Hejhola vespolek!
Rovnou vám říkám, že jsem Freak a lepší to nebude. Na dokladech se píše Pavel Veit, ale nikdo mi neřekne jinak než Negře. Je mi 26 a žiju nedaleko Plzně, což je pohoda. Plzeň je totiž nejlepší.
Pracuju jako kuchař i když už mě to dost sere, tak uvidíme. Vaření už chvilku nepatří mezi moje koníčky, já raději Ultimu. Kromě UO, chlastu a trávy mě při životě ještě drží hudba (folk/ska/punk/rocknroll). Doma se starám o malé hospodářství s velkou zahradou, pár kralíků a ty nejhloupější slepice jaký kdo kdy viděl.
Zpátky k Ultimě. Před DP jsem hrál ještě jako malej špunt Kelevar, později jsem pak zkusil i Andarii, Morii nebo Auberon. Zkusil jsem i pár zahraničních osi-like shardů jako UO:R nebo An Corp. Už jsem ale asi moc zvyklý na to naše dépéčko...
Na DP se pohybuji řadu let, sám už ani nevím, 10-12 řekl bych. Žádný vážnější prohřešek nežli AFK trénink mi nikdy nebyl prokázán

Vždycky jsem chtěl prasit, ale prostě jsem to neuměl. PK nemám, leč mám na kontě pár pojezdů s Hated za půjčené postavy.
Vystřídal jsem samozřejmě i několik guild, vzpomínám na Nemesis, CoP, Vokurky + Hated a
Templáři, i nějaké pokusy s frakcema. Důvody k odchodu byli nejrůznější, neaktivita/rozpad guildy, skupinový přestup nebo jen prostá vyhlídka lepšího hraní.
Což je třeba přesně tento případ. Odcházím od Templářů s těžkým srdcem, ale bohužel jejich aktivita je nulová. Už delší dobu se díky Kentakovi přidávám k vašim výpravám a dost jsem si vás oblíbil. Jste aktivní početná skupina lidí která ale stále má prostor k nějakému zlepšení a to mě baví.
Naprostou novinkou pro mne byla například povýlehová situace kdy se diskuzí hledala příčina výlehu namísto všestranného ukazování a obviňování, popřípadě vypínaní hry atd. Další z faktorů byla i vaše hierarchie guildy. Dlouho jsem si ničím takovým neprošel a docela se na ten progress těším i se všemi úkoly s nim spojenými.
Když to půjde, na sraz přijedu a s kodexem samozřejmě souhlasím, dokonce i s bodem číslo 5.
Ještě vám stručně představím svoje postavy, které už ale většinou znáte.
Citace:
Freak the Cleric
To byla dlouho moje jedina postava, standartni cleric bez specky s velmi unikatnim hernim stylem.
I pres to ze tato postava existuje snad 10 let, nema ani Macefighting, natoz nejakej Cooking.
Freakus the Paladin
Puvodne jsem chtel buchnu na mapky (mining 70), ale docela jsem si toho smradocha oblibil. Je to teuton a umi perfektne krupat vsechny druhy zbrani.
Bohuzel doslo k chybe a ukazalo ze pri hrani buchny necitim strach, a obcas kvuli tomu umru a pak nemam fame. Tak jsem si rekl, ze ja jsem vlastne rozenej shaman!
Freaggis the Shaman
ULTRA HARDCORE NOFEAR BEERBEAR
Fama je prezitek, odbiha jen srab a dnesni ryba je pstruh a´la creme.
Nema Taming ani Lockpicking
Muratore the Freak Mason
Velmi uzitecna postava pokud potrebujete prasknout LLL na mapce, nebo hystericky hazet zdi na vsechny strany.
Nic neumi a nevim proc jsem ho zalozil... Obcas si na nem napisu par portu.
Samozřejmě se připojím na jakýkoliv nezbytně nutný komunikační kanál.
Kdybych nebyl ve hře jsem k zastižení například na ICQ 475782994 nebo telefonním čísle 720 238 387.
Jo a...
pro stalkery
Já myslím, že prozatím vše.
Komentujte, hejtujte, ptejte se
Zatim čau.