Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ] 

srp 13, 13, 11:42

Phorum NB
Phorum NB

!!!!! Zdravim !!!!!!
Moje postavy ktere jiz nejsou mezi namy

Gabriel - Klerik jedna z mych prvnich postav kdys sem ho namaxoval tak sem ho jednou nechte maznul kdys sem prisel z oslavy od te doby si davam pozor
Foxster - paladin PK
skilly:nejsoou potreba je smazany
dale
paladin Elwin Elf Prince smazany ztrata hesla a nebyl sem u pc pak uz se nestihlo vybavit byl max paladin

Moje postavy(ty ktere stale se tesi zdravi a plne sile)

Odin - Mag
je to max postava snad jen krom par dobnosti na kterych se ustavicne pracuje

Pepin z Hane- Klerik --pokud se podari k nemu dohledat heslo
skilly:ten ma max vse ze skilu ted odelavam minig este ale jinak je plno vybaven na dungy ci jine veci jezdil sem sni cas pvp O-CH

Hades - Wampir
skilly: max
Ostatní:mam u nej stouna, imunku, a gargnel klan

plus Max War Drobek a Pladin Elwin Elf Princ
Rang take max krom tamingu ted dodelavam locpiking
-- i ktemto postavam dohledat loginy a hesla

Něco málo historie
Ultimu hraju 10--13 let, za tu dobu jsem toho stihnul rekl bych ze dost sice tam byly i prestavky ruzne prozil sem si toho dost. Zacal sem s gabriel ktreho ste mne ucily hrat vi pak sem byl u mistiku odkud sem odesel defakto kdys guilda koncila dale sem byl u Brotherhoodu odkud sem musel odejit po neschodach s Gm dale sem byl v silmarilonu odkud sem odesel po falesnem nazrceni které se casem vysvetlilo ale uz sem se nevracel dale to byl unicorn a dale kamaradi kteří skoncily tak sem sel do Bad který se tez rozpadl hlasil sem se ke Generartion progres ale tam mne nevzaly pre sem musel odjet pryc a byl sme neaktvni a poto to byla este nemoc v nemocnici jinak sem se potloukal ruzne svetem ucil se pak sem behal za Caos jak za hada a naposled za klerika pvp mne bavio a beham ho cestne a bez prasaren kdys sem hral za pk nejdrive za Foxstera a pote za Odina ale Foxster jak sem psal je smazany a Odina sem vykoupil takze uz zadne pk nemam Odinmne stal velmi hodne na vykoupeni no jinak to je asi vse za svou cestu sem nasbioral plno zkusenosti ale i nejaky ten prohresek uvadim nize tech lituji ale napravil sem se z nich .

Dungy: Z tech sem prosel vsechny ktere sou krom samozrejmne ted tech nejnovejsich ucastnil sem se i par testovacich dungu.

Pokud mate chud hledat tak sem delal s Gm i Q takovy bajny poklad se to menovalo byla to docela sranda dost sme se u nej nasmaly kdys sme sledovaly jak lidi se snazi co nejrychleji to najit a umiraly ze byly neopatrny jinak mam este par dlasich v zaloze ale to az soukromen muzu zdelit.

Ted se venuji prevazne PvM a chtel bych hrat s partou lidi na které se clovek muze spolehnout a kse kterou se i zameje a tu hledam u vas
u Hadese nemam zadny prohresek ty co sou v prohrescich nejsou ke mne

08.07.2008 14:40 Odin 0cb613 - Inkognito. Čtěte novinky, čtěte novinky, čtěte novinky i dozadu. 250 logů.
28.09.2006 12:12 Odin 0cb613 - Prudeni v chranenem dole (vortovani a zabijeni), 14 dni jail.
13.02.2006 13:43 Odin 0cb613 - AFK Alchemy. Prvni prohresek.
No ja sem si uz v Uo prosel vice guildamy poznal moc lidi a vy se mi zdate jako stale aktivni guilda u jinych to klesa po chvily od jeich zalozeni nebo to kolisa mezi 2-3 malyma dungama za mnesic a to je podle mne malo aktivity zdate se mi ako dobra parta lidi par jich od vas znam tak proto bych k vam chtel.
Co vám můžu nabídnout? - Sebe , sebe, a zase sebe me zkusenosti oddanost a kamaradstvi (jeden za vsechny a vsichni za guildu ).
Jak dlouho s tebou můžeme počítat? - Jak dlouho no to eni tezke ked mne vezmete klidne na porad dokud UO bude existovat je to takova mala zavislost a rad u vas zustanu. Nebo dokud nedej buch se nezhroutio Guilda ale jelikoz ste sylna a jedna z nejstrasich guild tak to nepocitam ani
Splněné Questy: Mystická dýka, Duhový míček, Kletba ledového démona, Unicorn, este mam aj Q galenteho kniha sluneho chovani , nemocny zebrak a dlasi nb Q co sou po svete
Něco o mne
Jméno: - Tomáš
Věk: - 27 brzo 28+
Výška,váha,barva očí, pohlavní: - 195,80 , hnede vlasy taky muz
zabava krom uo
--- Hudba, sportovni kynologie mam dva australske ovcaky takze zavody vystavy a tak, dale filmy zensky ked nejsem zadany -- piti dobrhe piti (jak se rika vse co tece pivo atddd i tvrdy) koureni jen cigarety a dobre doutniky. Dale este pisu knizku z prostredi uo takze fantasy a ruzne povidky fantasy.
Kontakt: 281462607
e-mail -- elw.i.n@seznam.cz
popripade dam aj telefon ---
Elwin Elf Prince

No k nakonec uz sem se k vam hlasil mnoz z vs si snad vzpomente e jsem s vmi před půl rokwm plus minus mozna o neco vic chodil dungy a rad bych s tim zase zacal pokud mi to umoznite :happy-bouncyredfire: :happy-bouncyredfire: :happy-bouncyredfire:

Nahoru Nahoru

srp 13, 13, 12:43

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Ahoj Elwine, pár lidí Tě známe, ale přihlášku nebudu číst dokud tam je tolik chyb a překlepů, Vypadá to jako, když by ses "posral" a na cestě do koupelny se špinavým zadkem sepsal přihlášku. :roll:

Jen by mě zajímalo ve zkratce, moc jsem to nepobral.
Jaký máš dungu-schopný postavy,který můžeš okamžitě lognout a máš heslo, a jejich specializace.

PS: Pokud to neopravíš ty tak ti to opravím já :-D

Šaman - Bejkovice
Guardian - Lofax
Sekundární:
Gangrel - No One But Me
Ostrostřelec - Mikuláš
Rytíř Magie - Nagachi
Teuton - Veluška z Humláku
Mage - Bejkal I. (jen ratmany 2)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

srp 13, 13, 12:57

Phorum NB
Phorum NB

Bejk píše:
Ahoj Elwine, pár lidí Tě známe, ale přihlášku nebudu číst dokud tam je tolik chyb a překlepů, Vypadá to jako, když by ses "posral" a na cestě do koupelny se špinavým zadkem sepsal přihlášku. :roll:

Jen by mě zajímalo ve zkratce, moc jsem to nepobral.
Jaký máš dungu-schopný postavy,který můžeš okamžitě lognout a máš heslo, a jejich specializace.

PS: Pokud to neopravíš ty tak ti to opravím já :-D

mam maga

a hlavne wmapira se sepckou stounem a i zrychlovatkem :D muzes to zkusit opravit vratil sem se z ciziny vis to je na dyl

Nahoru Nahoru

srp 13, 13, 13:38

Phorum Skiller
Phorum Skiller

no precetl sem to jen zbezne protoze je to fakt otresne napsane, ale co sem pochopil tak mas oblibu ztracet hesla, ale jak tvrdis vsechny postavy jsou tvoje, takze staci napsat GM a postavy mas zpet.

Iha sun - Nekr
Gortex - Vampire
Moniss - Craft
Difrey - Warior

Nahoru Nahoru

srp 13, 13, 14:15

Phorum NB
Phorum NB

Woret píše:
no precetl sem to jen zbezne protoze je to fakt otresne napsane, ale co sem pochopil tak mas oblibu ztracet hesla, ale jak tvrdis vsechny postavy jsou tvoje, takze staci napsat GM a postavy mas zpet.

oblibu nemam ztracet hesla ale stava se to mam ted jednu postavu wampira a stou budu hrat a az se gm ozvou na to co sem jim psal poresim to dal za chyby se omlouvam ale to dela to zahranici taky dost

Nahoru Nahoru

srp 13, 13, 20:39

Phorum Skiller
Phorum Skiller

pamatuuju si tohohle člověka tak 3 roky z5 ani nevim odkud tou dobou trošku magor do Rp..... takže občas na pěst

Asi mi začnou líst sračky ušima estli me nebudete pouštět na hajzl.

WARRIOR a klátič verzatelek na furt.

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

srp 15, 13, 21:21

Phorum Master
Phorum Master

Fedor píše:
pamatuuju si tohohle člověka tak 3 roky z5 ani nevim odkud tou dobou trošku magor do Rp..... takže občas na pěst

ne ze obcas me prislo ze byl na pest imrvere :chores-chopwood:

Fila - obyc kler
Joanina - teuton
Pan Casnacaj - gangrel
Pan Jendrysek - shaman
Rogan - wh
Hanako - druid
Kush - mag
Filigran - loot kraft
Peon - guard

Nahoru Nahoru

srp 15, 13, 22:19

Phorum NB
Phorum NB

Fila píše:
Fedor píše:

ne ze obcas me prislo ze byl na pest imrvere :chores-chopwood:

to snad ne panove uz sem normalni vazne :D :D

Nahoru Nahoru

srp 16, 13, 19:50

Phorum Skiller
Phorum Skiller

nechodil s nama nahodou dungy nejak kdyz GP zaclo? a jinak ho z nam spis jen z chaosu kdyz sem tomu vladnul a dal bych mu sanci choval se normalne :)

Nahoru Nahoru

srp 16, 13, 21:02

Phorum NB
Phorum NB

Tonnik píše:
nechodil s nama nahodou dungy nejak kdyz GP zaclo? a jinak ho z nam spis jen z chaosu kdyz sem tomu vladnul a dal bych mu sanci choval se normalne :)

ano chodil sem se vam dungy a z chaosu se zname taky toniku a jinak dekuju

Nahoru Nahoru

zář 3, 13, 14:52

Phorum Admin
Phorum Admin

Tak nějakou dobu jsem tu nebyl a tak sem se nemohl věnovat hře ...

neobjevilo se žádné proti takže zkusíme jak si na tom a posoudíme tě podle toho co předvedeš ...

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]