Empair píše:
Říká ti něco firma Adler?
Dodáváme jim potisky a výšivku
Empair píše:
Za to by si chtěl primárně hrát? Vím, že v minulosti si klikal hlavně clerika ale dneska je ideální mít k tomu i damage ... i když cleriků se nám v poslední době těžce nedostává
Klerik mě vždycky bavil, ale dělám si i Paladina, kterého jsem nikdy nehrál, když to půjde dobře, rád bych obnovil i Warra. Za mága mě taky bavilo hrát, ale radší nic velkého

Empair píše:
Jen se nestyď! Koníčky, záliby, uchylky i soudní zákazy nás zajímají.
Uchylky asi nemám, dost rád rejpu do lidí, spousta lidí v práci to špatně snáší. Soudní zákaz nemám, jsem vzornej občan, mám pouze jednu pokutu za rychlost
Empair píše:
Co ty a phoenix? Můžeš/budeš na TS i mluvit?
Jasně, Phoenix používám, mám tam nedostatky, protože si to moc nepamatuju, ale to je jenom o tom sehnat si správné skripty. Na TS mám v plánu chodit i mluvit, ale jelikož je druhé děcko na cestě, nějaké vyřvávání plánovat nemůžu

Empair píše:
Kde těď v UO bydlíš?
Kolik času máš v plánu UO věnovat?
V kterých hodinách můžeš hrát?
Co synek, už máte jméno? Jméno dcery?
Nějaký UO cíl co by sis chtěl splnil?
- Měl jsem všechny věci v Serpents Hold v nájmu, kde jsem přestal platit před 8 rokama. No a už tam nejsou

- Večerní hodiny, po práci když rovnou nevyzvednu děcko, tak jdu do posilovny, pak nějaké manželské povinnosti a potom co prcek opustí vanu můžu v klidu hrát

Takže denně od 19.hodiny cca
- Kluk se bude jmenovat Matyáš a dcerka je Eliška. Matyášek má termín v květnu. Elišce bude 5 let teď v únoru.
- Nic zvláštního nemám v plánu, bavit se tou hrou, to je hlavní cíl. Nikdy mi nějak moc nešlo namamonit si hromadu věcí, vždycky to nějak nedopadlo. Teď je tolik nových věcí, které ani neznám, takže mít za cíl třeba skládačku, může být úplná hloupost.