Dobré odpoledne.
Moje postava je Genki Ranger.
Bývalé postavy.. Astarot(Klerik) The Color(Mage) Jurca(Wamp) Mpvs(Klerik) The Resser(Klerik) Evrillie(Vampír) A už si nevzpominam ještě nějáké tam určitě byly, jinak z poslední doby mě někdo může pamatovat jako The Joker neboooo Old school PK.
Skilly mé postavy taming teprve na 40% Bojové skilly max, taktika max, healing, max , magery max. Fame malá

)
Nemám žádné splněné questy, ale chtěl bych si udělat stříbrné salvy. Co se týká prohřešků tak nemám také žádné.
Moje zkušenosti: Kdyby tahle otázka na mě padla před 5-6 lety tak možná odpovím velmi dobré, ale jelikož teď začínám jen pro zábavu tak vůbec žádné..
V cove mě něpotkáte s žádnou postavou. Pvp nehraju.
Ventrillo mapa.. To jsem aktivní dost často, ale prostě podle nálady a volného času.. Jak říkám je to jen hra a někdy klidně celou noc ale někdy třeba zase vůbec.
V Reálu jsem Choose a Najdete mě ve Vsetíně. Věk 21 a jsem pracant.
Co od vás očekávám. Takové to dobré hraní ať si to člověk opravdu užije a nehraje to jen proto aby se podíval do cove. Od toho je bohužel guilda aby jsi se někam dostal. Jinač můžu být tak max na hbčku. Ve zkratce řečeno pro váš skill a aktivitu.
Jinač Kontakt na icq možná někteří máte, ale já ne. Smazal sem si vše, takže kdyby někdo chtěl napsat a neházel mě hned do starého železa tak pište 323 339 944..¨
A děkuju všem aspoň že si to přečetli