Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 25 ] 

led 25, 21, 03:22

Phorum NB
Phorum NB

Čau všichni, mé jméno je Pepa třicet let. bydlím ve Zlíně. Pracuji jako řidič sanitky a věřte že s covidem to není taková hrůza když mám čas psát přihlášky.
Na dp hraju aktivně posledních pět let s pauzou asi tři roky čili přesně dva roky aktivně :)
S uo sem se seznámil ve 14ti letech myslím že by to bylo na moc dlouhé psaní kde to všechno začalo a jak co bylo. Ty aktivní dva roky sem byl u WR,potom sem dungoval u rebornu chvilku s bimbem. S vaší gildou sem byl asi 9dungů jeden čistě gildovní peklo za empového gangrela.

Moje jediné postavy jsou Queenkong(gangrel)Toortuga(ostrostřelec)

Co se týče lidí u vás v gildě tak znám rocca,bárta znám mám pocit ještě ze shardu estate atp. Některé znám některé co ne tak se omlouvám třeba se poznáme.

Hrát můžu prakticky každý den. Hlavně teda večer neříkám že se to nemůže změnit a za měsíc už zase budu tak trochu afk.

Nahoru Nahoru

led 25, 21, 07:29

Phorum Master
Phorum Master
Věk: 32

cauko. Pamätám si ako si natotal vykradol reborn po guildovnych hrách s odôvodnením ze si to tam tahal.to si myslel tým “dungoval sem u rebornu” ?
Čo ti hovorí meno Genki?

ale kedze mam obrovské srdce, dam ti šancu obhájiť sa (citaj: pobavit ma)
:D

Nahoru Nahoru

led 25, 21, 07:42

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Zdravím Ťa.
Skus nám tu prihlášku trochu rozviesť. Ty niekoho poznáš ale my teba nie bohužiaľ trosku si na tom dal záležať.

Cler/Monk/Bishop/Medic, gard, Magic, Miner, Brujah, etc

Nahoru Nahoru

led 25, 21, 08:39

Phorum God
Phorum God

Pepa píše:
Čau všichni, mé jméno je Pepa třicet let. bydlím ve Zlíně. Pracuji jako řidič sanitky a věřte že s covidem to není taková hrůza když mám čas psát přihlášky.
Na dp hraju aktivně posledních pět let s pauzou asi tři roky čili přesně dva roky aktivně :)
S uo sem se seznámil ve 14ti letech myslím že by to bylo na moc dlouhé psaní kde to všechno začalo a jak co bylo. Ty aktivní dva roky sem byl u WR,potom sem dungoval u rebornu chvilku s bimbem. S vaší gildou sem byl asi 9dungů jeden čistě gildovní peklo za empového gangrela.

Moje jediné postavy jsou Queenkong(gangrel)Toortuga(ostrostřelec)

Co se týče lidí u vás v gildě tak znám rocca,bárta znám mám pocit ještě ze shardu estate atp. Některé znám některé co ne tak se omlouvám třeba se poznáme.

Hrát můžu prakticky každý den. Hlavně teda večer neříkám že se to nemůže změnit a za měsíc už zase budu tak trochu afk.

Ahoj Pepo 30 let, server estate jsem stavěl, působil tam jako GM a později i aktivně hrál za Lucinku... Jake jmeno postavy jsi tam hrál abych byl v obraze? Už to je pár let zpět... Ostrostřelce Toortuga si matně vybavují i za dob Bimba...
Emp ti půjčil svého vymazleneho gangrela jo? A jak to teda bylo s těma Reborn?

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

led 25, 21, 10:29

Phorum Master
Phorum Master

Nechtěli jsme náhodou pozastavit příjmání ? :p Posledni dobou je to samy exodus tady :D

Nahoru Nahoru

led 25, 21, 12:19

Phorum NB
Phorum NB

Ahoj Pepo 30 let, server estate jsem stavěl, působil tam jako GM a později i aktivně hrál za Lucinku... Jake jmeno postavy jsi tam hrál abych byl v obraze? Už to je pár let zpět... Ostrostřelce Toortuga si matně vybavují i za dob Bimba...
Emp ti půjčil svého vymazleneho gangrela jo? A jak to teda bylo s těma Reborn?[/quote]

Čau Bárte postavy na estate si teď snad už ani nevzpomenu. Jediné co si vybavuju kde si měl ten svůj žlutý malý barák :D možná si během dneška vzpomenu až vytáhnu nějaké fotky... A abych vysvětlil ten Reborn pro ty co se ohánějí něčím jako že sem někoho vykradl nebo snad někomu něco vzal tak bohužel pro vás co se v takových storkách vyžíváte nepotěším. Právotplatný gm rebornu člověk který tam byl od začátku je Eliza,Raziel,Patrik,Nazo. S těmito lidmi sem vyhrál gild hry a všichni dostali co měli. Elize sem dal barák v luně který sem přepsal zadarmo. Ohrádku sem přepsal taky a jeden uplakaný člověk jménem SKLB!! KTerý pro mě bude do smrti kokotko člověkem toto roznesl že sem někoho okradl. Brečel protože nedostal top zbran z gildovních her to je celé. Napiště si těmto lidem co jsou pro mě reborni a zeptejte se sami jestli sem je o něco okradl, ale nebudu tady ani číst na sebe pomluvy. TO ten topic může Kentak zrovna smazat když sem pro něj exot. Ale pár dungů jsme spolu zašli i s kentakem a to takové řeči neměl.

Nahoru Nahoru

led 25, 21, 12:25

Phorum Master
Phorum Master

Pepa píše:

Čau Bárte postavy na estate si teď snad už ani nevzpomenu. Jediné co si vybavuju kde si měl ten svůj žlutý malý barák :D možná si během dneška vzpomenu až vytáhnu nějaké fotky... A abych vysvětlil ten Reborn pro ty co se ohánějí něčím jako že sem někoho vykradl nebo snad někomu něco vzal tak bohužel pro vás co se v takových storkách vyžíváte nepotěším. Právotplatný gm rebornu člověk který tam byl od začátku je Eliza,Raziel,Patrik,Nazo. S těmito lidmi sem vyhrál gild hry a všichni dostali co měli. Elize sem dal barák v luně který sem přepsal zadarmo. Ohrádku sem přepsal taky a jeden uplakaný člověk jménem SKLB!! KTerý pro mě bude do smrti kokotko člověkem toto roznesl že sem někoho okradl. Brečel protože nedostal top zbran z gildovních her to je celé. Napiště si těmto lidem co jsou pro mě reborni a zeptejte se sami jestli sem je o něco okradl, ale nebudu tady ani číst na sebe pomluvy. TO ten topic může Kentak zrovna smazat když sem pro něj exot. Ale pár dungů jsme spolu zašli i s kentakem a to takové řeči neměl.[/quote]

Nahoru Nahoru

led 25, 21, 12:26

Phorum Master
Phorum Master

Kentak píše:
Pepa píše:

Čau Bárte postavy na estate si teď snad už ani nevzpomenu. Jediné co si vybavuju kde si měl ten svůj žlutý malý barák :D možná si během dneška vzpomenu až vytáhnu nějaké fotky... A abych vysvětlil ten Reborn pro ty co se ohánějí něčím jako že sem někoho vykradl nebo snad někomu něco vzal tak bohužel pro vás co se v takových storkách vyžíváte nepotěším. Právotplatný gm rebornu člověk který tam byl od začátku je Eliza,Raziel,Patrik,Nazo. S těmito lidmi sem vyhrál gild hry a všichni dostali co měli. Elize sem dal barák v luně který sem přepsal zadarmo. Ohrádku sem přepsal taky a jeden uplakaný člověk jménem SKLB!! KTerý pro mě bude do smrti kokotko člověkem toto roznesl že sem někoho okradl. Brečel protože nedostal top zbran z gildovních her to je celé. Napiště si těmto lidem co jsou pro mě reborni a zeptejte se sami jestli sem je o něco okradl, ale nebudu tady ani číst na sebe pomluvy. TO ten topic může Kentak zrovna smazat když sem pro něj exot. Ale pár dungů jsme spolu zašli i s kentakem a to takové řeči neměl.

Přijdeš mi nějaký moc uplakaný, co tě trápí, že reaguješ jak ženská ?
To víš, když chceš k nám, tak musíš něco snést, honíme si Ega na každým, přesně jak nás to Emp naučil :p

Naposledy upravil Kentak dne led 25, 21, 12:30, celkově upraveno 1

Nahoru Nahoru

led 25, 21, 12:27

Phorum NB
Phorum NB

Polemic píše:
cauko. Pamätám si ako si natotal vykradol reborn po guildovnych hrách s odôvodnením ze si to tam tahal.to si myslel tým “dungoval sem u rebornu” ?
Čo ti hovorí meno Genki?

ale kedze mam obrovské srdce, dam ti šancu obhájiť sa (citaj: pobavit ma)
:D

Genki si pamatuji ale to není moje postava.

Nahoru Nahoru

led 25, 21, 12:31

Phorum NB
Phorum NB

Kentak píše:
Kentak píše:
Pepa píše:

Přijdeš mi nějaký moc uplakaný, co tě trápí, že reaguješ jak ženská ?

Jinou otázku sem od tebe ani nečekal, ale odpovím ti. Po ránu to tak mám

Nahoru Nahoru

led 25, 21, 12:33

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Bohužiaľ tak to chodí chceme o tebe vedieť co najviac ty sa hlásiš k nám nie my k tebe tak sa k tomu tak postav...

Cler/Monk/Bishop/Medic, gard, Magic, Miner, Brujah, etc

Nahoru Nahoru

led 25, 21, 12:42

Phorum Master
Phorum Master

ale něco z jiného soudku, zapoměl jsi vypsat, žes byl u harpagonu za vampa, co se stalo, ze te to zavanulo až sem ?

Nahoru Nahoru

led 25, 21, 12:50

Phorum NB
Phorum NB

Hulendr píše:
Bohužiaľ tak to chodí chceme o tebe vedieť co najviac ty sa hlásiš k nám nie my k tebe tak sa k tomu tak postav...

Jo to beru. To je slovo chlapa. Nemám problém odpovídat na všechno

Nahoru Nahoru

led 25, 21, 12:53

Phorum NB
Phorum NB

Kentak píše:
ale něco z jiného soudku, zapoměl jsi vypsat, žes byl u harpagonu za vampa, co se stalo, ze te to zavanulo až sem ?

Já nebyl u harpagonů nikdy. Nešel sem s nimi nikdy gildovní dung. Dunguju jen s lidma co znám poslední dobou na uo. Hráč jako spirit je u harpagonů a s tím sem tam něco zajdu, ale neberou mě na gildovní akce.

Nahoru Nahoru

led 25, 21, 12:59

Phorum NB
Phorum NB

Emp ti půjčil svého vymazleneho gangrela jo? A jak to teda bylo s těma Reborn?[/quote]

Na estate sem hrával s Patronem a ještě před tím sem hrál s Krtkem co byl s empem v Ostravě na škole . To byla doba těsně před Estate shardem.
Jinak celej estate server mám ještě na usb disku :D

Musím si vzpomenout ty jména postav na shardu estate. Měl sem jich tam docela dost.

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 25 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]