Ahoj MGčka tak tedy něco málo o mě:
1. Moje jméno je Jirka Kotalíků ( Jiří Kotalík) 29 let
2. Všechny moje postavy:
Keputch (Ostro - dříve shamma ) - max taming, 80lock jinak bojovky full
Xander Muertte ( Teuton - dříve bardic )
Vaelin al Sorna (aktuálně Brujah budu předělávat na Gangrela) - všechny bojovky full a akorad trenuji alchemku
PK postavy které již nehraju (hrával jsem za dob aktivních Kachen)
Elaya von Eris - Brujah
Mortred - Necr
Aurora Muertte - Guardian (dříve Wh)
3. Na Dp jsem s UO absolutně začínal někdy v dobách Zlatého kruhu kde jsem měl wariora Leona a Rangera Myšku poté jsem přesel na Moria shard kde jsem hrál až do úplného konce nicméně jsem hrál i paralelně i zde cca do roku 2017 v této době jsem byl prvně ve WR kde jsem nesetrval dlouho kvuli Herkovi a jeho bratrovi, které doteď považuji za nemocné a po té se mě ujali Kachny kde jsme odchodily snad úplně vše kromě FoD, Luciana a Fire
4. Na Uo jako takové jsem se vrátil poměrně nedávno a to jest někdy v Srpnu, jednoduše proto, že se my začalo po této hře stýskat. Je ze mě dosti casual hráč jelikož se my narodil syn a dost trénuji a k tomu ještě mám takový vydělávací koníček. Nicméně rád bych 2x v týdnu skočil dung s partou fajn lidí co se nebojí z toho udělat srandu a neberou se až tak moc vážně.
5. S Kodexem souhlasím.
6. Na srazy se rád podivám, pokecám, zakalím, ale je ze mě malinko podpantoflák takže budu muset doma hodně přemlouvat
7. nemám absolutně nic proti MG ba naopak v minulosti jsem se k Vám chtěl hlásit ale vyhráli Kachny jelikož tam šel i bjuty z WR a nyní se hlásím proto abych hrál s lidmi se kterými se poměrně pravidelně potkáváme v dungu nebo na icq chatu
8. Nemám absolutně problém logovat jakýkoliv komunikační kanál. zde je moje icq 305 569 149
9. Prošel jsem snad vše kromě nových dungů které jsou přidány a pak jsem určitě nebyl luciana,fire,FoD, Ratmany
10. momentálně guildu mám a to Kačery nicméně nikdo z Kachen nehraje už kromě Bimba kterej ted seká asi bambilion logu za trial a tak bych rád do guildy kde (jak jsem psal vejš) jsou fajn lidi a zároveň zajdem i nějakej ten těžší dung
.
Mějte se skvěle a kdyby cokoliv tak na vše rád odpovím. Jsem pro každou špatnost
S pozdravem
Kečup