Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 

říj 22, 19, 20:50

Phorum Child
Phorum Child
Věk: 34

Ahoj MGčka tak tedy něco málo o mě:

1. Moje jméno je Jirka Kotalíků ( Jiří Kotalík) 29 let

2. Všechny moje postavy:
Keputch (Ostro - dříve shamma ) - max taming, 80lock jinak bojovky full
Xander Muertte ( Teuton - dříve bardic )
Vaelin al Sorna (aktuálně Brujah budu předělávat na Gangrela) - všechny bojovky full a akorad trenuji alchemku
PK postavy které již nehraju (hrával jsem za dob aktivních Kachen)
Elaya von Eris - Brujah
Mortred - Necr
Aurora Muertte - Guardian (dříve Wh)

3. Na Dp jsem s UO absolutně začínal někdy v dobách Zlatého kruhu kde jsem měl wariora Leona a Rangera Myšku poté jsem přesel na Moria shard kde jsem hrál až do úplného konce nicméně jsem hrál i paralelně i zde cca do roku 2017 v této době jsem byl prvně ve WR kde jsem nesetrval dlouho kvuli Herkovi a jeho bratrovi, které doteď považuji za nemocné a po té se mě ujali Kachny kde jsme odchodily snad úplně vše kromě FoD, Luciana a Fire

4. Na Uo jako takové jsem se vrátil poměrně nedávno a to jest někdy v Srpnu, jednoduše proto, že se my začalo po této hře stýskat. Je ze mě dosti casual hráč jelikož se my narodil syn a dost trénuji a k tomu ještě mám takový vydělávací koníček. Nicméně rád bych 2x v týdnu skočil dung s partou fajn lidí co se nebojí z toho udělat srandu a neberou se až tak moc vážně.

5. S Kodexem souhlasím.

6. Na srazy se rád podivám, pokecám, zakalím, ale je ze mě malinko podpantoflák takže budu muset doma hodně přemlouvat :D

7. nemám absolutně nic proti MG ba naopak v minulosti jsem se k Vám chtěl hlásit ale vyhráli Kachny jelikož tam šel i bjuty z WR a nyní se hlásím proto abych hrál s lidmi se kterými se poměrně pravidelně potkáváme v dungu nebo na icq chatu

8. Nemám absolutně problém logovat jakýkoliv komunikační kanál. zde je moje icq 305 569 149

9. Prošel jsem snad vše kromě nových dungů které jsou přidány a pak jsem určitě nebyl luciana,fire,FoD, Ratmany

10. momentálně guildu mám a to Kačery nicméně nikdo z Kachen nehraje už kromě Bimba kterej ted seká asi bambilion logu za trial a tak bych rád do guildy kde (jak jsem psal vejš) jsou fajn lidi a zároveň zajdem i nějakej ten těžší dung :).

Mějte se skvěle a kdyby cokoliv tak na vše rád odpovím. Jsem pro každou špatnost

S pozdravem

Kečup

Nemmet - Tremere
Tytrim - Destro
------------------------------------------
Innactive PK
Elaya von Eris - Brujah
Mortred - Necro
Aurora Muertte - Guardian

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

říj 23, 19, 10:14

Phorum Admin
Phorum Admin

Ahoy chlape ..takze uz sa nejaku chvilu pozname a krom toho ze si sa urazil ze som ta nevzal do Fire nic proti tebe nemam..prave naopak myslim ze vpohode.. co sa tyka Herkulesa tak to sa nejak zhodneme..sice som s nim nikdy nejak nepaktoval ale pametam si este na toho cudaka :) co sa tyka guildy tak sam vidis ake to je ale kazdym tyzdnom sa vracaj hraci a ked to tak pojde tak ochvilku poskladame aj tie Top dngy ako dest3 peklo atd.. necham tu este cas ci niekto od nas nahodou ieco na teba nevytiahne a potom to nejak posunieme/neposunieme dalej..tak vela zdaru a zabavy prajem ;)

Teuton - Bajaja
Wh - Maniak
Gangrel - Brumteles
Celerik - Barbara
Baloo - Shaman(pracuje sa na tom)

Nahoru Nahoru

říj 23, 19, 12:41

Phorum Child
Phorum Child
Věk: 34

Ja cekal te stim prijdes :D,
Ja to jen uvedu na pravou miru i kdyz my tohle uz asi nikdo neodpare nicmene ja se neurazil kvuli fire i kdyz to tak mozna vypadalo ja byl nastvanej pac me vzdicly dali do nejake skupiny na dungy a pak my nikdo nenapsal i kdyz se chodilo a kdyz jsem potreboval s necim help tak total ignore a tohle byla jen takova posledni tecka :D
Jinak vim a i vidim ze se objevuje cim dal tim vice dalsich lidi za coz jsem rad a verim ze brzo nejaky to topko sekneme a budem mit mamoon :P

Nemmet - Tremere
Tytrim - Destro
------------------------------------------
Innactive PK
Elaya von Eris - Brujah
Mortred - Necro
Aurora Muertte - Guardian

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 3, 19, 20:02

Phorum Admin
Phorum Admin

prijaty za ziadatela

Teuton - Bajaja
Wh - Maniak
Gangrel - Brumteles
Celerik - Barbara
Baloo - Shaman(pracuje sa na tom)

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]