Zdravím všechny.
Jmenuji se Ondřej Zatřepálek bydlím v praze momentálně na vysočanský. Je mi 22 let Uo hraji už od základní školy , samožřejmě spoustu pauz dospělo k tomu že mám Jen pár postav a ne všechny povolán.
Moje záliby asi nejvečim koníčkem je řízení,hraní , občas nějakej ten fotbálek nebo na špeka. Myslim si o sobbě že sem úplně normální člověk akorát kůli konzumaci marihuany mi občas vynechá pamět xD.
Momentálně Mám naštěstí klid od práce takže i dost času na uo , o moc víc mě nenapadá kdyžtak mě můžete vyslýchat na tsku atd Jakýkoliv otázkám se nebráním. popřípadě se klidně stavte na špeka zamnou

Jelikož nemám rád přetvářku tak je v přihlášce projevena moje povaha - ta může za všechny chyby atd ..

MOje Uo zkušenosti no Hrál jsem převažně dmg ta mi jde to sem prosel xkrat risi , parkrat destard 3 fdd a tyto podobne dng taky vsechny . Jinak mě hodně chytlo klerování za Monka

od doby co jsme byl v crusu a nebyl momentálně klerik tak sem se toho občas ujal a no problem
Ke Kodexu

vyčerpávající to se někdo hodně rozepsal nemám nic proti a Souhlasím sním hlavně se mi líbila ta část s rozumem v dngu

, při čtení my došlo že sem stejně ani jeden ze těch 3 dngu nebyl co jsou zakázany s jinou guildou

Muj oblibenej byly sorcy i s lucianem ale to sem od dob s amothkou uz nebyl

.
A působil jsme v těchto guildách , sign , crus , Kauflanders , A byl sme uz adept u amonthky ale odjel jsem tenkrát do anglie a už sem neměl čas ...
Dungueonů sem prošel dost akorát Daspair - sem nedal do konce

Chybej mi snad jen despy a elementy.
Postavy : Guardian - Destrukce z hor -
: Wamp - Zartepi2 ten ja taky max ale je obyč (míchačka) -
:Clerik - Heal pOWER - MOnk Muj oblíbenec

: Mage -Zednik Red cirg -nehraju prska
:Negr Death Eater - top negric

: este sem Dostal pristup od kamose na ucty Pipci ponozkovy ( shaman) a Dubstation obyc kler) On nehraje tak sme je zdědil ale hraju maximálně jen toho obyč klera od něj.
Rang - God of Dead Train (je to druid ale jen 72 taming
War - destro Global Taunt - max jen nema +20 hadry musim to obehnout

Icq - 587 889 752
Mobil : 777 107 000
email:
Zatrepi@gmail.comSKype - Mám ale moc ho nezapínám ale na dng určitě není problém

Ts - Využívám
Uomapa to je jasny to je zaklad

.
Jo omlouvam se napiu všem na icq .
Děkuji že ste si to přečetli snad sem vás neokrad o moc času

.
A díky ještě jednou že mi dáváte šanci .
Srazy nemám problém

.
JO eště na Závěr do teď se byl v crusaders No a to už nechci hraje tam už jen par lidi a ty Taky Odchazejí.
Vaši guildu jsem si vybral proto že mi přijdete jako fajn parta a i když nemáte vlastní lidi tak nemáte problém sehnat jinde ... ne jako nekteri v crusech kteri pak slyseli neci jmeno a nee ja nejdu ........ to me fakt nebavilo.. Fajn parta Muzu pousoudit Treba podle ty poslední rise , a urcite uz sme svama byl i neco driv

Omlouvam se ze pisu bez hacek a carek ale to je proste moje degenerace .