Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 13 ] 

čer 5, 21, 00:12

Phorum NB
Phorum NB

Ahoj všichni, zdravím po letech zpět.

1. Ares (někdo mě zná jako Nastasja) - původní
2. Nastasja - ostro, Cheysul - paladin - o spoustu dalších postav jsem během mé nečinnosti přišel
3. Původně Strangers od začátků, poté GP od začátků.
4. Něco o mě - je mi už 35, pracuju jako ředitel hotelu, mám přítelkyni (rodinu zatím ne :) )
5. Souhlasím se vším.
6. Jsem pro každou srandu!
7. Můj vztah k MG jenom super! :)
8. Icq nemám, vše ostatní není problém.
9. Zkušenosti nějakou jsou, hraju UO od počátků, dungy jsem prošel všechny (už je to, ale nějaký ten rok zpět - pár let jsem nehrál).
10. Proč? Proč ně
11. Ideálně discord. Hanyk07

Budu rád, když si mě nějaký mistr vezme pod křídla.

Díky

Nahoru Nahoru

čer 5, 21, 10:34

Phorum Admin
Phorum Admin

Ahoj vitaj s5..Ja si ta od GP nepametam ale nejaky kolegovia asi ano..prihlaska dost stroha co ty a nejake konicky?kde zijes za co by si primarne rad hral? vcera sme boli dng ale jeden char je dost malo hlavne ked treba zlozit nejaky vetsi dng variabilita sa hodi.. mas v plane ozivit toho paladina pripadne iny char? btw koncom leta mame zraz na morave nechces sa ukazat?pripadne spravit zraz u teba na hotely ?sme slusni ziadny poziar nehrozi slubujem :banana-angel:

Teuton - Bajaja
Wh - Maniak
Gangrel - Brumteles
Celerik - Barbara
Baloo - Shaman(pracuje sa na tom)

Nahoru Nahoru

čer 5, 21, 10:45

Phorum God
Phorum God

:shock:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 5, 21, 15:00

Phorum Player
Phorum Player

Proc si skoncil ? Koho z mg ted po lognuti poznas ? Odkud jsi ? Koukal jsi na specky/ znas je ? Jak dlouho tu po navratu k uo na dp hrajes ? Mas cas o vikendech vecer neco zajit ? Co PKcka, hraval jsi pvp ? Vitej zpatky, jeste se nezname :-)

Nahoru Nahoru

čer 6, 21, 00:04

Phorum NB
Phorum NB

Ujo píše:
Ahoj vitaj s5..Ja si ta od GP nepametam ale nejaky kolegovia asi ano..prihlaska dost stroha co ty a nejake konicky?kde zijes za co by si primarne rad hral? vcera sme boli dng ale jeden char je dost malo hlavne ked treba zlozit nejaky vetsi dng variabilita sa hodi.. mas v plane ozivit toho paladina pripadne iny char? btw koncom leta mame zraz na morave nechces sa ukazat?pripadne spravit zraz u teba na hotely ?sme slusni ziadny poziar nehrozi slubujem :banana-angel:

No trošku mě mrzí, že si mě nepamatuješ, protože já tebe ano :D Přihláška je opravdu strohá, ale věcná jako obvykle u mě. :) Moje koníčky jsou bohužel dost omezené mojí prací, která mi bere spoustu času, snažím se občas nějaký sport a jinak poslední dobou více méně UO. Hraji skoro každý den večer od cca 20:00. Nejvíc jsem vždy hrál ranga, jinak pala chci specku udělat určitě (potřebuji sehnat mystiky na štíty) a nově mám "půjčeného" guardiana. Dříve jsem slušně hrával clera (desp 4 běžně), ale bohužel teď nemám postavu. Na sraz bych moc rád dojel, nemám s tím vůbec problém, sám jsem ze Znojma (jižní morava) takže sraz na moravě je super! U mě v hotelu bydlet můžete, ale i po velké slevě je noc za cca 80 Eur :D

Nahoru Nahoru

čer 6, 21, 01:30

Phorum NB
Phorum NB

mlEEko píše:
Proc si skoncil ? Koho z mg ted po lognuti poznas ? Odkud jsi ? Koukal jsi na specky/ znas je ? Jak dlouho tu po navratu k uo na dp hrajes ? Mas cas o vikendech vecer neco zajit ? Co PKcka, hraval jsi pvp ? Vitej zpatky, jeste se nezname :-)

Ahoj ani nvm už, ale měl došlé všechny dungy, všechny questy splněné, už nebylo co hrát. Specku určitě chci na pala, ale musím sehnat mystiky na štíty. Mám teď "půjčeného" guardiana a dříve jsem vcelku obstojně hrával clera (desp 4 běžně) - bohužel je smazaný. Jsem ze Znojma (jižní morava). Po návratu hraju pár týdnů ( cca 2 - 3 měsíce). Můj skill pořád není ono, ale je zlepšuje se :) Čas na hru mám hlavně po večerech, případně většinou o víkendech. PK jsem dřív hrával clera v Zábradlí, potom i ranga a negra (ale to mi moc nešlo :) )

Nahoru Nahoru

čer 6, 21, 21:44

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Vitaj nas5 dedku :D

Cler/Monk/Bishop/Medic, gard, Magic, Miner, Brujah, etc

Nahoru Nahoru

čer 7, 21, 07:32

Phorum Child
Phorum Child

Ahoj, pár dungu jsme už spolu byly nebylo to tak hrozné.
Udělej si mystiky na wara a paladina.
Za mě bych to stebou klidně skusil hodně štěstí.

Ledfail-Necr
Moboul Jack-Brujah
Legenda-Mag
Led-Gangrel
Kirinda-Shaman
------------------------------

Nahoru Nahoru

čer 8, 21, 08:18

Phorum Zombie
Phorum Zombie

Nastasja je dost stary char si pamatuju ze neco takoveho behlo v prehistorickych casech, nemels barak nekde u vesperu?

Merida - ostro
Moka Akashiya - brujah
Zatoichi - destro
Adora Dearhart - golem master
dale mag, teuton, druid, wh, loot kraft, gangrel, guardian, shaman

Mujtube | Sporadicky stream

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 9, 21, 11:34

Phorum NB
Phorum NB

Nait píše:
Nastasja je dost stary char si pamatuju ze neco takoveho behlo v prehistorickych casech, nemels barak nekde u vesperu?

Ano , Nastasja je opravdu starý char - ve Vesperu nvm (měl jsem víc domů v průběhu let), ale poslední než jsem přestal hrát na dlouhou dobu, jsem bydlel s Empem v kovárně v TM city.

Nahoru Nahoru

čer 10, 21, 11:03

Phorum Admin
Phorum Admin

Napis mi na DC bo tvoje meno mi tam nebere: Ujo#3945

Teuton - Bajaja
Wh - Maniak
Gangrel - Brumteles
Celerik - Barbara

Nahoru Nahoru

zář 9, 21, 20:58

Phorum Admin
Phorum Admin

Ahoy presla nejaka doba a neboli ziadne vyhrady..plus vidim ze si aktivny a dungujes s nami.. poradil by som ti leavnut staru guildu a napisat nasemu AM ak to u nas myslis vazne..GL

Teuton - Bajaja
Wh - Maniak
Gangrel - Brumteles
Celerik - Barbara

Nahoru Nahoru

zář 24, 21, 17:58

Phorum God
Phorum God

Přijat za žadatele *lock*

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]