Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 16 ] 

srp 31, 21, 14:23

Phorum NB
Phorum NB

Čau lidi.
Rád bych se přidal k Vaší guildě Magic Generation.
Už jsem se u Vás lecos naučil a prošel nespočet dungů. Máte spoustu skvělých hráčů.

Jmenuji se Lukáš je mi 28 let. Bydlím v Otrokovicích (Zlínský kraj).

K Dark Paradise jsem se dostal před asi 13 lety. Bylo to spíš dívání do monitoru pro to že v cechu jsem trávil většinu herního času. Aspoň jsem se tam dozvěděl všemožné informace a v Cove pak nechal nejeden Verit komplet.
Znovu jsem začal hrát před 4-5 lety. Chtěl jsem se podívat jestli to tu stále funguje a ono fungovalo:). Tak jsem založil Rangera. Byl ovšem trochu problém vydělat alespoň na šipy a další potřebné itemy. Novinka pro mě byla že se nová postava už nemusí 2 dny vykopávat z NBdolu tak založil Vampíra. Sophie měla za úkol sehnat šípy a pár gp pro Wynna. Sbírala šípy od zabitých npc na HBčku i v Maze bludišti. Tím její práce skončila.
S Ragem pak potkal pár dalších hráčů (Zmar/Závis, Weedexe a další co teď hrají myslím že s Rebornem) kam jsem se hlásil i já a prošel s nimi pár lehčích i těžších dungů.
Po tom co mi Avast Cleanup smazal celý Windows jsem měl roční pauzu a Ultimu znovu instaloval po tom co dohrál Zaklínače 1,2.
Založil nové postavy a hrál opět sám za sebe.

Charaktery které hraji jsou:
Wynn- Ostroštřelec (u něj jen dotrénuji pár % tamingu).
Koroner- Teuton.
Jesus Crisis- Medic.
Xerxes- Mág.
Miss Crofton- Craft (brzy Golem Master).
Dotrénoval jsem i druhého mága ze kterého mám v plánu udělat pk a k němu přidat i Teutona nebo Witch Huntera.
(Na DP se plánují drobné změny a jednou z nich můžou být dungy/questy určené pro pk hráče.)
Tímhle způsobem chtějí GM serveru podpořit PvP a hráče pro které jejich logování ztratilo smysl...
Discord používám pravidelně stejně jako TSko a mapu.
S kodexem souhlasím.
Ve své bedýnce mám spoustu eqipu pro Mrka, stejně jako místa pro ty jeho.

Můj Discord: Wynn#8855

Wynn

Naposledy upravil Wynn dne zář 1, 21, 01:40, celkově upraveno 1

Nahoru Nahoru

srp 31, 21, 14:56

Phorum Player
Phorum Player

Ahoj,

doporučil bych ti sepsat přihlášku podle toho jak má být, než dostaneš sodu :) Hodně bodů jsi opomněl.
http://forum.magicgeneration.cz/viewtopic.php?f=2&t=1649

Jinak přeju hodně štěstí

King William - Destroyer
J - Gangrel

---
Stigmus - Mage | Melisandre - Necro
Hathor - Ostro | Birgitte Zlata - Ranger

Nahoru Nahoru

srp 31, 21, 15:09

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Ahoj, přihláška hodně slabá zkus to upravit jak ti psal už Will.Jinak přeju hodně štěstí.

Nahoru Nahoru

srp 31, 21, 15:24

Phorum Player
Phorum Player

Nevim, ci ma Bart dost stolu na toto. S Wynnem jsme dungovali dost co tu u nas nebylo dost aktivnich hracu, v mixech prosel i ty tezke dungy, takze zkusenosti ma. Jen bych mu pred prijetim za zadatele udelal UOAM test (neco jako v autoskole) .. kam ma bezet kdyz se rekne v pristi mistnosti pujdes na WNko atd :)

Nahoru Nahoru

srp 31, 21, 16:32

Phorum Player
Phorum Player

Určite doladiť prihlášku , mal som tu česť par krát .
Je tu čo zlepšovať ale s trochou snahy nevidim problem.

Clerik (Online)
Ostro (Online)
Mag(Online)
Nekr (Online)

Nahoru Nahoru

srp 31, 21, 20:13

Phorum Admin
Phorum Admin

Ahoy vitam ta a pripominam ze ak chces k nam tak ta chceme trosku predom poznat a na to sluzi nasa sablona tak najdi kus casu a pusti sa do toho.GL

Teuton - Bajaja
Wh - Maniak
Gangrel - Brumteles
Celerik - Barbara
Baloo - Shaman(pracuje sa na tom)

Nahoru Nahoru

zář 1, 21, 07:48

Phorum Player
Phorum Player

Wynn píše:
Bydlím v Otrokovicích (Zlínský kraj).

Znáš Xondopa? Takové individum v malém městě musí znát každý :D

Máš nějaké prohřešky?

King William - Destroyer
J - Gangrel

---
Stigmus - Mage | Melisandre - Necro
Hathor - Ostro | Birgitte Zlata - Ranger

Nahoru Nahoru

zář 1, 21, 09:04

Phorum Admin
Phorum Admin

Aku postavu najradsej hrajes? V dnesnej dobe ked je ludi menej je vitana variabilita takze bude fajn mat equip tak za 2 -3 chary zaroven. si na to ready? Mas v hre krom zabavy aj nejake ine osobne ciele kt by si rad naplnil ? Co konicky v reale mas nejake ? Dorazis na zraz?

Teuton - Bajaja
Wh - Maniak
Gangrel - Brumteles
Celerik - Barbara

Nahoru Nahoru

zář 1, 21, 13:52

Phorum NB
Phorum NB

Will píše:
Wynn píše:

Máš nějaké prohřešky?

Nahoru Nahoru

zář 1, 21, 16:17

Phorum God
Phorum God

Pěkná přihláška, vítej.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

zář 2, 21, 08:27

Phorum Child
Phorum Child

Ahoj pěkná přihláška ještě ty světové strany se naučit v CoMku se bude hodit )
Hodně štěstí.

Ledfail-Necr
Moboul Jack-Brujah
Legenda-Mag
Led-Gangrel
Kirinda-Shaman
------------------------------

Nahoru Nahoru

zář 2, 21, 14:08

Phorum NB
Phorum NB

Will píše:
Wynn píše:

Máš nějaké prohřešky?

Otrokovice mají cca 20 tisíc obyvatel. Od vidění se určitě známe. Bydlí někde poblíž. Myslím že bychom stihli zajít ven na cigáro i při krátké pauze v dungu :).
Prohřešky nemám žadné. Ani za AFK.

Nahoru Nahoru

zář 2, 21, 15:11

Phorum NB
Phorum NB

Ujo píše:
Aku postavu najradsej hrajes? V dnesnej dobe ked je ludi menej je vitana variabilita takze bude fajn mat equip tak za 2 -3 chary zaroven. si na to ready? Mas v hre krom zabavy aj nejake ine osobne ciele kt by si rad naplnil ? Co konicky v reale mas nejake ? Dorazis na zraz?

Nejraději hraji Teutona, Medica a Mága. Ranga beru většinou na lvl mapy. U něj mám malý problém s nastaveným profilem. Budu jej muset smazat a nahrát celý znovu. Jen ten taming chci dotrénovat. Crafta jsem do dungu zatím nebral(pouze jednou pro Mhyt. formu do Hytlu).
Na všech postavách mám eqipu dost a nebude problém je během pár minut připravit na několika hodinový dung. Zbroje/Zbraně mám vždy opravené a MB kontroluji celkovou dur.
S Teutonem, Medicem si věřím na jakoukoli akci. S Mágem nemám dost zkušeností v dungu.
Jeden z herních cílů jsem si u Vás již splnil. Bylo to získaní 3 soch na vlastní domek. Rád bych se naučil i pvp jak nejlíp bude možné. Baví mě procházet dungeony kde získáváme ty nejlepší itemy co existují. Bez ohledu na to kdo z nás je pak získá.
V realu se moje koníčky čas od času mění. Patří mezi ně hlavně hudba. Pak taky koncerty, hudební festivaly, sport a jiné kulturní akce. Po tom co přišel Covid jsem objevil spoustu zajímavých audioknih (psychologie a naučná literatura). Svůj volný čas dělím mezi přítelkyni, ultimu a sem tam i sebe. :)
Na sraz rád přijedu.

Nahoru Nahoru

zář 2, 21, 15:26

Phorum NB
Phorum NB

mlEEko píše:
Nevim, ci ma Bart dost stolu na toto. S Wynnem jsme dungovali dost co tu u nas nebylo dost aktivnich hracu, v mixech prosel i ty tezke dungy, takze zkusenosti ma. Jen bych mu pred prijetim za zadatele udelal UOAM test (neco jako v autoskole) .. kam ma bezet kdyz se rekne v pristi mistnosti pujdes na WNko atd :)

Ano :) Máš pravdu že orientace v prostoru je pro mě někdy nesrozumitelné. Když slyším jdi na W/S, jdu do leva rovně (mezi W/S).
Fakt že jako levák přemýšlím trochu jinak v tomhle případě nejspíš nebude relevantní, tak si pro jistotu připravím tahák :)

Nahoru Nahoru

zář 5, 21, 01:33

Phorum Admin
Phorum Admin

Wynn píše:
Ujo píše:

Nejraději hraji Teutona, Medica a Mága. Ranga beru většinou na lvl mapy. U něj mám malý problém s nastaveným profilem. Budu jej muset smazat a nahrát celý znovu. Jen ten taming chci dotrénovat. Crafta jsem do dungu zatím nebral(pouze jednou pro Mhyt. formu do Hytlu).
Na všech postavách mám eqipu dost a nebude problém je během pár minut připravit na několika hodinový dung. Zbroje/Zbraně mám vždy opravené a MB kontroluji celkovou dur.
S Teutonem, Medicem si věřím na jakoukoli akci. S Mágem nemám dost zkušeností v dungu.
Jeden z herních cílů jsem si u Vás již splnil. Bylo to získaní 3 soch na vlastní domek. Rád bych se naučil i pvp jak nejlíp bude možné. Baví mě procházet dungeony kde získáváme ty nejlepší itemy co existují. Bez ohledu na to kdo z nás je pak získá.
V realu se moje koníčky čas od času mění. Patří mezi ně hlavně hudba. Pak taky koncerty, hudební festivaly, sport a jiné kulturní akce. Po tom co přišel Covid jsem objevil spoustu zajímavých audioknih (psychologie a naučná literatura). Svůj volný čas dělím mezi přítelkyni, ultimu a sem tam i sebe. :)
Na sraz rád přijedu.

vyborne dobry medic sa urcite nestrati a teuton je tiez dosti univerzal do dungu... za maga urcite tiez mozes prebadat hranice svojich moznosti. cas ukaze ako si s tym poradis... zamna dobre ked nebude nic zavazne urcite sa onedlho spojis s nasim AM ktory ti da dalsie instrukcie.. GL/HF

Teuton - Bajaja
Wh - Maniak
Gangrel - Brumteles
Celerik - Barbara

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 16 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]