Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 22 ] 

pro 5, 10, 20:01

Phorum NB
Phorum NB
Věk: 33

1. Všechny Vaše postavy ?
Night Warrior - The Warrior - Bojovky, Anatomy, Healing, Hiding, Animal Lore, Stealth, Magery -max Resisting Spells -54,2
Questy- Gallanteho Kniha, Nemocny Zebrak, Tajny Zapas, Magicka runa, Tri Nepratele, Al Ahja
Prohresky- Zadny
Night Priest I. - The Cleric - Anatomy, Healing, Spirit speak, Magery, Animal Lore, Arms Lore, Parrying, Musicanship, Hiding, Tracking, Stealth - max
Questy- Gallanteho Kniha, Nemocny Zebrak, Zarivy prst Ityho
Prohresky - Afk Healing 19.08.2009
Saruman White - The Mage - Magery, Hiding, Anatomy, Healing, Stealth - max Resisting Spells - 71,6
Questy- iba NB a Duhovy Micek
Prohresky - Zadny

2. Tvoje zkušenosti z DP a jak dlouho hraješ ?
Na DP hrám približne od roku 2005. Začínal som s postavou Savo - Paladin s ktorou som dlho blúdil po svete. Neskôr som spravil rovnomennú postavu povolaním Vampire, Za ktorú som trochu dungoval a s pár priatelmi sme založili guildu Nemesis. V tej som pôsobil približne rok. Po tom, som sa prihlásil do guildy Legie, v ktrej som sa stal adeptom. Po chvíle neaktívnosti ma z guildy vyhodili, tak som začal hľadať nové pôsobisko, ktoré som našiel v guilde CoNT. Po pár mesiacoch mi dalo GM guildy návrh aby som odišiel niekam inam, pretože už sme boli v guilde len traja aktívny. Po tom som si podal prihlášku do Amonthie, kde by som bol už čoskoro dva roky. No kôli pretrvávajúcim nezhodám a vôli spoznať nových ľudí som odišiel a dávam si prihlášku k vám. Vanštívil som nasledujúce dungy: Ankh 1,2 + starú 3, Cove, Cyclop Valley, Cyclop Dungeon, Deceit, Despice 1+2 pred úpravou, Destard 1,2,3 , Drow City, Fire, FDD, Fanatic Caves-aj bonusovú časť, Hytloth, Ice, Poisoned River1,2 , Ríša , Peklo(hebli sme v poslednej veži), Ratmany 1,2, Shame(2004, 2010 aj 2009), Sorcerers Dungeon(pomerne dávno), TK, TS, Quagmire1,2,3, Water, Wisp (najkratší), Wrong Yomo... Btw. nemám nič spoločnéh oz PK Night alebo s mágom Saruman Black

3. Upřednostňuješ Pvm či PvP nebo oboje ?
Uprednostňujem skôr PVM (na PVP nemám chuť a ani nervy)
c) Nehraju nic, páč jsem lama

4. Jak často můžeš hrát a mam Uomapu , ventrilo ?
Aktívny som poväčšine poobede, až večer - v prípadoch že sú školské prázdniny alebo víkend aj v noci
Čo sa týka prostiedkou komunikácie nie je problém VT, TS ani Mapa dokonca ani Skype

5. Kdo jste v reálu?
V reáli je moje meno Peter Baláž. Študujem na Gymnáziu na Golianovej ulici č.68v Nitre.
Som študentom 4. ročníka 4-ročného gymnázia odboru 05-Informatika. Vo voľnom čase sa venujem Ultime, priateľom, programovaniu a tvorbe webových stránok.
Neznášam ľudí, ktorý píšu na striedačku malé a veľké písmená, a normálne hlásky nahrádzajú tými nenormálnymi Q,W ...
Mám rád ženy a dobré pivo(hlavne české - plzeň a budvar).

6. Co od členství v Naší guildě očekáváte ?
Hľadám partu dobrých ľudí, ktorí vedia čo robia a robia čo vedia. Kopec zábavy a úspechov.

7. Proč zrovna naše guilda?
Hlavne chcem spoznať nových ľudí zo sveta Temného Raja s ktorými sa zabavím a snáď budem vychádzať...

8. Kontakt na Vás ?
ICQ - 192 933 756
E-Mail - peter_balaz@jamalsk.sk

Dúfam že je v prihláške všetko a aspň trochu vás zaujmem.. ďakujem a dúfam, že sa čoskoro uvidíme...

Mimochodom v tom zozname Jak by to melo vypadat je 2x bod číslo 2

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 5, 10, 23:08

Phorum Player
Phorum Player

dungujem vetsinou pres noc ... myslis ze ti to bude vyhovovat ?

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 5, 10, 23:11

Phorum Admin
Phorum Admin

Ahoj přihláška by šla postavy máš max akorád by mě zajímalo, kterou bys nejradši hrával v dungách?

Potom, můžem mi trochu přiblížit neschody o které šlo v Amontii? Můžeme od tebe čekat věrnost?

Co srazy? Byl by si ochotný dojet?

Co nějaké koníčky mi mo UO?

Jaké programovací jazyky používáš?

Nahoru Nahoru

pro 6, 10, 00:32

Phorum NB
Phorum NB

To K4pr: Pres týždeň to je pomerne problém kvôli škole ale víkendy tj piatok,sobota by nemal byť problém.. No a prázdniny a podobne takisto.. No a po maturitách budem mať hafec času aj cez týždeň

To Empair: Najradšej by som hrával clerica no moje schopnosti majú ešte trochu diery. Predsa len ho nehrám práve najdlhšie ale myslím že sa zlepšujem. Inak veľké dungy keď sa teda šli som chodieval hlavne s warriorom.
No a s mágom som tak trošku lama zvládam tie menšie dungy. Takže najradšej clerica no tie ťažšie dungeony by som šiel aspoń prvý krát za warriora aby som si to trošku omrkol čo a ako. Predsa je to za toho clera ľahšie keď vieš čo máš čakať.

K tým nezhodám. Už nejakú dobu som v guilde pozoroval napätie medzi jednotlivcami. Zvaľovali chyby na jednéh očo robil chyby viac ale často krát aj keď za to nemohol, medzi sebou si miestami nadávali(v poslednej dobe bolo dosť pokút za nadávky) nie že by som bol silne proti nadávkam ale prišlo mi to nepríjemné keď som vedel že dokázali kedysi hra´t aj bez toho nadávania. Vzájomné urážky a odmietanie dungov v zmysle nejdem lebo ide on...

Vernosť odomňa čakať môžete, a verím, že sa jej aj dočkáte.

Srazy sú mierne diskutabilné. Ochotný prísť by som bol no nie vždy sa dá. Určite by som sa snažil čo najviac prísť na zrazy niekde v blízkosti hraníc. No do väčšej diaľky by zatiaľ bol mierny problém či už z finančného hľadiska alebo rodičov(ešte stále mi moc nedovolujú :D). Každopádne snahu by som vyvinul.

Mimo UO sa venujem tvorbe webov a občas chodíme s priateľmi hrávať futbal, florbal a biliard :) V minulosti som sa ešte venoval skateboardingu :) V zime samozrejme lyže (snowboard nie ptze sám peniaze radśej investujem do iných vecí a otec si vymyslel aby som sa najskôr naučil na dvoch lyžiach až potom na jednej :D(No dohovor mu :D))..

Programovacie jazyky: Takźe do školy potrebujeme Pascal poprípade Delphi ale v súkromí sa trošku hrabem do VC a C#(občas sa pohrabem v scriptoch do phoenixa)
Čo sa týka webov tak CSS, PHP(s MySQL),HTML, vo výnimočných prípadoch Java a ASP.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 6, 10, 01:13

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 36

Ja ho poznám je to + ? ;)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 6, 10, 08:44

Phorum Admin
Phorum Admin

VC? to mi nic neříká o co se jedná?
Využíš JQuery? Děláš statické nebo dynamické weby. Dej sem odkazy na nějaké tvoje výtvory rád bych se podíval.

Nahoru Nahoru

pro 6, 10, 09:54

Phorum Child
Phorum Child

Tak te vítam ex Amontacku, na jednu stranu sem rad a doufam ze si s tebou zas zahraju na druhou stranu me mrzi ze se ta parta rozpada...
Bohuzel dalo se to cekat pod vedenim Skuhryho a jeho jesitnosti.... Prejdem k tobe.
Je to fajn kluk znam ho cca 2 roky warriora umi hrat dobre v ostatnim ma trosku mezery ale pokud si vezme nejakej dobrej mist klerik a
poradne mu to vysvevtli tak bude top one za vsechny chary. Ohledne srazovani tak si myslim ze mame par lidi ze Slovace tak muzete ject grupen.
Drzim palce v hledani mistra. :text-bravo:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 6, 10, 15:36

Phorum NB
Phorum NB

Prosím zmazať tento post omylom som postol 2x to isté

Naposledy upravil Night Warrior dne pro 6, 10, 16:01, celkově upraveno 3

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 6, 10, 15:37

Phorum NB
Phorum NB

VC=Visual C+

jQuery osobne nevyužívam pretože pokiaľ môžem snažím sa Javascriptom vyhýbať nakoľko x ľudí ich má zakázané

Stránky robím prevažne statické. Dynamickú som robil len jednu.

Tu sú nejaké moje diela: http://macievic.sk/
http://jamalsk.sk/
http://amonthia.com/

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 6, 10, 15:54

Phorum Admin
Phorum Admin

Night Warrior píše:
VC=Visual C+

jQuery osobne nevyužívam pretože pokiaľ môžem snažím sa Javascriptom vyhýbať nakoľko x ľudí ich má zakázané

Stránky robím prevažne statické. Dynamickú som robil len jednu.

Tu sú nejaké moje diela: http://macievic.sk/
http://jamalsk.sk/
http://amonthia.com/

solidní weby, doporučuji mrknout se na silver light ...

píšeš to v nějaké redakčním bloku nebo je to čistě tvoje práce?

Nahoru Nahoru

pro 6, 10, 15:57

Phorum NB
Phorum NB

Je to čisto moja práca.. jediný support čo mám sú schopnosti Adobe DreamWeaver-u a ujo google

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 6, 10, 17:19

Phorum Admin
Phorum Admin

Night Warrior píše:
Je to čisto moja práca.. jediný support čo mám sú schopnosti Adobe DreamWeaver-u a ujo google

to je pěkné já to píšu v PSpadu nemám rád hrml editory

Nahoru Nahoru

pro 6, 10, 17:25

Phorum NB
Phorum NB

tak jako veľký rozdiel medzi PSpadom a tým Dreamweaverom neni v podstate ho používam len kvôli možnosti upravovať súbory priamo na serveri
kódy radšej píšem sám je to jednoduchšie než to zložito dohladávať v tých tabuľkách

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 6, 10, 17:29

Phorum Admin
Phorum Admin

Night Warrior píše:
tak jako veľký rozdiel medzi PSpadom a tým Dreamweaverom neni v podstate ho používam len kvôli možnosti upravovať súbory priamo na serveri
kódy radšej píšem sám je to jednoduchšie než to zložito dohladávať v tých tabuľkách

no to je odemně asi vše o tom si pak můžeme někdy popovídat na VT

jinak přeji štěstí př hledání mistra ... je jich teď jako maku :)

Nahoru Nahoru

pro 6, 10, 17:32

Phorum Master
Phorum Master

mas mystiky na wara a klera? umis je pouzivat? tahas je do dungu nebo ti to prijde jen jako rare cetka na trh?
kdyz des wara beres si ress hulku?
jaka je tva oblibena zbran na wara? beres master fajt robu, nebo si beres radsi treba 2 roby kdyz mas vic zbrani?
hodne stesti ;)

Fila - obyc kler
Joanina - teuton
Pan Casnacaj - gangrel
Pan Jendrysek - shaman
Rogan - wh
Hanako - druid
Kush - mag
Filigran - loot kraft
Peon - guard

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 22 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]