Ahoj
jemnuji se Jéňa a je mi 26 let. (Předem říkám že jsem "vyléčenej" dizlektik takže chyby nehledejte ale určitě tam sou

)
Postav a accountů mám poměrně dost jelikož už to je pár let co to klikáme co si budem povídat

a jeden můj velmi dobrý kamarád z reálu se kterým jsem v podstatě začal hrát už nehraje (Dix) a zanechal mi všechny acc včetně těch co dostal od svého bratrance z písku (Kaspiho) který zas založil rodinu a taky přestal klikat...
takže postavy které jsem já založil:
Frenk Horrigan - Stone Wampire specializace:Gargnel. scillcup. 1814.5
Cayuga - Necromacer. scillcup. 1453.7
Charles Manson - Murderer Mage
Postavy které jsem dostal a hraju je:
Kaspi - Warrior specializace:Witch Hunter. scillcup. 1482.2
Doom - Wampire. scillcup. 1495.6
Dále postavy které vlastním ale loguji málo některé vůbec:
Flek - Paladin (nehraji)
Dix - Clerik (tak 5x do roka lognu)
Alexis - craftwoman (tak 1x za měsíc lognu)
Smutek - necro PK (nehraji)
Belgarat - Mage PK (nehraji)
Svik - Warrior PK (nehraji)
Dash - Clerik PK (nehraji)
Dále moje UO Guild History... První guilda do které jsem kdy dal přihlášku byl
Brotherhood. Už to je taky hodně let z5.. už ani nevim kolik.. koukal sem na forko a moji přihlášku už tam ani nemaj

z brotherhoodu jsem odešel proto že jsem si chtěl založit PK postavu a oni to přísně zakazovali.. po Brotherhoodu to byla guilda
Kauflanders do které jsem vstoupil jellikož jsem zjistil že to je guilda založená prakticky mejma sousedama.. Tak jsem taky poznal Ondřeje (Destrukci) po Kauflandu to byl už jenom
Crusaders..
A přímo o mě vám toho řeknu kolik chcete. pokud vynechám něco co vás zajímá tak se klidně ptejte.. Bydlím v Praze 8, blízko metra ládví a v součastný době mám přítelkyni.. Přítelkyně je ale naštěstí tolerantní (vím že to zní směšně ale opravdu je:D ) nechá mě hrát a uplně bez keců když jí předem řeknu že pudu dunga. Dokonce mě kolikrát i překvapí že mi sama řekne ať si zahraju

... Dále Pracuju pro Otce který vlastní malou firmu. Jsem vlastně jeho jediný zaměstnanec.. Děláme vešketé skleněné stavební práce. Interiér i exteriér. Jestli někdo stále neví co dělám může se podívat na naše stránky kde sou nějaké fotky..
http://www.AZGlass.cz Mám krásnou fenku a ve volnym čase se vrtám v káře (když zrovna nehraju UO

).
Asi bych měl i dodat že i docela dost hulim trávu

ale nikomu to necpu. když vidim že to někdo nemá rád tak to na mě ani nikdo nepozná...
Se Zásadama samostřejmně souhlasím.
Jsem pro všechny srazy a guildovní akce když bude dobře naplánovaná abych si mohl zajistit volno v práci jsem všema deseti pro..
Jaký je můj vztah k MG? o tomhle jsem popravdě nikdy nepřemýšlel. Dost se mi líbí váš dům s portama v Serpents Holdu

A asi tím odpovím zároveň i na otázku č.10. Proč? Každýmu je asi jasné že hlavním důvodem je že znám Destrukci z realu, sme přátelé tak jdu sním. Zároveň znám longa. taky sme se párkrát viděli v realu. A také sem u vás ve členech nenašel nikoho s kým bych měl nějaký problém což po těch letech klikání je docela dobrý

Víme jak se to tu pořád hádá...
Moje uo skušenosti... Mno jak na tohle odpovědět. Skill nějakej by byl. Taky umim poslechnout co leader výpravy řekne... kromě pěkla a despu 4 sem se byl podívat už asi všude.. ekvipi mám naharvený. i nějaký top morfy na gargu..
ICQ 272318143, TS mám, mapu taky a ostatní si klidně stáhnu když bude žádáno :p

Doufám že sem na nic nezapoměl ani nevynechal. Kdyžtak do mě...