Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 30 ] 

čer 6, 10, 21:53

Phorum NB
Phorum NB

BB>tak to že jsem jednou pojel tvého Milovaneho Edeu při kopání není zas tak hrozný,nemá být afk stejně jako 100 jiných co jsou afk a trení,sice bych toto mohl přenechat Gmkům ale co už...
jinak k tomu jménu death bambula...:D kdysi dávno sjem vedl i svoji sestru ke hraní Uo,ježe ta toho brzy zanechala a tato postava zůstala mi, a nechtělo se mi již trenit new mága tak ho hraju doteď,nemyslím si,že na jméně záleží herní skill,sice je to jistá vizitka,ale shit on it.
jinak fakt nevím co bych Vám tu měl o svém osobním životě zdělovat... že chodím každý pátek s kámošema na pivko atd..:D vše co by mohlo být důležité si mysím že jsem Vám již uvedl...:) pokud máte nějaké bližší dotazy tak se ptejte..:D

Nahoru Nahoru

čer 6, 10, 23:44

Phorum Child
Phorum Child

O zadneho Edeu nejde. Zpravy o tobe se ke me siri uz delsi dobu a to od vsech moznych lidi. Mas prisernou povest. Edea je clovek kteryho znam z realu a je mi opravdu jedno ze se necha zabit. Za dobu co hraje by se uz mohl umet branit, ale neresi to. Nehraje krafta, hraje maga a ten se ma umet branit. Ze se necha uharmovat je parodie. Takze ja neresim ze ho nekdo vynda.
Proste me rekni co te tak bavi na zabijeni AFK lidi. Chapu ze to jsou easy money ale taky nejrychlejsi cesta k nalepce PK smucka.
Jinak tahle guilde neni o me a muj nazor je jen jeden z nazoru. Ne zcela podstatny a ne zcela nepodstatny.
Je to jen nazor mistra, kterymu neni zrovna jedno kdo je a kdo neni clenem nasi guildy.
:whistle:

http://bandzone.cz/fxscorpion

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 6, 10, 23:49

Phorum Child
Phorum Child

Jinak moje vubec prvni zkusenost s postavou Brisingr bylo cca 5 let zpatky na questu ve Vesperu. Nebylo ti tam blbe lootit jineho plecha co se crimnul a ani pres napor lidi abys to vratil ses nijak cestne nezachoval a to ani omluvou. Moc jsem to nepochopil ale zaradil jsem te tim ihned mezi lidi se kteryma si nemam co rict. Jaka byla od te doby tva cesta po DP me uplne uniklo, az do ted.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 7, 10, 01:11

Phorum NB
Phorum NB

jo tak to je opravdu podivné....nechpápu kde na tyhle historky chodíš BB...Brisingr není zas tak stará postava víš...mám ho cca ani ne 2 roky...tak fakt nevím estli si to tu vymýšlíš nbo to byl v té době už nějaký jiný, jo a kdybych lootil nejakýho plecha NA QUESTU tak nebyl bych zato potrestán(zákaz loocení na Questech) a nebylo by to v prohřešcích??? dobrá pomluva.... :text-bravo:

Nahoru Nahoru

čer 7, 10, 06:53

Phorum Child
Phorum Child

1. Nevymyslim si.
2. Je mozne ze to byl nekdo stejneho jmena a byla ta postava smazana. Brisingru tu moc nebylo za moji eru. Rikam je to cca 5-6 let.
3. Za ten loot nemel zadny prohresek, aspon co vim. GM to neresili.
4. Nikdy me nerikej neco ve stylu co si to vymyslis, staci tvuj nazor. Jsem vetsi zhar nez lhar. Hrac nez srac. Vyndavac nez milionar. Sorac, prepac.

Abych nevaril z vody musel jsem se mrknout do prohresku.
Sice jsem nenasel co jsem hledal ale nasel jsem tohle.

21.01.2010 21:31 Brisingr 693723 - Bugovaní při kopaní mapky, viz novinky 26.11.2009. 3k logů. *None*

Tak copak se tam stalo. Pravdive. Ja pravdu znam ale ty nam ji jiste povis sam a doufam ve stejne verzi co znam.
To ze jsi se stal obeti omylu neni dostatecne vysvetleni ani pro cloveka ktereho tahle prihlaska nezajima. A me zajima.

Pro ty co neradi hledaji a opravdu nemaji cas vsechno proverovat postuju konkretni novinku.

26.11.2009 11:29
Važení hráči

bylo doplňeno pravidlo o útočení na monstra. Aby nedošlo k nějakým nedoruzuměním, tak bylo i jasně specifikováno, že i summoni, kteří nic nedělají a jen odlákávají pozornost, jsou brány jako útočení na npc. Znamená to tedy, že i zakouzlení summona na odlákání pozornosti npc, za účelem jej zabít, do míst, kam to npc nemůže dojít a zneškodnit jej, je trestné. Nemuselo to z pravidla o útočení na monstra jasně vyplynout, ale vězte, že se na to tak nahlíželo. Tak mějte na pěměti, kam summony kouzlíte. Děkujeme za pochopení.

*GM Team*

At sem nepostuju rovnou dalsi picovinu. Odpovez me prosim na tuhle otazku. Co tvym pobihanim po DP a nasiranim lidi sledujes? Ze te to bavi je cool, ale ma to taky neco docineni co se tyka hratelnosti hry? Me by moc nebavilo pobihat hodiny po DP, hledat AFK lidi a pak je uharmovat z out of reach vzdalenosti.

PS: Neber me uplne ve zlym, dal sis k nam prihlasku a mel bys presvedcit mistry ze mas seriozni zajem k nam.

Dneska me psal na ICQ Garadien. To je takovy jeden teplousek co parazituje na druhych. Chtel jit k nam za klerika a nejlip tak aby nikdo nevedel o tom ze je to on. Coz mu nevyslo protoze napsal me. A ja jsem jen bohuzel zakomplexovany uhrovity mladoch co netusi co je svet zac. Mimoto ze ze postnul na vysvesku moje tehdejsi skripty-za coz jsem mu opravdu vdecny, hlavne ze se zminil jestli vubec muze, nejen ze je vydaval za jeho sbirku skriptu, coz je mi jedno, ale jeste popisoval jak vlastne bugovat. Pro me je to idiot idiotu a nic krome pohrdani si ode me nezaslouzi. Doufam ze se nedostane nikam, nikde ho chtit nebudou, kdyz se zmini kdo vlastne je. A to je takova pohadka o te povesti. Kdyz mas posranou povest tak se s tebou naklada takhle.
Takze jak to bude s jeho prihlaskou? Neda ji sem a moc dobre vi proc. Ja jsem moc rad ze bude smrdet nekde jinde. Konec offtopicu a zpatky k tobe.
Padlo tady opravdu hodne otazek a mohl by sis dat tu praci aby sis proste procetl znova cely posthunt topic a odpovedel lidem co se ptaly. Jinak moc zajmu neprojevi, to mi ver.

/BB/ Bad Boy

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 7, 10, 10:28

Phorum NB
Phorum NB

1.k tomu prohřešku bugování mapky...kdysi mi napsal jeste kamos at mu jdu help s mapkou...(pk Ventragos) tesně před tím sme pojeli asi 6 bustetu a já šel pomoct za paladina, jenže při zabíjení hodil suma na vodu v tu chvíli kdy nás sledovalo gm..než jsem cokoliv stihl,tak už jsem byl v jailu...prostě jsem byl účastníkem takže jsem zato mohl taky...:( jo a abych nezapoměl na tu gz,nijak se vtom nevyžívám že zabiju nějakýho afkaře...je to,spíše jen byla to doplňková činnost,když nebylo nic jinýho na práci...
2. o tom loocení na questu vážně pochybuji,nemůžu si ani za boha vzpomenout,že bych někdy něco takovýho provedl,taky si myslím,že bych to ani neudělal...
3.jinak tu gz jsem nikdy nebral tak,že by mě bavilo víc než klasické pvp,když nebylo co dělat tak jsem hledal jiné způsoby jak se zabavit(kolikrát to byl aji více adrenalin než cove pvp)a taky jsem to považoval za jistou službu dp,když jsem snižoval počty afkařů...taky chápu,že to nebylo moc čestné a že se Vám to nelíbí,proto jsem se dávno že tohoto prasení zanechám a raději to přenechám jiným...
4.Taky od vstupu do guildy neočekávám to že bych prostě parazitoval...to rozhodně ne... kdysi sjem hrozně rád dungoval,bavilo mě to pač byla parta lidí která to uměla,numírali jsme v dungu a byla sranda,tak bych to zas rád zopakoval... myslím si že GP je dobrá guilda i s dobrými členy,kteří mají ten správný přistup ke hře a mrzí mě,že jsem si Vás znepřátelil již zmíněným prasením v GZ...měl jsem k tomu trochu jiný přistup...
otázky které bych doposud neobjasnil jsem již nenašel...jestli se pletu tak sry a napravím to..

Nahoru Nahoru

čer 7, 10, 10:41

Phorum Player
Phorum Player

Vesměs si za ty smrti ve městech lidé mohou sami , ale to že se dotyčný přiznává , že ho to baví se mi hnusý. (Že prej v temném raji není nic co jiného dělat.) Na DP je tolik možností jak se zabavit a zrovna tadle je ta poslední , která má se zábavou co dočinění. Jinak s BB souhlasím. Jinak hodně štěstí v hledaní volného a doufám že rozumného mistra.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 7, 10, 11:41

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 35

jestli je tvuj kamarad luza, tak si myslim ze sis vybral spatnou gildu :D

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

čer 7, 10, 11:47

Phorum NB
Phorum NB

jak jsem již uvedl tak jsem se vtom nějak nevyžíval,a měl jsem k tomu jiný přistup,tudíž to že jsem se choval tak jak jsem se choval neznamená že budu vtom pokračovat... trošku jsem pozměnil přístup a musím Vám dát za pravdu že to nebylo úplně v pořádku....

Nahoru Nahoru

čer 7, 10, 12:58

Phorum Child
Phorum Child

Takže.

Promiň že jsem tě obvinil z něčeho domnělého. Ale trochu efektivněji se vyjádřim. Kdybych si nebyl jistej že se znáš s lidma kterí jsou při nejmenším proti GP a to celkem aktivně. Ty píčoviny co děláš za PK jsou jedna věc ale nebyl by to pro mě sám o sobě důvod ti nedát šanci. Co se mě nelíbí je že se bavíš s lidma se ktrýma se prostě bavit nemáš. To je asi tak vše. Chápu že to můžou být sebelepší kamarádi a hrozně moc pomáhat se hrou, ale jednoho dne se právě tihle lidi otočí proti tobě a kdy nevíš ani ty a ni oni. Blbé že? Ono to tak zpravidla být musí když se bavíš s bezcharakterníma šmuckama.
Nebudu tady posthuntovat. Sedí tu vedlě mě Freek a mohl bych sem rovnou hodit doublepost. :obscene-smokingweed:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 7, 10, 13:04

Phorum NB
Phorum NB

jestli myslíš ty lidi co jsem snimi kdysi běhával a kamarádil tak ty časy jsou dávno pryč a ani mě to nijak nechybí.... :-)

Nahoru Nahoru

čer 7, 10, 21:18

Phorum Child
Phorum Child

Souhlasim s Wilsnem a Mikym. Poprosis o lock nebo si jeste popovidame dal? Nejaky mistr nejake otazky? Ja domluvil.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 8, 10, 10:34

Phorum Player
Phorum Player

Počkát , on je jeho kamarád Luza ? Jestli je , tak to bude mít chlapec těžké ... zatím to ted byla procházka růžovou zahradou ....

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 8, 10, 11:35

Phorum Child
Phorum Child

:D:D Mara ty jsi kar co dodat

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 11, 10, 15:46

Phorum God
Phorum God

Tento zadatel odjel momentalne do zahranici na turnaj..na jeho zadost prosim lock

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 30 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]