Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 48 ] 

úno 25, 13, 22:05

Phorum Child
Phorum Child

Morfik píše:
cau tovji prihlasku za krale klacka cist nebudu ale zeptam se k ty aktualni jak dlouhu si byl v irsoul od do, co byly duvody rozepri nebo jak to nazyvas ty "co tam je za lidi" "nesvedcilo mi to tam", rikas ze hrajes rok aktivne pokud sem to spravne pochopil, s kym si do ted dungoval a co si prosel ted za dungy a jak ses na tom s eqvipem

a kecy od fireblbecka sou spis opacny nez kladny k dojmu tovji prihlasce ale za to ty zas tolik nemuzes i kdyz castecne jo

Ahoj, do IRSoul jsem byl přijat 23.12.2012, byl jsem tam do konce ledna 2013. Lidi kteří mě tam vadili byl Kimbo a Arianna. Dungoval jsem s Bimbem, občas mě někam vytáhl i Dexxxter, s Arou jsem to zkoušel, Pak jsem kléroval Amonthii destard když šli tavit ada ore. Posledně mě napsal Emp na Pride, který bylo zavřený a večer mě Mihal pozval na despise. Jak jsem na tom s ekvipem? Tak určitě vždycky beru to nejlepší ať už je to mid nebo high dung, udělal jsem si nějaký zásoby, cler/war/invul kompletů, zbraní a spotřebák si míchám sám. Jsem soběstačný.

Nahoru Nahoru

úno 25, 13, 22:07

Phorum Child
Phorum Child

smoce píše:
Mám z něj divný pocit...

Dej mi šanci a uvidíš, že už ten divný pocit mít nebudeš :)

Nahoru Nahoru

úno 25, 13, 22:21

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Tiano píše:

Ahoj, do IRSoul jsem byl přijat 23.12.2012, byl jsem tam do konce ledna 2013. Lidi kteří mě tam vadili byl Kimbo a Arianna. Dungoval jsem s Bimbem, občas mě někam vytáhl i Dexxxter, s Arou jsem to zkoušel, Pak jsem kléroval Amonthii destard když šli tavit ada ore. Posledně mě napsal Emp na Pride, který bylo zavřený a večer mě Mihal pozval na despise. Jak jsem na tom s ekvipem? Tak určitě vždycky beru to nejlepší ať už je to mid nebo high dung, udělal jsem si nějaký zásoby, cler/war/invul kompletů, zbraní a spotřebák si míchám sám. Jsem soběstačný.

mas dost pestrou minulost jak za red tak blue no bude to tezky vybudovat si duveru lidi kdyz si hral s lidma ktery vetsina nas nemusi kvuli prasarnam pojezdum praskani proste znechuceni hry co nam delali ..... jak ses v kontaktu a jaky vztahy mas s arandilem, dextrem a bimbem, ne ze napises ve hre napr na trhu nebo na icq

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 25, 13, 22:38

Phorum Player
Phorum Player

Čau, chtěl sem se zeptat co víš o pojezdu MG v despu...? Byla to irs akce, tak mě to zajímá

Nahoru Nahoru

úno 25, 13, 22:45

Phorum Child
Phorum Child

Morfik píše:
Tiano píše:
mas dost pestrou minulost jak za red tak blue no bude to tezky vybudovat si duveru lidi kdyz si hral s lidma ktery vetsina nas nemusi kvuli prasarnam pojezdum praskani proste znechuceni hry co nam delali ..... jak ses v kontaktu a jaky vztahy mas s arandilem, dextrem a bimbem, ne ze napises ve hre napr na trhu nebo na icq

Měl jsem sice hodně PK postav. To ale neznamená, že jsem špatný. Už jsem to utnul a už PK hrát nechci. Vztahy? S Bimbem jsem to utnul, sice jsem nebyl v guildě, ale nechtěl jsem hrát s člověkem který nechá umřít svoji guildu v Elemental Planes a slibí, že na druhý den půjde s guildou despa a nakonec se dozvím, že šel despa s amonthií. Jinak na dungy jsem mu spamoval icq já, on mě napsal tak 2x. S Arandilem? No když jsem začínal tak jsem mu napsal, že bych chtěl přijmout do TOPu, tak mě odkázal na Listera a ten mě vzal. Běhal jsem chvíli frakci, tak mě nedávno Ara napsal, jestli nejdu desp, ale jak už jsem říkal, umřeli jsme. Ale věci se podařit zachránilo, asi až na 3 jedince. Dexxxter? Ten mi napíše akorát když něco potřebuje. Vždycky jsem byl ochotný mu pomoci s mapama, když jsem potřeboval pomoc já, to už byl oříšek.

Nahoru Nahoru

úno 25, 13, 22:46

Phorum Child
Phorum Child

Reneme píše:
Čau, chtěl sem se zeptat co víš o pojezdu MG v despu...? Byla to irs akce, tak mě to zajímá

Ahoj, s touhle akcí jsem neměl nic společnýho.

Nahoru Nahoru

úno 25, 13, 23:05

Phorum Player
Phorum Player

Já se ptal, co o tom víš a ne jestli si tam byl

Nahoru Nahoru

úno 25, 13, 23:08

Phorum Child
Phorum Child

Reneme píše:
Já se ptal, co o tom víš a ne jestli si tam byl

Viděl jsem to na akorát na screenech, nic víc.

Nahoru Nahoru

úno 26, 13, 00:40

Phorum NB
Phorum NB

Morfik píše:
a kecy od fireblbecka sou spis opacny nez kladny k dojmu tovji prihlasce ale za to ty zas tolik nemuzes i kdyz castecne jo

Dovod preco ma urazas i ked ma nepoznas je ten, ze sme ta zabili resp. asi ani nezabili v pocitacovej hre? Nikdy som ani nadavku nepovedal...

Nerozmyslal si ze pre pvpera ktory chce prejst pvp desp 5 musi pojazdit vypravu v despe? To ze vam to znechuti hru je samozrejme ale to je vedlajsi efekt koli ktoremu to rozhodne nerobime to co nerobime resp uz ani robit nebudeme.

mal by si vynadat ludom co praskali , kapr za 5 euri, rene bez tazkeho prehovarania atd :)

Mozno keby si v minulosti skusil kamaratskejsi pristup tak by sme vam pomahali este v boji proti pk ako harp a K guildam...

Sorry za dlhy post a diky za pozornost a skus si z toho vziat hlavnu myslienku, aj sa ti mozem ospravedlnit za ten pojazd na icq :D aby si vedel ze nam o znechutenie nejde ale stejne o to nebudes stat 8)

Nahoru Nahoru

úno 26, 13, 20:48

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Fire prosimte nepiš nám sem kokotiny max něco konstruktivního

Asi mi začnou líst sračky ušima estli me nebudete pouštět na hajzl.

WARRIOR a klátič verzatelek na furt.

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

úno 27, 13, 08:49

Phorum Skiller
Phorum Skiller

[quote="Firestorm"] .... ked ma nepoznas .....
quote]

vubec o to nestojim znat trosku jako si ty ... ale ty se potrebujes seberealizovat aspon tim ze budes postovat sem na forum a kecat tu sracky ktery stejne nikoho nezajimaj ....

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 27, 13, 12:11

PhoenixMan
PhoenixMan

Morfik píše:
Firestorm píše:
.... ked ma nepoznas .....
quote]

vubec o to nestojim znat trosku jako si ty ... ale ty se potrebujes seberealizovat aspon tim ze budes postovat sem na forum a kecat tu sracky ktery stejne nikoho nezajimaj ....

A do sebe ! A do sebe ! A do sebe !!

*jde si pro popkorn*

Nahoru Nahoru

úno 27, 13, 12:16

Phorum Skiller
Phorum Skiller

asi by sme tohle napadani mohli uzavrit ne ? Tohle dohadovani na foru.

Asi mi začnou líst sračky ušima estli me nebudete pouštět na hajzl.

WARRIOR a klátič verzatelek na furt.

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

úno 27, 13, 15:39

Phorum Player
Phorum Player

Firestorm píše:
To ze vam to znechuti hru je samozrejme ale to je vedlajsi efekt koli ktoremu to rozhodne nerobime to co nerobime resp uz ani robit nebudeme.

Mozno keby si v minulosti skusil kamaratskejsi pristup tak by sme vam pomahali este v boji proti pk ako harp a K guildam...

Ja si spomínam na tvoj post, v ktorom si na forku písal, že pre teba je úspešný deň ked sprasíš a naštveš čo najviac modrakov. Takže dalšie kalerabiky do hlavičky?

Dôvod prečo pomáhaš Harpagonom a K je ten, že spolu behate PVP a nebyt ich, tak by ta nemal kto uctievať a ty by si sa citil tak ako kazdy den, kym nezapneš UO :).

Neviem prečo sa snažíš písať Tianovi do prihlašky ale nikdy si nič nerobil nezištne takže cítim smrad. Keby mám pravo vyjadrovať sa, preventívne by som povedal nie a moja dôvera v neho prudko klesla.

Nahoru Nahoru

úno 27, 13, 16:02

Phorum Child
Phorum Child

Mihal píše:
Firestorm píše:
Neviem prečo sa snažíš písať Tianovi do prihlašky ale nikdy si nič nerobil nezištne takže cítim smrad. Keby mám pravo vyjadrovať sa, preventívne by som povedal nie a moja dôvera v neho prudko klesla.

Omlouvám se, ale přece nemůžu za to, že mi někdo píše do přihlášky.

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 48 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]