Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 25 ] 

čer 8, 20, 12:10

Phorum Child
Phorum Child

libi píše:
Zdar... Proč si odešel od Amotnhky?

Immersit - Kuba píše:
Han Gamms píše:
1) Další nick na foru... Kubajs, Arya, Immersit ? Neni lepsi nick pod kterým tě všichni znají?

2) Postavy, co se stalo s postavami co si hrával dřív, že teď máš kompletně jiné?

viz.
Kubajs (kler)
Schizla (War)
Elektra Nacias (rang)
Gladiator (wamp) (postavu sem hral cca mesic o prazdninach)
Ejmi (mag)
a ted hraju magickeho paladina Arya....

3) Důvod odchodu z nej(ne)mocnější DP group MamonHarpaTemplari ?

1) Říkal jsem si proč nezačít komplet od nuly :/
2) Zůstal mi jen Ejmi mag,kterého mi vrátilo GM po smazání viz. spoustugha nebo jak se jmenoval ten Hráč...
3) Mno jak asi každý ví,přišli jsme jako první na vstupenku do tajné místnosti v Yomo2 (bylo to ada ore)
V pokladu byl recept na tu new kuši (Lightning Elvenu) žádná hitparáda to není :)
Před dražbou proběhlo hlasovaní o tom kdo to bude moc dražit a tak.Konečný verdikt zněl že každy (ať chodí rangu do dungu a nebo jen na mapky atd.)
Nejdříve jsme jí dražili 3 a pak sem se přetahoval s Markem.. Nakonec jsem si jí vydražil,šel otestovat na makpu a spát. Druhy den ráno na našem Diskordu se objevila zpráva :

hodil sem vám to na leteckou poštu,abych to tu neměl zbytečně moc dlouhé :)

http://leteckaposta.cz/779318714

Mno tak to už mě přišlo jako vrchol drzosti.protože jak všichni u nás věděli že když nebylo něco po určité osobě byl utrum. Tam to bylo jako když ruka ruku mne... Věděl jsem,že když ji nevrátím bude konečná a kdybych jí vrátil tak ze 75% taky,tak jsem to zabalil sám,přesta s nimal hrát..Leavnul jsem guildu,odstěhoval se z kovárny a bylo to.......

Immersit (gangrel) na nějaký ten harviček.
Afanasy (ostro s tamingem)
Gilisek (Guardian)
Aca (max craft)
Ejmi (mág)
Blindside (necro)
Je mi to jedno (magic pal)
Fytipaldy (destroyer)

Nahoru Nahoru

čer 8, 20, 19:43

Phorum God
Phorum God

Ja ti neviem. Príde mi, že príliš jednoducho dokážeš hodiť za hlavu xy rokov a zážitkov s ľuďmi. Tak, ako si kedysi od nás odišiel kvôli spiritovi (a čo si pamätám, tak si to poriadne ani nevysvetlil), tak teraz odchádzaš z Amontky. Toto plánuješ robiť dokedy? Kým sa na teba nevykašlú všetci a potom to prestaneš hrať? To čo je toto za prístup? Vyjebal by som sa na celú kušu a hral kvôli ľuďom....

Ro - Cleric
Ceisure - Destroyer (soon™)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 8, 20, 19:54

Phorum Child
Phorum Child

Roman píše:
Ja ti neviem. Príde mi, že príliš jednoducho dokážeš hodiť za hlavu xy rokov a zážitkov s ľuďmi. Tak, ako si kedysi od nás odišiel kvôli spiritovi (a čo si pamätám, tak si to poriadne ani nevysvetlil), tak teraz odchádzaš z Amontky. Toto plánuješ robiť dokedy? Kým sa na teba nevykašlú všetci a potom to prestaneš hrať? To čo je toto za prístup? Vyjebal by som sa na celú kušu a hral kvôli ľuďom....

Ahoj Romane,robit už bych to nechtěl nikdy. Říkal jsem si že kdyby to nevyšlo u vás,tak budu dále pokračovat s pauzou,třeba bych to za půl roku zkusil znova. Jednoduché to nebylo,ale na druhou stránku proč se sebou nechat orat a dělat ze sebe blbce... Sice jsem občas splachovací,ale co je moc to je moc...Tam se furt něco dělo. Jednomu člověku se něco nelíbilo a překopaval se furt systém atd.... Kdybych kuš vrátil,našla by se jiná příležitost a bylo by to pořád dokola a dokola... Člověka už pak omrzí pořád něco řešit a dohadovat se :-)
Jo,můj odchod se Spiritem bylo blbé rozhodnutí,ale člověk za svoji chybu musí platit.

Ale věř že když dostanu příležitost něco změnit chytnu ji za pačesy

Gilisek (Guardian)
Aca (max craft)
Ejmi (mág)
Blindside (necro)
Fytipaldy (destroyer)

Nahoru Nahoru

čer 8, 20, 22:44

Phorum Player
Phorum Player

Cauko
Prihlašká pekná to ano ...
No v tvojom prípade to bude chcieť viac ako peknú prihlášku ...
Je to cele hr hr a v štýle: "Kam vítr tam plášť" ... "Sorry jako" ...

Momentalne som proti ... nechal by som to vychladnuť alebo ako potencialne rychlejšie riešenie by som videl ten zraz ako pisal Kentak.

Clerik (Online)
Ostro (Online)
Mag(Online)
Nekr (Online)

Nahoru Nahoru

čer 8, 20, 22:58

Phorum Child
Phorum Child

Creepo píše:
Cauko
Prihlašká pekná to ano ...
No v tvojom prípade to bude chcieť viac ako peknú prihlášku ...
Je to cele hr hr a v štýle: "Kam vítr tam plášť" ... "Sorry jako" ...

Momentalne som proti ... nechal by som to vychladnuť alebo ako potencialne rychlejšie riešenie by som videl ten zraz ako pisal Kentak.

Vím že jedna přihláška pěkně napsaná nevyřeší x let zpátky a vše co se za tu dobu odehrálo/stalo a napsalo .... Jak jsem psal vynasnažím se co nejvíc :-)
Zkusím od kluků zjistit nějaký přesný datum srazu a pokusím se to nějak zařídit,ale nebudu nic slibovat .... Pokud to není příští víkend :D l

Gilisek (Guardian)
Aca (max craft)
Ejmi (mág)
Blindside (necro)
Fytipaldy (destroyer)

Nahoru Nahoru

čer 10, 20, 10:23

Phorum Admin
Phorum Admin

Za sebe doplním.

Kubajz nebyl vyhozen ... odešel k guildy sám.
http://mg.spravce.info/index.php/8

Guilda mu půjčila peníze, které nikdy nevrátil i přes četné připomínky.
Obrázek

Nehraji, takže můj názor nemá velkou velkou váhu. Nicméně, nevadí mi, že si odešel ke konkurenci, z mého pohledu to není nic trestuhodného.

Ale v době tvého působení u Amontie si na GP/MG plival a nadával i přesto, že naše skupina se k tobě nikdy nezachovala nečestně. No a nyní se chceš vrátit k těm, kterými si pohrdal ... ???

Destro - Icecube
Loot Craft - Kerowan
Rang - Icebee (in Progress)
Cleric - Empair (in Progress ... současný stav 75%)

Nahoru Nahoru

čer 10, 20, 12:10

Phorum Child
Phorum Child

Empair píše:
Za sebe doplním.

Kubajz nebyl vyhozen ... odešel k guildy sám.
http://mg.spravce.info/index.php/8

Guilda mu půjčila peníze, které nikdy nevrátil i přes četné připomínky.
Obrázek

Nehraji, takže můj názor nemá velkou velkou váhu. Nicméně, nevadí mi, že si odešel ke konkurenci, z mého pohledu to není nic trestuhodného.

Ale v době tvého působení u Amontie si na GP/MG plival a nadával i přesto, že naše skupina se k tobě nikdy nezachovala nečestně. No a nyní se chceš vrátit k těm, kterými si pohrdal ... ???

Ahoj Empe vše vráceno :-) asi to jen nikdo neopravil
Ano chtěl bych se vrátit a vše napravit když bude možnost.
Jak kluci psali že bude lepší kdybych přijel na sraz,no volno jsem si zařídil takže to budeme moci probrat v klidu u piva či nějakého toho rumu,platím já :whiteflying: :innocent:

A i když nehrajes,jsem rád že jsi aspoň napsal :-)

Gilisek (Guardian)
Aca (max craft)
Ejmi (mág)
Blindside (necro)
Fytipaldy (destroyer)

Nahoru Nahoru

čer 16, 20, 10:57

Phorum Master
Phorum Master

ja mam na kubajze veskrze jen pozitivni nazor, kdyz byla nouze tak mi pomohl a i huleni mi do hradce privezl!
sice sem vicemene neaktivni na dp1, ale byl bych za dat mu sanci, preci jen to tak bylo s kazdym ze sanci dostal...treba takovy kentus ze :p to bylo taky prase na Ntou a jak se mu s nama hraje :p

na sraze te rad uvidim ;)

Fila - obyc kler
Joanina - teuton
Pan Casnacaj - gangrel
Pan Jendrysek - shaman
Rogan - wh
Hanako - druid
Kush - mag
Filigran - loot kraft
Peon - guard

Nahoru Nahoru

čer 16, 20, 12:40

Phorum Child
Phorum Child

Fila píše:
ja mam na kubajze veskrze jen pozitivni nazor, kdyz byla nouze tak mi pomohl a i huleni mi do hradce privezl!
sice sem vicemene neaktivni na dp1, ale byl bych za dat mu sanci, preci jen to tak bylo s kazdym ze sanci dostal...treba takovy kentus ze :p to bylo taky prase na Ntou a jak se mu s nama hraje :p

na sraze te rad uvidim ;)

Dekuji moc Filo za tvuj prispevek :-) cenim si toho.
1) NEmam problem komukoliv pomoct :D
2) Na sraz se tesim,sice dostanu mozna trosku na budku jak se rika ale bude to sta za to.

PS: mam na sraz dovezt taky nejakou tu zelen :D Han by si dal urcite taky :D

Gilisek (Guardian)
Aca (max craft)
Ejmi (mág)
Blindside (necro)
Fytipaldy (destroyer)

Nahoru Nahoru

čer 25, 20, 21:50

Phorum God
Phorum God

Nejsem nadšený, že se tady hlásíš a nechci z guildy dělat červený kříž.
Všichni jste nám dělali zlosti, pomlouvali, nadávali nám a kuli pikle a pak jak nemáte co, tak to jsme vám dobří.
Kdyby jsi byl loajální guildě, tak v guildě zůstaneš i v dobrém i ve zlém a ne, že se na nás vysereš a odejdeš bez udání důvodu.

Nechál jsem prostor, aby se vyjádřili ostatní lidé a udělal jsem i hlasování. Jen ať víš většina byla proti, pár lidi souhlásilo a zbytku je to jedno. Budeš to mít težké je přesvědčit o tvých dobrých umyslech.

Dlouho jsem si to nechával projít hlavou, protože nechci aby se kvůli tobě tady rozhadal náš skvělý kolektiv a rodinná atmosfére šla v niveč.
Ale tak jako ostatní, tak i ty dostaneš druhou šanci s námi hrát a ukázat se i v tom dobrém světle.
A věř, že jakmile bude jakýkoliv náznak nepokojů nebo hádek v guildě, přihlášku stahuju a budeme se s tebou muset rozloučit. Tak si to neposer.
Napiš mi na icq.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 25 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]