Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 38 ] 

čer 17, 10, 11:45

Phorum Admin
Phorum Admin

když začneš dungovat s námi, budeš dále dungovat i s arou?

Nahoru Nahoru

čer 17, 10, 12:58

Phorum Master
Phorum Master

Empair píše:

Cekal jsem kdy se na to zeptas.. Nejradsi bych byl kdyby ti to nevadilo, ze bych s nim obcas zasel, je tam stale par starych znamich z CoPu, ale je mi jasny ze mi to nepovolis a pocitam s tim..
Stvou me ty vase zabo mysi valky, protoze ja nakonec vyjdu skoro s kazdyma neni pro me nic horsiho nez se rozhodovat mezi dvouma lidma.

Buchny vseho druhu - Destro, Gangrel, Ostro
Prskove - Mag, Nekr - max na ratmany;)
Cler? o-O

Nahoru Nahoru

čer 17, 10, 14:14

Phorum Admin
Phorum Admin

Tersivan píše:
Empair píše:

Cekal jsem kdy se na to zeptas.. Nejradsi bych byl kdyby ti to nevadilo, ze bych s nim obcas zasel, je tam stale par starych znamich z CoPu, ale je mi jasny ze mi to nepovolis a pocitam s tim..
Stvou me ty vase zabo mysi valky, protoze ja nakonec vyjdu skoro s kazdyma neni pro me nic horsiho nez se rozhodovat mezi dvouma lidma.

hele nikdo ti nic zakazovat nebude ... u nás v guldě nemám žádné pravidlo nato s kým můžeš být kamarád a s kým ne ... ale musí být jasno, že pokud půjdeme někam my jako guilda tak očekávám, že nás podpoříš. Na druhou stranu kdy se v guildě nic neděje tak je jen na tobě jak strávíš svůj čas ...

ale chození dungů s arou ti k popularit v guildě nepřidá ...

Nahoru Nahoru

čer 17, 10, 14:26

Phorum Master
Phorum Master

Empair píše:
Tersivan píše:
Empair píše:

hele nikdo ti nic zakazovat nebude ... u nás v guldě nemám žádné pravidlo nato s kým můžeš být kamarád a s kým ne ... ale musí být jasno, že pokud půjdeme někam my jako guilda tak očekávám, že nás podpoříš. Na druhou stranu kdy se v guildě nic neděje tak je jen na tobě jak strávíš svůj čas ...

ale chození dungů s arou ti k popularit v guildě nepřidá ...

Jasný že guilda má přednost o tom není sporu a ani bych se nedivil kdyby mě teď ara nikam nepozval.

Cler? o-O

Nahoru Nahoru

čer 17, 10, 14:34

Phorum Admin
Phorum Admin

Tersivan píše:
Jasný že guilda má přednost o tom není sporu a ani bych se nedivil kdyby mě teď ara nikam nepozval.

tak to můžná budeš udiven on ara nemá moc s kým chodit bo pojíždí tolik lidí že s ním skoro nikdo nechce nic mít

Nahoru Nahoru

čer 17, 10, 15:14

Phorum Admin
Phorum Admin

nicméně si pořád na stránkách CoP ... to je z důvodu, že je nikdo naktualizuje nebo si ještě člen?

Nahoru Nahoru

čer 17, 10, 15:23

Phorum Master
Phorum Master

Empair píše:
nicméně si pořád na stránkách CoP ... to je z důvodu, že je nikdo naktualizuje nebo si ještě člen?

Nikdo to neaktualizuje, na forku sem psal ze odchazim, jednu postavu mam jeste zapsanou jako CoP, to jen z duvodu dořešování určitých guildovních záležitostí (barák nájmy atp)

Cler? o-O

Nahoru Nahoru

čer 17, 10, 16:13

Phorum Admin
Phorum Admin

Tersivan píše:
Empair píše:

Nikdo to neaktualizuje, na forku sem psal ze odchazim, jednu postavu mam jeste zapsanou jako CoP, to jen z duvodu dořešování určitých guildovních záležitostí (barák nájmy atp)

tak to co nejříve vyřeš ...

Nahoru Nahoru

čer 17, 10, 17:33

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

Ackoli Tersiho pamatuju, jak s nama dungoval, nelibi se mi po tom vsem co nam Ara vecne chysta, ze nekdo z jeho rad bude s nami dungovat... jak si ohlidas to, ze neprozdradis ba ani naznakem, ze by GP mohli jit jakykoliv dung? Kdyz ti Ara napise jestli jdes dung a ty uz jsi prihlasen na nasi akci, tak by me zajimala slovni reakce na vyse uvedenou otazku, protoze to ze pujdes s nami, s tim se pocita, ale to ze si dokazes ohlidat pusu a vyrovnat se s tim ze budes lhat kamaradovi (Ara) je vec druha... Osobne bych nerad kohokoliv stavel do teto pozice, ale jsme v dnesni dobe, jedna ze tri aktivnich gild, ktere jsou schopny neco dojit a prihlaska k nam nese svy obeti... pritel meho nepritele je muj nepritel, je to tak? Ja od lidi od nas cekam, ze budou pvp postvaou vzdy pred dungem pripraveni, kdykoliv zasahnout, znicit, rozdrtit zavistivy prachanty bez milosti, jsi schopny takhle najizdet na sve pratele? Pokud ne, radeji se k nam nehlas a pokud ano tak jim vyrit at si to tak neberou, kdyz tvrdi ze je to jenom hra... :obscene-smokingjoint:

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 17, 10, 19:49

Phorum Master
Phorum Master
Věk: 37

Tersiku, plus toto by som podotkol aj jednu vec... pametas si ma? bol som s arandilom "velmy dobry kamos" a neviem ci vies, ale bol schopny podrazit aj realneho kamosa... chystaly sme sa do desp2, ktoru som organizoval a arandil ma zavolal von... povedal som mu ze nejdem ze musim organizovat dung.. spytal sa ma aky.. a kamosovy nebudem predsa klamat tak som mu povedal ze d2 a jeho reakcia? dobre tak ja vas predbehnem.. chcel som to ist vecer ale ked to chcete ist teras tak vas musim za kazdu cenu predbehnut... toto neni citovanie z rozhovoru ale tak sa to stalo... Ak veris arandilovy tak veris niekomu kto ta bez vycitok svedomia podrazi... ved je to len hra ti nato povie, ale mi sme sa nepoznaly len v hre, ale chodily sme spolu aj realne von s casu na cas...

Toto je len nieco co by si mal asi vediet

Meadhros - Iska
Tellgas - Magic
Wortex - Ostro
Seth - Gangrel
Julie Garnie - Destro
Amaunet - Guard
Castian d'Juntise - Neger
+par dalsich ktore nepouzivam na pvm

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 17, 10, 20:30

Phorum Master
Phorum Master

Pro Hollyho a Spirita
Chapu vase obavy, ale..
Přesto že s Arou vychazim neznamená že mu důvěřuji abych řekl, jeee ted du s Empem dung, to by bylo vyloženě, poď nás pojet, aji když jsem se s nim bavil že du k vám tak říkal ať se nedivim když mě s váma pojedou, takže rozhodně s Arou neprohodim větu ve stylu, ne du s Empem despa atp rozhodně se nechci nechat pojet, protože já sám v životě nikoho v dungu nepojel a po letech hraní můj majetek není ani zlomek toho co maj ostatní..
To vám můžu zaručit.
hm, nepřítel mého přítele je i mím nepřítelem, pěkný a co.. přátele si drž blízko se, nepřátele ještě blíže:)
A jinak se o lidech snažím udělat vlastní názor, vím že s Arou byly různé problémy, ale do CoP byl přijat s dost přísnýma pravydlama které podle GM dodržoval..
Ja jen aby jste si nemysleli že jsme ho přijali jen tak a nedávali si na něj pozor

Cler? o-O

Nahoru Nahoru

čer 18, 10, 11:50

Phorum Child
Phorum Child

Ahoj Tersiku. Jsem rad ze se chces pridat k mocnym a spravedlivym :)
Taky jsem dangoval s Arou jeste kdyz byl Harpagon, branil jsem toho cloveka pomerne dlouho i pres to co delal a co o nem kdo rikal.
Proste jsem potreboval vlastni zkusenost. Za posledni rok me presvedcil celkem spolehlive ze bych mu nemel nechat v tele ani blood bandy.
Hodne lidi se uz na nem spalilo a nekteri si svou povest posrali uplne, uz jen tim ze se s nim cehokoliv ucastnili.
Cesta do pekla je jen jedna, do nebe jich vede daleko vic, ale nektere vedou pres peklo.
Ale ver mi nebo ne.
S dobrou GPs navigaci se ve svete DP neztratis :)

A pritel meho nepritele je jisto jiste muj nepritel.

http://bandzone.cz/fxscorpion

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 18, 10, 13:18

Phorum Admin
Phorum Admin

myslím že ten citát zní trochu jinak :)

Kód: Vybrat vše
nepřítel mého nepřítele je můj přítel

ps: tersi s námi byl včera dung ale byl sem moc unavený na to abych si ho všimnul snad příště

Nahoru Nahoru

čer 18, 10, 13:41

Phorum God
Phorum God

Vcera sme byli trochu vsichni unaveni :D ze sme si ho ani nevsimli ze zustal za dverma :D:D

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 18, 10, 15:02

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

Empair píše:
myslím že ten citát zní trochu jinak :)

Kód: Vybrat vše
nepřítel mého nepřítele je můj přítel

no ale v podstate vsichni pochopili co tim chtel kdo rict :whistle:

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 38 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]