Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 13 ] 

črc 27, 10, 16:07

Phorum Child
Phorum Child

Ahoj vsem!

1. moje postavy

Vector Burn(ranger)- vse max az na taming, zatim zadny quest splnenej nemam ale i to hodlam scasem napravit. Rejstrik trestu je cisty jako snih 8)

Buffy(mag)- vse potrebne skilly jsou max az na alchemku, ale to se scasem napravi, zadnej quest pro maga splnenej nemam ani o zadnem nevim. Rejstrik trestu je cisty jako snih 8)

Safrana(PK necro)- postava neni max a asi uz ani nebude :D neloguju ji ani mne to pvp moc nebere a i kdyz mam chut si trochu odreagovat a zabehat tak hraju na DPPVP, tam aspon nemusis porad refovat :D zadnej quest splnenej nema, prohresky nema zadne.

tak tohle jsou moje postavy, mam vplanu jeste udelat crafta ale to az dodelam taming u ranga.

2. tak zkusenosti naky mam ale chtelo by to jeste o neco vic :) na dp jsem hral poprve priblizne pred 5 rokama za Warriora jmenem "Zerro" pak jsem to nak hodil zahlavu a zase po roce jsem zacal hrat za paladina jmenem "Goldberg" hral jsem par mesicu a zase prestal, hral jsem chvily WoW ale uo je uo :D znate to sami :happy-bouncyredfire: tak ze jsem se vratil zpet k ultime, ted uz hraju pomalu rok. dungy co jsem prosel: decik, TK, cove, cyclop valley, cyclop dung, water, wrong, quagmire az na dlouhou cestu, hytl, fire, ankh, fdd, ratmany a sorc, asi vsechno.
byl jsem v guilde Sign, nekdo tam zacal nas praskat pkackum, nikdo to neresil tak jsem to zacal resit ja, praskace jsem nasel a dal jsem mu killa, ale ze sign tomu nechtely verit tak mne vyhodily, njn je to jejich vec, kdyz tomu neveri tak at se potom nedivi ze je porad pojizdeji pk vdungach. Potom jsem zakladal svoji guildu, ale zadna slava, nikdo se nehlasil a ty lidi co to semnou zakladaly tak prestali hrat, tak jsem se nato vykaslal i ja.

Uprednostnuji PvM, jak uz jsem psal, PvP hraju hodne malo a to jen na DPPVP, tady mam ztoho nervy a nesnasim refovat :D

3. hraju kazdy den takze problem z aktivitou nebude :) moje aktivita muze byt i 24h dene :D uo mapu a vt mam.

4. Tak ja jsem....
jmenuju se Saša je mi 21, ted bohuzel nezamestnany, bydlim ted ve Strakonicich

5. tak ocekavam ze u vas ziskam velke zkusenosti a nove pratele.

6. proc vase guilda? protoze znam od vas par lidi a uz jsem svama zasel par dungu a mate opravdu velke zkusenosti, jednou bych chtel hrat jako vy :)

7. muj kontakt
email?: criptops@centrum.cz

8.Diky

Nahoru Nahoru

črc 27, 10, 17:05

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 31

hoj nemam do toho co kecat ale potrebujem jednu info kto bol ten praskac?

Jeptiska- gangrel in progress (pracujem na klanoch)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

črc 27, 10, 17:26

Phorum Child
Phorum Child

Stich píše:
hoj nemam do toho co kecat ale potrebujem jednu info kto bol ten praskac?

Silena Komtesa

Nahoru Nahoru

črc 27, 10, 18:00

Phorum Child
Phorum Child

Čauky, my už se známě nejakou dobu tak není moc co dodávat ale pro pořádek.
Pěkně napsaná přihláška f klidu. Co se týká tamingu kolik že to máš? Jsi schopný mít i víc než 100-200 klamáků na dung za renga?
Další no Šílená Komtesa, to je kapitola na DP sama o sobě. Těžko vlastně říct kdo to teď hraje. Guildě Sign jsem pomáhal s dungováním dokud jsme nešli blbě bezpečnostně vyřešený Pride. Kterej jsem si teď jistý na 95 procent že to napráskala komteska. Zabojoval jsem si docela pěkně za stone wampa.
No dál zkušenosti máš víceméně dobré ale je to celé o získání jistoty a to nikdy není až tak dobré když hraješ dva chary. Prostě něco ti jde chvíli víc a něco míň, ale to se srovná až se prostě vyskilíš hrou samotnou. Opačná možnost je smrt tvoje, možná dalších, možná všech. S klidem se mág musí nějak narodit a musí mít taky určitý instinkt aby věděl kdy nechodit a jen portit apod. Tohle všechno si časem vychytáš tak jako každý. Mimoto ranga zvládáš výborně a to je bod + aspoň u mě. Jinak mě dělá radost že bych chtěl hrát jako my ale ty hraješ jako my. Rozdíly jsou pouze ve zkušenostech a počtech máčknutých maker za sekundu:)

Co se týká mě jsem rozhodně pro odzkoušení a budu rád když se vyjádří pokud možno všichni dostupní mistři kteří tě znají aspoň trochu.

http://bandzone.cz/fxscorpion

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

črc 27, 10, 18:11

Phorum Child
Phorum Child

taming mam zatim jen 22.3 ale ohledne klamaku tak stim problem nebude,
neco natamuju, neco dokoupim. nad tamingem zacnu makat trochu vic :)

Nahoru Nahoru

črc 27, 10, 18:46

Phorum Admin
Phorum Admin

ahoj řekni nám víc o sobě :) koníčky, zájmy záliby.

Nahoru Nahoru

črc 27, 10, 19:40

Phorum Child
Phorum Child

o sobe jo :D tak dobre :)
takze konicky, tak chodim strilet na strelnici, chodil jsem na kickboxing ale nak jsem to hodil za hlavu, nebyl nato cas :D hraju na kytru, znazim se trsat speed metal, je to husty :D
jinak strasne moc rad chlastam, stavaji se veci treba ze si dam pivko a uz to jede, 2-3 dny piju vkuse dokut nedojdou finance :D
na pc hraju skoro jen uo, obcas si zapnu CoD nebo Battlefield 2. obcas zkousim neco hacknout ale jen takove drobnosti :halofell: , na poradne veci si netrofam :P
posloucham skoro vsechno, ale vetsinou davam prednos Dram & Bass, Electro House, tekno, Hardstyle.
zatim asi vse, nebo jestly vas zajma jeste neco piste :)

Nahoru Nahoru

črc 27, 10, 20:27

Phorum Admin
Phorum Admin

přítelkyně?

Nahoru Nahoru

črc 27, 10, 22:59

Phorum Child
Phorum Child

jo tech uz par bylo ale porad jsem jeste nenasel tu pravou :)

Nahoru Nahoru

črc 28, 10, 00:11

Phorum NB
Phorum NB

v tom sorcu to byla hruza cos vyvadel :p

Nahoru Nahoru

črc 28, 10, 12:03

Phorum Child
Phorum Child

Trochu se nam zmenili pravidla v guildě. Takže toho využiju rovnou a projevim o tebe zájem jako o účedníka mamon Nubíka Blood Berryho.

http://bandzone.cz/fxscorpion

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

črc 28, 10, 18:22

Phorum Admin
Phorum Admin

BBho učeník
*lock

Nahoru Nahoru

črc 31, 10, 02:12

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

Jeste jsem chtel rict: Obepis si vsechny nespici cleny gildy podle GP stranek at o tobe vi, Mistru se ptej na kontakty na sve ucne... GG a HF

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]