Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 26 ] 

říj 30, 10, 14:21

Phorum NB
Phorum NB

Zdravim všechny,

chcete pravdu?
Všechny postavy nejsou moje, ale stejně by ste mě za ně viděli hrát. Některý jsou starý jak dp a bůh ví kdo je vykopal + Corm už se těžko vodlepí od WoWka...
Žádná z postav nejni moje hlavní prostě se k vám hlasím za tuhle a doufám že vám nebude vadit že ostatní postavy jsou ve Strangers( stejně umřeli ). Já i Corm by sme to tak chtěli nechat, aspoň někdo bude platit nájem za guildovní baráky. Shag i Xar už jsou prej z toho uplně švorc:D

1.
A´tuin rang - potřebný skilly max. možná trochu fenc, skurvil jsem ho za mega je z něj ostrostřelec

Mary (Strangers) mage - potřebný skilly max. až na kartografku asi 70, ale teď stejně nejni co tak trejnim

Atok (Strangers) pal - potřebný skilly max. až na fenc a wrest( vidličky se mi nikdy nelíbily), vylepšenej na teutona, ale nezdá se mi to moc oslnivy

Cormack (Strangers) war - potřebný i nepotřebný skilly max.

Druss (Strangers) kraft - je max. co bylo třeba

Sarfagon (Strangers) kler - potřebný skilly max., ale já osobně ho hrál tak 3x to Corm byl mocný medicom:)

Pocasvosk necro

Questy:to už si nepamatuju moc, ale takový nb runy, mystiky a mystic kudličky určitě jo

Prohřešky: Cormack měl lamáckej loot na questu když byl nbík a Druss afk trejn. Nic dalšího sem nenašel.

2.
Mno před pauzou si myslim že moje zkušenosti nebyly k zahození, ale teď bych potřeboval procvičit prsty a paměť co si budem povídat... Před skoro 3 letou pauzou sem hral asi 5 bo 6 let, starý dungy sem prošel určitě všechny. Asi si na moje lamení nekteří z vás eště vzpomenou:D
Teď po navratu jsem nebyl nic co by stálo za řeč. V jiné guildě než v Str jsem nebyl, taky k tomu nebyl důvod až doteď , byli tam super ubah skill lidi, teda až na Porka:D Jen pro info neprasim a nepráskám za tim si stojim..
Určitě upřednostňuju pvm. V pvp sem nebyl moc dobrej ani předtim natož teď ale tak když bude třeba du do toho...

3.
Dělám na 3 směny takže mužu tak všelijak, ale rozhod sem se vrátit , takže se budu snažit.
Uo mapu i ventrilo mám snad bude fungovat i mikrak na sluchátkách...

4.
Jarda, 29 let, muž, pracant jak cip

5.
Tak od guildy určitě očekávám partu fajn lidí co si pomáhaj a ne že každej hrabe na svym písečku. Aktivitu, ale tak to je samozdřejmost. Mno prostě takovej ten standard na kterej sem byl zvyklej. Srazy mi nevaděj, snad se nemám za co stydět :obscene-smokingjoint:

6.
Rád bych si zahrál znovu s těma pár lidičkama co sem znal z guildy nebo z akcí a který eště mačkaj na dp i když jich už dost spí ( já ci K4PRa :( ).Doufám, že poznám i spoustu novejch tváří... Dále jak koukám na vaše stránky tak si to tu furt ownite ve velkým stylu, takže asi nejni moc co řešit :bow-blue: .

7.

Díky, že ztratíte pár chvil nad těmito řádky

jinak sem furt stejnej :obscene-smokingweed:

Nahoru Nahoru

říj 30, 10, 18:40

Phorum Player
Phorum Player

byt mist tak si te hned vemu :)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

říj 31, 10, 16:41

Phorum NB
Phorum NB

K4pr píše:
byt mist tak si te hned vemu :)

Zdar a dík za podporu Kapre a je hrozná škoda, že už nemačkáš UO:(

Nahoru Nahoru

říj 31, 10, 18:32

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Hehe Jarda :-D
No snad si tě někdo vezme ať dlouho nečekáš.

Šaman - Bejkovice
Guardian - Lofax
Sekundární:
Gangrel - No One But Me
Ostrostřelec - Mikuláš
Rytíř Magie - Nagachi
Teuton - Veluška z Humláku
Mage - Bejkal I. (jen ratmany 2)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 1, 10, 11:59

Phorum Admin
Phorum Admin

Zdarek Jardo mi se známe ještě ze Str, pamatuji si naše společné akce, tvoje přihláška mě potešila a doufám, že zase společně nechám někde eqip :)

Co se týče tvých postav ve Str tak chápu tvoje pouto k guildě ale pokud chceš k nám musíš se všemi tvými postavi. Pokud jde o udržení guildy a pacení nájemného tak souhlasím ale na ti stačí vytvořit si NBíka.

A co jinak? Co tě přimělo znova začít s UO. Co Cormak též by se mohl vrátit :). Co robíš mimo práce a UO? :) už máš rodinu?

Nahoru Nahoru

lis 1, 10, 22:30

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Ty si teda kopol do vrtule xD tak veľa šťastia pri hľadaní mistra :)

Cler/Monk/Bishop/Medic, gard, Magic, Miner, Brujah, etc

Nahoru Nahoru

lis 2, 10, 12:33

Phorum NB
Phorum NB

Empair píše:
Co se týče tvých postav ve Str tak chápu tvoje pouto k guildě ale pokud chceš k nám musíš se všemi tvými postavi. Pokud jde o udržení guildy a pacení nájemného tak souhlasím ale na ti stačí vytvořit si NBíka.

A co jinak? Co tě přimělo znova začít s UO. Co Cormak též by se mohl vrátit :). Co robíš mimo práce a UO? :) už máš rodinu?

Hoj Empe,

opravdu by nestačilo třeba jen ty moje a nechat corma acc stranou jako, že jsou jeho a ja si jen občas vypůjčím:P Dungy bych s váma chodil jen za ty moje, pokud by to nebylo smrtelně nutný... jinak ani nevim, prostě sem zas dostal chuť zadungovat :D Cormackovi sem to taky tlouk vo hlavu, ale ten je celej naklepanej na ten novej wow, že ani nejí ani nespí :lol: Mno občas taky estě na nejaký pivko z kámoše rád zajdu, ale toho volnýho času je pomálu:( koníčky zásadně nepěstuju a vo pořádnou babu taky nějak nemužu zakopnout. Dej pokoj s rodinou na to sem estě mladej :lol: :lol: :lol:

Nahoru Nahoru

lis 2, 10, 16:15

Phorum Admin
Phorum Admin

no a jaké jsou tvoje postavy a jaké cormovi?

Nahoru Nahoru

lis 3, 10, 05:01

Phorum Child
Phorum Child

Čuz Jardo kde ty ses respawnul na DP?
Ale tak jako pamatuju si te ze Strangers. No kdyz budes pro nas posilou a presvedcis me v dungu ze bys mel dostat sanci tak te vezmu za padawana.
Nicmene postavy v guilde jsou celkem zasadni vec, chapu ze Cormovo ne ale zajima me jake postavy tedy budou obetovany guilde a ktery nebudou?
Jinak jak ti sedi ostrostrelec? Je to lepsi a bavis se vic za ranga nez pred zmenou nebo spis ne?
Jo a tohle me celkem zajima, nebudes nam chtit odkopnout z dungu kdyz te Wilsn nebude chvili boostit a healit nebo nadavat jak je vsechno na picu kdyz si kleknes na nejakou low potvoru kterych jsou ted plny high dungy, ze ne? :sci-fi-beamup:

http://bandzone.cz/fxscorpion

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 3, 10, 13:33

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

S clovekem, ktery Atuina hral tak pred tydnem jsem mluvil v cechu wariorru, pozdravil jsem slovy Zdar jardo jsi to ty? A typek mi odvetil ne ja jsem bracha cormacka, Atuin nehraje... to jen tak bokem. Jinak staryho Jardu mam zarytyho v hlave zvlastnim zpusobem. Proste Jarda... Jestli je to opravdu ten koho znam, poznam az na ventrilu :DD (zarucene)

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 3, 10, 14:13

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

jinak v dnesni dobe mam Strangers uz spojeny s Harpagons, Hated ... takze NoOne

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 3, 10, 17:59

Phorum NB
Phorum NB

Empair píše:
no a jaké jsou tvoje postavy a jaké cormovi?

No moje nejni to správný slovo, ale A´tuina , Mary a Atoka bych bral jako moje a Cormacka,Sarfagona a Drusse jako Cormovo...

Nahoru Nahoru

lis 3, 10, 18:08

Phorum NB
Phorum NB

Holly Word píše:
S clovekem, ktery Atuina hral tak pred tydnem jsem mluvil v cechu wariorru, pozdravil jsem slovy Zdar jardo jsi to ty? A typek mi odvetil ne ja jsem bracha cormacka, Atuin nehraje... to jen tak bokem. Jinak staryho Jardu mam zarytyho v hlave zvlastnim zpusobem. Proste Jarda... Jestli je to opravdu ten koho znam, poznam az na ventrilu :DD (zarucene)

čus Freaku,
ten koho si potkal v cechu byl opravdu Corma brácha, vobcas logne za A´tuina a trejní nejakou blbost nebo tamuje max. harví. Jinak je docela rozumnej a můžu se za nej zaručit, že žádnou prasečinu atd.by neudělal. Navíc je to opravdu jen ojedinělý mačká wow s Cormem. Můžeš věřit, že sem to opravdu já...furt stejná zhulenka:D ale snad poznáš sám na vt jak řikáš.

Nahoru Nahoru

lis 3, 10, 22:23

Phorum Player
Phorum Player

Holly Word píše:

je to jarda jak poleno ty osliku :)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 4, 10, 15:10

Phorum NB
Phorum NB

BB píše:
Čuz Jardo kde ty ses respawnul na DP?
Ale tak jako pamatuju si te ze Strangers. No kdyz budes pro nas posilou a presvedcis me v dungu ze bys mel dostat sanci tak te vezmu za padawana.
Nicmene postavy v guilde jsou celkem zasadni vec, chapu ze Cormovo ne ale zajima me jake postavy tedy budou obetovany guilde a ktery nebudou?
Jinak jak ti sedi ostrostrelec? Je to lepsi a bavis se vic za ranga nez pred zmenou nebo spis ne?
Jo a tohle me celkem zajima, nebudes nam chtit odkopnout z dungu kdyz te Wilsn nebude chvili boostit a healit nebo nadavat jak je vsechno na picu kdyz si kleknes na nejakou low potvoru kterych jsou ted plny high dungy, ze ne? :sci-fi-beamup:

hoj Berry,

asi mi chybej starý časy...hlavně pokec s lidma a už mě srali samý amici co si neuměj zavázat ani tkaničku u bot:( Rád ti budu dělat Stoupu a rohožku, dík za podporu :bow-blue: Jinak ostrostřelec je hodně podobnej tomu co bylo před změnou, akorát ten taming mě mrzí a zdá se mi že mu víc fízzujou spelly než předtim( třeba 4x suma za sebou) to nepamatuju. Prostě sem zastáncem názoru, že rang bez pořádnýho kvéru nejni rang, tak asi proto sem se rozhod pro ostroslepce::D Mno a k Wilsonovi, na to sem byl zvyklej, že mě boostili jako posledního a z dungu sem nikdy nekop, pokud teda nebyla Ghost party.....
Koukám, že Wilson strmě stoupá v žebříčku popularity :clap:

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 26 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]