Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 15 ] 

lis 21, 21, 23:45

Phorum NB
Phorum NB

Zdravím vás,

1. Kdo jste?
Moje jméno je Lukáš, je mi 34 let a jsem z Brna.

2. Jména a charaktery Vašich postav (všech, i PK).
Jammela - necro, kromě stealingu vše na max, původně zamýšlená jako main, jen jsem ho neměl moc možností hrát
Jamm - guard war
Plash - ostro, max taming
Oompa Loompa - necro udělaný na TB, když ještě nebyla možnost se vracet zpět do gildy
Dior - magic miner, jen mining, tailor a bojovky
Magnifique - necro, PK

3. Vaše UO Guild history.
S UO jsem začínal cca 1998 tady na DP, byla to doba vytáčeného internetu a s tím spojených nekřesťanských účtů za pevnou linku. Moje první a hlavní postava byl paladin, byl jsem guildmasterem guildy Dvur a poté jsem byl chvíli u Templářů. Account jsem tenkrát prodal a dal se na chvíli na WoW, ale potom vznikl UO shard Twilight Zone...už ani nevím jak jsem se tam tehdy dostal, myslím, že přes někoho z DP guildy CoNT a osud tomu asi chtěl a k UO jsem se zase vrátil. Byly to nejlepší UO časy a nejlepší CZ/SK shard, škoda ho. Pak následovala celkem dlouhá UO pauza, až nakonec cca 2 roky zpátky jsem si řekl, že se na stará kolena podívám na DP. A věřte nebo ne, potkal jsem tu starého známého (Pikoe/Pharoxx) z mojí guildy na TZ. Ze začátku mi hodně pomohl a dostal mě do guildy Harpagon. Jemu a Harpagonu vděčím za to co na DP teď znám a umím.

4. Něco přímo o Vás.
Jsem už skoro rok pyšným otcem úžasných dvojčátek, chlapečka Matyáše a holčičky Stelly. Můj život se poslední rok točí hlavně kolem rodiny a práce a vše ostatní muselo ustoupit do pozadí. Mám vystudovanou ekonomku a pracuju v jednom velkém korporátu.

5. Souhlasíte s Kodexem?
Ano

6. Srazy?
Záleží na okolnostech, vzdálenosti a musí tam být vířivka :wink:

7. Jaký je Váš vztah k MG?
Jelikož jsem na DP asi 20 let nebyl, tak jsem vlastně žádnou aktivní guildu na DP vůbec neznal a v Harpagonech se vedla a pravděpodobně ještě vede nějaká vymyšlená žabomyší válka vůči MG. Historii proč tato válka vznikla neznám a nikdy mě, abych pravdu řekl, nenapadlo se zeptat. Když jsem byl v Harpagonu tak se moje vztahy s MG prakticky omezovaly jen na obchodní styky, ale to platilo vlastně i pro všechny ostatní guildy/lidi. Po odchodu z Harpa jsem s vámi už nějaký ten dung byl a myslím si, že je vše tak jak má být.

8. Můžete logovat UO mapu, TS a icq?
Jasně, vše je připraveno

9. Vaše UO zkušenosti.
Z těch aktuálních PVE DP tak jsem s guard warem prošel, kromě EP3, vše co se dalo a za necra je můj top zatím Destard 3, nějaký Ankh 3, Očistec a SS dung. Moc si za něj nevěřím, protože nemám zkušenosti, ale celkem bych rád, kdyby se to někdy změnilo.
Co se týče PvP tak tady ten DP running systém asi není úplně pro mě, ale dělám co se dá. :)

10. Proč?
Momentálně se tak nějak toulám světem Temného ráje a rád bych byl součástí soběstačné a férové skupiny, která hraje tuto hru pro zábavu, bez různých intrik, pomluv, pochybných puberťáků, Syfonu a lidí, kterých největší zábava je i ve 30ti letech řešit samý s prominutím sr*čky. Jak jsem psal už výše, tak jsme už společně nějaký ten dung prošli, na TS panovala pohodová atmosféra (zdravím Barta :D) a byl bych rád, kdybychom to společně zkusili.
Moje UO aktivita teď není a pravděpodobně v nejbližších časech nebude bůh ví jaká, ale rád bych měl možnost se na nějakou akci přidat, když se během týdne uvolní jeden až dva večery a nemusel vám psát náhodně na Discordu, jestli se třeba něco dějě.

11. Kontakt.
Jsem na Discordu jako Jamm nebo ICQ @Jammela.

Díky,
Jamm

Naposledy upravil Jamm dne lis 22, 21, 10:56, celkově upraveno 2

Nahoru Nahoru

lis 22, 21, 00:07

Phorum Master
Phorum Master

máš radši kremžskou či plnotučnou hořčici ? a dobře si to rozmysli :obscene-smokingsombrero:

Nahoru Nahoru

lis 22, 21, 00:12

Phorum NB
Phorum NB

Kentak píše:
máš radši kremžskou či plnotučnou hořčici ? a dobře si to rozmysli :obscene-smokingsombrero:

Kremžskou ;) Teď tak přemýšlím, že už jsem ji pěkně dlouho neměl ...

Nahoru Nahoru

lis 22, 21, 00:23

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 33

hezká přihláška.

:happy-bouncyredfire:

pro

dokážeš vytočit bárta v dungu??? pokud ano máš kladné body

Nahoru Nahoru

lis 22, 21, 00:34

Phorum NB
Phorum NB

Vapik / Original píše:
hezká přihláška.

:happy-bouncyredfire:

pro

dokážeš vytočit bárta v dungu??? pokud ano máš kladné body

Díky Vapo. Bohužel ve vytáčení lidí asi a snad nebudu úplně ten nejlepší (moje žena by možná řekla opak :) ), ale pokud jde o moje aktuální působení na DP, tak si troufám říct, že jsem se snažil být nekonfliktní, samozřejmě ne vždy to šlo..

Nahoru Nahoru

lis 22, 21, 09:15

Phorum Player
Phorum Player

chlapec co pise 'vyrivka' jako ja.. to nebude nahoda, ten se mnou musi do party

Nahoru Nahoru

lis 22, 21, 10:55

Phorum NB
Phorum NB

mlEEko píše:

uff, taková hrubka škaredá, okey :D To musím opravit, dík :D

Nahoru Nahoru

lis 22, 21, 13:25

Phorum Zombie
Phorum Zombie

Jamm píše:
mlEEko píše:

uff, taková hrubka škaredá, okey :D To musím opravit, dík :D

vitaj,
to mekke i po v by me taky asi nenapadlo, pancelka cestiny na zakladce by nemela ze me radost (ikdyz to nemela ani predtim). Zabomysivosti myslim zacaly tehda mezi empem a arandilem bo byli kdysi kamaradi a pak uz nebyli a vedly ty guildy jinak nevim ani duvody, driv sme spolu i semtam hravali.

Dojdi nekdy na pivko kdyz si taky Brnejsi, idealne dokud tu je jeste aj Han pokud uz nezdrhl dopryc.

cose inac Jamma tyce co sem vypozoroval tak pristup i skill na skvele urovni su rad zes to udelal konecne oficialni :]

Merida - ostro
Moka Akashiya - brujah
Zatoichi - destro
Adora Dearhart - golem master
dale mag, teuton, druid, wh, loot kraft, gangrel, guardian, shaman

Mujtube | Sporadicky stream

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 22, 21, 14:03

Phorum NB
Phorum NB

Nait píše:
to mekke i po v by me taky asi nenapadlo, pancelka cestiny na zakladce by nemela ze me radost (ikdyz to nemela ani predtim). Zabomysivosti myslim zacaly tehda mezi empem a arandilem bo byli kdysi kamaradi a pak uz nebyli a vedly ty guildy jinak nevim ani duvody, driv sme spolu i semtam hravali.

Dojdi nekdy na pivko kdyz si taky Brnejsi, idealne dokud tu je jeste aj Han pokud uz nezdrhl dopryc.

cose inac Jamma tyce co sem vypozoroval tak pristup i skill na skvele urovni su rad zes to udelal konecne oficialni :]

Jaj aha, 2 top mágové na jednom písečku a pak bych to viděl na mamon :D Tak takhle to začalo. Empa sem teda neměl šanci poznat, ale s Arou sem par dungů byl a za mě úplně v pohodě týpek ;) Kdo ví jak to vše bylo, ale ono je to vlastně už asi i celkem jedno :)

Hele na pivko bych i šel, už ani pořádně nevím jak chutná, ale nynější situace s covidem je blbá, nejsme očkovaní a zatím to asi ani neplánujeme, takže pivko max tak někde v garáži :D

Nahoru Nahoru

lis 22, 21, 20:33

Phorum Player
Phorum Player

Proč ti to trvalo tak dlouho podat tu přihlášku? :D Když jsi podal přihlášku, máme čekat, že přijde i toho Pikoea? ;)

Co přesně děláš v tom velkém korporátu? S ekonomkou můžeš dělat cokoliv asi, od recepční po ředitele :D

King William - Destroyer
J - Gangrel

---
Stigmus - Mage | Melisandre - Necro
Hathor - Ostro | Birgitte Zlata - Ranger

Nahoru Nahoru

lis 22, 21, 21:02

Phorum NB
Phorum NB

Will píše:
Proč ti to trvalo tak dlouho podat tu přihlášku? :D Když jsi podal přihlášku, máme čekat, že přijde i toho Pikoea? ;)

Co přesně děláš v tom velkém korporátu? S ekonomkou můžeš dělat cokoliv asi, od recepční po ředitele :D

Toulání mi celkem vyhovovalo a nebyl prakticky vůbec čas na žádný dung, býval sem online pravidelně cca 22:00 a dál a to už se stejně nic nechodilo a ve výjimečných situacích to zachránil Discord, byla skupina Wynnova kde se chodily dungy, u vás na discordu sem byl taky a tak nějak jsem necítil úplně potřebu podávat hned přihlášku. Situace je teď trochu lepší, děti už jsou větší a jak jsem psal v přihlášce tak bych se asi dokázal na 1 až 2 večery týdně utrhnout.

Wille to nedokážu říct jestli Piko podá přihlášku taky, možná ano, možná ne. Co tak vím, tak měl pauzu od UO, ale jak se říká cesty boží jsou nevyzpytatelné, takže kdo ví ;)

Pracuju jako takový administrativní pracovník, chystám změny, které jsou potřeba udělat na systémech a serverech u zákazníka, aby je následně mohli technici zprocesovat. S ekonomkou to má pramálo společného, ale pracoval jsem například i jako účetní a už nechci, děkuji :D

Nahoru Nahoru

lis 25, 21, 21:01

Phorum Admin
Phorum Admin

Ahoy vitaj som rad ze si sa k tej prihlaske nakoniec odhodlal:) jak ta beling dotiahol k nam v lete na nejake dungy tak si vravim ze vpoho typek taky by sa tu urcite nestratil.. pristup aj skill skvely a na pokec v dungu tiez prijemny clovek. S tymi deckami to mame podobne tiez momentalne mam menej casu ale uz sa to pomaly lepsi a verim ze sa coskoro vidime v dungu. Drz sa a vela zdaru!

Teuton - Bajaja
Wh - Maniak
Gangrel - Brumteles
Celerik - Barbara
Baloo - Shaman(pracuje sa na tom)

Nahoru Nahoru

lis 26, 21, 00:41

Phorum NB
Phorum NB

Ujo píše:
Ahoy vitaj som rad ze si sa k tej prihlaske nakoniec odhodlal:) jak ta beling dotiahol k nam v lete na nejake dungy tak si vravim ze vpoho typek taky by sa tu urcite nestratil.. pristup aj skill skvely a na pokec v dungu tiez prijemny clovek. S tymi deckami to mame podobne tiez momentalne mam menej casu ale uz sa to pomaly lepsi a verim ze sa coskoro vidime v dungu. Drz sa a vela zdaru!

Díky Ujo za pozitivní recenzi!! Ty děti člověku úplně změní ten život, až by člověk neřekl :D Myslím si, že dřív nebo později se v nějakém tom dungu uvidíme ;)

Nahoru Nahoru

pro 13, 21, 03:52

Phorum NB
Phorum NB

Za mňa Určite poznám ho presne dobu čo som zacal klikať... Za mňa TOP hráč a Áno rovno clena

Nahoru Nahoru

pro 13, 21, 21:40

Phorum NB
Phorum NB

janky píše:
Za mňa Určite poznám ho presne dobu čo som zacal klikať... Za mňa TOP hráč a Áno rovno clena

Díky Janky ;)

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]