Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 28 ] 

úno 10, 10, 16:04

Phorum NB
Phorum NB
Věk: 38

1. Všechny Vaše postavy ?

a) Illian - warrior, všechny důležité na max. Nemám jen dodělané MF (89) a Fenc, tudíž nemám náramek, ale pracuji na tom

Valtras - mage - všechny důležité na max

Leonitas - cleric - všechny důležité na max kromě bojových, jsem jen léčitel, nikoliv bojovník

Xiin - craft - všechno na max kromě bowcraftu (67) a carpentry (30) - pracuji na nich

Xiin VII - ranger - prozatim dělám jen taming který mám 62, jinak zatim nic kromě mgr

Fion - necromancer - všchny důležité na max

Terenas - vampík - nb vampík, prozatím 59 wrest, 30 tactika, nestojí za řeč, pracuji na něm

b) Budu jmenovat pouze u Illiana warriora, ostatní mají jen NB questy. u Illiana mám samozřejmně +20 hadry, zatím nejsou v náramku, nechce se mi dojet ty bojové skilly. Chystám se na Golden Medailon

c) Prohřešky nemám vůbec žádné, 2x jsem byl na Karibiku jen jsem při treinu nesledoval hru a pak kouknu a jsem v PF (Poison Field) jinak nic víc.

2. Tvoje zkušenosti z DP a jak dlouho hraješ ?
Takže moje zkušenosti jsou převážně v PvM, PvP mi ale také nedělá extrémní problémy, jsou tu ale mnohem lepší :) Co se týče dungeonů, prošel jsem určitě všechny, od Deceitu až po Despice, jen upřesním. Bude lepší když napíši co jsem nebyl.
Nebyl jsem Pride Peklo po změnách
Nebyl jsem Fanatic Caves
Nebyl jsem celé Socersy
Nebyl jsem celé Despice, byl jsem jen 1+2 ostatní bohužel ne, strašně si přeji, aby jste mě tam vzali :-) S ostatními dungy určitě problém nemám, jak za wara, mága tak i clera. Raději upřesním, že clera a mága vytahuji pouze v nouzi , jsou zde lepší zedníci a léčitelé :-)
Tak a ted ke guildám. Prošel jsem guildami Braterstvo, to už je ale asi 6 let, a ted jsem nedávno odešel z Hunters, 3/4 guildy mám jako veliké přátele, s ostatními jsem se nesnesl, proto jsem raději odešel, nedělalo to dobrotu. Mno mezi Braterstvem a Hunters jsem vedl svoji guildu JZD, kterou jsem se ted snažil oživit, přejmenovali jsme se na Avengers, ale jelikož nevyšlo co mělo, tak ji zase zruším a moc rád bych vstoupil k Vám.

2. Upřednostňuješ Pvm či PvP nebo oboje ?
Preferuji jen PvM, PvP preferuji jen jako obranu v dungu.
a) PK vůbec nemám, nikdy jsem neměl. Práskač už vůbec nejsem, o tom se musíte přesvědčit samy. Nikdy jsem výpravu nenapráskal, je to snad to nejhorší co může být.
b) Hraju jen modrého
c) Lama jsem největší :-D

3. Jak často můžeš hrát a mam Uomapu , ventrilo ?
Moje aktivita je určitě obrovská, jelikož jsem ted bez práce, takže tu jsem od nevidím do nevidím. Kolikrát jsem tu byl i celé noci, když bylo ským, tzn. jsem i noční pták, což už jsem ted díky bohu omezil.
UO mapu samozřejmně mám, Vetrilio tedy ne, mám TS

4. Kdo jste v reálu?
Takže jsem určitě muž, alespon myslím, snad mi tam něco přebývá. Je mi 23 let, jmenuji se Pavel a bydlím v Trutnově (Královehradecký Kraj). Jak jsem psal více, jsem ted nezaměstatný, dříve jsem pracoval jako vedoucí prodejny, ale majitel rozhodl změny, tak byly velké změny a nejvíce jsem to odnesl já. Jinak mám rád samozřejmně UO a PC hry všeobecně, ale potom si zakládám na vztahu s mým protějškem, miluji turistiku, jízdu autem, cestování, jízdu na kole, poznávání nových věcí a míst, hudbu, dobré jídlo a dobré lidi.

5. Co od členství v Naší guildě očekáváte ?
Mno určitě noví lidé, doufám, že přátelští, potom snad aktivní guildu, časté dungování mno a mamon samozřejmně :-D :-D

6. Proč zrovna naše guilda?
Jak jsem psal výše, jste snad jedna z nejaktivnějších guild. Troufáte si i na TOP dungy, což je pro mě výzva. Nemám rád dungy jako u Hunters, deceit v 8 lidech a na konci ještě problémy :-)

7. Kontakt na Vás ?
ICQ na mě je 201703689

8. Diky
Já Vám také děkuji a doufám, že budete moji noví přátelé a já Váš.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 10, 10, 18:49

Phorum Admin
Phorum Admin

tak tě tu vítám ... příhláška příkladná pěkné čtení ...

co se týče VT ... tak to musíš doinstalovat bo bez toho s námi dungovat není možné
- můžeš mluvit?

nicméně zajímala by mě tvoje primární postava za kterou hraješ, předpokládám, že je to war ale vidím že máš i spoustu jiných postav zajímalo by mě jaký char tě nejvíce baví?

Nahoru Nahoru

úno 10, 10, 18:53

Phorum NB
Phorum NB

Děkuji za pochvalu, opravdu jsem se snažil

Ventrilio určitě doinstaluji, to není žádný problém ale asi budu potřebovat poradit co a jak a + login, pokud dostanu.

Ano, jsem komunikativní :)

Co se týče postav, baví mě všechno, ale ano, prioritní je war se kterým se k Vám hlásím, ten mě baví nejvíce. Ale někdy mám chut si i zamagovat, je to o dungu, o lidech atd. :)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 10, 10, 22:02

Phorum Child
Phorum Child

Kdyz se hlasis ke GP proc jsi s warem v guilde Avenger?

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 10, 10, 22:46

Phorum NB
Phorum NB

Wallace píše:
Kdyz se hlasis ke GP proc jsi s warem v guilde Avenger?

čekal jsem, kdy tato otázka padne

Já jsem ještě stále GM své guildy Avenger, psal jsem Baltíkovi na ICQ, aby GS smazal, dnes tu nějak není, nebo mi nenapsal. Bohužel guilda se rozpadla, nevyšlo co mělo.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 10, 10, 22:51

Phorum Player
Phorum Player

hledas pratelske lidi a slysel si uz o me ? :) myslis ze sem v rl tak strasny ubozak jak o me tvrdi ? :( kolik bys me typl let ?

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 10, 10, 23:05

Phorum NB
Phorum NB

No Kapre, to je složité. Já nevím, já tě vůbec neznám :) netuším. Tipnu si, 24? :) A přátelský určitě budeš :wink:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 10, 10, 23:24

Phorum Admin
Phorum Admin

K4pr píše:
kolik bys me typl let ?

Kód: Vybrat vše
4. Kdo jste v reálu? (Jméno, věk, pohlaví (ženy mají protekci:p,
student či pracant)

Vojtišek, 19, Muž, Pracant

Nahoru Nahoru

úno 10, 10, 23:26

Phorum Player
Phorum Player

Empair píše:
K4pr píše:
kolik bys me typl let ?

Kód: Vybrat vše
4. Kdo jste v reálu? (Jméno, věk, pohlaví (ženy mají protekci:p,
student či pracant)

Vojtišek, 19, Muž, Pracant

to nebyla otazka na tebe :P

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 11, 10, 01:39

Phorum NB
Phorum NB

Jaký pivo preferuješ ? :o :D

Cipkopomoncacka - Ostro
Makakel Brakak - Mage

Nahoru Nahoru

úno 11, 10, 10:39

Phorum NB
Phorum NB

No tak v Trutnově máme své vlastní pivo Krakonoše, ale zrovna toho moc nemusím. Nejvíc mi chutná asi Gambrinus a tedka jsem si hodně moc oblíbil ty PET lahve a v nich Klasik. Moc dobré pivko, stojí to 25kč a je toho 1,5l. Vždycky beru domů po 6ks, celé balení, at mám zásobu.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 11, 10, 12:51

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Illian píše:
No tak v Trutnově máme své vlastní pivo Krakonoše, ale zrovna toho moc nemusím. Nejvíc mi chutná asi Gambrinus a tedka jsem si hodně moc oblíbil ty PET lahve a v nich Klasik. Moc dobré pivko, stojí to 25kč a je toho 1,5l. Vždycky beru domů po 6ks, celé balení, at mám zásobu.

Krakonoš je geniální !!!!
Gambrinus piju jen když mam na výber mezi limonádou a pivem. Ve výsledku to vyjde nastejno.
A ktomu ten slavnej klasik se vyrábí a dováží v petkách ze Slovenska :-D fuj !

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 11, 10, 14:43

Phorum Child
Phorum Child

Ahoj, pěkná přihláška. Přeju Ti hodně štěstí při hledání mistra. A nenech se odradit. My nehledáme pouze letité skillery co už si dali komplet všechny dungy. Potřebujeme lidi kteří se mají co učit (třeba BB). Hlavní je poslouchat co se ti říká a ukázat samostatnost i ve skupince lidí. Pokud ti to půjde je možné že si tě nějaký mistr přivlastní.

Ještě ohledně turistiky, jakou preferuješ?

Sexuální turistiku nebo anální turistiku?

První příklad je když můž cestuje z vagíny do vagíny tak že už vlastně neví kde je vlastně doma.

Druhý je třeba pochlebovat Kaprovi, ale on to uvítá :)

http://bandzone.cz/fxscorpion

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 11, 10, 14:58

Phorum Player
Phorum Player

Je to Trutnovák , ale nemá rád Krakonoše.

Jinak Ahoj , já jsem taky Trutnovák , Bejk taky. Momentálně máme oba učedníky, možná se známe i z realu , nevím, já jsem eště malé smrádě, každopádně budu rád, když se tě někdo ujme, Trutnováci musí držet spolu.

Naposledy upravil miki dne úno 11, 10, 15:01, celkově upraveno 1

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 11, 10, 15:00

Phorum NB
Phorum NB

BB píše:
Ahoj, pěkná přihláška. Přeju Ti hodně štěstí při hledání mistra. A nenech se odradit. My nehledáme pouze letité skillery co už si dali komplet všechny dungy. Potřebujeme lidi kteří se mají co učit (třeba BB). Hlavní je poslouchat co se ti říká a ukázat samostatnost i ve skupince lidí. Pokud ti to půjde je možné že si tě nějaký mistr přivlastní.

Ještě ohledně turistiky, jakou preferuješ?

Sexuální turistiku nebo anální turistiku?

První příklad je když můž cestuje z vagíny do vagíny tak že už vlastně neví kde je vlastně doma.

Druhý je třeba pochlebovat Kaprovi, ale on to uvítá :)

:D :D :D :D
Mistra už jsem si snad našel, uvidíme jak to bude vypadat. Turistika vaginální mě teda pobavila, ale tuto nepreferuji a anální už vůbec ne. Nemám rád řiťolezectví :D

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 28 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]