Zdravim, přiznám se ani moc nevim jak mám začít, snad jen že už se docela známe (
viewtopic.php?f=2&t=559) a když sem končil s uo tak sme se asi nerozloučili v uplně nejlepšim...
Myslel jsem si že už UO klikat nebudu, ale nestalo se tak a hraju zas, už nějakou chvíli, sice mladá zuří, ale hraju ;p, myslel jsem si že zkusim štěstí v guildě kterou sem nikdy nepoznal uplně zblízka a to MC, ale po pár dnech sem svou žádost zase stáhl, protože mi došlo že to asi nebude to nejlepší, nebo možná i proto, že mě přešla nálada zapojovat se do uplně jinýho kolektivu, než na jaký sem zvyklý... snad i proto bych si chtěl podat přihlášku opět k vám, zkusit trošku napravit co sem pokazil a pokračovat v tom, v čem sem před asi dvouma lety začal :p
ted už snad jen ten seznam zas..
1. Všechny postavy co hrajete ? Ketrine - rang
Aisha - nekr
Vorlon - mage
Balkratus - war
2. Tvoje zkušenosti z DP a jak dlouho hraješ ? nějakej ten pátek už uo hraju, ale stejně pořád je o hodně lepších hráčů a hrajících kratší čas :p
2. Upřednostňuješ Pvm či PvP nebo oboje ? upřednostnuji PVM, PVP už jen občas když je nálada a neni co jiného dělat...
3. Jak často můžeš hrát a mas Uomapu , ventrilo ? hraju jak mi to volnej čas a jiný povinosti dovolí... uoam, vt mám
4. Kdo jste v reálu? v reálu mi řikaj čermi, je mi 20 let a sem ze severu čech
5. Co od členství v Naší guildě očekáváte ? očekávám dobré zázemí, pohodové klikání a ty lidi s kterejma se vždycky hrálo dobře
6. Proč zrovna naše guilda? protože je v ní plno lidí s kterýma sem začínal při uo a nebo postupem času s nima hrál a bavilo mě to + to co sem psal uplně nahoře
7. Kontakt na Vás ? sem skoro pořád na irc: #DP cermi
8. Diky já díky