Zdar... Proč si odešel od Amotnhky?
Han Gamms píše:
1) Další nick na foru... Kubajs, Arya, Immersit ? Neni lepsi nick pod kterým tě všichni znají?
2) Postavy, co se stalo s postavami co si hrával dřív, že teď máš kompletně jiné?
viz.
Kubajs (kler)
Schizla (War)
Elektra Nacias (rang)
Gladiator (wamp) (postavu sem hral cca mesic o prazdninach)
Ejmi (mag)
a ted hraju magickeho paladina Arya....
3) Důvod odchodu z nej(ne)mocnější DP group MamonHarpaTemplari ?
1) Říkal jsem si proč nezačít komplet od nuly :/
2) Zůstal mi jen Ejmi mag,kterého mi vrátilo GM po smazání viz. spoustugha nebo jak se jmenoval ten Hráč...
3) Mno jak asi každý ví,přišli jsme jako první na vstupenku do tajné místnosti v Yomo2 (bylo to ada ore)
V pokladu byl recept na tu new kuši (Lightning Elvenu) žádná hitparáda to není
Před dražbou proběhlo hlasovaní o tom kdo to bude moc dražit a tak.Konečný verdikt zněl že každy (ať chodí rangu do dungu a nebo jen na mapky atd.)
Nejdříve jsme jí dražili 3 a pak sem se přetahoval s Markem.. Nakonec jsem si jí vydražil,šel otestovat na makpu a spát. Druhy den ráno na našem Diskordu se objevila zpráva :
hodil sem vám to na leteckou poštu,abych to tu neměl zbytečně moc dlouhé
http://leteckaposta.cz/779318714Mno tak to už mě přišlo jako vrchol drzosti.protože jak všichni u nás věděli že když nebylo něco po určité osobě byl utrum. Tam to bylo jako když ruka ruku mne... Věděl jsem,že když ji nevrátím bude konečná a kdybych jí vrátil tak ze 75% taky,tak jsem to zabalil sám,přesta s nimal hrát..Leavnul jsem guildu,odstěhoval se z kovárny a bylo to.......