Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 31 ] 

čer 3, 20, 19:12

Phorum NB
Phorum NB
Věk: 35

Jmejuji se Pavel Čipera a jsem z Prahy 8.

https://www.facebook.com/diego.servantes.9
https://www.youtube.com/channel/UCr_3GE ... subscriber

Ještě můžu vyfotit OP a dát sem číslo své karty,... :D :D :D.

Han Gamms píše:
Athelstan píše:
Boha kluci, tak přijeďte na návštěvu. Sedneme si na zahrádce, podívate se mi do PC :D. Co to do Vás vjelo ?

Vtipálku neuvedl jsi ani celé jméno, natož odkud jsi... Ale můžeš se přijet představit do Brna na pivo.

Promiň ale neprůhledná historie, prakticky neuvedený žádný realný kontakt, tak se nediv.

Napiš mi na icq, uvedeno na webu.

Nahoru Nahoru

čer 3, 20, 20:54

Phorum NB
Phorum NB

Jmenoval jsem se ARMY :D :D :D

Tak snad mě neodsoudíte :D :D :D. Bylo mi fakt málo let ;)

A už vim i co jsem dělal. Když mě někdo někde zprasil, napráskal, nebo okradl, pak jsem si ho našel za jinou postavu,.. Vzal ho do areny, nechal ho začít, vylezl ven a vyguardil jsem ho. :D.

Nahoru Nahoru

čer 4, 20, 00:29

Phorum God
Phorum God

Athelstan píše:
Nait píše:
Athelstan píše:
v Orderu nebo Chaosu ?

ano

Athelstan píše:
:D Měl jsi mě rád :D

no to ja mam rad kazdeho tj siroky pojem :]

hele nam nejde ani o to soudit tve hrichy z minulosti, spis si overit totoznost, ono se totiz stava ze se muze do nejake guildy nahlasit nekdo kdo tu guildu chce akorat praskat kamaradum pk, vetsinou to byvaji lidi bez historie, napriklad:
http://forum.rbrn.eu/viewtopic.php?f=2& ... 8ecd473608

takze by bylo prima kdyby si dal vic infa za co si hral a s kym, pokud to dobre chapu tak si byl v dohru? pamatujes si z tama nake lidi? nejake dalsi guildy kde si byl nebo ses aspon hlasil? Postavy co mas ted si hraval i v tech davnych dobach? Pokud se stydis zverejnovat nake info klidne me to muzes napsat na icq/discord. Idealni by bylo kdyb se za tebe nekdo koho zname mohl zarucit, promin ale diky hlave derave uz si te nak nepamatuju, jmeno mi prijde povedome ale spis mi to pripomina nakou postavu z nejakheo serialu.

Jooo tak to musíš být ty :D :D :D. Přesně, měl jsi hodně lidí rád, ale na mě jsi byl fakt hodnej :D.

Musel bych se zeptat Mandose, zkusim najít nějaký e-mail. Hele kamarád byl Zentar (Norion). Diť jsem byl i na srazu :D. Dnes asi moc nových lidí neni co ? Hele nikoho nechci práskat. Chci si normálně zahrát. Ani nevim komu bych práskal :D. PK se bojim bojim :D. Navíc vždy si chci užít dungu - ničim nerušený,.. Kéž bych v DoHRu viděl členy, ale nejde jim to zapnout, už jsem se snažil :D.

Ne tohle jméno nemá semnou nic společnýho. Ani Floki ani Athelstan. Hrál jsem Paladina a trávil jsem hodně času v Maze, běhal jsem lidem náramky :D.

Rád jsem chodil s Crystal Halou. I přesto, že jsem měl majetek snad v řádech 50m :D. Rare věci. Old cooper, atd atd :D. Já si vzpoměnu :D.

Nejde o tajemství, kdybych Ti řekl nick, vzpomněl by sis a vzal bys mě hned ;). Pokud by mě teda někdo nevyhejtoval :D.

Příteli, Mandos je kdo? Ve 12 letech tě rodiče pouštěli na sraz? A za 3 roky hraní jsi nasbíral majetek v hodnotě 50M a ještě k tomu rare věci? Které v té době, kdy jsi údajně hrál, tak měli pouze VIP lidi, Templari a nebo já? Hmm... pokračuj vidím, že ti sebevědomí nechybí... Asi tě vezmu hned...

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 4, 20, 00:34

Phorum God
Phorum God

Athelstan píše:

A už vim i co jsem dělal. Když mě někdo někde zprasil, napráskal, nebo okradl, pak jsem si ho našel za jinou postavu,.. Vzal ho do areny, nechal ho začít, vylezl ven a vyguardil jsem ho. :D.

02.02.2005 19:06 Army 6ce284 - Založit si NB na prasení a schovávat se za multiIP se nevyplácí. Zneužití crim bugu. Účet bude smazán a spolu s ním také acc japonec, znl a lordmanyjak. Pozdravuj namakaneho Lancelota v říši stínu.

19.12.2004 10:40 Army 6ce284 - Zneužívání systému nesmyslnými page (například: Rikam prijd je to bugly moc harpy - na zacatku Covetous)navic v ultrakratkych intervalech. 200 logu na vychladnuti, pokud se to bude opakovat bude trest mnohem horsi

02.06.2004 19:20 Army 6ce284 - AFK Anatomy. Druhy prohresek, trest podle pravidel.

06.05.2004 10:28 Army 6ce284 M&W AFK Hiding. Trest dle prvniho prohresku.

:naughty: :naughty:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 4, 20, 00:37

Phorum Zombie
Phorum Zombie

Athelstan píše:

tak vidis ani to nebolelo :p . Jak sem rikal nejde o to soudit za neco co udelal pred xx lety ale s cim mame problem jak rikal han s anonymnima hracema, fejsbuk a telefon a tak sou sice fajn (to bych ale moc nedoporucoval davat na verejne forko ale whatever) ale protoze to nam nic moc nerekne nicky v uo jsou dulezite protoze tu zna kazdy kazdeho a potrebujem vedet komu patri lojalita kazdeho cloveka :]

to zes kdysi nekoho zgardil a lotl tu asi nikoho trapit nebude, za ty leta sme asi kazdy udelali nake neplechy nektere by co se prasaren tyce delali z tebe jeste amatera, tak se klidne neboj rozvest trochu vic o te historii, treba kdo te privedl k uo a tak

Merida - ostro
Moka Akashiya - brujah
Zatoichi - destro
Adora Dearhart - golem master
dale mag, teuton, druid, wh, loot kraft, gangrel, guardian, shaman

Mujtube | Sporadicky stream

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 4, 20, 21:14

Phorum NB
Phorum NB

Bart píše:
Athelstan píše:

02.02.2005 19:06 Army 6ce284 - Založit si NB na prasení a schovávat se za multiIP se nevyplácí. Zneužití crim bugu. Účet bude smazán a spolu s ním také acc japonec, znl a lordmanyjak. Pozdravuj namakaneho Lancelota v říši stínu.

19.12.2004 10:40 Army 6ce284 - Zneužívání systému nesmyslnými page (například: Rikam prijd je to bugly moc harpy - na zacatku Covetous)navic v ultrakratkych intervalech. 200 logu na vychladnuti, pokud se to bude opakovat bude trest mnohem horsi

02.06.2004 19:20 Army 6ce284 - AFK Anatomy. Druhy prohresek, trest podle pravidel.

Milý Barte,

jsi vůči mě nějaký zaujatý poslyš :). Provedl jsem Ti něco? Doufám, že ne. Pokud nevíš, kdo je Mandos, tak jsi toho moc na DP nezažil, nezlob se. Měl jsem spoustu přátel. Dávali mi věci, když končili. Měl jsem mamon. Bývával jsem jak straka :). A chodil spoře oblékaný.
Zárověň každý věděl, že kdyby se náhodou vrátil, tak bych mu věci dal zpět. Mám lidi rád. Proto nechápu, že si tady hraješ na soudce, když mě evidentně neznáš.

Psal jsem to z hlediska, když jsem byl malý kluk, jak jsem to vnímal. Nikoli z hlediska, abych tady nad ostatními mával šášulou. Rare věc je jediná na serveru. Každý si ji může vyčíslit na kolik chce, nebo ne?

Nevim co to má co dělat se sebevědomím a rozhodně nechci nikam hned brát.

Jediný co chci, tak poznat fajn lidi a hrát to pro team.
----
Next
----
Jsem rád, že si mě odhalil. Dalo to nesmírně zabrat, když známe jméno, že ? :D :D :D

Hlavně nezapomeň soudit člověka, za to co udělal, když byl pako ;).

Nahoru Nahoru

čer 4, 20, 21:24

Phorum NB
Phorum NB

Nait píše:
Athelstan píše:

tak vidis ani to nebolelo :p . Jak sem rikal nejde o to soudit za neco co udelal pred xx lety ale s cim mame problem jak rikal han s anonymnima hracema, fejsbuk a telefon a tak sou sice fajn (to bych ale moc nedoporucoval davat na verejne forko ale whatever) ale protoze to nam nic moc nerekne nicky v uo jsou dulezite protoze tu zna kazdy kazdeho a potrebujem vedet komu patri lojalita kazdeho cloveka :]

to zes kdysi nekoho zgardil a lotl tu asi nikoho trapit nebude, za ty leta sme asi kazdy udelali nake neplechy nektere by co se prasaren tyce delali z tebe jeste amatera, tak se klidne neboj rozvest trochu vic o te historii, treba kdo te privedl k uo a tak

M2 to nebolelo a Gilraen to měl relativně rychle. Ale nechtěl mi poskytnou informace, musel jsem mu prokázat, hovadiny, který jsem střílel od boku :D.

Hele kluci, opravdu nevim, co se tady na DP X let odehrávalo, ale evidentně jste za to draze zaplatili. Každopádně já práskač nejsem a nikdy to po mě nechtějte, i kdybych něco takového věděl. Ani v realu to nedělám, protože je to svinstvo.

Za svůj život se nestydím. Telefon neni tajný, ani FB. Stejně mám údaje pro hacknutí mého acc nekompatibilní ;). Joooo hele já jsem tady fakt nikoho nikdy nepodělal a pro guildu jsem dýchal. Sice jsem dřív byl hamoun, ale teď to nehrozí ;). Dřív sjem měl potřebu vytahovat šášu, teď už nemám :D :D :D.

Víš co, a bavilo mě to, protože lidi jsou takový prasata, že jsem pak ze sebe tu zlost dostal :D. No ale na úkor ACC, chytré to bylo, ale nevěděl jsem kdy přestat :D.

K ultimě online mě přivedl Dix - klerik. Můj spolužák ze základky :D. Takže jsme pařili spolu a smáli se ve škole tomu, jak jsem AFK a ani jsem nevěděl, co to je :D. No, diť já jsem Vám napsal asi všechno co si pamatuji. Já fakt víc nevím.

Najte já bych Tě chtěl vidět :D

Nahoru Nahoru

čer 5, 20, 12:57

Phorum God
Phorum God

Athelstan píše:
Bart píše:
Athelstan píše:

Milý Barte,

jsi vůči mě nějaký zaujatý poslyš :). Provedl jsem Ti něco? Doufám, že ne. Pokud nevíš, kdo je Mandos, tak jsi toho moc na DP nezažil, nezlob se. Měl jsem spoustu přátel. Dávali mi věci, když končili. Měl jsem mamon. Bývával jsem jak straka :). A chodil spoře oblékaný.
Zárověň každý věděl, že kdyby se náhodou vrátil, tak bych mu věci dal zpět. Mám lidi rád. Proto nechápu, že si tady hraješ na soudce, když mě evidentně neznáš.

Psal jsem to z hlediska, když jsem byl malý kluk, jak jsem to vnímal. Nikoli z hlediska, abych tady nad ostatními mával šášulou. Rare věc je jediná na serveru. Každý si ji může vyčíslit na kolik chce, nebo ne?

Nevim co to má co dělat se sebevědomím a rozhodně nechci nikam hned brát.

Jediný co chci, tak poznat fajn lidi a hrát to pro team.
----
Next
----
Jsem rád, že si mě odhalil. Dalo to nesmírně zabrat, když známe jméno, že ? :D :D :D

Hlavně nezapomeň soudit člověka, za to co udělal, když byl pako ;).

Neznám tě to máš pravdu a ani se o to poznat tě zatím pokoušet nehodlám... Ty mě rekneš, že já za svých 21 let hraní Ultimy jsem na DP nic nezažil? Ty který jsi na DP údajně hrál 2-3 roky i s cestou a jediný koho si pamatuješ je Mandos? Zajímavé je, že jsi ztratil paměť, ale to že jsi měl mamon, chodil spoře oblékáný a dostaval od lidí rare věci na to si pamatuješ? A rozhodně bych já 13 letému dítěti nesvěřil acc, který se pak stejně nechal smazat a nechal smazat i ostatní acc??
Nejsem tebou zaujatý, nemám rád lidi, kteří se mnou nejednaji narovinu a obávají mě... To jsme se k tvému nicku museli, tak dlouho dokopavat aby jsi nám to řekl?

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 6, 20, 10:08

Phorum NB
Phorum NB

Bart píše:
Athelstan píše:

Upřímně nemám potřebu se tady s Tebou špičkovat. Evidentně jsi starší patron a máš v hlavě zafixovanou jinou vrstvu lidí, ale není se čemu divit. Konzervativní lidé žijí ve skořápce, která je hodně tvrdá, ale nedivím se Ti. Doba je zlá a vždy byla.

Pevně věřím, že když si přečteš ještě jednou, tady ten můj úvod, tak zjistíš, že těch jmen bylo trošku víc, než Mandos. Až ve hře nějaké to jméno potkám, tak si vzpomenu. Nemůžeš všechny házet do jednoho pytle, mě se představí 2 lidi a za chvilku to jméno zapomenu. Neni to z neúcty k druhým, ale nemám na to hlavu.

Ano - svojí výchovu si pamatuji, logicky ji děti přenášejí do hry.

To nevadí, tohle rozhodnutí bylo na ostatních a né na mě. Nehledě na to, kdo říkal, že jiným hráčům byla acc smazána? To jsi řekl ty.

No soudit druhé - v tomhle případě Ti nepřísluší, protože mě neznáš. Na rovinu jednám a to Ti můžu klidně odpřisáhnout. Co bych z toho měl? Někam přijít a dělat nějaké divadlo?
Tak já nevim, když si nepamatuješ jméno, jak dlouho by ses dokopával. Pro mě to nebylo důležité, pak jsem pochopil, že pro Vás ano, tak jsem napsal GM a přišli jsme na to, tak jsem uspěl a jsou všichni šťastni :).

Nahoru Nahoru

čer 6, 20, 10:35

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 29

Ahooooj :hand: ,

je pravda, že při nejmenším je trochu zvláštní, že si nepamatuješ podstatné věci, když i já ze svých 13 let si pamatuji postavy a to, kde jsem byl, či nebyl, nicméně se dá asi pochopit.

Na druhou stranu určitě chápu zase chlapce, protože je pravda, že důvěra se v dnešní době získává opravdu velmi stěžejně...

Já jako adept k cestě za členstvím nemám právo Ti tady cokoliv hodnotit, ale myslím, že určitě po těch letech co tu jsem Ti můžu zaručit, že když nezklameš a pokusíš se klukům dát důvod být mezi nám, tak budou vždy stát při tobě a pomoc jim není cizí, kolikrát tu každý udělá pro druhého první poslední a je tu hodně přátelská atmosféra, ač se divím, že to říkám já. :D

Jenom proč to píšu. Takové little "doporučeníčko" sepiš souhrn prostě všeho možného, co si pamatuješ, nepamatuješ, kde jsi byl, nebyl, pokus se to zkompletovat a poslat asi za mě nejlépe našemu AM. Pokud to při nejmenším bude dávat hlavu a patu tak si myslím, že nějakou společnou cestu najdete, protože šanci tu dostává doopravdy každý, můžu mluvit za sebe....

Měj se hezky a GL. :wink:

----------------------------------------------------------------
Grindelwald - Mage

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 7, 20, 23:01

Phorum God
Phorum God

Ahoj, neber to nějak špatně a neber to ani, že bych byl tebou nějak zaujatý, ale po komunikaci s radou a ostatními členy guilda jsme se rozhodli, že bohužel teď tě do guildy nemůžeme vzít.
Opravdu tvé postavy pro naši guildu nebudou přinosem a taky jsou naše náborové počty omezeny a dáme radši přednost někomu zkušenějšímu.

Ať se ti v osobním i herním životě daří a snad někdy přiště.

*lock*

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 8, 20, 08:45

Phorum Master
Phorum Master

Duvera na tomdle serveru je asi to nejcenejsi. je to tu samej zmrd, praskac, curak, ojebavac, kleptoman, egocentrik.

uplne bezne se lidi snazej do guildy dostat nekoho kdo jim bude hlasit kdy a kam se de aby je mohli sjet, hladit si pindika a nekde s tim machrovat. vesmes je to DP vs MG, coz je tak 10 vs 10 lidi a stejne maj vsici potrebu se ojebavat.

Nediv se kdyz to tu z tebe leze jak z chlupate deky ze duvera neni moc vysoka.

Buchny vseho druhu - Destro, Gangrel, Ostro
Prskove - Mag, Nekr - max na ratmany;)
Cler? o-O

Nahoru Nahoru

čer 8, 20, 18:38

Phorum NB
Phorum NB

Tersivan píše:
Duvera na tomdle serveru je asi to nejcenejsi. je to tu samej zmrd, praskac, curak, ojebavac, kleptoman, egocentrik.

uplne bezne se lidi snazej do guildy dostat nekoho kdo jim bude hlasit kdy a kam se de aby je mohli sjet, hladit si pindika a nekde s tim machrovat. vesmes je to DP vs MG, coz je tak 10 vs 10 lidi a stejne maj vsici potrebu se ojebavat.

Nediv se kdyz to tu z tebe leze jak z chlupate deky ze duvera neni moc vysoka.

Nevim no, je to dva dny, co jsem pomáhal týpkovi - Taurinkovi, nesl jsem u sebe jeho 2 sochy a spoustu dalších cenných věcí (z konce Decidu). Nerozumim Vám :). Nelžu, nekradu, nepodvádim, slušně se chovám, chodim dungy, jsem na mapě, na TS, proč bych někoho hlásil? Už mi tohle přijde jako postižení. Mohli jste mít mezi s sebou fajn člověka, hráče jak se sluší a patří, možná až nad Vaše očekávání.

Stačí se zeptat v DoHRu. Byl jsem normální slušný hráč. To, že nevidim členy, neznamená, že Vám o sobě něco tajim.

Naposledy upravil Athelstan dne čer 8, 20, 18:46, celkově upraveno 1

Nahoru Nahoru

čer 8, 20, 18:45

Phorum NB
Phorum NB

Bart píše:
Ahoj, neber to nějak špatně a neber to ani, že bych byl tebou nějak zaujatý, ale po komunikaci s radou a ostatními členy guilda jsme se rozhodli, že bohužel teď tě do guildy nemůžeme vzít.
Opravdu tvé postavy pro naši guildu nebudou přinosem a taky jsou naše náborové počty omezeny a dáme radši přednost někomu zkušenějšímu.

Ať se ti v osobním i herním životě daří a snad někdy přiště.

*lock*

Hlavně, že jsem se zeptal, co si mám založit, bylo mi řečeno, že právě Paladina potřebujete.

Náborové počty chápu, to je asi tak jediný. Co se zkušeností týče, tak nevim, kdo by si za paladina (dříve bez specek) soloval dungy :D. Teď sice moc toho v hlavě nemám, ale postupně se mi to vrací. Nehledě na to, že už jsem teď pár dungů proběhl a super (byť jako závaží).

Úplně v pohodě. Ať se Vám daří. Ve hře zůstávám :).

Nahoru Nahoru

čer 8, 20, 19:15

Phorum God
Phorum God

Čauko. Ťažko povedať, ja by som ti šancu aj dal, ak by si tie reči bral na bradu a pripsoval to tomu, že sú tu proste ľudia iba obozretnejší. To útočenie späť na Barta, hovorenie aký si bol bohatý a proste celkovo mi to tvoje vyjadrovanie nejako nesedí.
Gl v hre.

Ro - Cleric
Ceisure - Destroyer (soon™)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 31 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]