Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 6 ] 

čer 11, 10, 12:32

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 35

1,

Mé postavy:

Wilson
Warrior - namax
Kvesty: Mystická dýka, Duhový míček, Golden medallion, Po stopách rytíře, O Ctnostech, Kletba Ledového démona
Prohřešky:
09.08.2009 01:31 Wilson b35cbe - Dual, trest dle pravidel.Ac.
23.08.2005 02:31 Wilson b35cbe - Venku neni vedro a prece maji horkou hlavu a neumi krotit sve emoce. 2 dny v chladku.

Noxius *
Cleric - namax krom alchemky a inscriptu
Kvesty: Pramen života, Mystická dýka, Duhový míček, O Ctnostech, Kletba Ledového démona
Bez prohřešků

Mort *
Ranger - namax, dotrénovávám jen mining a veterinu
Kvesty: Mystická dýka, Duhový míček, Stříbrné salvy, Martinovo znamení, O Ctnostech, Skyhawk, Kletba Ledového démona
Prohřešky:
24.08.2007 20:42 Mort 537b4c - Dual na questu testu. Trest dle pravidel.

Quiksilver
Craftsman - zatím jen Bs, Armslore
Kvesty: Mystická dýka, Duhový míček, Tree of Knowledge, Shadow Hammer, Kletba Ledového démona
Bez prohřešků

Khaldor *
Vampire - namax krom alchemky a tamingu
Kvesty: Mystická dýka, Duhový míček, Odkaz Gargoyla, Tři Bratři, Kletba Ledového démona
Prohřešky:
29.05.2006 00:45 Khaldor 7ba09c - AFK Musicianship, první prohřešek, trest dle pravidel.
16.04.2004 00:20 Khaldor 7ba09c - Nevhodné verbální projevy ve hře, příliš mnoho sprostých slov nebo urážky. 1300 polen. (Tento prohřešek se stal v době, kdy jsem tuto postavu ještě nehrál)

Manhatheador
Mage - namax
Kvesty: Mystická dýka, Duhový míček, Kletba Ledového démona
Prohrešky: 09.08.2009 01:31 Manhatheador d22055 - Dual, trest dle pravidel. Napis is o sekeru.Ac.

Manhatheador *
Mage - PVP skilly
Kvesty: Mystická dýka, Duhový míček, Kletba Ledového démona
Prohrešky:
01.10.2008 16:27 Manhatheador 08b316 - AFK Alchemy, třetí prohrešek. *None*
24.08.2007 20:43 Manhatheador 08b316 - Dual na questu testu. Trest dle pravidel

* U postav kde je uvedena tato hvězdička jsem nebyl původním majitelem.

Postavy co jen loguji:

Bleda tvar
Paladin - namax
Kvesty: Mystická dýka, Duhový míček, Po stopách rytíře, O Ctnostech, Kletba Ledového démona
Prohřešky:
04.08.2004 03:20 Bleda Tvar 09f27f Camelot Hamty hamty ať mám víc než tamty. Lootování na questu je hrdelní zločin proti spolubojovníkům. 3. prohřešek. Fame 0, Karma -10000, 2000 polen (aby si také něco odnesl a neřekl, že jen beru).
24.01.2004 05:25 Bleda Tvar 09f27f Camelot Vulgární mluva ve hře: 1400 logů + 2 dny jail.The First
05.01.2004 06:15 Bleda tvar 09f27f - Neoprávněné vniknutí a zabití v domku. Nechť napíše page, vysvětlí jednání a řekne si o trest.
(Tyto prohřešeky se staly v době, kdy jsem tuto postavu ještě nehrál)

Symor [-FA-]
Craftsman - namax krome Cookingu
Kvesty: Kvesty: Mystická dýka, Duhový míček, Tree of Knowledge, Shadow Hammer, MW dyka, Kletba Ledového démona
Bez prohřešků

Bývalé postavy:

Lubrax - Paladin, dále jsem měl chvíli taky pučené tyto pk postavy: Night Mare - Mage, Bones - Mage, Rohen - Mage, Thevek Thul - Necromancer

2,

Na DP hraju od ledna 2003. Dungy jsem prošel všechny až na Wisp a krátkou část Poison River. Moji první guildou se stala guilda MC. Z ní jsem byl vyhozen za to, že jsem poslal odehdá jednomu kamarádovi fotku ze srazu. Dále jsem byl členem bývalé frakční guildy Blackthorn Followers. Po té jsem vstoupil do řad guildy Amonthia. Ale i z ní jsem byl odejit kvůli tomu, že jsem porušil vnitřní pravidlo guildy ohledně členství ve frakční guildě. Dále jsem se už jen hlásil do guildy V.I.R. kde mi byla přihláška zamítnuta. Za PK jsem hrál do doby (4 roky zpět) než jsem si podal přihlášku do Amonthie. S Lubraxem jsem býval člen pk guild Ortel, -djW-, Pomsta

Jak už jsem výše uvedl hraju už jen modré postavy a tudíž upřednostňuji PVM před PVP.

3,

Hrát můžu dle toho kolik mám práce do školy, dále dle tréninků, zápasů atp.
UOmapu i Ventrilo mám.

4,

Jmenuji se Martin, je mi 20 let, studuji na ČZU v Praze
Hraju hokejbal. Působím jako rozhodčí ledního hokeje a hokejbalu. Ve volném čase si rád zahraju rekreačně i jiné sporty, např. fotbal.

5,

Od guildy očekávám oporu, zázemí, zastání, pomoc v dobách dobrých i zlých.

6,

Hraji s vámi, už docela dlouho, myslím, že jsme se navzájem za tu dobu dostatečně poznali a víme co můžem od sebe očekávat. A chtěl bych této guildě splatit to co mi doposavaď dávala a poskytovala.

7,

Naposledy upravil Wilson dne čer 11, 10, 16:33, celkově upraveno 1

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

čer 11, 10, 12:50

Phorum Admin
Phorum Admin

No tak tě tu vítám ... mezi námi nejsi žádný nováček a tak se asi nemusíme představovat nicméně koukám, že nemáš Negra a ani Krysu ... není ti to blbý?

Dále craft Symor, povez nám o něj něco, proč je v Guildě FA. Mimo jiné prosím vypiš, které postavy jsi sám trénil a které ne.

No jinak je asi vidět že si starší hráč a tak by mě zajámalo zda máš nějaké majetkové a hrení cíle. (například spnil nějaký quest, koupit si nějaký item)

Nahoru Nahoru

čer 11, 10, 13:12

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 35

Empair píše:
No tak tě tu vítám ... mezi námi nejsi žádný nováček a tak se asi nemusíme představovat nicméně koukám, že nemáš Negra a ani Krysu ... není ti to blbý?

No jsem línej makrovat a ani mě to nebaví, takže hlavně z toho důvodu je némám. Ale kdo ví co bude v budoucnu :wink:

Empair píše:
Dále craft Symor, povez nám o něj něco, proč je v Guildě FA. Mimo jiné prosím vypiš, které postavy jsi sám trénil a které ne.

Symor je v guildě -FA- , protože jeho majitel Dirt Devil je členem této guildy. Já dostal na tohohle vampa přístup v době kdy Dirt nehrál a měl ho ve správě Bleda tvar a společně jsme mu dotrénili Carpentry. No a po té co přestal hrat, tak zase začal hrat Dirt, ale hraje jen občas, a tak jsem mu ještě dotrénil Bowcraft. Samozřejmě, že bych chtěl taky dotrénit svého crafta, a tak do té doby než se to stane, si půjčuji právě tohohle crafta.

No a k postavám vesměs jsem trénil všechny postavy u kterých byla ta hvězdička, akorát některé míň, některé víc. Vlastně jediná postava co hraji je Bleda tvar, která je totálně namax a tudiz sem u ni nic nenatrénoval.

Empair píše:
No jinak je asi vidět že si starší hráč a tak by mě zajámalo zda máš nějaké majetkové a hrení cíle. (například spnil nějaký quest, koupit si nějaký item)

No tak rozhodně bych rád splnil někdy v budoucnu quest Cestu za kamennou hvězdou u Vampira, ale tam záleží na čase, a jak budu mít chuť dotrénovávat alchemku a taming. Ale jinak žádný spešl cíl nemám. A majetek? Tak sbírat asi topka co ještě nemám, ale to je tak normálka, nic speciáního.

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

čer 11, 10, 14:50

Phorum Child
Phorum Child

Čuz Wilzne máš příkladnou přihlášku ale mohl jsi na tom něco zprznit, třebaz českou gramatiku nebo něco takhle je to moc template :)
Jinak jsem rád že ses rozhodl nastoupit do řad GP fighterů. Sice nejsme moc mighty ale to se časem zlepší, až bude víc pastí a míň mamonu tak se přizpůsobíme a budeme zase chodit lehat v Mytheril-like ekvipech. Jinak musim tě pochválit, za poslední dungy nejsi AFK a chodíš včas z pauz a neděláš si anarchy pauzy. Hraješ na úrovni a nejsi zaměřený vyloženě jen na jedno povolání a to je celkem skill.
Takže když teď půjdeš dunga a ani jednou za klera neumřeš tak za tebe budu lobovat a někoho donutim ať si tě vezme jako Padawana. Jsi na pravé cestě jak se stát pravým rytířem Jedi.

http://bandzone.cz/fxscorpion

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 11, 10, 15:44

Phorum God
Phorum God

Ja te Wilsone chci a budu te sikanovat :romance-inlove: do guildy co se tyce postav budes prinosem,jsi aktivni a uz delsi dobu s nami chodis dungy... takze bych to neprotahoval a vzal bych si te za ucednika,pisni mi pak na icq...zacnu zase hrati :P

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 11, 10, 18:35

Phorum Admin
Phorum Admin

Bart píše:
Ja te Wilsone chci a budu te sikanovat :romance-inlove: do guildy co se tyce postav budes prinosem,jsi aktivni a uz delsi dobu s nami chodis dungy... takze bych to neprotahoval a vzal bych si te za ucednika,pisni mi pak na icq...zacnu zase hrati :P

oki jasné bartů učeň, vezmu to jako tvé z mrtvých vstání barťas

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]