Zdravim MG,
ve volnych chvilich jsem si procital nektere prihlasky a rekl jsem si, ze by bylo fajn se take trochu predstavit
UvodJmenuji se Michal, je mi 35 let a jsem z Liberce, pracuji jako programator v Praze, mam manzelku a dve holky 2r a 4r. S Ultimou jsem zacal nekdy v roce 2002, presne to nevim, ale bylo to v dobe kdy zrusili 3 vterinovy kop (trend byl kop na runu v bance a nikdo to tenkrat neresil jako bug, cedulek tu na shardu bylo poskromnu). Tenkrat se mi ta hra zalibila, protoze to hralo par dalsich kluku v internetove kavarne, oni uz si jeli pvp, ja zalozil negra a rozbehl se s negrem ozbrojenym macou zabit par skeletonu na HB.
Historie na DP - The NecromancerVlastni postavu jsem mel pouze jednu -
DeadmilkmanJednoho dne jsem si soloval Deceit ) a tam potkal vypravu Honour, coz byla vlastne prvni guilda do ktere jsem vstoupil a zde jsem potkal
Naita. S nim jsem si tenkrat celkem dobre sedl. Casem jsem zacal ve hre vyhledavat spise adrenalin z PvP, takze jsem se prihlasil do Order frakce do guildy
Seekers, kde si pamatuju hrace Schatuse a Mao. Do Orderu (Seekers) jsem hned dotahl Naita a vic si z te doby nepamatuju, mozna nejaky sraz ve Svitavach. Zrejme tenkrat CH/O nebyl zrovna nejak aktivni, kamaradi z Liberce (Alexis, Jupiter, La Magra) hrali PK a tak me to tenkrat dohnalo k tomu abych zcervenal.
konec ?Po tom co ma aktivita upadala a ja se vic soustredil na CSko (mlEEko) a Dotu (mrkvanda) jsem ucet daroval (nepocital jsem s tim, ze bych mel chut se vratit... ach ta mladicka nerozvaznost) bohuzel do spatnych rukou. Typek z CSka co si rikal Suicide nebyl v podstate nikdo jiny nez Ali.landry. Trochu me mrzelo ze mi acc smazli, protoze pak parkrat nastala chvile, kdy jsem se chtel vratit coz se jednou i stalo, ale Dota a CS byli v te dobe silnejsi
Novy zacatek !Od ledna jsem zacal hrat, ve hre zjistovat informace co je noveho, dostal jsem se na DP Discord a tam si vsiml v jednom videu ze nekdo nekomu rika "Najte . . ." Oprasil ICQ a napsal Naitovi zda to stale hraje a tak jsem tu.
Postavy mam negra (Mrkvanda) a maga (Mjoolkurdoottur). Asi to bude chtit jeste nejakou mlaticku
Abych nabral nejake PvM zkusenosti, pokud bude misto abych se nekde ve stinu s Vami prosel necim jednodussim, budu rad. Tenkrat jsem byl v nejakem Ice, Fire, Destard, Wrong, mozna jeste neco.. zadna slava, verim ze to vse uz zase vypada jinak, navic nikdy neslo o nejakou sehranou akci
MotivaceNemam tu v planu dohanet to co nekdo budoval 20 let. Jde mi ciste o zabavu, nikam se necpu, ale jsem rad ze jsem dostal login na mapu+ts a dostal se tak do nejake komunity a verim ze do spravne i kdyz jsem mel zatim moznost pokecat jen s par lidma. Hroceni her jsem si uzil v tom progamingovem obdobi dost a tak bych se nerad dostal do situace, kdy tu na me bude nekdo nastvany, proto otevrene rikam, pokud nezvladnete cizi neuspech, nechodte se mnou nikam (naopak ja nebudu nic hrotit a pripadne cizi faily brat jako soucast hry).
I kdyz cile by se samozrejme nasly:
* Projit si postupne vsechny lehci a streni dungy
* Ziskat zpet nejaky ten PvP skill )
Do MG se hlasim, protoze je tu ten chalan ktereho jsem tenkrat potkal v Deceitu) a nikoho jineho tu na DP vlastne neznam. Za tech par mesicu, od doby co jsem zacal, jsem tak nejak vysledoval jak je to tu na DP aktivni a jak se tu nekteri lide otresne chovaji (na Discordu, ve hre) a jsem rad, ze jsem si nevsiml zadneho neuctiveho chovani od clenu MG, povazuji Vas za dospele lidi a to je duvod, proc bych rad zustal v teto komunite.
co jsem nezaradil do bodu vyseKodex je OK, snad jen pokuta za nedostatecny equip mi prijde spatne definovana
Logovat vse mohu, ICQ poskytnu na mape.
Hrat mohu zpravidla po 22h vecer.
Sraz by byl fajn, snad se to casove povede.
Na serialy a TV posledni dobou moc nekoukam, byval jsem spis workaholic. Ted me spis zajima kutilstvi na baraku, mame tu toho tolik co je potreba udelat. Takze obcas si hraju na truhlare, obcas na ukrajince. Rad kouknu na NHL. Fandim Bitcoinu. Rad se porad ucim neco noveho (od programovani, kutilstvi, treba az po ten dnesni stav DPcka)