Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ] 

srp 5, 09, 16:00

Phorum Child
Phorum Child

Ahoj všem, zdravím jak vedení guildy, tak staré známé...

Dovolte mi, abych se ve stručnosti představil...

Jmenuji se Pavel, můj internetový nick je Pawer, jmenuji se tak na icq a mnozí mě pod tímto nickem znají. Je mi 22, jsem z Prahy a to je z RL asi vše... :-)

Ultimu hraji přerušovaně zhruba 9 let, vystřídal jsem mnoho postav a mnoho accountů. V současné době jsem v guildě Strangers a vlastním zhruba 6 svých accountů.
Hraji tyto postavy:
Holy - Klerik
Tutatis - Mág
Satine - Paladin
Pawer - Vampír
Pityon - Ranger (trénuje se)
Cobainek - Craft

Všechny postavy jsou kromě rangera naprosto max, co se týče hracího skillu je to poněkud horší. Začal jsem opět po dlouhé pauze hrát a už nemám tolik možností své schopnosti rozvíjet...

Nikdy jsem nehrál pro mamon, takže nemám skládačku, ani mě nepotkáte na trhu v rare oblečení za 20M.

Nějakej ten ekvip ale mám, takže není problém se více než průměrně vybavit do Despu, Pride nebo jiného těžšího dungeonu.

Na DP jsem začal hrát chvíli po tom, co skončil poslední oficiální test, za paladina.. Toho jsem smazal, pak jsem vystřídal ještě několik postav a zhruba v době starého Acheronu (pod vedením Stoupy) jsem finalizoval sbírku postav, nyní jsou všechny dotrénovány.

Prošel jsem nespočet guild, několik z nich jsem založil, některé fungují dodnes.

Hraji rád a s odhodláním, ničeho se nebojím, ale nemám rád zbrklé a histerické řvaní, především na TS/VT.

To je k mému představení asi vše, pokud jsem na něco zapomněl, zeptejte se...

Proč podávám přihlášku...
Důvod je jasný, rád bych hrál aktivněji a dungoval - je mi jedno, jestli to bude Destard, Deceit, nebo Despise, ale hlavně, ať si zahraju.
V současné době jsem, jak jsem již napsal, u Strangers, kde aktivně hrají asi dva lidé, z toho se výprava poskládat prostě nedá.

Ze začátku bych s Vámi rád chodil dungy (v případě, že nebudete mít námitky) a později, pokud bude oboustranná spokojenost, je možné k vám přestoupit...

Tak to je asi zcela vše, co jsem měl na jazyku...

Zde jsou kontakty na mě:
email: pawer(@)seznam(.)cz
mobil: 721 30 00 30 (stačí prozvonit, lognu na icq, pokud to bude něco důležitého - online jsem ale víceméně furt)

Tak zatím ahoj a těším se na odezvy, ať už budou jakékoliv...

Pawer.

edit:
Doplňující informace:
- pozdě jsem si přečetl, jak má být přihláška formována, nicméně obsahově je stejná, jako vzor, tak to snad nebude problém -

Abych doplnil další info:

Jsem pracující, studovat se chystám k práci příští/přespříští rok

Čas na UO mám víceméně každý den buď přes den, nebo večer, podle práce - není to pravidelné, takže nezbývá, než se domlouvat po icq

Mám VT, TS, Skype, ICQ, Mobil, Email (dokonce nekolik), Facebook, Libimseti, Gmail, Jabber..a to snad stačí - jednoduše řečeno, jsem multifunkční...

Proč chci k vám:
Už jsem to psal, ale ve zkratce: kvůli několika málo lidem, které znám a především kvůli tomu, že jste akceschopní a je poznat na TS podle hlasu, jakého pohlaví jste (narážka na 13ti leté mlaďochy v pubertě).

víc mě toho už nenapadá... :o)

Tutatis - Mage
Holy - Klerik
Default - Gangrel Vampire
Princ Ba-ja-ja - WH, ale nehraju to
Kurtik - Obyč Craft

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

srp 5, 09, 16:50

Phorum Admin
Phorum Admin

Tak tě u nás vítám ... no přihláška celekem ujde, uvidíme zda nějakého z zaujme někoho z mistrů zaujme.

Nahoru Nahoru

srp 5, 09, 18:35

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 37

velmi pekna prihlaska, konecne sa na to da poriadne pozerat bez gramatickych chyb a nie je to napisane stylom dotazniku :p

byt mistrom tak si ho hned beriem, od toho chlapca by som sa tusim este aj ja vedel nieco ucit a nie on odomna :)

gl pri hladani ;)

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

Nahoru Nahoru

srp 5, 09, 21:31

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Lars píše:
velmi pekna prihlaska, konecne sa na to da poriadne pozerat bez gramatickych chyb a nie je to napisane stylom dotazniku :p

byt mistrom tak si ho hned beriem, od toho chlapca by som sa tusim este aj ja vedel nieco ucit a nie on odomna :)

gl pri hladani ;)
Teba toho nauci vela aj dokonca nas Ero :D ale nie sranda musi byt :) Velmi pekna prihlaska :) takze GL ;)

Cler/Monk/Bishop/Medic, gard, Magic, Miner, Brujah, etc

Nahoru Nahoru

srp 7, 09, 02:35

Phorum Player
Phorum Player

Zdarec tak prehlaska mega pekna,sem snad taku jeste nefotil ;p Jinak by me zajimalo jake si zalozil ty guildy co jeste funguji? A jen tak mezi nami progresakami co je s erem madarem chujovskym :D

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

srp 7, 09, 10:18

Phorum Child
Phorum Child

Ahoj.
Co se guild týče, funguje už myslím jenom Unity.
Dřív to ale byla například Scandinavia, Smecka, Acheron, Greenhorn, Mystik... A par dalsich, uz si prilis nepamatuju, ale vim, ze jich bylo vic. Bud jsem guildu zalozil a byl jejim GM, nebo jsem byl spoluzakladatel, tj. pripade Acheronu...

Jinak jsem asi ještě zapomněl na prohřešky... V současné době nemá ani jeden z mých acc jediný prohřešek. Ty, které jsou zapsány na stránkách se týkají starých acc, ve velké většině to je za afk u vampa a maga.

Zatim.. :)

Tutatis - Mage
Holy - Klerik
Kurtik - Obyč Craft

Nahoru Nahoru

srp 12, 09, 12:21

Phorum Admin
Phorum Admin

otestoval sem ho v shame za clerika ... sice by mohl trochu víc komunikovat ale jinak si vedl velmi schopně.

Nahoru Nahoru

srp 12, 09, 16:58

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 37

Empair píše:
otestoval sem ho v shame za clerika ... sice by mohl trochu víc komunikovat ale jinak si vedl velmi schopně.

jn, na rozdiel od inych na mna nekrical ked som namiesto tmr pouzival mystik :p

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

Nahoru Nahoru

srp 12, 09, 17:00

Phorum Child
Phorum Child

Akorat me to tam na konci hodilo na tu debilni past a nez jsem se stacil rozkoukat, tak jsem byl mrtvej i s konem... :( Nu ale coz, dosli jsme, dosli jsme, sic loot jak z Deceitu, ale legrace byla :-P

Tutatis - Mage
Holy - Klerik
Kurtik - Obyč Craft

Nahoru Nahoru

srp 16, 09, 15:01

Phorum God
Phorum God

Beru ho!

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

srp 16, 09, 17:19

Phorum Admin
Phorum Admin

fajne bartův účeń *lock

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]