Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 37 ] 

říj 22, 13, 22:02

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Príjemný dobrý deň prajem všetkým starým aj novým.

Tak dáme to stručne: Volám sa Marcel Farkaš narodil som sa 28.7.1990 z čoho vyplíva že mám 23 rokov. Keď som sa narodil vážil som 4200 gramov a meral 53cm (overené info). Vyrastal som v 5 člennej rodine Mama, Otec a dvaja starší bratia.
Ako malý som stále tvrdil že budem Požiarnikom alebo Policajtom no dopadlo to tak že robím kúrenie a stavbárčinu. V 14tich rokoch som prišiel nato že ho nemám len na čúranie a že môže slúžiť ako budík :D Strednú školu som skončil SPŠ Strojnícku Komenského 1 Košice. Boli to úprimne povedané 3 roky utrpenia :D ale akademický týždeň stál zato :D Po strednej škole som nastupil rovno do práce začal som z kurenárčinou ale akosi mi nesedela pracovná doba tak som rok pracoval ako Operátor výroby a obsluohval som cnc stroje. Potom som cca 3 mesiace pracoval v čechách montoval som vzduchotechniku tak isto sa mi nepozdávala pracovná doba a fyzicky som to nezvládal pracovať 16h denne :D tak som zakotvil znovu na slovensku :) Našiel som si priateľku z ktorou to ťahám už dobrý rok :)

Moje postavy su tri momentálne a to sú : Húlendr (destroyer), Dirty Sanchéz (mag), Inspectah Deck (pk war) <----- vlastné
Inak mám k dispozícii: Necro, cler, magic, Teuton, Gangrel, Druid (v plane prerábka na Ostro alebo shaman <--- nie su moje no nieje žiaden problem niektorú z nich použiť kedykoľvek ľudia čo ich hrali sú už dávno neaktívny :)

3. Vaše UO Guild history.
Moja UO guild história je rozmanitá by som povedal. Ako všeobecné prvú guildu ktorú som navštívil bola Armathe v tej dobe som hral UO ešte ako sa vraví na tajňáša keďže som bol obmedzovaný najstarším bratom :D vraj kôli škole. V guilde som strávil cca 3 mesiace za postavu Robocop (paladin) potom sa to začalo zvrtávať :D a guildy som striedal niet sa čo čudovať bol som dieťa nevedel som čo som chcel :) keď som prelomil ľady tak som sa nasáčkoval k bratovi do guildy ktorú v tej dobe založil aj z kamarátmi QB (queen bridge guards nebo tak nejak to bylo :D) Potom to bol Unicorn, následne Seeker nebo nejaká order guilda(dôvodom vstupu do orderu bol order sheild :D sakra pekný bol :D ) potom to bolo AoL, EoL a ešte aj LAG :) nakoniec som zapustil korene v Generation progress. Pred letom sme si založili guildu 4 kamaráti šlo hlavne oto že keď niekde ľahneme aby nebol bordel koli tomu že lotime jeden druheho aby sme odniesli equip.

Niečo priamo o mne ako som spomínal na začiatku som Marcel mám 23 rokov mám hnedé oči hnedé vlasy. Som vysoký cca 180 cm a vážim 74kg. Mal som krásne detstvo adolescencia nestála za veľa no momentálne je to už všetko tak ako má byť a ja sa vo veľkej miere venujem priateľke hokeju squashu a futbalu (aktívne športujem) snažím sa dodržiavať aj nejaký ten cvičebný plán. Mám rád dobrú hudbu priemnu spoločnosť a dobre jedlo. Som fajčiar ak mám na výber tak si radšej cigaretku ušúľam ta chuť je proste skvelá :)

Či súhlasim z Kódexom samozrejme v plnom rozsahu :P súhlasil som sním aj predtím aj teraz :D

Čo sa týka zrazov nevidel by som to najlepšie ale vynasnažím sa aby som si urobil čas pokial to bude dosť dopredu oznámene no žial nemôžem nič sľubovať keďže pri mojej práci je to nevyspitateľné (pracujem sám na seba takže = nepracujem nezarobím )

Aký je môj vzťah k MG? Keďže som bol členom pôvodného GP tak si myslím že veľmi priaznivý. Kopec známych no teraz už aj neznámych nových ľudí a stále ten základ ľudí z ktorými som trávil kopec hracieho času a v dungoch s nimi robil neplechu :) konkrétne narážam na Barta keď sme sa flipovali v D4 :D v ktorej som vtedy aj zaspal :D pred vežičkou :D a vyhovoril som sa na spadnutý net :D

Čo sa týka logovania tak samozrejmošťou je mapa ts ventrilo aj všetky ostatné známe aj neznáme programy.

Moje UO skúsenosti? Hrávam to už nejaký ten rok i keď som mal dosť dlhú prestávku z dôvodu toho že som nevedel čo skôr chcel som si plniť sny a tak... (to je trošku mimo témy) K dungom by som povedal len toľko, že až na tie pre mňa nové dungy som prešiel všetky k čomu mi dopomohlo aj to že som bol členom tak solídnej partie :) Rozhodne sa nepovažujem za veľkého skillera ide hlavne oto aby sme sa zabavili to ale neznamená že to budeme kaziť niekomu inému že? :D

Prečo? starý známi aktivita možnosť nejakého kultúrneho vyžitia a tak podobne.

Kontakt na mňa 317 772 292 alebo 0903 596 125.

S pozdravom Hulendr.

PS: Hádam som na nič nezabudol.

Cler/Monk/Bishop/Medic, gard, Magic, Miner, Brujah, etc

Naposledy upravil Hulendr dne říj 24, 13, 23:40, celkově upraveno 2

Nahoru Nahoru

říj 22, 13, 23:52

Phorum Master
Phorum Master
Věk: 37

Vychodnar jeden, napis si prihlasku ako ostatny a uvidime co sa da stebou robit ;p

Meadhros - Iska
Tellgas - Magic
Wortex - Ostro
Seth - Gangrel
Julie Garnie - Destro
Amaunet - Guard
Castian d'Juntise - Neger
+par dalsich ktore nepouzivam na pvm

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

říj 23, 13, 12:51

Phorum Master
Phorum Master

cau,mno ja se na ten prvni post nemohl ani divat tak sem to radsi ani nekomentoval...

co hravas nejradsi?
jaky dung mas nejradsi?
co hulis za matros? (hul-end-dr v prekladu doktor hulici do konce :obscene-smokingweed: )
a na jaky post si myslis ze te prijmeme?

Fila - obyc kler
Joanina - teuton
Pan Casnacaj - gangrel
Pan Jendrysek - shaman
Rogan - wh
Hanako - druid
Kush - mag
Filigran - loot kraft
Peon - guard

Nahoru Nahoru

říj 23, 13, 13:22

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Filo tak ťažko povedať ja najradše. Hrám uo a sa prisposobujem situácii hrám to čo je potrebné :P a zabudol som dodať ešte clera mám k dispozicii :)
A aký dung mám najradšej? Ťažká otázk. Medzi favoritov. By som zaradil desp a sorc :) tak či hulim asi len klasický tabak :) a veľmi zriedka nejakú tú zelenú :)
A na Aký post to už je na Vás :)

Nahoru Nahoru

říj 23, 13, 13:43

Phorum Admin
Phorum Admin

ola :) no zatoulaná ovečka se vrací :P ... ale ta přihláška no hrůůůůůůůůůza :P ještě na ní zapracuj chceme se o tobě něco počíst ...

Nahoru Nahoru

říj 23, 13, 14:25

Phorum Master
Phorum Master

jo trebas cos delal celou dobu co si tu s nama nebyl (a nekecej zes jen pracoval :p)
jestli si ochotny dojet na pristi sraz
divim se zes zapomel na tak krasnou postavu jako je kler, toho urcite zneuzijem :pp
mno dobre tak kdyz uz nehulis tak kouris cigara nebo baleny tabak (popr znacku:p)

kodex guildy tkaj
10.Guildě jsem věrný – bez vědomí vedení guildy je zákaz mít postavu v jiné guildě).
a co mi reknes na tohle? :p
sem netusil ze jsi nas leavnul, ja myslel zes jen zneaktivnel, jaj to budes met tezke 8)

Fila - obyc kler
Joanina - teuton
Pan Casnacaj - gangrel
Pan Jendrysek - shaman
Rogan - wh
Hanako - druid
Kush - mag
Filigran - loot kraft
Peon - guard

Nahoru Nahoru

říj 23, 13, 14:29

Phorum Admin
Phorum Admin

min 2 A4 hustě popsané textem o velikosti písma 8-10 s informacemi o tobě ... jinak to ani nezačnu číst

Nahoru Nahoru

říj 23, 13, 17:41

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Empair píše:
min 2 A4 hustě popsané textem o velikosti písma 8-10 s informacemi o tobě ... jinak to ani nezačnu číst

Peťo neber už tie drogy :D škodia ti :P

Nahoru Nahoru

říj 23, 13, 17:51

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Fila píše:
jo trebas cos delal celou dobu co si tu s nama nebyl (a nekecej zes jen pracoval :p)
jestli si ochotny dojet na pristi sraz
divim se zes zapomel na tak krasnou postavu jako je kler, toho urcite zneuzijem :pp
mno dobre tak kdyz uz nehulis tak kouris cigara nebo baleny tabak (popr znacku:p)

kodex guildy tkaj
10.Guildě jsem věrný – bez vědomí vedení guildy je zákaz mít postavu v jiné guildě).
a co mi reknes na tohle? :p
sem netusil ze jsi nas leavnul, ja myslel zes jen zneaktivnel, jaj to budes met tezke 8)

Tak Filo :D no čo som robil potreboval som sa dať doporiadku usporiadať si pár veci a tak začal som aktívne športovať a zdravo žiť až na tie cigarety :D venoval som sa priateľke a synovcom.
Zo zrazom to vidím biedne ale tak posnažil by som sa :) chcel som už ísť na 2 ale nevyšlo :/
tak ak balený tabak tak jednoznačne Golden Virginia ten je asi najlepší :)
tak cler :D no ako sa to vezme snažím sa :D aby to nejak vyzeralo že clérujem :D

K tej guilde :) sme tam aktívny dvaja cca niekedy pred letom ma ukecali nech zajdem nejaký dung a tak sme asi 4 kamaráti založili Guildu :) teraz v podstate živíme len GS a to je tak všetko :) inak sme neaktívny :)
A aby som Ti to objasnil tak ja som neleavol len som veľmi dlho nelogoval a medzi tím sa zmenila guilda :) a potom čo som "začal" klikať na tých pár dungov tak som to videl tak že to nemá perspektívu aby som sa hlásil s5 z dôvodu toho že by som bol aktívny asi raz za mesiac :) i keď priznávam že to možno bola chyba :) takže suma sumárum neleavol som :)

Nahoru Nahoru

říj 24, 13, 12:46

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Nejaké dotazi? :-P

Nahoru Nahoru

říj 24, 13, 19:54

Phorum God
Phorum God

Maďar do piči se vrátil, doufam že to nebude zase na tyden jak minule, že ti baba nedovolila hrát. :shifty:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

říj 24, 13, 21:44

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Bart píše:
Maďar do piči se vrátil, doufam že to nebude zase na tyden jak minule, že ti baba nedovolila hrát. :shifty:

Neboj sa Barte :) keby to tak bolo nepíšem si prihlášku :)

Nahoru Nahoru

říj 24, 13, 23:42

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Prihlášku som prerobil aby ste mali čo čítať :D

Nahoru Nahoru

říj 25, 13, 09:35

Phorum Admin
Phorum Admin

Hulendr píše:

to už vypadá jako přihláška do guildy :) jdu čítat

PS: ale moc číst neumím ... typuji tak týden než to přelouskám :)

Nahoru Nahoru

říj 25, 13, 09:59

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Empair píše:
Hulendr píše:

to už vypadá jako přihláška do guildy :) jdu čítat

PS: ale moc číst neumím ... typuji tak týden než to přelouskám :)

To už je skôr životopis :-D

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 37 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]