Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 25 ] 

led 19, 21, 01:51

Phorum Player
Phorum Player

Jo to je lepší ... Napiš mi na ICQ.
Možem ti pomocť rozbehnuť Orion ak chceš.
Pheonixa už nepraktizujem tak stym skor asi nie.

Clerik (Online)
Ostro (Online)
Mag(Online)
Nekr (Online)

Nahoru Nahoru

led 19, 21, 13:34

Phorum Master
Phorum Master

Můj první ukol zní, napiš RP přiběh o původu své postavy, min 100 slov - jestli tohle zvladneš, máš u mě plus a můžem se bavit dál :cyan:

Nahoru Nahoru

led 20, 21, 20:24

Phorum NB
Phorum NB

Jednoho večera se narodil chlapec jménem Belphegor do chudé rolnické rodiny . Matku nikdy nepoznal protože zemřela u porodu . Otec mu to dával za vinu a jeho dalších sedm sourozencu se k němu též nechovalo pěkně . A tak se rád potuloval po okolních lesích a lukách. Též často chodil na hřbitov k hrobu své matky kde měl pocit že není sám .

Už mu bylo okolo patnácti let a otec mu řekl že by měl opustit domov a jít svou vlastní cestou . A tak si sbalil těch pár věcí co měl a odešel . První jeho cesta vedla na hřbitov k hrobu jeho matky . Když otevřel bránu hřbitova všiml si že v jednom rohu u kamenné zídky stojí vysoká postava oblečená v černém rouchu s kapucí . Podíval se na ní a přemýšlel kdo to muže být ? Nikdy ho tu neviděl . Sedl si vedle hrobu své matky a tiše s ní promlouval ani si nevšiml že ta postava stojí přímo za ním a poslouchá rozhovor . Když se Belphegor zvedal od hrobu a otočil se k odchodu tak zkoprněl leknutím , tajemná postava stála přímo proti němu , než stačil cokoliv udělat , tajemná postava promluvila hrubým hlasem . Vyslechl jsem tvuj rozhovor . Nabízím ti řešení , pojd ke mě do služby a bude o tebe postaráno . Tajemná postava mu vysvětlila že je starý mág z města Necropolis a že už na vše nestačí a proto potřebuje pomocníka . Jako odměnu když u něj vydrží deset let sloužit tak oživí jeho matku .

Belphegor už slyšel báje o mágách kteří umí říkat kouzelné formule a ovládat síly přírody ale oživovat mrtvé ? Nějakou dobu přemýšlel a pak řekl ano . Postava začínala něco říkat čemu Belphegor vubec nerozuměl a najednou se objevila modrá brána , kouzelník řekl následuj mě . Po projití brány se Belphegor objevil v uplně cizém městě . Bylo tmavé , slunce tu nesvítilo a všude byl cítit takový zvláštní zápach .

Belphegor se neměl ve službě špatně , měl co jíst ,střechu nad hlavou , a té práce též moc nebylo . A tak začal přemýšlet že pokud umí jeho pán kouzlit a oživovat mrtvé tak by se to mohl naučit také . A tak vždy když jeho pán opustil dum a to bylo několikrát za měsíc tak se potajmu vkradl do jeho pracovny kde měl přísný zákaz chodit a četl prastaré knihy a učil se . Po pěti letech služby se rozhodl že pár kouzel umí a že už nechce čekat déle a zkusí oživit svou matku sám .

Vzal si tu nejcennější knihu v které věděl že je oživovací kouzlo a řekl kouzelnou formuli na jednu z přemistovacích run , zanedlouho se objevil poblíž města kde celý život vyrustal , hned zamířil na hřbitov k hrobu své matky . Dal knihu na zem a nalistoval stránku s ozivovacím kouzlem , a začal říkat In An Mani Grav . Ani se nestačil pětkrát nadechnout a zem z hrobu se začala nadzvedávat , zatajil dech a čekal . v duchu si myslel jak se konečně shledá se svoji matkou kterou nikdy neviděl . zem se odkryla a Belphegor viděl zelenou napul shnilou hlavu jak se na něj dívá a ruce se derou zpod hlíny a tělo které se snaží zvednout a narovnat . Jan si řekl že přece takhle nemuže vypadat jeho matka , něco se nepovedlo , vzal knihu ze země a začal utíkat .

A od té doby chodí Belphegor světem zklamán tím že nedokázal oživit svou matku . Přemýšlí co udělal špatně .

Nahoru Nahoru

led 20, 21, 20:26

Phorum NB
Phorum NB

Creepo píše:
Jo to je lepší ... Napiš mi na ICQ.
Možem ti pomocť rozbehnuť Orion ak chceš.
Pheonixa už nepraktizujem tak stym skor asi nie.

Dekuji za nabídku ale Phoenixa uz jsem rozbehal jen bych potreboval poradit jak mam nastavit makra na kouzleni ze svitku a pojmenovavani sumu

Nahoru Nahoru

led 20, 21, 22:31

Phorum Master
Phorum Master

Takže, kdy zajdeme dung ?

Nahoru Nahoru

led 21, 21, 02:13

Phorum Master
Phorum Master

za me velke plus za ten pribeh! :clap:

prihlaska napoprve nic moc, uprava uz je vic ok ;)

kolik je holkam? ;) jestli 18+ tak doufam ze je vemes na sraz :D (divim se ze to tu jeste nikdo nenapsal!!! :D )
gl s plnenim ukolu a navidenou v dungu, ikdyz s mou nynejsi aktivitou to bude asi za dlouho :D

Fila - obyc kler
Joanina - teuton
Pan Casnacaj - gangrel
Pan Jendrysek - shaman
Rogan - wh
Hanako - druid
Kush - mag
Filigran - loot kraft
Peon - guard

Nahoru Nahoru

led 21, 21, 13:49

Phorum NB
Phorum NB

Kentak píše:

Záleží na tobě . Já mám čas každý večer

Nahoru Nahoru

led 21, 21, 13:51

Phorum NB
Phorum NB

Fila píše:

kolik je holkam? ;) jestli 18+ tak doufam ze je vemes na sraz :D (divim se ze to tu jeste nikdo nenapsal!!! :D

To vás musím zklamat jsou a ještě dlouho budou pod zákonem . Takže nic nebude :naughty: :D

Nahoru Nahoru

led 21, 21, 18:42

Phorum Master
Phorum Master

Belfik píše:
Kentak píše:

Záleží na tobě . Já mám čas každý večer

Já bych řekl, že to záleží na tom, kdy si mě přidáš na icq)

Nahoru Nahoru

led 22, 21, 15:31

Phorum God
Phorum God

Přijat za žadatele. *lock*

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 25 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]