1. Všechny Vaše postavy ?
Dříve
Wetcher-Blue paladin – po AFK anatomy hnedka první den shnil v jailu
Hawk- Blue craft- smazan
Astrahan-Blue clerik- smazan
Wetcher-Blue mag- smazan
Nerethah-PK nekro – smazan
The Masquarade- PK nekro - smazan
Van Helsing x – PK nekro - smazan
Robinson – Blue rang – smazan
Nyní
Lulianus Flavius – Blue stone vamp – max skilly
Mauritius- Blue rang – max rang akord taming pokulhává
Chiguita Lilia – Blue magyne snad vse max
Gilgames- Blue draft – max az na carpentry (do 14 dnu hotovo)
Ajatolláh- Blue klerik – max snad
Nic jiného nehraju a netoužím po tom jelikoz mam druhou sanci a nestojim o problemy
2. Tvoje zkušenosti z DP a jak dlouho hraješ ?
Hraju řekl bych mozna az moc dlouho s několika přestávkami asi od roku 2002.. Prosel jsem snad vse co na dp bylo od doby co jsem se dostal k této zavislosti..a s hodne lidma od vas mam hodne zkusenosti a jsou v pohode az na Arese kterej co muze tak zlami a horšího ranga,pala,clera a nekra bych asi tezko hledal a proto chci hlavne k vam abych ho aspon něco naucil..
2. Upřednostňuješ Pvm či PvP nebo oboje ?
Upřednostnuji pvm ale když je nuda a s kym behat a pokud nebeha ARES tak loguji klerika nebo ranga na pvp..ale to nedoporucuji..jsem vrtkave povahy a i když se to stane„málokdy“ tak to stoji za to
3. Jak často můžeš hrát a mas Uomapu , ventrilo ?
Hrát můžu skoro každý den záleží na domluvě.Mám UOmapu skype, ventilo, TS, Skype, Mirandu, Facebook, profil na lidech a libim se ti…
4. Kdo jste v reálu?
V realu se jmenuju Petr je mi 24 let a jsem bohužel pracující clovek.
5. Co od členství v Naší guildě očekáváte ?
Od guildy očekávám PvM. Pevne zazemi solidnich lidi které znam uz několik let a oni me asi tak. Podporu jak od gildy tak podporu gildy když to bude potrebovat..Ocekavam ze semnou budete šikanovat Arese a znesnadňovat mu pobyt na dp.
6. Proč zrovna naše guilda?
Protože je to po harpagonech a možná amonthii jediná gilda s kterou se bavím a hraji .Abych pravdu řekl mel jsem v úmyslu jit do harpagonu, ale tam bych šel hlavnš kvůli Arandilovi který je můj BOOOMCVACHT Master a jeho BOOOOM Akce mi strašně chybí a těch se nehodlám vzdát ani když budu mít příležitost se dostat k vám do gildy protože je to super člověk a nikdo jiný tyto akce nezvládá tak jako on možná až na pár vyjímek ale prostě Ara jim vyvodi a zaroven je vymyslel…Do dungu nosim věci odpovidajici akci a Nejmenovany Templar Pepa muze potvrdit ze nosim i „raritky“ typu Žgl žgl fenix komplet..
7. Kontakt na Vás ?
ICQ 214522186, email –
Wetcher@email.cz, Skype jmeno Vasek Vagus Vokurka
8. Diky
Hodně dlouho jsem se k tomu přemlouvám abych to vůbec vypotil ze sebe