k Uo vracim caa po 2 letech. Bez jakéhokoliv majetku jsem před měsícem začal hrát. A znovu se seznamovat se světem.
Byl jsem s Vampírem v Preatorianech. S nima jsem prošel kde co. Kvůli neaktivitě guildy a neshodách s Hikim jsem odešel.
S Mágem Kiki jsem byl členem Magic Circle kde jsem se seznámil se Šmudlou a sním jsme zažili v Dungeonech hodně. Odešel sem ani nevím proč už. asi sem nehrál.
Jedno období jsem skoušel hodně PvP, takže jsme s kámošem vstoupili do Chaosu. Běhal jsem za klerika ale aktivita nic moc tehdá.
Pak jsem byl ještě v jedné guildě ale to si už nepamatuju jak se jmenovali. Vím, že měli barák ve Scara Brae
Prošel jsem tuším vše. Až na Pride myslím jenom pár pater. V Despisu sem taky byl první patro. A nesmím zapomenout na výlet za Skyhawkem. Nové dungeony neznám. Za ty 2 roky se to ale jistě všechno změnilo, takže začínám spíš odznova.
3)
Upřednostňuju spíš to PvM za klerika, nebo mága. PvP jsem zkoušel snad za všechny postavy ale spíš sem vždycky refulloval

S Beruškou jsem taky něco naběhal ale nechal jsem to odborníkům:P Kiki už ani nevim proč mám jako PK...
4)
Uomapa Np, Ventrilo neznám->rád se seznámím.(Používal jsem TS2)
Aktivita bude většinou o víkendech, nebo čtvrtky hoooodně v noci. Ve škole míchám, trénuju, prodávám na trhu. (nudný předměty, zdlouhavý semináře)
5)
V Reálu se menuju Kuba, kamoši mi říkaj "Suti" Je mi 19. Jsem z Brna. Příští rok budu maturovat na gymplu. Děsně rád řídím všechno co má kola. Nejradeji ve smyku a rychle. Sem sexuálně aktivní, od vánoc se věnuju boxu, a žádná pořádná kalba mi nesmí ujít.
6)
Od členství očekávám znovuzařazení mezi aktivní hráče, podílení se na vzniku historie nově vznikající guildy, obnovení majetku, splnění dávného snu o čemkoliv z komponentů.
Především dobrou partu lidí do které, budu moci zapadnout a věnovat se tomudle online šílenství.