Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 9 ] 

kvě 8, 21, 16:14

Phorum NB
Phorum NB

Ahoj, :green: :green:
-Jmenuju se Martin. Je mi 29. Narozen na Vsetíně a od 20 žiju v Českých Budějovicích. Pracuju jako elektrikář (v Rakousku).
postavy:
Cecek - wh
Hulvath -mag (na mapky)
----
Postavy které mají skillcap 0-600 a kdo ví jestli je někdy domaxuju...
Bacil -vamp
Ceecee -pala
Axis -ranger
Pigglyjuf -necro
Sexterminator -cleric
----
Hodně dávno se ke mě dostal Pk mage Alchymista. Barák jsme měli nad hb-brit. Ale to už je historie.

-Kdysi, když jsem začínál hrát v roce 2000, byl jsem adept do newbie guildy, která sídlila v britu.
-Začal jsem znovu hrát kolem vánoc loňského roku. Přihlášku jsem měl u psancú, kterou jsem stáhl k vůli jejich neaktivitě a přešel jsem ke stárům a dnes jsem odešel.

-Vždycky jsem byl vášnivý hráč, ať už UO či jiné mmorpg/střílečky a vše co je nějakým způsobem hratelné. Nikdy mě nebavily single playery- dúvod? jsem strašně soutěživý.

-Pracuju v zahraničí takže přes týden nemám skoro žádný čas logovat, popřípadě jen výjmečně, když je chuť a na penzionu wifi.

-Pátky,Soboty většinou hraju (pochopitelně když nejsou návštěvy, výlety, airsoft a jiné záležitosti realného života... viz ženská :D )

-S kodexem souhlasím.

-K těm srazům. Rád bych ale jsem časově vytížen a naplánovat pro mě něco takového je dost obťížné ,až nemožné. Pochopitelně kdybych to měl někde při cestě tak bych se určitě ukázal.

Jaký je Váš vztah k MG?

- Nějaký dung jsem s lidma od vás už byl. Kolektiv fajn, a věřím ,že i spoustu věcí se od vás můžu naučit.
Takže spíše kladný když odmažu nějaký pojezd, ale pochopitelně o tom ta hra je a proto tu hru taky hraju(i když na dp žádné pk nemám).

- Bez mapy ani tska bych mohl hrát sám a to pochopitelně nechci když se k vám hlásím. Icq jsem používal před 20 lety a už to nevedu jestli by nevadila jako náhrada discord bylo by to fajn.

-Zkušenosti s uo mám už nějakou chvíli. Ať už to bylo na dp,morii,endoru,andarii nebo jinych českých shardech tak i na uoforever,beepk,revengeuo no prošel jsem toho dost.

-Proč? Hraju dobře, hraju rád :D . Je fajn mít člověka na serveru kde už nehraju tolik lidí jako dřív, který je spolehlivý, komunikativní, ne uplně top hráč, ale někdy se zadaří tak takový průměr.

Prohřešky- Nejsouu. Snad jen jednou co jsem plácl červeného medvěda na trhu a dostal jsem za to karibik.

Kontakt- discord Cecek#2579

btw- mystiky budu teprve dělat i nějaké q dodělat. Spíš bych potřeboval konzultaci zda nadále hrát wh jako maina nebo se zaobírat jinou postavou.

Nahoru Nahoru

kvě 10, 21, 20:30

Phorum Player
Phorum Player

Cauko , vyzeras celkom v pohode ... šancu by som ti dal .
Stym warom by som možno pouvažoval nad guardianom/destroyerom pokial ide o využitie v dungoch do ktorych by sme ta brali tak su natom lepšie.

+ by som doporučil dotrenovať vampa/pala.
Aby si to obohatil trošku aspon o postavu s ressom.
Možno klerika ked si trufaš ...

Každopadne cesta k nám je klukatá a chce to čas a trpezlivost.
GL&HF

Clerik (Online)
Ostro (Online)
Mag(Online)
Nekr (Online)

Nahoru Nahoru

kvě 10, 21, 21:10

Phorum Admin
Phorum Admin

ahoj vitaj..prihlaska fajna a ked nad tvojou historiou na DP nekruzia temne mraky tak sancu urcite dostanes.. idealne aby si povedal nejake dva chary za ktore by ta to bavilo.. pripadne ake dungy uz mas v poslednej dobre prejdene? ako pise creepo cesta k nam je klukata ale zaklad je aby si sa citil u nas dobre a rovnako to bolo aj z nasej strany.. momentalne hrajeme sporadicky ale vzdy su tu nejake dngy jak cez vikend tak vecer nieco rychle na mape ;) tak sa drz a snad sa coskoo vidime v dungu :chores-chopwood:

Teuton - Bajaja
Wh - Maniak
Gangrel - Brumteles
Celerik - Barbara
Baloo - Shaman(pracuje sa na tom)

Nahoru Nahoru

kvě 10, 21, 21:23

Phorum NB
Phorum NB

Co by mě bavilo na dmg tak asi ostro,teuton,magic Pála, gangrel brujah. Stín whckem bych přešel klidně na guardiana, ale upřímně do destra se mi moc nechce pokud by jste to vyloženě nevyžadovali. Nemám problém ani stím dotáhnout klera. Nejlepší by se bylo o víkendu potkat na tsku a promluvit si o tom čím bych se měl zabývat dobudoucna. Jsem teamovy hráč. A k těm dungum teď nejsem schopný vypsat ale vesměs všechny ty základní i tripartitu mám zapsanou pride peklo/očistec díky vám i citadelu. I guardy jsem sbíral chybí mi desp a blood na cloack virtues.

Nahoru Nahoru

kvě 11, 21, 12:46

Phorum Player
Phorum Player

Ahoj, doufam ze jsi odchod ze Star radne oznamil atd. Prihlasku mas peknou, uz jsem s tebou v par dungach byl a nemam nic proti. Pokud se k nam hlasis, tak je potreba se hlasit v prve rade na guildovni dungy :) Dost bylo tech co se po mesici vytratili. Hodne stesti

Nahoru Nahoru

kvě 11, 21, 13:28

Phorum NB
Phorum NB

Budu se snažit mít co nejmenší absenci. Chtěl bych trošku nějakého progresu což věřím že u vás stím problém nebude. U staru jsem to vyřešil a pevně doufám že mě vezměte mezi sebe.

Nahoru Nahoru

kvě 11, 21, 14:31

Phorum Zombie
Phorum Zombie

vitaj, proc si rikas cecek ? :)

Merida - ostro
Moka Akashiya - brujah
Zatoichi - destro
Adora Dearhart - golem master
dale mag, teuton, druid, wh, loot kraft, gangrel, guardian, shaman

Mujtube | Sporadicky stream

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 11, 21, 15:46

Phorum NB
Phorum NB

Můj otec byl fakýr a když jsem byl malé děcko tak mě vždycky přivázal k lustru a vysel jsem za cecky a ve škole si pak ze mě dělali srandu že mám vytáhne prsa. Na levé bradavce mám fleše. Tak mi začli říkat cecku, ceciku nebo cecino.

Většinu času jsem používal Nick Cecee a lidi na tsku mi říkali čéče nebo cecku. Tak jsem se toho chytil nic perverzního v tom nehledejte...

Nahoru Nahoru

čer 19, 21, 11:49

Phorum Admin
Phorum Admin

pisal mi ze nebude hrat ,, tak to tu zatial lockneme

Teuton - Bajaja
Wh - Maniak
Gangrel - Brumteles
Celerik - Barbara
Baloo - Shaman(pracuje sa na tom)

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]