Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 9 ] 

srp 10, 08, 02:18

Phorum NB
Phorum NB

1.Všechny Tvoje postavy ?

A] Blue Blood Berry-Rangerka {se kterou mam zajem vztoupit do guildy}
Skillz: Mad babe from killah hillz.Skillove je na tom asi takhle, krome veterinary a pulky tamingu all max.
Prohresky {Acc Lestatta} Takze AFK Anatomy
O kvestech: Udelal jsem mocny kvest na NB dagger! Ale mocny quest book rika ze ne, nezbyva nez verit v technologii o vaze jednoho stounu.

B] Blue Kazisvet-Kraftoj
Skillz: Skillove je na tom jeste hur nez jakykoliv NB, ale na tom nezalezi, je mocny a ma max bowcrafting.
Prohresky {Acc Lestatta} Takze pro zmenu AFK Anatomy a obcas je nechutne perverzni.
O kvestech: Vubec netusi co to kvest je, nechte ho radeji strouhat sipky ze dreva.

C] Non-Blue Lestatte-Vampire{true RP PK}
Skillz: Krome alchemky je all max a all na nic, nebavi, nehraju.
Prohrasky {Ta AFK Anatomy}
O kvestech: Lestatte ma zajimavou minulost ohledne kvestu. Pokud ho jednou nechytne skleroza, tak sepise knihu vecnosti.
O tom jak vecne nedela nic. Oficialni kvesty-zadne.

D] Non-Blue Akasha-Nekromancer {hodne hodne PK}
Skillz: Krome pulky inskriptu ma vse co muze nekro mit.
Zadny prohresek proti pravidlum, samostatny a da se rict i sobestacny acc.
O kvestech: Obcas nekde prudi nebo pomaha, dneska zabila dracka na kvestu-tehdy kdyz GM rikali ze posledni dracek hebe ;p

2. Tvoje zkušenosti z DP a jak dlouho hraješ ?

Hraju hraju dva a rul roku a ted pokracuju po roce a pul pauzy.
Dungy: Vsechny az na sorcerers dung a pride pouze po guardiana. Dale vsechny nove co se objevili od doby co jsem nehral{logicky}.
Nejoblibenejsi je Despoj, Pride, FDD a Drow City. Nicmene nepohrdam zadnym dungem v pekne sestave.

Guildy v kterých jsi působil či jiné informace co by jsme měli vědět:

Prvni guilda kde jsem zlobil byla Camarilla, RP upiri guilda ridici se upirimi zakony a mimojine pravidly DP. Hral jsem v ni rok a prosel stovky stok. Odesel jsem a byl tyden v -FA- jako adept, Sklbo me pozval na par dungu a bylo to. Nakonec jsem odesel kvuli udalostem co se v guilde deli, jednodusse se neda hrat v guilde kde se hada kazdy s kazdym a neda se domluvit ani na jednom dungu, kam by sli vic nez dva lidi.
Posledni guilda byli Strangers. To byly krasne casy, dobre sehrana sestava lidi na jakykoliv dung, vsichni schopni az na Jardu :p. Skoda ze uz nemam tu nahravku z TSka , Freek se ted asi vali smichy protoze velmi dobre vi co tim myslim :]

2. Upřednostňuješ Pvm či PvP nebo oboje ?
b/c) Hraju spíše modrého, páč jsem lama.
Ale obcas se i probehnu po DP za nekra
V cove me neuvidite dokud neni dvanact hodin. Mam rad duely, ne 5v1 statikovani dokud nedojdou IJS ;p

3.Moje aktivita bude ted zalezet na me pracovni aktivite, nicmene budu se ucastnit prevazne vetsiny dungu a ty co nejdu znamena jen ze jsem v praci a nemuzu.
Moje PVP aktivita nebyla nikdy velka, ale to se take muze jednodusse zmenit kdyz je s kym behat. Ono asi tak co ulovi PK samo na DP. Jo kdybych byl Delarock tak pojedu kvanta lidi, ale ja vybehano nemam. Takze za nekra hraju daleko lip PVM nez PVP. Mnohym z Vas ani nemusim rikat, protoze dobre vi.
Na TS jsem kdysi byval tak nevidim duvod proc ne ted, jen nemam mikrofon, takze nez si ho poridim muzu bejt na poslechu. To s mapou to bude horsi, pokud me to uplne bude "freezovat kompa" tak nebudu, pokud pojede v klidu, tak nevidim problem. Jeste jsem to na tomhle CPU nezkousel.

4. Kdo jste v reálu?
Jmenuju se Arne, je mi 23 a jsem Ostravak co ted zije v Londyne. Mam d*ck takze jsem chl*p. V realu jsem tezkym kurakem marihuany anebo jeste lip skanku. Posloucham osklivou zlou hudbu ktera je tajna takze nemuzu rict co, nebo by bylo cele tajemstvi legendy Wu-Tang prozrazeno.

5. Co od členství v Naší guildě očekáváte ?
Ocekavem ze pomuzu dat dohromady partu schopnych lidi. Chodit jakekoliv dungy kdykoliv se nam zachce, bez ohledu na to jestli PK behaj nebo ne. Dobrou vypravu nepojede ani presila PK. Vetsina z Vas co tohle ted cte vi ze se to da vyskladat. Dale poznat dalsi hrace na DP ktere doted osobne neznam a v neposledni rade se s Vama delit o zabavu ze hry,samozrejme vetsim dilem me ;p

6. Proč zrovna naše guilda?
Protoze jste mocna guilda a ja bych moc pls chtel by taky mocny. A protoze prej nehebete v dungach, to jsem prisel zmenit. A kdyz mam teda nejake ty gp, muzu byt s Vama pls v jedne guilde?

7. Kontakt na Vás ?
240 184 929 ICQ me muzete kontaktovat kdykoliv chcete.

07792114634 me muzete poslat do anglie i smsku ;]

8. A timhle chci podekovat vsem za trpelivost a predevsim trpelivost pri cteni moji prihlasky.

Zaverem chci jeste pozdravit vsechny z Vas co me znaji, a podekovat ze s tim doted nesekli jako ja. Bez Vas bych zpatky nebyl. Diky.

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

srp 10, 08, 02:37

Phorum Player
Phorum Player

nazdarek:) pekna prihlaska:) hodne stesti

Nahoru Nahoru

srp 10, 08, 03:12

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

Cus more 8) ... maj wu tang brotha, for me, best rangah shootah :lol:

U me to mas jisty, jak nenajdes mistra, sry to all, ale tajtoho ucna si rad zase vemu na starosti :twisted:

P.S.: i still gotta da record, ya know which 1 dawg

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

srp 10, 08, 10:29

Phorum Admin
Phorum Admin

Holly Word píše:
Cus more 8) ... maj wu tang brotha, for me, best rangah shootah :lol:

U me to mas jisty, jak nenajdes mistra, sry to all, ale tajtoho ucna si rad zase vemu na starosti :twisted:

P.S.: i still gotta da record, ya know which 1 dawg

v to případě je to jasné.

prijat jako Holyho padavan, splň si povinosti mistra aby si Arne mohl plnit questy.

4 Arne: nádherná přihláška, přeji ti hodně v tvých učednickýh letech.
(zpřístupnil sem ti na forku sekci pro adepty tak se podívej co tě čeká)

Nahoru Nahoru

srp 10, 08, 11:37

Phorum Skiller
Phorum Skiller

sakra, toho jsem chtel za ucednika ja, abych ho mohl buzerovat a pozmenit k obrazu svemu !

Skerin - teuton

Sekundarni
Morhen - gangrel - ready na low/med dungy (bez stonky)
Pallando - mag (out of order)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

srp 10, 08, 16:16

Phorum Skiller
Phorum Skiller

No asi takhle, psal jsem ze kdyz nenajde mistra.. a hlasil se Bidas, ze jej chce... ja mam par lidi kteri stoji za to byt ucedniky co mi psali...

Bido respond

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

zář 22, 08, 13:22

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Tak mame tady drobnou zmenu... Protoze uz delsi dobu je Blood Berry neaktivni, uvolnuji jej tedy z radu ucne, tim pro vsechny ostatni je zde volny mistr a sice ja, takze muzete psat. V momente kdy zacne BB opet hrat, pocka si az budu volny a bude mu pridelen opet status ucne, paklize presvedci jineho mistra, ktery bude v tu chvili volny, nevidim problem... Ale je zbytecne aby nekdo blokoval moznost rozsireni nasich rad... :idea:

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

srp 13, 09, 13:42

Phorum Child
Phorum Child

Ahoj, po dlouhé době a zvažování jsem se rozhodl vrátit se do Generation Progress. Věřim že mám co nabídnout guildě a že má naopak guilda co nabídnout mě. Chtěl bych přispět k větší výlehovosti a častějším použití výrazů typu, pls, omg, wtf a dalších.
Dále bych chtěl zvýšit počet ostraváků v guildě a vyššího věkového průměru guildy. Stát se vhodným klamákem a takovou tou mrtvolkou co je třeba resnout než se jde dál :p
Vzhledem k tomu že netušim kdo je momentálně aktivní mistr bych rád své štěstí zkusil u mocného Freeka, pokud by měl zájem vzít do učení klamáka.
Flejm>

http://bandzone.cz/fxscorpion

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

srp 13, 09, 14:34

Phorum Admin
Phorum Admin

Freeků ex účeň ... bere ho znova pod svá křídla *lock

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]