Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 31 ] 

led 8, 17, 17:34

Phorum NB
Phorum NB

1. Kdo jste?
Jsem Muž 30 :P rád si zahraju LoL, Fonline a UO tu jsem začínal zde na DP a jmenuji se Jakub
2. Jména a charaktery Vašich postav (všech, i PK).
Pikoe(vamp bez questu) Udie(Mag ve výstavbě)ALL Blue Aktuální
3.Vaše UO Guild history.
Byla to v 17 moje první online hra tady na DP po letech jsme přestal hrat a vse mi bylo smazáno.. Domnívám se, že na DP jsem byl jen v Guilde MC.
4. Něco přímo o Vás.
Zrovna teď pracuji pro firmu co dělá epoxidové podlahy takže jsem u PC ruzně ale jsem porad pro dungy.. dungy...
Stará škola zapálena pro PvM a dungy časem možná PvP
5. Souhlasíte s Kodexem?
Souhlasím Kde je ten kodex ?
6. Srazy?
Proč ne..
7. Jaký je Váš vztah k MG?
Neutrální
8. Můžete logovat UO mapu, TS, ventrilo, skype, icq?
Až na ventrilo mám vše..
9. Vaše UO zkušenosti.
Myslím že mám úplné zkušenosti ,které jsou bohužel po X letech daleko ve tmě a potřebují tak zvaně oživit :))
10. Proč?
Protože je to část bývalého Magic Circle
11. Kontakt.

Nahoru Nahoru

led 9, 17, 08:51

Phorum God
Phorum God

Ahoj, Vítej, vyzkušíme, uvidíme :)

Pamatuješ si z dávných časů někoho z MC? Případně jména tvých historických postav ?

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

led 9, 17, 18:24

Phorum NB
Phorum NB

Hral jsem Alldeatha s kamosem Kubulu wara Pikoe Vamp ten mi byl navracen a ten byl i v MC Simpi necro pak jsem od nekoho z MC dostal postavu Gimli hodne postav si nepamatuji...
Kde se potkáme ?

Nahoru Nahoru

led 10, 17, 10:46

Phorum Admin
Phorum Admin

další nová krev vítej

Co se týče j¨kodexu ... tak bohužel jeho absence je způsobena rozpadem našich stránek ... jak se mi podaří najít náladu a čas mám v plánu zjednat nápravu

Nicméně jeho znění je asi takovéto: Pokud se budeš chovat jako Mirek Dušín nebudeš mít nikdy problém. :)

Odkud si v Realu?
Co se nějaké dungy které si prošel nebo naopak neprošel?
Nějaké záliby mimo UO?

Nahoru Nahoru

led 10, 17, 16:17

Phorum NB
Phorum NB

V Realu jsem z Bechyně z jižních čech ale žiju v Německu ve Měste Monschau :) Záliby ano to je jasné Miluji Thai Box a MMA a rád koukám na UFC :) a asi jako každý sem tam sport,přátele,online hry,filmy a serialy a vše možné :) žijem jen jednou ne ?

Nahoru Nahoru

led 10, 17, 17:12

Phorum Master
Phorum Master

ahoj, co ti rikaji postavy Quorra a Nechvalne znamy ?

Fila - obyc kler
Joanina - teuton
Pan Casnacaj - gangrel
Pan Jendrysek - shaman
Rogan - wh
Hanako - druid
Kush - mag
Filigran - loot kraft
Peon - guard

Nahoru Nahoru

led 10, 17, 20:47

Phorum Admin
Phorum Admin

Co nějaké tve UO cile? Je něco čeho by chtěl dosáhnout?

Nahoru Nahoru

led 11, 17, 13:14

Phorum NB
Phorum NB

:) Ahoj všem :P Postavy Quorra a Nechvalne Známi áno jo ty moc dobře znám :P tady se nic nezatají co :) Postava Quorra a další jsou mého kamaráda kterého jsem naučil hrát UO a pak sám zkončil proto mi dal na své ACC přístup a také mě samozřejmě velice suportí využívám je teď ze začátku na Míchání,taming a td... ale nehraji s nimi.. tím myslím dungy pvp. Postava: Nechvalně známi je ACC vladera II a naše společná postava Crafta, kterou oba tréníme... Protože muj full craft ktereho jsem mel take s kamosem, ale jiným byl nevratně smazaný za kauzu znojmo (přesne nevím o co šlo) ale ve znojme jsme měly pronajatou na týden hernu s kamarády z UO.
Jaké mam cíle :D no rád bych ted chodil jen dungy a rozehrál se je vše velice nové od změn v dungu po nové příšery a bohužel chvilku potrvá než se vše naučím a seženu scripty co potřebuji a naučím se s Phoenixem hraval jsem na Yoko a UOasist...
Vampa dostat do stoneho a udělat Quest na Gangrela a dotáhnou Alchemku...
U mága uz mam skoro magery a dělám Questy také ho hodlám dotáhnout do konce..
U crafta to samé ale na tom pracujem dva....

Fila máš u mě bludišťáka jsi velice všímaví :text-bravo:

Nahoru Nahoru

led 11, 17, 18:31

Phorum Master
Phorum Master

zato ty mas o bludistaka min, to clovek musi patrat? to nemuzete zrovna napsat vsechny postavy co mate/logujete?
kdyby quorra nebyla v Harpagonech tak bych se asi ani nezajimal, takove trosku divne mi to prislo...

Fila - obyc kler
Joanina - teuton
Pan Casnacaj - gangrel
Pan Jendrysek - shaman
Rogan - wh
Hanako - druid
Kush - mag
Filigran - loot kraft
Peon - guard

Nahoru Nahoru

led 11, 17, 20:23

Phorum NB
Phorum NB

Chápu tě ale neni to moje postava ani za ni nehraji proto mi to prijde zbytečné.... a myslím že máš také přístup na spousty acc tvých přátel... :obscene-smokingpimp:

Nahoru Nahoru

led 12, 17, 00:01

Phorum Master
Phorum Master

Cri3s píše:
Chápu tě ale neni to moje postava ani za ni nehraji proto mi to prijde zbytečné.... a myslím že máš také přístup na spousty acc tvých přátel... :obscene-smokingpimp:

mno me jen prislo divne ze byly logle u vas v baraku tady ty dve postavy(imho ikdyz za ty postavy jen michas atd, tak za ně "hrajes" a ne že ne), tak sem radsi optal (btw co to je za kamarada z harpagonu?)
a ne pristupy na jine nez moje/naitovi acc nemam :p

Fila - obyc kler
Joanina - teuton
Pan Casnacaj - gangrel
Pan Jendrysek - shaman
Rogan - wh
Hanako - druid
Kush - mag
Filigran - loot kraft
Peon - guard

Nahoru Nahoru

led 12, 17, 18:38

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Cri3s píše:
aby nam pak neprislo zbytecne s tebou hrat a davat ti sanci

war: Dark Angel destro
rang:Pan Berns ostro

Nahoru Nahoru

led 12, 17, 21:34

Phorum NB
Phorum NB

opravdu to ze si za někoho namícháš a tamnes kdyz zacinas mi neprijde jako hrani za nekoho ale podpora ktera mi ulehcila zacatek... myslis ze to budu za tyden potrebovat ? také nemate u postav napsano mam pristup na acc toho a toho nikde to tu nevidim... a nerikej mi ze nemate a pokud mas hrajes za neho nebo je to na placeni najmu kdyz je pryc ? znamena to ze za neho hrajes ? myslim ze pointa byla ta zda to neni me acc ktere je v harpagonu a to opravdu neni... krom toho vlastnik je aktivni hrac. Chapu vasi opatrnost a proverovani a pokud nemas chut nemusis semnou hrat... dalsi otazka je myslis si ze nemohu mit pristup na dalsi acc X pratel co tu mam pokud je pozadam? Pak tedy proc to hraju ? urcite ne proto abych prebral ACC po známích a taky ne proto aby me nekdo soudil za nic...a to i pres to ze na vse ochotne odpovidam.. nechces jeste informace kdo kolik milionu itemu a eqipu mi do zacatku dal ? Pokud si pamatuji drive semnou MC hralo a pritom si me overili... ted se to dela jinak? odsoudime te na dalku ? ani nevim zda hrajete nebo jen diskutujete na foru na stranky asi nema nikdo cas a dungy mate na TRHU.. Nepotrebuju tu nekomu podkurovat byl jsem fer a budu fer... Chtel jsem se jen vratit tam kde jsem byl... ale to uz asi neni...

Nahoru Nahoru

led 12, 17, 21:40

Phorum NB
Phorum NB

Co to je za kamarada... Jmenuje se Edgar je z bechyne jako vlader kdysi jsem ho naucil UO a ted je v harpagonu za Vampa ktereho jsi tu psal a take za pala,necra a rangu chces jmena tech postav ?

Nahoru Nahoru

led 12, 17, 22:41

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 36

co blbneš? padla otázka (k tomu tohle vlákno slouží) a ty jsi snad uražený a a chováš se útočně :roll:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 31 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]