Ahoj, dostal jsem tip od Bajkala, že jste velmi aktivní guilda a že snad by se u Vás i mohlo najít místo pro nováčka.
Na DP jsem se registroval teprve nedávno, dříve jsem hrál na jiném shardu, takže zkušenosti se samotnou UO mám celkem dost. Potřebuju akorát trochu dopilovat detaily specifické pro DP - itemy, konkrétní nastavení monster, dungů apod.
Teď k tomu dostazníku:
1) Obyčejný ogar, co se po letech vrátil k oblíbené hře, u které v mládí strávil tisíce hodin
2) Cruchot (čti Kryšot), ranger
3, 4) viz úvod
5) samozřejmě souhlasím
6) rád se zúčastním, ale protože už jsem starší člověk, budu to muset nějak rozumně zklouzbit s prací a rodinou
7) je to první guilda, která reagovala na můj post na DP fóru tak nějak podle mých představ, jinak bohužel nikoho neznám, protože teprve začínám

Mapu, ICQ bez problémů, kecací programy omezeně, kvůli rodiny, ale věřím, že to v rozumných časech půjde
9) viz bod č.1
10) Rád bych někam zapadl, UO není hra pro solo hráče, proto se snažím najít tlupu stejně nadšených lidí, jako jsem já (dungy, pokec, případně nějaké to pvpečko,...). Zatím se teprve rozjíždím, takže těžší dungy ještě pár dní budou muset počkat, ale to nebrání tomu, abych se seznámil s lidmi, ke kterým bych se časem rád přidal:)
11) kontakt na mě především přes fóra, případně icq 343 594 179