Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 26 ] 

úno 2, 16, 21:09

Phorum NB
Phorum NB

Ahoj
jemnuji se Jéňa a je mi 26 let. (Předem říkám že jsem "vyléčenej" dizlektik takže chyby nehledejte ale určitě tam sou :D)
Postav a accountů mám poměrně dost jelikož už to je pár let co to klikáme co si budem povídat :D a jeden můj velmi dobrý kamarád z reálu se kterým jsem v podstatě začal hrát už nehraje (Dix) a zanechal mi všechny acc včetně těch co dostal od svého bratrance z písku (Kaspiho) který zas založil rodinu a taky přestal klikat...
takže postavy které jsem já založil:
Frenk Horrigan - Stone Wampire specializace:Gargnel. scillcup. 1814.5
Cayuga - Necromacer. scillcup. 1453.7
Charles Manson - Murderer Mage

Postavy které jsem dostal a hraju je:
Kaspi - Warrior specializace:Witch Hunter. scillcup. 1482.2
Doom - Wampire. scillcup. 1495.6

Dále postavy které vlastním ale loguji málo některé vůbec:
Flek - Paladin (nehraji)
Dix - Clerik (tak 5x do roka lognu)
Alexis - craftwoman (tak 1x za měsíc lognu)
Smutek - necro PK (nehraji)
Belgarat - Mage PK (nehraji)
Svik - Warrior PK (nehraji)
Dash - Clerik PK (nehraji)

Dále moje UO Guild History... První guilda do které jsem kdy dal přihlášku byl Brotherhood. Už to je taky hodně let z5.. už ani nevim kolik.. koukal sem na forko a moji přihlášku už tam ani nemaj :D z brotherhoodu jsem odešel proto že jsem si chtěl založit PK postavu a oni to přísně zakazovali.. po Brotherhoodu to byla guilda Kauflanders do které jsem vstoupil jellikož jsem zjistil že to je guilda založená prakticky mejma sousedama.. Tak jsem taky poznal Ondřeje (Destrukci) po Kauflandu to byl už jenom Crusaders..

A přímo o mě vám toho řeknu kolik chcete. pokud vynechám něco co vás zajímá tak se klidně ptejte.. Bydlím v Praze 8, blízko metra ládví a v součastný době mám přítelkyni.. Přítelkyně je ale naštěstí tolerantní (vím že to zní směšně ale opravdu je:D ) nechá mě hrát a uplně bez keců když jí předem řeknu že pudu dunga. Dokonce mě kolikrát i překvapí že mi sama řekne ať si zahraju :D ... Dále Pracuju pro Otce který vlastní malou firmu. Jsem vlastně jeho jediný zaměstnanec.. Děláme vešketé skleněné stavební práce. Interiér i exteriér. Jestli někdo stále neví co dělám může se podívat na naše stránky kde sou nějaké fotky.. http://www.AZGlass.cz
Mám krásnou fenku a ve volnym čase se vrtám v káře (když zrovna nehraju UO :D ).
Asi bych měl i dodat že i docela dost hulim trávu :D ale nikomu to necpu. když vidim že to někdo nemá rád tak to na mě ani nikdo nepozná...

Se Zásadama samostřejmně souhlasím.

Jsem pro všechny srazy a guildovní akce když bude dobře naplánovaná abych si mohl zajistit volno v práci jsem všema deseti pro..

Jaký je můj vztah k MG? o tomhle jsem popravdě nikdy nepřemýšlel. Dost se mi líbí váš dům s portama v Serpents Holdu :D A asi tím odpovím zároveň i na otázku č.10. Proč? Každýmu je asi jasné že hlavním důvodem je že znám Destrukci z realu, sme přátelé tak jdu sním. Zároveň znám longa. taky sme se párkrát viděli v realu. A také sem u vás ve členech nenašel nikoho s kým bych měl nějaký problém což po těch letech klikání je docela dobrý :D Víme jak se to tu pořád hádá...

Moje uo skušenosti... Mno jak na tohle odpovědět. Skill nějakej by byl. Taky umim poslechnout co leader výpravy řekne... kromě pěkla a despu 4 sem se byl podívat už asi všude.. ekvipi mám naharvený. i nějaký top morfy na gargu..

ICQ 272318143, TS mám, mapu taky a ostatní si klidně stáhnu když bude žádáno :p :D

Doufám že sem na nic nezapoměl ani nevynechal. Kdyžtak do mě...

Nahoru Nahoru

úno 3, 16, 00:46

Phorum Admin
Phorum Admin

Ahoj Frenku ... přihláška perfektní ...
myslím, že vaše čtveřice se bude velmi zajímám zpestřením našeho UO života a jsem zvědavý zda se nám podaří vás k sobě začlenit

za mě ti přeji hodně štěstí a počítám, že během víkendu se s vámi všemi pohneme kupředu ...

Pokud tě baví vampík zajímalo by mě jak si na tom s questy ... ?? :)

Nahoru Nahoru

úno 3, 16, 01:02

Phorum NB
Phorum NB

Empair píše:
Ahoj Frenku ... přihláška perfektní ...
myslím, že vaše čtveřice se bude velmi zajímám zpestřením našeho UO života a jsem zvědavý zda se nám podaří vás k sobě začlenit

za mě ti přeji hodně štěstí a počítám, že během víkendu se s vámi všemi pohneme kupředu ...

Pokud tě baví vampík zajímalo by mě jak si na tom s questy ... ?? :)

Já se na to začleňování upřímě i dost těším. Vždycky rád poznávám nový lidi a takhle když sme 4 tak na to aspoň nebudu sám :D
Vampíka zbožnuju. Chtěl jsem i skusit jiný český shardy ale jakmile jsem zjistil že vamp je jen na Dp rychle z toho sešlo :D a do questů sem přímo nadšenej. vždycky mi bylo líto že na DPčku jich je docela málo.. nicméně se stonem a klanama problém nemám. Hrozně moc rád bych Impa ale tím že je zakázaný šířit info o tom vim tak málo že jsem se k tomu eště ani moc nerozhoupal... Taming už jsem trochu trénoval ale to je tak všechno..

Nahoru Nahoru

úno 3, 16, 02:35

Phorum Player
Phorum Player

Jo za tohohle človíčka i ruku do ohně :D. za mě jasné ano A jelikož je to muj parťák na úkol tak je to pohoda :D. do těch 3 měsíců by sme to dát měli :D:D

Nahoru Nahoru

úno 3, 16, 09:14

Phorum Admin
Phorum Admin

to rád slyším, jsem podobný nadšenec do questů ...

pokud dáš na mojí radu doporučuji se ti impa odložit a nejdříve absolvovat drtičku
- umožní ti kopat bookama a nb runou za 5 many, takže můžeš cestovat i v gangrel morfech
- umožní ti koupat horizite ve všech morfech
- umožní ti drtit nepoužitelný horizite

není to sice tak úžasné jako imp ale tento quest je podstatně kratší a jednoduší, na ICQ bych ti mohl dát nějaké info aby si to mohl zkusit :)

Nahoru Nahoru

úno 3, 16, 11:16

Phorum NB
Phorum NB

Empair píše:
to rád slyším, jsem podobný nadšenec do questů ...

pokud dáš na mojí radu doporučuji se ti impa odložit a nejdříve absolvovat drtičku
- umožní ti kopat bookama a nb runou za 5 many, takže můžeš cestovat i v gangrel morfech
- umožní ti koupat horizite ve všech morfech
- umožní ti drtit nepoužitelný horizite

není to sice tak úžasné jako imp ale tento quest je podstatně kratší a jednoduší, na ICQ bych ti mohl dát nějaké info aby si to mohl zkusit :)

Impa už odkládám tak dlouho že to eště chvíli určitě vydržim :P A jsem pro. Drtičku si rád udělám :) Jediný co otom vím je že vztup je v cechu a prej to není tak eazy jako stone a klany.. Každopádně ani jsem to neskoušel. Vlastně ani nevím proč... Myslel jsem si že mi to je k ničemu když ve stone morfu kopu horizit pomocí nb řezáku... Ale jsem pro všecky nb věci co můžu mít :D Taky proto mám na všech postavách nb nůžky nebo mortar, kudly a řezáky, vodítka a vztup do Sillehu :P :D

Nahoru Nahoru

úno 3, 16, 12:09

Phorum Admin
Phorum Admin

imp ani drtička není k běžnému hraní zapotřebí ale hodí se je mít :)

navíc jde i o prestiž ... není moc lidí co by to měli splněné
a pak taky o zábavu ak si jeden z těch co rád řeší komplikované situace

u nás guildě se o její splnění snaží Mephist a Razile ale oba jsou moc líný najít i čas a odvahu se tam vydat :)

Nahoru Nahoru

úno 3, 16, 18:36

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Taky vydařená přihláška. Vidím že crusi rádi travičku snad všicí :)
Těším se v dungu.

destro - Dup
brujah - Bytost

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 3, 16, 21:19

Phorum Admin
Phorum Admin

V sobotu dopoledne bych si na vás udělal čas, řekněme kolem 10:00 je možné aby si tu byl?

Zpřístupním vám forum a projdeme si vaše úkoly.

Nahoru Nahoru

úno 4, 16, 00:09

Phorum NB
Phorum NB

Majk píše:
Taky vydařená přihláška. Vidím že crusi rádi travičku snad všicí :)
Těším se v dungu.

Díky.. Hodně osdstavců, to je základ.. :D
Hele všichni ne ale bylo nás tam dost :p

Empair píše:
V sobotu dopoledne bych si na vás udělal čas, řekněme kolem 10:00 je možné aby si tu byl?

Hele v sobotu je to možný. Většinou makám jeden den o výkendu a sám si určuju kterej takže se s Otcem domluvím že bych v sobotu byl doma teda...

Nahoru Nahoru

úno 4, 16, 00:23

Phorum Admin
Phorum Admin

Frenkie píše:
Empair píše:

Hele v sobotu je to možný. Většinou makám jeden den o výkendu a sám si určuju kterej takže se s Otcem domluvím že bych v sobotu byl doma teda...

počítám, že to bude slabá hodinka ... možná něco malého zajdeme ... není to něco co by jsme nemohli posunout, takže pokud by si kvůli to měli nějaké pracovní problémy tak to není potřeba

Nahoru Nahoru

úno 4, 16, 19:33

Phorum NB
Phorum NB

Empair píše:
počítám, že to bude slabá hodinka ... možná něco malého zajdeme ... není to něco co by jsme nemohli posunout, takže pokud by si kvůli to měli nějaké pracovní problémy tak to není potřeba

Tak je to v pořádku. V sobotu mám volno.. Pracovní problémy? Pracoval jsi někdy pro někoho z rodiny na stálej pracovní poměr? :P :D

Nahoru Nahoru

úno 4, 16, 21:03

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 38

hezka obsahla prihlaska urcite bych rad neco asi videl v akci

Hewla- mag

Beakley- Druid

eroth-war

[oOfekK[/i]

S1ckOne

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

úno 15, 16, 01:30

Phorum Player
Phorum Player

Řekl bych, že asi nejnadanější adept zatím až se trošku pocvičí určitě bude dobrej a schopnej i myslet sam za sebe v tezsich dungach. GL

Nahoru Nahoru

úno 15, 16, 03:30

Phorum NB
Phorum NB

Reneme píše:
Řekl bych, že asi nejnadanější adept zatím až se trošku pocvičí určitě bude dobrej a schopnej i myslet sam za sebe v tezsich dungach. GL

Děkuji :obscene-smokingjoint:

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 26 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]