Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 24 ] 

úno 10, 15, 23:40

Phorum NB
Phorum NB

1.
Ahoj jmenuje su Radek Fliger bydlim v Olešnici u Rychnova nad Kneznou je mi 26 let a na DP se vracim po 6 letech ptz jsem mel pauzu u jinych rpg her ln2,tera ale nako me to prestalo brat..
2.
Flerk(paladin) bojove skilly max heal a mgr 45 ted delam 4 den mining ktery mam na 74.5%
pk nemam a ani nehodlam.
3.
Hral jsem akorat za jednu qyldu ta uz ted ale neexistuje Silmarllion.
4.
Na srazy tezko rict asi podle casu a dalky...
5.
Vztah momentalne zadny ... premlouva me Lukas Horak abych k vam sel tak davam na jeho radu :-)
6.
muzu logovat vsechno ;-)
7.
Zkusenosti minimalni ...a jak ctu na dp tak se toho dost zmenilo od řádu az po enchantovani ale to je zavedene snad v kazde rpg hre.
8.
ptz me premlouva a mam to kousek od nej a mohl bych se toho od nej hodne priucit :-)
9.
190 067 443 pz. akorat po,ut makam od 6 do 18 a ve st,ct od 18-6 a vikendy volny snad to nedela zadny problem .

Nahoru Nahoru

úno 11, 15, 09:52

Phorum God
Phorum God

Nazdar.

Jména postav za které si hrál v Silmu? Pamatuješ si na mě?

Kdo je Lukáš Horák? :D

Hedvigog a Sony hrajou u Harpagonu. Kopyto u -WR-. Proč zrovna k nám? :)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 11, 15, 15:01

Phorum Skiller
Phorum Skiller

No Horák tu je snad jen long ale to je Dominik,takze dobra otazka :)

Nahoru Nahoru

úno 11, 15, 16:54

Phorum NB
Phorum NB

asi ne..postavy jsem mel Sir Flicek max mag toho jsem dal Komtese a nechtela mi ho vratiti chtel jsem aby si ho pujcovala nez se vratim pak mi rekla ze je smazlej ale gm mi ho vratili. takze mag Sir Flicek a vamp Ready taky max jine postavy byli nb.Sakra tak to jsem si ho spletl s kamaradem s dectvi ten se jmenoval Lukas Horak tenhle je z Castolovic a jmenuje se Dominik Horak omg...nj dlouho jsem to nehral :-)

Nahoru Nahoru

úno 11, 15, 16:56

Phorum NB
Phorum NB

Trifidka takova starsi pani pak umrela ta snama chodila jeste tam byla Komtesa a Dudu Davisman a ted si nepamatuju ale hodne jsme chodili s jednou qyldou uz si nespomenu na nazev ...vim ze v Trinicii meli sidlo a Gm snad svuj vlastni barak kdyz jsem byl u nej na nasteve myslim ze byl dole v Britu.

Nahoru Nahoru

úno 11, 15, 16:57

Phorum NB
Phorum NB

Marast píše:
No Horák tu je snad jen long ale to je Dominik,takze dobra otazka :)

Ten me zabije :-D

Nahoru Nahoru

úno 11, 15, 20:10

Phorum Master
Phorum Master

na tom palovi veci jako hid, stealth, m.resisty mas? (pises jen o bojovkach a mgr+heal, tak nevim)
co na tom palovi mas za specku? jestli nemas jakou by jsi chtel a proc? (to same vamp cos dostal zpet)
co si mame predstavit pod pojemem minimalni zkusenosti? vypis aspon co jsi byl ted cos zacal opet hrat, prece jen sme PvM guilda ktera casto chodi do tezsich dungu a vzit tam uplneho novacka muze byt celkem smrtici ( ale neboj ja te naucim jak spravne umirat :obscene-smokingjoint: )
mas segru? (ano->fotku, ne-> neprijat :ppp)

jo a este by me zajimalo to tvoje cislovani, pokud vim je "predepsanych" 11 otazek, byl sem z toho lehce zmateny...
treba takovy kodex ti rika co? ;)

Fila - obyc kler
Joanina - teuton
Pan Casnacaj - gangrel
Pan Jendrysek - shaman
Rogan - wh
Hanako - druid
Kush - mag
Filigran - loot kraft
Peon - guard

Nahoru Nahoru

úno 12, 15, 15:24

Phorum Master
Phorum Master

Fila píše:
na tom palovi veci jako hid, stealth, m.resisty mas? (pises jen o bojovkach a mgr+heal, tak nevim)
co na tom palovi mas za specku? jestli nemas jakou by jsi chtel a proc? (to same vamp cos dostal zpet)
co si mame predstavit pod pojemem minimalni zkusenosti? vypis aspon co jsi byl ted cos zacal opet hrat, prece jen sme PvM guilda ktera casto chodi do tezsich dungu a vzit tam uplneho novacka muze byt celkem smrtici ( ale neboj ja te naucim jak spravne umirat :obscene-smokingjoint: )
mas segru? (ano->fotku, ne-> neprijat :ppp)

jo a este by me zajimalo to tvoje cislovani, pokud vim je "predepsanych" 11 otazek, byl sem z toho lehce zmateny...
treba takovy kodex ti rika co? ;)

Jak rika adeptmaster!!...Prihlaska ponekud strucna na muj vkus...mohl bys to nejak rozvest?...Co delas v realu?...Co byla posledni novinka, kterou si pamatujes?...Projite dungy?...Za jake postavy mas zkusenosti? A moje oblibena otazka...co si myslis ze prineses guilde a co od ni ocekavas?

El Farwiaer - Rang - Ostro
Raxina von Bloed - Wamp - Brujah
Smoce - Wamp - Gangrel
Hazim IVM - Klerik - Bez specky
Stavitelka - Mag

Nahoru Nahoru

úno 12, 15, 16:43

Phorum NB
Phorum NB

Fila mas pravdu dve jsem tam preskocil otazky...ty hle prihlasky me delaj problemy :-) proto jsem asi byl jen v jedne qylde. hid mam max 70 stealt 40 a m.r. 15. Koukam ze je to pekne slaby...asi jsem to napsal spatne ale mag i vam byli na jednom acc a ty hold po delsi neaktivite smazli..jediny prohresky co jsem mel tak afk mlaceni jednou tod vse takze problemovej hrac nejsem. Radsi pvm nez pvp mar rad pribeh a nastrahy a ne killeni,pvp me nak obzlast nebralo;-)ted jsem byl cove s partou nahodne jsem se k nim pripojil a pak novej dung ten neznam...driv kdyz jsme chodily dungy tak jsem jen poslouchal rozkazy a nejak jsem neodmlouvam takze co reknete to udelam.

Nahoru Nahoru

úno 12, 15, 16:43

Phorum NB
Phorum NB

Segru mam ale ta by se ti nelibila je ji 36 a uz ma 2 deti :-) a co muzu prinist?tezko rict spis co bude max. v silach budu se snazit svama pokud bude mozny co nejvic chodit dungy ,mapky,questy.Kdyz bude v silach tak pomahat ale ze zacatku s tou pomoci to bude slozitejsi ptz nebudu tak zkusenej tak jako vy ale to chce cas.A nad tridou jsem jsem nako moc nepremyslel jeste nemam milion a poradne maxlou postavu ale zaujala me Iškariotských rad.Do tydne bych chtel dodelat max. mining naharvit nejaky gp a udelat mgr s m.r. a dodelat úpak healing tohle je muj postup.Pak bud craft nebo vamp ale na to mam cas.V realu co delam?pokud nejsem vpraci nebo nehraju uo tak chodim se psem ven,do hospody nechodim diskoteky me nebereou a rad mam kolektivni sporty hraju fotbal atd.a ti ma novinkama nvm co myslis jestli real nebo uo?

Nahoru Nahoru

úno 12, 15, 16:45

Phorum NB
Phorum NB

Fila mas pravdu dve jsem tam preskocil otazky...ty hle prihlasky me delaj problemy :-) proto jsem asi byl jen v jedne qylde. hid mam max 70 stealt 40 a m.r. 15. Koukam ze je to pekne slaby...asi jsem to napsal spatne ale mag i vam byli na jednom acc a ty hold po delsi neaktivite smazli..jediny prohresky co jsem mel tak afk mlaceni jednou tod vse takze problemovej hrac nejsem. Radsi pvm nez pvp mar rad pribeh a nastrahy a ne killeni,pvp me nak obzlast nebralo;-)ted jsem byl cove s partou nahodne jsem se k nim pripojil a pak novej dung ten neznam...driv kdyz jsme chodily dungy tak jsem jen poslouchal rozkazy a nejak jsem neodmlouvam takze co reknete to udelam.

Nahoru Nahoru

úno 12, 15, 16:46

Phorum NB
Phorum NB

Nahoru Nahoru

úno 12, 15, 16:47

Phorum NB
Phorum NB

Segru mam ale ta by se ti nelibila je ji 36 a uz ma 2 deti :-) a co muzu prinist?tezko rict spis co bude max. v silach budu se snazit svama pokud bude mozny co nejvic chodit dungy ,mapky,questy.Kdyz bude v silach tak pomahat ale ze zacatku s tou pomoci to bude slozitejsi ptz nebudu tak zkusenej tak jako vy ale to chce cas.A nad tridou jsem jsem nako moc nepremyslel jeste nemam milion a poradne maxlou postavu ale zaujala me Iškariotských rad.Do tydne bych chtel dodelat max. mining naharvit nejaky gp a udelat mgr s m.r. a dodelat úpak healing tohle je muj postup.Pak bud craft nebo vamp ale na to mam cas.V realu co delam?pokud nejsem vpraci nebo nehraju uo tak chodim se psem ven,do hospody nechodim diskoteky me nebereou a rad mam kolektivni sporty hraju fotbal atd.a ti ma novinkama nvm co myslis jestli real nebo uo?

Nahoru Nahoru

úno 12, 15, 16:50

Phorum NB
Phorum NB

neveslo se mi to do zpravy tak jsem to musel hodit do 2 a oylem jsem udelal 3 zadosti bohuzel to nejde smazat tak se za to omlouvam.

Nahoru Nahoru

úno 12, 15, 17:19

Phorum Master
Phorum Master

Pekne odpovedi a Iska ti schvaluji nejlepsi specializace!!...Co se tyce novinek jsem mel namysli jako posledni zmenu herniho nastaveni na DP si pamatujes?...Lepe se tak urci co je pro tebe vse nove. A jeste jsi nerekl co ocekavas od nasi guildy :)...

El Farwiaer - Rang - Ostro
Raxina von Bloed - Wamp - Brujah
Smoce - Wamp - Gangrel
Hazim IVM - Klerik - Bez specky
Stavitelka - Mag

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 24 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]