Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 26 ] 

říj 31, 18, 20:33

Phorum NB
Phorum NB
Věk: 37

Buďte pozdraveni!

Tedy..
1) Jméno mé Jirka, ale jsem ocejchován nickem Kari/Karibick/Karibrk. Velmi dobře ale slyším i na sprostá jména :)
2) Karibrk - destro, Izachyl - mage, Konkubina - kovarka. Sortiment se stále rozšiřuje :)
3) Ach .. nikdy nezapomenu na první den, kdy mi starší brácha ukázal uo :)) bylo mi 11-12.. Deset let jsem se toulal coby kouzelnický mistr, upsal jsem svou duši zlu a vůli nejvyššímu pánovi temnot Baronovi Sadorovi. Pak ovšem zasáhl osud a 10 let jsem do Britu nepáchl. Stará láska ale nerezaví a - přestože jsem Hráč s velkým H - žádná hra mě jednoduše nebavila tak jako ultima [fallout 76 ma ovsem velkou nadeji :p]. Osobně ultimu považuju za měrnou jednotku PVP a nenašel jsem nic, co by se jí rovnalo. Kde jinde Vás můžou zprasit tak, že se skoro rozbrečím, protože přijdu o všechno? Nikde. Nakonec mě to přemohlo a já zhruba před 8 měsíci konečně podlehl :)
4) Je mi rovných 30, mám přítelkyni (současně kvuli praci v jinem meste), psa a pracuju jako projektant/vývojář v elektro průmyslu. Bydlím v malém měste kousek od Karlových Varů. Původně jsem ale vidlák a vyrostl jsem na vsi.. proto umím všechno :D Kromě klasických koníčků jsem vášnivej astronom.. A mám rád srandu od inteligentního humoru po přízemní demenci :)
5) Upřímně? Nečetl jsem ho. Ale souhlasím, máte mé slovo!
6) Kdy? Už mám žízeň! :)
7) Náš vztah .. konkrétní asi být nemůžu, ale nejednou jsme spolu (proti sobě) vedli RP akce nebo jen i chodili dungy, jsem si jistej že za první drát co mi kdy padl vděčím i Naitovi, který s náma byl Pride. Osobně se znám s Baronem, Raegem a Invkizitorem Danem. A vím, že Kentus je u Vás - to by bylo za guildu, ale jinak si asi nepamatuji, že bych byl přímo v nějakém pravidelném kontaktnu s někám z Vás .. kdo ví? :)
8) Vše kromě uo mapy je samozřejmostí a pokud mi někdo z Vás pomůže mapku zprovoznit, nejenže budu 100% ready, ale budu mu i kurevsky vděčnej. Nejde nejde nejde a já už nevím co s tím!
9) Snažím se vrátit do své staré formy, co Vám budu povídat :) Za mága jsem hrával dobře, troufám si říct že aspoň nadprůměrně. Začal jsem jako malej smrad v době kdy byl 56kbps luxus a uo assist s loopem byl technickej zázrak. Spoustu toho vím a taktizuji jak Napoleon, ale jestli jsem jako hráč dobrý, to doufám a prosím posoudíte Vy :)
10) Jak jsem již psal.. stará láska nerezaví
11) 242-934-365. Ještě vedu discord a tak trošku doufám, že ho používáte i Vy místo tska ;)

Opravdu se těším na další spolupráci!

+S+

Karibrk - Destroyer
Izachyl - Mage
Konkubina - Craftschick
Mazikeen - Vampice

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

říj 31, 18, 21:07

Phorum Master
Phorum Master
Věk: 32

Drzim palce, sympatická prihláška :)

Ake si mal predchádzajúce postavy?

Nahoru Nahoru

říj 31, 18, 21:12

Phorum Skiller
Phorum Skiller

zdravim. bohuzel jedem stale na TSku :)

Nahoru Nahoru

říj 31, 18, 21:22

Phorum NB
Phorum NB

Ani me tak netesi ta poklona za prihlasku jako to, ze jste odpovedeli tak brzo, coz znamena, ze jste aktivni :)

E: maga, pala - ty jsem hral dobre a dlouho
vsechny ostatni jsem si jen otukl ..

Moje nejoblibenejsi postava je mage. Ted me hodne chytil warr a hral jsem ho pul roku v kuse, ale ...mage je proste mage :)

E2: tsko mam samozrejme taky, ale discord je fakt nejlepsi, jde videt, ze je to programek navrzenej hracema ;) je to ale fuk, to je takovej muj rozmar no )

Karibrk - Destroyer
Izachyl - Mage
Konkubina - Craftschick
Mazikeen - Vampice

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 1, 18, 10:44

Phorum Master
Phorum Master
Věk: 39

Moc pěkná přihláška. Držím palce a snad budeš brzo v našich řadách.

Jak jsi na tom se srazama ?

Abdul al - djafat Destroyer
Fadia al - mejmn Cleric

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 1, 18, 10:46

Phorum Admin
Phorum Admin

Ahoj vítej

Aktivní mág se vždy hodí ... zkus nám trochu přiblížit co si s ním během posledních měsíců podnikal.

Z tvé přihlášky jsme pochopil, že by si byl členem +S+, máš i nějakou jinou guild historii?

Co ty a PK? Co ty a PvP?

Destro - Icecube
Loot Craft - Kerowan
Rang - Icebee (in Progress)
Cleric - Empair (in Progress ... současný stav 75%)

Nahoru Nahoru

lis 1, 18, 10:54

Phorum Zombie
Phorum Zombie

hoja, prihlaska pekna, mapu klidne pomuzu sprovoznit, za drat neni zac, uz si to ani nepamatuju ;p

vedel bys co je kessleruv syndrom bez googleni?

Merida - ostro
Moka Akashiya - brujah
Zatoichi - destro
Adora Dearhart - golem master
dale mag, teuton, druid, wh, loot kraft, gangrel, guardian, shaman

Mujtube | Sporadicky stream

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 1, 18, 15:26

Phorum God
Phorum God

Čauko, prihláška pekná.

Študoval si na VŠ? Ak hej, tak kde a čo?
Máš rád cestovanie? Na akom najzaujímavejšom mieste/v krajine si bol?
Aké iné hry okrem UO si hrával? A aké iné hry okrem UO hráš momentálne?

Ro - Cleric
Ceisure - Destroyer (soon™)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 7, 18, 20:51

Phorum NB
Phorum NB

Zdravim.. omlouvam se, ale driv to neslo, byl jsem pryc :/

Kód: Vybrat vše
Abdul
- srazy nejsou problem .. vlastne je to prijemnej dodatek ke hrani :)

Emp
- v jine guilde jsem nikdy nebyl a co se tyce pk .. povazuju je za alfu omegu ultimy :) kdyz me pojedou, nejradsi bych vylitl z kuze nebo nekoho ukamenoval, to je jasny.. ale uo bez pk to je jako bongo bez vody :)
PVP budu behat v kazdem pripade, jsem zvyklej na maga. A PK bude, az se na to budu citit .. prozatim se venuju pvm, snazim se vydelat nejaky prachy/equip. Samotnymu se mi ani moc nechce behat.

Za maga jsem poslednich par mesicu prakticky nehral. Udelal jsem ho jako prvni postavu, jenze prachy/regy/refy dosly kurevsky rychle. Tedy jsem udelal warra, puvodne jen jako dotovaci postavu pro maga, nicmene me fakt zacal bavit, tak jsem behal jeho, udelal mu specku .. Mag je ale vytrenenej, skripty hotovy, hotkeye hotovy.. ready to action :)

Nait

KS je promenna, ktera definuje riziko srazky (satelitu a druzic) s vesmirnym bordelem kolem planety. NASA uz se to snazi nejakej ten rok resit, ovsem ... a to se vsadim :) dokud to neudela nejakou opravdovou paseku, zustane to jen na papire. Zaregistroval jsem i par nevladnich pokusu pro cisteni orbity, ale myslim ze z toho seslo.. dokud nevymysli mladezi jinej pohon nez tryskovej, je veskera diskuze o vesmirnym cestovani/pruzkumu pouze na akademicke urovni, bohuzel :/

Roman

Nene, vejsku nemam. Zacal jsem v Hradci (kyberna), skoncil jsem na prumce v Ostrove nad ohri..ze skoly jsem vysel jeste blbejsi, nez jsem tam nakracel a prakticky jsem se vsechno naucil v praci.. Elektro projekce/vyvoj el.soucastek/automatizace.. EPLAN nebo SOLID ..

Nejradsi ale mam na danym ukolu delat od a do z.. tedy od projektu po konecny zapojeni. Delat rukama me bavi, ale kua nikdo to nechce zaplatit tak, abych u toho opravdu skoncil :)

Cestovani .. ani ne tak cestovani jako toulani :) nejzajimavejsi misto bohuzel nedokazu rict.. tech je hodne a nerad bych nejake uprednostil.. Ovsem nejoblibenejsi misto je "muj" palouk, prezdivany Huláč, uprostred divoke prirody Krusnych hor, kam jezdim cumet na hvezdy... To byste museli videt :) Nejvyssi misto v okoli, nejde videt nic, co postavil clovek, jen priroda, kurevska tma a nadherna obloha nade mnou .. v ruce pivko, na ohni zradlo, v hube brko a vedle sebe teleskop a psa - toho se nikdy nezvdam :)

Dalsi moje hry ve screenu ..

Přílohy:
Poznámka: parba a flink
gamrd.gif
gamrd.gif [ 180.21 KiB | Zobrazeno 3176 krát ]

Karibrk - Destroyer
Izachyl - Mage
Konkubina - Craftschick
Mazikeen - Vampice

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 7, 18, 21:07

Phorum NB
Phorum NB

Jinak bych Vam chtel podekovat za pozitivni ohlas prihlasky :)

Ve hre se, vetsinou, snazim hrat trosku RP - bavi me to ..

nait

taky fusujes do astronomie nebo cehokoli, co ma neco spolecneho s vesmirem? :)

https://www.celestron.com/products/nexstar-6se-computerized-telescope# jestli mam neco opravdu rad, je to muj scope..

Karibrk - Destroyer
Izachyl - Mage
Konkubina - Craftschick
Mazikeen - Vampice

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 8, 18, 12:27

Phorum Admin
Phorum Admin

Karibrk píše:
Zdravim.. omlouvam se, ale driv to neslo, byl jsem pryc :/

Trochu nám to rozveď, už ti hrozil lock ...

Karibrk píše:
PVP budu behat v kazdem pripade, jsem zvyklej na maga.

aby si nebyl zklamaný PvP mi přijde už delší dobu mrtvé

Destro - Icecube
Loot Craft - Kerowan
Rang - Icebee (in Progress)
Cleric - Empair (in Progress ... současný stav 75%)

Nahoru Nahoru

lis 8, 18, 17:47

Phorum NB
Phorum NB

Empair píše:

Ke vsem mym zhyralostem a kratochvilim pribyla 90ti leta babicka po vymene kycle, tata vazne nemocnej -> staram se o rodinnou firmu. Do toho delam u rodicu drevo

A menim baterku v aute .. otazka peti minut, jenze v dnesni DEMENTNI dobe, prestoze jsem kua objednaval dle rozmeru, jsou tam takovy pojebany vystupky, ze mi do ty vanicky v aute nesedne + shora musi byt baterie plocha, prijde na ni "polozit" pojistkova skrinka .. samozrejme moje ma seshora madlo, tedy jsem prepojoval tu pojistkovku ..

Pokud se domluvime (pokud potvrdim svou pritomnost), je na me spoleh, ale - a ted budu uprimnej - ze se nekdy vyparim na par dni, to se deje pravidelne v prime zavislosti rodiny nebo firmy (2obchody) a jejich problemu :/

E: Jo a beta fallout 76 samozrejme :D

E2: Je mi jasny ze uz se v cove nestoji fronty :) spis mi jde o ten pocit po letech vybehnout a byt zlej :)) to je jako sednout po letech na svoje stary kolo :D

Karibrk - Destroyer
Izachyl - Mage
Konkubina - Craftschick
Mazikeen - Vampice

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 8, 18, 17:52

Phorum NB
Phorum NB

Karibrk píše:
Empair píše:

Ke vsem mym zhyralostem a kratochvilim pribyla 90ti leta babicka po vymene kycle, tata vazne nemocnej -> staram se o rodinnou firmu. Do toho delam u rodicu drevo

A menim baterku v aute .. otazka peti minut, jenze v dnesni DEMENTNI dobe, prestoze jsem kua objednaval dle rozmeru, jsou tam takovy pojebany vystupky, ze mi do ty vanicky v aute nesedne + shora musi byt baterie plocha, prijde na ni "polozit" pojistkova skrinka .. samozrejme moje ma seshora madlo, tedy jsem prepojoval tu pojistkovku ..

Pokud se domluvime (pokud potvrdim svou pritomnost), je na me spoleh, ale - a ted budu uprimnej - ze se nekdy vyparim na par dni, to se deje pravidelne v prime zavislosti rodiny nebo firmy (2obchody) a jejich problemu :/

E: Jo a beta fallout 76 samozrejme :D

E2: Je mi jasny ze uz se v cove nestoji fronty :) spis mi jde o ten pocit po letech vybehnout a byt zlej :)) to je jako sednout po letech na svoje stary kolo :D

Jeste prilozim zadost o komunikaci pres icq, to mam zaply porad, kompa prakticky nevypinam (@SETI atd) a je to nejrychlejsi zpusob, abych mohl zareagovat..

:P
https://photos.google.com/share/AF1QipOR_ZkHMB3hZ8tC0DfUM49b_djJek5BFtH3LeuREfxjuQLs6gnDctiv1d9fMU86uw/photo/AF1QipNEIQuhbTlsEUCiYkZ1G0LC3cgjaQmlxJad-jaF?key=LWktaFNCSFIwamVpdlI0aVl5S2c1d0hiVmFmb3pR

Karibrk - Destroyer
Izachyl - Mage
Konkubina - Craftschick
Mazikeen - Vampice

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 8, 18, 20:48

Phorum NB
Phorum NB

Ahoj, mě pomohlo na rozjezd mapy toto video:
https://www.youtube.com/watch?v=uJ59bS_qPAA

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 9, 18, 00:10

Phorum NB
Phorum NB

Bossy píše:
Ahoj, mě pomohlo na rozjezd mapy toto video:
https://www.youtube.com/watch?v=uJ59bS_qPAA

Super, hned jak skonci beta falloutu (+-2hod) mrknu na to. Diky

Karibrk - Destroyer
Izachyl - Mage
Konkubina - Craftschick
Mazikeen - Vampice

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 26 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]