Ahoj lidičky,
tak nakonec sem se odhodlal a rad bych se stal vasim guildovnim spolubojovníkem (neguildovni spolubojovnik sem uz myslim docela dlouho:p ) du zkusit vyplnit ten vas sileny dotazník jo a mame tam spatne cislovani, resp. otazka c2 je tam dvakrát
1 Všechny Vaše postavy postava – povolani(skilly) – questy
Nemam zadnou PK postavu, všechny nize uvedene postavy jsou slusne zijici obcane temneho raje
Fila – mag (bez insky carto, jinak skilly vsechny dulezite na max) – kudlicka, pet leash
Peon – war (chybi mi archery ) - +20hadry (medailon nemam bo sem strasna lama jak všichni vite a pvp nehraju), pet lesh ma tusim taky
Abe – kler (nejsem si jisty jestli mu nejake skilly chybi, ale mam h ohlavne kvuli insce, aby si nait mohl psat IVM) –pet leash + questy tusim 0 bodu :p
Pedo Fila – vamp (low) – zadny q….je to fakt vamp skoro bez niceho
Dále ma pristup na postavy Naita a Imtaka + sem ted ještě podedil par postav po real kamosovi, aly ty mozna prepujcim dal(info icq)
Mno a prohřešky…jen chci upozornit ze ne všechny AFK jsou moje! Ale to je jedno bo postavy jsou moje..
10.10.2008 01:26 Fila a5f222 -LaG- AFK Alchemy, 1. afk prohresek. Za rychle probrani jen logy. *Talyn*
21.03.2007 00:47 Fila 718bbe LaG Clověk (medvěd) by řekl, že se poučí. Případ leknutí a vdechnutí zátky od lahve. Bohužel, smrtelný. AFK alchemy, 3. AFK prohřešek
11.01.2007 01:34 Fila 718bbe - Vypadal velmi osaměle, chvilku jsem mu dělala společnost, ale zdál se být mou přítomností otráven. Snad alespoň bachařka povzbudí jeho duši. AFK Alchemy, druhý AFK prohřešek.
11.08.2005 14:13 Fila 718bbe Followers Nechtel dat vzorky svych napoju, co michal a proto byl shledan vinnym a upalen.AFK Alchemy, 1.prohresek, trest dle pravidel.
06.11.2005 15:54 Abe efbc99 - Dostani se bugem do uzavrene casti mapy. 5K logu
mno ten bug...meli sme lvl4 mapku na malasu (zavrena cast mapy), nicmene Nait nam rika, podme tam ja vim jak se tam dostanem...nekdo zahlasil Follow the leader!(v te dobe byl O leader) a tak sme sli, mapku sme vykopali, skoro i vymlatili, lec pak nas jeden skaredy usaty GM napraskal (a to byl prosim pekne s nama v guilde a na uo mape) a uz sme sli sedet a ani se za nas ten parchant neprimluvil. mno proste od te doby ho nemam rad, skaredy pakakus acarus
Jo jinak ten Fila co ma 3 AFK prohřešky porad trci ve vezeni (vamp).prece jen na co delat znova vampa který byl uplne na max, ale ted je z nej noobik
2a. Tvoje zkušenosti z DP a jak dlouho hraješ ?Na DP uz hraju asi 7-8 let a dungy mam projite všechny az na blood, fire a nove shame myslim, jinak bych mel mit projite snad vse. Ostatne chodim s vama dlouho, tak vas mozna napadne kde sme nebyli… :p
Co se guild tyce tak jsem byl Seeker->Follower a pak nasleduje uz jen LaG, kde sem stravil asi nejdelší cas, protože jsme měli super partu lidi, nicméně po pauze kterou jsem mel od uo sem zacal dungovat s vama a do LaGu uz sem nezamiril
2b. Upřednostňuješ Pvm či PvP nebo obojeUprednostnuju jen a pouze PvM, protože jakmile uvidim na kraji obrazovky cerveny napis (pk), tak se me roztřesou ruce a sem rad když utecu. PvP vylozene nenavidim a dobrovolne me v cove ani jiné PvP lokalite urcite nenajdete.
3. Jak často můžeš hrát a mam Uomapu , ventrilo ?Mapu a ventirlo mam a hrat muzu podle toho jak se domluvime :p
4. Kdo jste v reálu?Jmenuju se Filip a je mi 23 roku. Sem zamestnany ve Fakultni nemocnici Bohunice v Brne jako monitor klinickych studii. Lec na vikendy odjizdim většinou domu do Uh.Hradiste, kde momentálně nemam pristup k UO, budu muset nechat opravit notas a pak s tim nebude problem
5. Co od členství v Naší guildě očekáváte ?Ze budu bran na dungy!!! Taky bych celkem ocenil pristup do ohradky, bo klamaci dochází

A jinak ocekavam skvělou partu lidi, tak jak ji znam
6. Proč zrovna naše guilda?Mno rekneme ze s vama dunguju vic jak rok a pul, tak nevidim důvod podavat prihlasku jinam

navíc miluju empovo vztekani na VTcku :p
7. Kontakt na Vás ?ICQ: 299185439
Tel: v jiné sekci fora :p
Ja vam tuze moc dekuju ze ste si udelali cas a přečetli ste si moji prihlasku. Me uz to v praci nebavi, takze ubalim speka a hura domu
PS: sry za trosku strohou prihlasku, lec v praci u toho nemuzu sedet x hodin

edit: Hledam volneho mistra!

hulic bude mit support