1. Kdo jste?Ahoj zprvu bych se nějak rád představil, Jsem Tomáš a mám rád guláš, ne joke. Jsem z Prahy je mi myslím-že dostatečně na to abych k Vám zapadnul. V životě se probíjím se svojí ženou, se kterou jsme už así skoro myslím 2 roky ženatí/vdaní a syna x dítě neplánujem. Mojí prací je všechny podnikatele a všechny s.r.ocka oškubat o jejich prachy a něco z toho vydělat na svoje živobytí, z toho vyplývá, že mám svoji firmu a živíme se reklamou
2. Jména a charaktery Vašich postav (všech, i PK).Od začátku co hraju uo mám slabost pro bondage a proto hraju cleriky priesty vše na všech shardech.
Andriena - PK bishop
Dellanir - PK bishop
Trisie - Blue Bishop
Trissie - Blue Medic
Mentalist - PK nekr
Elfien - Pk craft
Dell - bear
Christie - Vampir - čeká než ho gangrel osvítí
3. Vaše UO Guild history.Guildmaster Loyal
Massokissm
4. Něco přímo o Vás.Na Dp se vracím asi po 2 letech co jsem hru nehrál, moje postavy měl půjčené Help, ale prý je nelogoval.
5. Souhlasíte s Kodexem?Ano
6. Srazy?Když je to v rozumné mezi
7. Jaký je Váš vztah k MG?V MG znám asi 3 lidi -
1. Libi - dříve jsem spolu hráli pk, ¨
2. Roccowear - Také jsem spolu hráli pk a neustále mě před 2 měsíci spamoval at jdu s ním hrát, I need heal !!!!
3. Drobek - to je dlouhá historie
8. Můžete logovat UO mapu, TS, ventrilo, skype, icq?TS no problem
Ventrilo - nikdy jsem s ním nedělal
Skype - jo jestli stále existuje
Icq - asi po 2 letech jsem ho dneska zapnul tak asi jo
9. Vaše UO zkušenosti.Uo hraju od svého začátku asi od 6 let, k ultimě mě přivedl můj otec a začínal jsem na shardu Kelevar jednalo se o partu lidí, které vedl můj otec Destiny, od té doby se této hry nemůžu za boha zbavit zkoušel jsem krátkou chvíli i jiné hry, třeba 9 let wowko ale prostě tato hra vždy zvítězí

Dále jsme před lety přišli na DP z důvodu specializací, jelikož mi bylo asi 10 let a v té době pvp bylo na jiné úrovni než dnes tak jsem kvůli neustálému masakrování malích dětiček - tudíž mě a po tom co jsem si na ilshinaru vybojoval z Trollu +5 zbraň a šel se zeptat táty jestli ta zbran je dobrá, vrátím se k pc a šedá obrazovka od nějakého pičuse z tlupy jsem se rozhodl, že toto není ta pravá cesta pro mě, proto jsem odešel asi na 5 let na srv Andaria - RP shard, kde jsem se naučil ovládat základní pravidla a jak se točit v pvp a od té doby jsem začal žít pro PVP. Po dlouhé době co jsme s přáteli na Andarii založili guidlu Zložád (pk guilda) a zredukovali jsme celkový majetek všech guild asi na 15% tak začal pomalu status ustupovat a už nebylo co lovit a proto jsme se vrátili na DP, kde to stále žilo.
10. Proč?Vaši guildu jsem si vybral, protože zde mám pár známích a rád bych se podíval i do nějakého toho dungeonu, jsem si vědom že tato hra není o jednotlivci, ale o skupině a dobrému vedení.
11. Kontakt. 391312862