Ahoj moje meno je Maros a pochadzam z Kosic vychodne Slovensko.. V maji oslavim 32jku a pred 5 rokmi som kupil domcek pod lesom a odstahoval sa z mesta kde teraz aj zijem.. Pracujem v takej rodinnej firmicke s autonaradim kde soferujem a predavam matros po regione.. vo volnom case sa venujem outdooru v zime snowboard,lyze v lete bike,lezenie turistika,rafting,ryby..okolo domu hodne roboty takze renovujem staviam zahradka no a ked je porobene tak aj ten festival s kamosmi abo nejaka jamovacka v mojom pripade gitarky/bubny)
Ujo Imro - mag
Kubo- ostro
Bajaja - teuton
Barbara z Trinsicu - obyc cler
Maniak - WH
Tranyth - necro (v treningu)
moja uo history zacala roku 2004 a cez niekolko prestavok az dodnes.. najdlhsia bola si 3 roky ked som odisiel za pracou do anglicka.. inac som zazil kadejake casy a posobil vo viacerych guildach..chronologicky to bol Rip,Spolek,Silmarilion,Templari,DoHR,MG,DoHR
co sa tyka MG guildy bola to len chvila tusim som len dosiel po adepta a potom odisiel koli neaktivite... na druhu stranu tie pauzy boli ale hlavne hodne rokov som aj aktivne hral nie vzdy to ale bolo slucitelne so zotrvanim v superaktivnej guilde... no a momentalne hrajem dost aktivne aj ked mam frajerku a psa a dom tak som zisitil ze pes dostane kost frajerku opijem riady neumyte a ja idem dunga

aj ked frajerka co to vydrzi tak potom sem tam idem zo shodenymi statmi alee drazim sa
s kodexom suhlasim ktory je aj takou mojou podmienkou hrat s ludmi ktori maju nejaku uroven (ludsku moralnu)..
kedze to mam na CZ hranicu asi tak 400 KM a povinnosti kolo domu tak so zrazmi som opatrnejsi ale urcite casom ked by to slo by som vas rad spoznal aj osobne

vtah ku MG je vcelku fajn..davno som hraval s empom este v silmarilione pred tym este s morfikom a posledne najcastejsie s Majkom Hanom a posledny mesiac - dva asi so vsetkymi tak priebezne..
mapa/ts/icq - som tam
pvm hrac, dungy asi vsetky hlavne posledny pol roka dost aktivne
je to preto ze aktivita pritahuje aktivitu a u DoHR aj ked super chalani je to velmi pasivne.. skusal som to napriek tomu rozprudit aj so Sign a MG a Spolek ale nejako sa chalani nechytili a zislo z toho ze som zacal viacmenej a uplne behat s MG co je obraz asi tak poslednych 2 mesiacov.. napriek tomu ludi od dohru/spolku a signu mam rad a nejde o nic osobne.. a uprimne viem ze v lete bude moja aktivita klesat ale myslim ze to je normal ale urcite si cez tyzden najdem cas na dung dva tri podla moznosti...
tel:00917585708