Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 18 ] 

lis 19, 20, 23:08

Phorum NB
Phorum NB
Věk: 42

A já myslel, že toho Destra děláš na PK :D.
Za mě jednoznačně pro :D známe se cca od roku 2001.

Range Rover - Ostrostřelec

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 20, 20, 10:34

Phorum NB
Phorum NB

mlEEko píše:
nastesti jsem videl jen tu aktualni prihlasku :) ta mi prijde v pohode. Ja za sebe dodam jen, ze se mi jevis jako v pohode clovek, nemam s tebou zadnou negativni zkusenost a zvlast kdyz to rika Creepo, tak tomu i verim.

Tak pridam par dotazu aby se nereklo.

Jak ses na tom casove s hranim, kdyz mas deti ?
Jake mas v PVM cile ?
Mas nejakou funny story jak si zacinal na DP ? :)

Casove jsem na tom docela bidne s detma :D ale uz nejsou uplne nejmensi jak tomu bylo doted, takze vecery uz se da v klidu neco naplanovat po te 8 hodine

PvM cile.. mno nic ve smyslu dojit nejaky dung nebo neco konkretniho. Spis vseobecne si proste zahrat s partou, pokecat na TSku a na klid si chodit nejake dungy co budou...

Funny story kdyz sem zacinal na DP? mno, dobre vratme se o 20 let zpatky, do dob v kterych neexistovalo alchemistu kteri by zvladli neco slozitejsiho nez je obyc mana ref a magu, kteri umeli kouzlit neco jineho nez pog dvojklikem na kartu kouzla a zamerenim zalozky. tak asi uz jen ta vzpominka na tuto dobu je funny. Nicmene nejradsi asi vzpominam na situaci, kdyz jsme asi dalsima 3 kamosama hrali spolu v herne za pk a hrali jsme PvP v delucii. V te dobe se opravdu v pvp meditovalo a kdyz nekdo zakouzlil Kal Vas Flam tak to bud znamenalo smrt pro dotycneho nebo ztrata cele many na dlouho dopredu. Kazdopadne tam jsme se mohli smichy potrhat protoze jsme tam vykosili tak 20 lidi ve 3-4 lidech a boj trval fakt hodiny a to kdyz se riznuli tela tak se dali brat kosti a hlavy a tak jsme tam zdobili celou delucii lidskymi ostatky.. mozna vam to neprijde vtipne, ale v ten moment jsme tam padali smichy ze zidly co vse jsme tam uhrali :D

Nahoru Nahoru

pro 2, 20, 20:21

Phorum God
Phorum God

Přijat za žadatele.

*lock*

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 18 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]