1,
Mé postavy:
Wilson Warrior - namax Kvesty: Mystická dýka, Duhový míček, Golden medallion, Po stopách rytíře, O Ctnostech, Kletba Ledového démona Prohřešky: 09.08.2009 01:31 Wilson b35cbe - Dual, trest dle pravidel.Ac. 23.08.2005 02:31 Wilson b35cbe - Venku neni vedro a prece maji horkou hlavu a neumi krotit sve emoce. 2 dny v chladku.
Noxius * Cleric - namax krom alchemky a inscriptu Kvesty: Pramen života, Mystická dýka, Duhový míček, O Ctnostech, Kletba Ledového démona Bez prohřešků
Mort * Ranger - namax, dotrénovávám jen mining a veterinu Kvesty: Mystická dýka, Duhový míček, Stříbrné salvy, Martinovo znamení, O Ctnostech, Skyhawk, Kletba Ledového démona Prohřešky: 24.08.2007 20:42 Mort 537b4c - Dual na questu testu. Trest dle pravidel.
Quiksilver Craftsman - zatím jen Bs, Armslore Kvesty: Mystická dýka, Duhový míček, Tree of Knowledge, Shadow Hammer, Kletba Ledového démona Bez prohřešků
Khaldor * Vampire - namax krom alchemky a tamingu Kvesty: Mystická dýka, Duhový míček, Odkaz Gargoyla, Tři Bratři, Kletba Ledového démona Prohřešky: 29.05.2006 00:45 Khaldor 7ba09c - AFK Musicianship, první prohřešek, trest dle pravidel. 16.04.2004 00:20 Khaldor 7ba09c - Nevhodné verbální projevy ve hře, příliš mnoho sprostých slov nebo urážky. 1300 polen. (Tento prohřešek se stal v době, kdy jsem tuto postavu ještě nehrál)
Manhatheador Mage - namax Kvesty: Mystická dýka, Duhový míček, Kletba Ledového démona Prohrešky: 09.08.2009 01:31 Manhatheador d22055 - Dual, trest dle pravidel. Napis is o sekeru.Ac.
Manhatheador * Mage - PVP skilly Kvesty: Mystická dýka, Duhový míček, Kletba Ledového démona Prohrešky: 01.10.2008 16:27 Manhatheador 08b316 - AFK Alchemy, třetí prohrešek. *None* 24.08.2007 20:43 Manhatheador 08b316 - Dual na questu testu. Trest dle pravidel
* U postav kde je uvedena tato hvězdička jsem nebyl původním majitelem.
Postavy co jen loguji:
Bleda tvar Paladin - namax Kvesty: Mystická dýka, Duhový míček, Po stopách rytíře, O Ctnostech, Kletba Ledového démona Prohřešky: 04.08.2004 03:20 Bleda Tvar 09f27f Camelot Hamty hamty ať mám víc než tamty. Lootování na questu je hrdelní zločin proti spolubojovníkům. 3. prohřešek. Fame 0, Karma -10000, 2000 polen (aby si také něco odnesl a neřekl, že jen beru). 24.01.2004 05:25 Bleda Tvar 09f27f Camelot Vulgární mluva ve hře: 1400 logů + 2 dny jail.The First 05.01.2004 06:15 Bleda tvar 09f27f - Neoprávněné vniknutí a zabití v domku. Nechť napíše page, vysvětlí jednání a řekne si o trest. (Tyto prohřešeky se staly v době, kdy jsem tuto postavu ještě nehrál)
Symor [-FA-] Craftsman - namax krome Cookingu Kvesty: Kvesty: Mystická dýka, Duhový míček, Tree of Knowledge, Shadow Hammer, MW dyka, Kletba Ledového démona Bez prohřešků
Bývalé postavy:
Lubrax - Paladin, dále jsem měl chvíli taky pučené tyto pk postavy: Night Mare - Mage, Bones - Mage, Rohen - Mage, Thevek Thul - Necromancer
2,
Na DP hraju od ledna 2003. Dungy jsem prošel všechny až na Wisp a krátkou část Poison River. Moji první guildou se stala guilda MC. Z ní jsem byl vyhozen za to, že jsem poslal odehdá jednomu kamarádovi fotku ze srazu. Dále jsem byl členem bývalé frakční guildy Blackthorn Followers. Po té jsem vstoupil do řad guildy Amonthia. Ale i z ní jsem byl odejit kvůli tomu, že jsem porušil vnitřní pravidlo guildy ohledně členství ve frakční guildě. Dále jsem se už jen hlásil do guildy V.I.R. kde mi byla přihláška zamítnuta. Za PK jsem hrál do doby (4 roky zpět) než jsem si podal přihlášku do Amonthie. S Lubraxem jsem býval člen pk guild Ortel, -djW-, Pomsta
Jak už jsem výše uvedl hraju už jen modré postavy a tudíž upřednostňuji PVM před PVP.
3,
Hrát můžu dle toho kolik mám práce do školy, dále dle tréninků, zápasů atp. UOmapu i Ventrilo mám.
4,
Jmenuji se Martin, je mi 20 let, studuji na ČZU v Praze Hraju hokejbal. Působím jako rozhodčí ledního hokeje a hokejbalu. Ve volném čase si rád zahraju rekreačně i jiné sporty, např. fotbal.
5,
Od guildy očekávám oporu, zázemí, zastání, pomoc v dobách dobrých i zlých.
6,
Hraji s vámi, už docela dlouho, myslím, že jsme se navzájem za tu dobu dostatečně poznali a víme co můžem od sebe očekávat. A chtěl bych této guildě splatit to co mi doposavaď dávala a poskytovala.
7,
_________________ Jsme jeden tým, spolu to dokážeme!
Naposledy upravil Wilson dne čer 11, 10, 16:33, celkově upraveno 1
|