1. Kdo jste?Čauko, volám sa Roman a momentálne žijem na Slovensku v meste menom Šaľa.
2. Jména a charaktery Vašich postav (všech, i PK).Postavy, ktoré primárne hrávam a logujem sú:
Retep - Teuton
An-Ru - CraftPostavy, na ktoré mám prístup, ale nehrávam ich sú:
Shelley - Cleric
Joseph Monier - Ostrostrelec
Ivan Gasparovic - Vampire
Yingxiang - Guardian
Kopa - Mage
3. Vaše UO Guild history.UO som začal hrať už veľmi dávno, keď som bol ešte malé decko, čo sa doma nudilo :p.
Začínal som v guilde LD, kde som sa naučil základy tejto hry a mojej najobľúbenejšej postavy, paladina. Z LD som potom poputoval do guildy WR, kam som išiel hlavne pre mamon (poznáte to, mladícka nerozvážnosť a vidina bohatstva

). Odišiel som odtiaľ vďaka atmosfére, ktorá tam vládla - ľudia sa klamali a využívali jeden druhého v rámci guildy.
Následne sme s Arandilom, Gogom a ešte pár ľuďmi založili Kováreň. Hrával som či už za pkčko (Crafter) alebo za modrého paladina (Swordfish). Po tom, čo Kováreň zmazali to začalo ísť s aktivitou ľudí, ktorých som poznal najviac dolu vodou a tak išla dolu aj moja aktivita, až som napokon prestal hrať úplne.
4. Něco přímo o Vás.Ako som už písal, volám sa Roman. Momentálne žijem v Šali. Predtým som pol roka žil a študoval vo francúzskom Le Havre v rámci programu Erazmus, na ktorý som sa dostal prostredníctvom mojej alma mater, ktorou je Masarykova Univerzita v Brne. V Brne som žil a študoval niečo cez tri roky. Momentálne si hľadám prácu ako na Slovensku, tak aj v zahraničí, a zvažujem ďalšie štúdium v zahraničí.
5. Souhlasíte s Kodexem?Nevidel som ho, tak ťažko povedať

.
6. Srazy?Ak mi dáte možnosť vás spoznať v hre natoľko, aby som vás chcel spoznať aj v reále, tak prečo nie?
7. Jaký je Váš vztah k MG?Okrem ohovárania od jedného človeka od vás, iba dobrý

. Hrával som s vami odkedy sme opäť začali hrať a nemôžem povedať krivého slova na nikoho z vás. Najviac sme sa spoznali asi s Roccom a Kubajsom, ale super ľudia sú aj Fila, Ujo a Kentak

.
8. Můžete logovat UO mapu, TS, ventrilo, skype, icq?Môžem.
9. Vaše UO zkušenosti.Kedysi dávno som s WR a neskôr s Arom prešiel úplne všetko od Deceitu po Desp 4. Momentálne z tých nových a prerobených dungov to bola Citadela, Ríša, Desp 1, EP1, Dragony, Dest 3, Blood a určite ešte niečo :p.
10. Proč?Pretože mi prídete ako v pohode ľudia a rád by som zapadol do party ľudí, s ktorými by som mohol raz za čas skočiť niečo viac challenging a poprípade tam aj zomrieť

, pokecať v dungu a neriešiť drámy

.
11. Kontakt.329-782-973
Ale hlavne fb. Kľudne mi napíšte sem alebo na icq ak by ste ho niekto chcel.