Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 51 ] 

kvě 15, 13, 08:01

Phorum God
Phorum God

Takze divim se, ze mas odvahu se k nam prihlasit a ze ti vubec neni trapne sem psat. Abych to uvedl na pravou miru, vetsinou si byl ty strujcem pojezdu a delani nam neprijemnosti, kdyz si udatne behal pk. Mel si u nas v guilde kamarada a domnivam se ze i praskace takze ti to hralo do not. Veskery tvuj majetek je ukradeny nebo koupeny za real penize a nejen koupeny ale i si ten majetek prodaval, na darkparadise je toto zakazane a uz par krat te za to aj smazali nebo tobe a Tinkymu pomazali majetky. A misto tech smajliku v prihlasce bys tam mel radsi napsat pravdu co si zac. Docela me zajima co nam napises o svoje PK historii. A jak si psal, jednou hrajes pak mas pul roku pauzu. Takove lidi nepotrebujem co jsou tady jen pro to aby se v dungu vozili a zbytecne zabirali misto v guilde, jsi typ cloveka ktery prahne po mamonu a jak nejvice se obohatit a nakrast, to jak tam pises ze bys neopustil guildu kdyby byla neaktivni, ty jsi ten prvni clovek kdo by prchnul a jeste si odnasel na zadech guildovni pokladnici, vsechny ty guildy jsi opustil jen pro to ze nehrali a nebo te z te guildy vyhodili. Jsi mlady tak si uzivej na diskotekach a s holkama. Rozhodne s tebou v guilde byt nechci a budu jednoznacne proti.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 15, 13, 13:53

Phorum Player
Phorum Player

Bart píše:
Takze divim se, ze mas odvahu se k nam prihlasit a ze ti vubec neni trapne sem psat. Abych to uvedl na pravou miru, vetsinou si byl ty strujcem pojezdu a delani nam neprijemnosti, kdyz si udatne behal pk. Mel si u nas v guilde kamarada a domnivam se ze i praskace takze ti to hralo do not. Veskery tvuj majetek je ukradeny nebo koupeny za real penize a nejen koupeny ale i si ten majetek prodaval, na darkparadise je toto zakazane a uz par krat te za to aj smazali nebo tobe a Tinkymu pomazali majetky. A misto tech smajliku v prihlasce bys tam mel radsi napsat pravdu co si zac. Docela me zajima co nam napises o svoje PK historii. A jak si psal, jednou hrajes pak mas pul roku pauzu. Takove lidi nepotrebujem co jsou tady jen pro to aby se v dungu vozili a zbytecne zabirali misto v guilde, jsi typ cloveka ktery prahne po mamonu a jak nejvice se obohatit a nakrast, to jak tam pises ze bys neopustil guildu kdyby byla neaktivni, ty jsi ten prvni clovek kdo by prchnul a jeste si odnasel na zadech guildovni pokladnici, vsechny ty guildy jsi opustil jen pro to ze nehrali a nebo te z te guildy vyhodili. Jsi mlady tak si uzivej na diskotekach a s holkama. Rozhodne s tebou v guilde byt nechci a budu jednoznacne proti.

Asi tak no
Jeste k tomu kradeni,kupoval sem na trhu +15 plate komplet cca za 150-200K.Mel sem na spech tak sem si vsechny casti neoklikal a tem zmrd me prodal +5 platko....

Nahoru Nahoru

kvě 15, 13, 16:11

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 36

Taky by sem chtel +20 hadry na paladina poradiš mi ako se to delá abych byl taky TOP :red:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 15, 13, 17:12

Phorum NB
Phorum NB

Razi nevím já nejsem takový ten typ člověka co dělá moc questy :)

Prosím vás nevím o co vám dvou ide .. Já nejsem Sisel nikdy jsem žádné pkčko neměl nikdy jsem ińikoho nepojel jedině pk chary a za žádným prásknutím nestojím . Nejsem SISEL ale Dominik Čambala pokud jste si to nepřečetli . Pokud vím PVP neumím a proč bych ho asi tak běhal ? Trochu nelogické né prosím vás ? Takže nevím o co vám ide a chtěl bych od vás vysvětlení .. Arya plátka +15 jsem ti já osobně neprodal a to vím a za tím si stojím na 100% a to nezměníš . Nevím co se snažíš na mě hodit ale nic z toho jsem neudělal já . Co udělal Sisel je mi někde ale neříkej prosímtě něco o mě když nic o mě nevíš ani nevíš kdo jsem když si mě pletete s někým kdo vůbec nejsem Děkuji.

Nahoru Nahoru

kvě 17, 13, 10:50

Phorum NB
Phorum NB

Ptejte se na cokoliv rád odpovím nebo vám něco vysvětlím pokud něco nevíte :)

Nahoru Nahoru

kvě 17, 13, 13:46

Phorum Skiller
Phorum Skiller

netusim co se tu řeší tohle SYSEL neni jestli jsem to pochopil spravně....

Asi mi začnou líst sračky ušima estli me nebudete pouštět na hajzl.

WARRIOR a klátič verzatelek na furt.

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

kvě 17, 13, 13:52

Phorum NB
Phorum NB

neni to "Sisel" poznam ho z crusaders.

Nahoru Nahoru

kvě 17, 13, 15:36

Phorum NB
Phorum NB

Fedor to jsem se snažil arye vysvětlit i bartovi :) . Nemám se Sislem nic společného jedině že ho znám . Ano byl jsem s Boykou v Crusaders :)

Nahoru Nahoru

kvě 17, 13, 19:18

Phorum God
Phorum God

Cambus píše:
Fedor to jsem se snažil arye vysvětlit i bartovi :) . Nemám se Sislem nic společného jedině že ho znám . Ano byl jsem s Boykou v Crusaders :)

Tak jsem se o tobě informoval a pořád říkám NE. Mít tě v guildě znamená mít imrvere pk na pojezdu. Zkus to někde jinde.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 17, 13, 19:51

Phorum NB
Phorum NB

Můžeš mi říct jaké PK když ani na jedno nemám kontakt možná tak na Sisla který už dávno nehraje ? To by mě zajímalo od koho si se informoval .. pokud vím tak nikdo neví na koho já mám kontakty a to že se znám se Sisel to je věc má .. Nikdy jsem nikoho nepráskl a ani nebudu proč bych to dělal . A kdybych vás chtěl prásknout proč bych se sem asi hlásil když by jste mě pak vy... . Říkám ti že jediný kontakt co mám je Sisel a s ním se jen pozdravím když se vidíme to je vše.

Nahoru Nahoru

kvě 17, 13, 21:27

Phorum Skiller
Phorum Skiller

souhlasim s bartem, sice se zavedlo pravidlo, dat sanci kazdemu, ale v nasem pripade je nas v guilde dost a nemame potrebu brat dalsi lidi, kor s vazbou na lidi co nas pojizdi.
Tzn. 2 NE

Iha sun - Nekr
Gortex - Vampire
Moniss - Craft
Difrey - Warior

Nahoru Nahoru

kvě 17, 13, 22:01

Phorum NB
Phorum NB

Opravdu hoši já nevím co si vy furt vymýšlíte .. je to už dost trapné . Když vám řeknu že nemám vazbu na pk tak nemám nebo to nestačí říct 1 ? To že mám postavu od Sisla to už ze mě dělá prase nebo co _??

Nahoru Nahoru

kvě 18, 13, 15:32

Phorum Player
Phorum Player

dostalo ma, ze s clovekom co sa len pozdravis, ti da svoju postavu :) ... a v dnesnej dobe, kto nepozna PKcka (nema kontakt) je bud klamar, NBik alebo HB harvic :)

Nahoru Nahoru

kvě 18, 13, 17:28

Phorum God
Phorum God

Cambus píše:
Opravdu hoši já nevím co si vy furt vymýšlíte .. je to už dost trapné . Když vám řeknu že nemám vazbu na pk tak nemám nebo to nestačí říct 1 ? To že mám postavu od Sisla to už ze mě dělá prase nebo co _??

Takovych bylo co to rikalo a jak to dopadlo...

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 18, 13, 18:22

Phorum Master
Phorum Master
Věk: 36

Ještě jeden takovej post a začnu to tu mazat jestli máte nějaké důkazy tak je sem dejte v opačném případě se zdržte konverzace když chcete jen na někoho něco házet a hovno z toho nic nemá pevnej základ Když vám to nestačí napsaný na icq napíšu vám to i sem

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 51 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]