Ujo píše:
Aku postavu najradsej hrajes? V dnesnej dobe ked je ludi menej je vitana variabilita takze bude fajn mat equip tak za 2 -3 chary zaroven. si na to ready? Mas v hre krom zabavy aj nejake ine osobne ciele kt by si rad naplnil ? Co konicky v reale mas nejake ? Dorazis na zraz?
Nejraději hraji Teutona, Medica a Mága. Ranga beru většinou na lvl mapy. U něj mám malý problém s nastaveným profilem. Budu jej muset smazat a nahrát celý znovu. Jen ten taming chci dotrénovat. Crafta jsem do dungu zatím nebral(pouze jednou pro Mhyt. formu do Hytlu).
Na všech postavách mám eqipu dost a nebude problém je během pár minut připravit na několika hodinový dung. Zbroje/Zbraně mám vždy opravené a MB kontroluji celkovou dur.
S Teutonem, Medicem si věřím na jakoukoli akci. S Mágem nemám dost zkušeností v dungu.
Jeden z herních cílů jsem si u Vás již splnil. Bylo to získaní 3 soch na vlastní domek. Rád bych se naučil i pvp jak nejlíp bude možné. Baví mě procházet dungeony kde získáváme ty nejlepší itemy co existují. Bez ohledu na to kdo z nás je pak získá.
V realu se moje koníčky čas od času mění. Patří mezi ně hlavně hudba. Pak taky koncerty, hudební festivaly, sport a jiné kulturní akce. Po tom co přišel Covid jsem objevil spoustu zajímavých audioknih (psychologie a naučná literatura). Svůj volný čas dělím mezi přítelkyni, ultimu a sem tam i sebe.
Na sraz rád přijedu.