Zdravím vás,
1. Kdo jste?
Moje jméno je Lukáš, je mi 34 let a jsem z Brna.
2. Jména a charaktery Vašich postav (všech, i PK).
Jammela - necro, kromě stealingu vše na max, původně zamýšlená jako main, jen jsem ho neměl moc možností hrát
Jamm - guard war
Plash - ostro, max taming
Oompa Loompa - necro udělaný na TB, když ještě nebyla možnost se vracet zpět do gildy
Dior - magic miner, jen mining, tailor a bojovky
Magnifique - necro, PK
3. Vaše UO Guild history.
S UO jsem začínal cca 1998 tady na DP, byla to doba vytáčeného internetu a s tím spojených nekřesťanských účtů za pevnou linku. Moje první a hlavní postava byl paladin, byl jsem guildmasterem guildy Dvur a poté jsem byl chvíli u Templářů. Account jsem tenkrát prodal a dal se na chvíli na WoW, ale potom vznikl UO shard Twilight Zone...už ani nevím jak jsem se tam tehdy dostal, myslím, že přes někoho z DP guildy CoNT a osud tomu asi chtěl a k UO jsem se zase vrátil. Byly to nejlepší UO časy a nejlepší CZ/SK shard, škoda ho. Pak následovala celkem dlouhá UO pauza, až nakonec cca 2 roky zpátky jsem si řekl, že se na stará kolena podívám na DP. A věřte nebo ne, potkal jsem tu starého známého (Pikoe/Pharoxx) z mojí guildy na TZ. Ze začátku mi hodně pomohl a dostal mě do guildy Harpagon. Jemu a Harpagonu vděčím za to co na DP teď znám a umím.
4. Něco přímo o Vás.
Jsem už skoro rok pyšným otcem úžasných dvojčátek, chlapečka Matyáše a holčičky Stelly. Můj život se poslední rok točí hlavně kolem rodiny a práce a vše ostatní muselo ustoupit do pozadí. Mám vystudovanou ekonomku a pracuju v jednom velkém korporátu.
5. Souhlasíte s Kodexem?
Ano
6. Srazy?
Záleží na okolnostech, vzdálenosti a musí tam být vířivka
7. Jaký je Váš vztah k MG?
Jelikož jsem na DP asi 20 let nebyl, tak jsem vlastně žádnou aktivní guildu na DP vůbec neznal a v Harpagonech se vedla a pravděpodobně ještě vede nějaká vymyšlená žabomyší válka vůči MG. Historii proč tato válka vznikla neznám a nikdy mě, abych pravdu řekl, nenapadlo se zeptat. Když jsem byl v Harpagonu tak se moje vztahy s MG prakticky omezovaly jen na obchodní styky, ale to platilo vlastně i pro všechny ostatní guildy/lidi. Po odchodu z Harpa jsem s vámi už nějaký ten dung byl a myslím si, že je vše tak jak má být.
8. Můžete logovat UO mapu, TS a icq?
Jasně, vše je připraveno
9. Vaše UO zkušenosti.
Z těch aktuálních PVE DP tak jsem s guard warem prošel, kromě EP3, vše co se dalo a za necra je můj top zatím Destard 3, nějaký Ankh 3, Očistec a SS dung. Moc si za něj nevěřím, protože nemám zkušenosti, ale celkem bych rád, kdyby se to někdy změnilo.
Co se týče PvP tak tady ten DP running systém asi není úplně pro mě, ale dělám co se dá.
10. Proč?
Momentálně se tak nějak toulám světem Temného ráje a rád bych byl součástí soběstačné a férové skupiny, která hraje tuto hru pro zábavu, bez různých intrik, pomluv, pochybných puberťáků, Syfonu a lidí, kterých největší zábava je i ve 30ti letech řešit samý s prominutím sr*čky. Jak jsem psal už výše, tak jsme už společně nějaký ten dung prošli, na TS panovala pohodová atmosféra (zdravím Barta
) a byl bych rád, kdybychom to společně zkusili.
Moje UO aktivita teď není a pravděpodobně v nejbližších časech nebude bůh ví jaká, ale rád bych měl možnost se na nějakou akci přidat, když se během týdne uvolní jeden až dva večery a nemusel vám psát náhodně na Discordu, jestli se třeba něco dějě.
11. Kontakt.
Jsem na Discordu jako Jamm nebo ICQ @Jammela.
Díky,
Jamm