Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 25 ] 

pro 2, 09, 16:21

Phorum NB
Phorum NB

Dobré odpoledne.

Moje postava je Genki Ranger.

Bývalé postavy.. Astarot(Klerik) The Color(Mage) Jurca(Wamp) Mpvs(Klerik) The Resser(Klerik) Evrillie(Vampír) A už si nevzpominam ještě nějáké tam určitě byly, jinak z poslední doby mě někdo může pamatovat jako The Joker neboooo Old school PK.

Skilly mé postavy taming teprve na 40% Bojové skilly max, taktika max, healing, max , magery max. Fame malá :))

Nemám žádné splněné questy, ale chtěl bych si udělat stříbrné salvy. Co se týká prohřešků tak nemám také žádné.

Moje zkušenosti: Kdyby tahle otázka na mě padla před 5-6 lety tak možná odpovím velmi dobré, ale jelikož teď začínám jen pro zábavu tak vůbec žádné..

V cove mě něpotkáte s žádnou postavou. Pvp nehraju.

Ventrillo mapa.. To jsem aktivní dost často, ale prostě podle nálady a volného času.. Jak říkám je to jen hra a někdy klidně celou noc ale někdy třeba zase vůbec.

V Reálu jsem Choose a Najdete mě ve Vsetíně. Věk 21 a jsem pracant.

Co od vás očekávám. Takové to dobré hraní ať si to člověk opravdu užije a nehraje to jen proto aby se podíval do cove. Od toho je bohužel guilda aby jsi se někam dostal. Jinač můžu být tak max na hbčku. Ve zkratce řečeno pro váš skill a aktivitu.

Jinač Kontakt na icq možná někteří máte, ale já ne. Smazal sem si vše, takže kdyby někdo chtěl napsat a neházel mě hned do starého železa tak pište 323 339 944..¨

A děkuju všem aspoň že si to přečetli :)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 2, 09, 17:25

Phorum Player
Phorum Player

Hehe Tak tě tu vítám Vsetínáku,ted ste proti nám hráli hokej a vyhrali ste 3.2 v prodloužení nemám vás ráád :p

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 2, 09, 18:03

Phorum NB
Phorum NB

Luzka píše:
Hehe Tak tě tu vítám Vsetínáku,ted ste proti nám hráli hokej a vyhrali ste 3.2 v prodloužení nemám vás ráád :p

A to ještě nevíš že sem hrál :D

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 2, 09, 19:04

Phorum Admin
Phorum Admin

Tak tě u nás vítám ... a vypadá to, že podle webu se nám tu uvilní pár Mistrů, takže učitě je tu šance aby se se mohl stát naším členem.

podle toho jak dlouho hraješ by mě zajímalo zda už si před námi nezkusil nějakou guildu? a hlavně kam se poděli tvoje postavy?

nicméně jak si na tom časem? naše guilda dunguje převážně po večer nevadí ti to?

Nahoru Nahoru

pro 2, 09, 19:23

Phorum NB
Phorum NB

Empair píše:
Tak tě u nás vítám ... a vypadá to, že podle webu se nám tu uvilní pár Mistrů, takže učitě je tu šance aby se se mohl stát naším členem.

podle toho jak dlouho hraješ by mě zajímalo zda už si před námi nezkusil nějakou guildu? a hlavně kam se poděli tvoje postavy?

nicméně jak si na tom časem? naše guilda dunguje převážně po večer nevadí ti to?

Zdravím tě Empe. Guildy sem zkusil.. V té době slavnou Sws. Byl sem i v Braterstvu kdyz tam jeste byl F.L.Kmet. Pomáhal sem i ve slabších guildách. Legie například.

Co se týká večerního hraní tak to je nejvíc super. Přes den mě to moc nesedí :)

A co se týče postav co už nejsou, je to spousta roků zpět a i já byl mladej a po mamonů toužící :) vše nenávratně pryč. Snad jen Klerička Astarot by byla možná vrátit, ale to by někdo musel chtít řešit..

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 3, 09, 09:34

Phorum Admin
Phorum Admin

no vypada to s tebou docela slibne uvidime jak si povedes pri nejake akci ...

co se tyce tve minulosti tak myslim, ze supr mas byt na co hrdy.

napis nam ale taky vic o sobe, konicky zalibi a tak ...

Nahoru Nahoru

pro 3, 09, 14:11

Phorum Player
Phorum Player

Genki píše:
Luzka píše:

Počky cože to fakt? :D:D: Já sem tam delal hlidace a vasi azsrani fanousci me poleli pivem _:D Ale jako matzte dobreho brankare :P

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 3, 09, 21:48

Phorum NB
Phorum NB

Empair píše:
no vypada to s tebou docela slibne uvidime jak si povedes pri nejake akci ...

co se tyce tve minulosti tak myslim, ze supr mas byt na co hrdy.

napis nam ale taky vic o sobe, konicky zalibi a tak ...

No tak hrdý :) sem hrdý na to že sem vytrenoval a nechal zabanovat skoro 50 postav i to je umění :).

Uvidíme jak si povedu. Musim se vyhrát, moc si nevěřím..

Jinak záliby? Momentálně přítelkyně a hokej který hraju v druhé lize.

Mám rád dobré filmy hlavně v kině, pizzu a vepřovou panenku miluju :D:D

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 3, 09, 21:49

Phorum NB
Phorum NB

Luzka píše:
Genki píše:
Luzka píše:

Počky cože to fakt? :D:D: Já sem tam delal hlidace a vasi azsrani fanousci me poleli pivem _:D Ale jako matzte dobreho brankare :P

Jojo pravé křídlo. No nejlepší je Plch, ale ten je teď nemocný.. Naši fanoušci jsou super ne? Vsetínská atmosféra je fan.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 3, 09, 23:09

Phorum Player
Phorum Player

Genki píše:
Luzka píše:
Genki píše:
Luzka píše:

Jojo pravé křídlo. No nejlepší je Plch, ale ten je teď nemocný.. Naši fanoušci jsou super ne? Vsetínská atmosféra je fan.

JJ sou super obleli me pivem ten jeden curak tomu ybch nejradsi rozmlatil tlamu mel mikinu Pitbul tkau zelenu :p

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 4, 09, 00:09

Phorum NB
Phorum NB

Luzka píše:
Genki píše:
Luzka píše:
Genki píše:
Luzka píše:

JJ sou super obleli me pivem ten jeden curak tomu ybch nejradsi rozmlatil tlamu mel mikinu Pitbul tkau zelenu :p

Jo, je to možné, ale kdo to byl ti neřeknu.. Já je fakt neznám :))

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 4, 09, 19:53

Phorum Admin
Phorum Admin

v pondělí u nás proběhne přijímá adeptů a uvolní se míta pro nováčky takže, po pondělku uvidíme

Nahoru Nahoru

pro 5, 09, 04:56

Phorum Zombie
Phorum Zombie

Genki píše:
Bývalé postavy.. Astarot(Klerik) The Color(Mage) Jurca(Wamp) Mpvs(Klerik) The Resser(Klerik) Evrillie(Vampír) A už si nevzpominam ještě nějáké tam určitě byly, jinak z poslední doby mě někdo může pamatovat jako The Joker neboooo Old school PK.

the color, nevim jestli klikal ho stejny clovek co pise zde ale me nekolikrat hrozne pojel a zfuloval! darebak :p the joker taky takze bjeda jak ho vemete to s vama nebudu chodit dungy.... kecy bych ho vzal jako meho ucne byt v guilde [na coz bych se mohl vysrat, kdo by platil gildovny...] a mit v te pameti jeste neco co by stalo za to predat dal :p

Merida - ostro
Moka Akashiya - brujah
Zatoichi - destro
Adora Dearhart - golem master
dale mag, teuton, druid, wh, loot kraft, gangrel, guardian, shaman

Mujtube | Sporadicky stream

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 5, 09, 15:33

Phorum Player
Phorum Player

Nait píše:
Genki píše:

the color, nevim jestli klikal ho stejny clovek co pise zde ale me nekolikrat hrozne pojel a zfuloval! darebak :p the joker taky takze bjeda jak ho vemete to s vama nebudu chodit dungy.... kecy bych ho vzal jako meho ucne byt v guilde [na coz bych se mohl vysrat, kdo by platil gildovny...] a mit v te pameti jeste neco co by stalo za to predat dal :p

Naite , to už víme dlouho že je z tebe ztroskotanec, od téééé doby co jsi přešel k Chaosu! PS: nebo jsi byl jenom špion u Orderu?

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 5, 09, 17:10

Phorum Zombie
Phorum Zombie

miki píše:
...
Naite , to už víme dlouho že je z tebe ztroskotanec, od téééé doby co jsi přešel k Chaosu! PS: nebo jsi byl jenom špion u Orderu?
no zacinal jsem u chaosu takze jsem mozna tajny spion chaosu a pritom tajne v orderu spionuju chaos, jsem vice nez trojity agent uz ani nevim pro koho pracuju, konec offtopiku, hlavni je ze vite ze kdyz prijdete nakaleny ze strip klubu nemate otevirat veci jako facebook, jakekoli forum ci nedejboze icq

Merida - ostro
Moka Akashiya - brujah
Zatoichi - destro
Adora Dearhart - golem master
dale mag, teuton, druid, wh, loot kraft, gangrel, guardian, shaman

Mujtube | Sporadicky stream

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 25 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]