!!!!! Zdravim !!!!!!
Moje postavy ktere jiz nejsou mezi namy
Gabriel - Klerik jedna z mych prvnich postav kdys sem ho namaxoval tak sem ho jednou nechte maznul kdys sem prisel z oslavy od te doby si davam pozor
Foxster - paladin PK
skilly:nejsoou potreba je smazany
dale
paladin Elwin Elf Prince smazany ztrata hesla a nebyl sem u pc pak uz se nestihlo vybavit byl max paladin
Moje postavy(ty ktere stale se tesi zdravi a plne sile)
Odin - Mag
je to max postava snad jen krom par dobnosti na kterych se ustavicne pracuje
Pepin z Hane- Klerik --pokud se podari k nemu dohledat heslo
skilly:ten ma max vse ze skilu ted odelavam minig este ale jinak je plno vybaven na dungy ci jine veci jezdil sem sni cas pvp O-CH
Hades - Wampir
skilly: max
Ostatní:mam u nej stouna, imunku, a gargnel klan
plus Max War Drobek a Pladin Elwin Elf Princ
Rang take max krom tamingu ted dodelavam locpiking
-- i ktemto postavam dohledat loginy a hesla
Něco málo historie
Ultimu hraju 10--13 let, za tu dobu jsem toho stihnul rekl bych ze dost sice tam byly i prestavky ruzne prozil sem si toho dost. Zacal sem s gabriel ktreho ste mne ucily hrat vi pak sem byl u mistiku odkud sem odesel defakto kdys guilda koncila dale sem byl u Brotherhoodu odkud sem musel odejit po neschodach s Gm dale sem byl v silmarilonu odkud sem odesel po falesnem nazrceni které se casem vysvetlilo ale uz sem se nevracel dale to byl unicorn a dale kamaradi kteří skoncily tak sem sel do Bad který se tez rozpadl hlasil sem se ke Generartion progres ale tam mne nevzaly pre sem musel odjet pryc a byl sme neaktvni a poto to byla este nemoc v nemocnici jinak sem se potloukal ruzne svetem ucil se pak sem behal za Caos jak za hada a naposled za klerika pvp mne bavio a beham ho cestne a bez prasaren kdys sem hral za pk nejdrive za Foxstera a pote za Odina ale Foxster jak sem psal je smazany a Odina sem vykoupil takze uz zadne pk nemam Odinmne stal velmi hodne na vykoupeni no jinak to je asi vse za svou cestu sem nasbioral plno zkusenosti ale i nejaky ten prohresek uvadim nize tech lituji ale napravil sem se z nich .
Dungy: Z tech sem prosel vsechny ktere sou krom samozrejmne ted tech nejnovejsich ucastnil sem se i par testovacich dungu.
Pokud mate chud hledat tak sem delal s Gm i Q takovy bajny poklad se to menovalo byla to docela sranda dost sme se u nej nasmaly kdys sme sledovaly jak lidi se snazi co nejrychleji to najit a umiraly ze byly neopatrny jinak mam este par dlasich v zaloze ale to az soukromen muzu zdelit.
Ted se venuji prevazne PvM a chtel bych hrat s partou lidi na které se clovek muze spolehnout a kse kterou se i zameje a tu hledam u vas
u Hadese nemam zadny prohresek ty co sou v prohrescich nejsou ke mne
08.07.2008 14:40 Odin 0cb613 - Inkognito. Čtěte novinky, čtěte novinky, čtěte novinky i dozadu. 250 logů.
28.09.2006 12:12 Odin 0cb613 - Prudeni v chranenem dole (vortovani a zabijeni), 14 dni jail.
13.02.2006 13:43 Odin 0cb613 - AFK Alchemy. Prvni prohresek.
No ja sem si uz v Uo prosel vice guildamy poznal moc lidi a vy se mi zdate jako stale aktivni guilda u jinych to klesa po chvily od jeich zalozeni nebo to kolisa mezi 2-3 malyma dungama za mnesic a to je podle mne malo aktivity zdate se mi ako dobra parta lidi par jich od vas znam tak proto bych k vam chtel.
Co vám můžu nabídnout? - Sebe , sebe, a zase sebe me zkusenosti oddanost a kamaradstvi (jeden za vsechny a vsichni za guildu ).
Jak dlouho s tebou můžeme počítat? - Jak dlouho no to eni tezke ked mne vezmete klidne na porad dokud UO bude existovat je to takova mala zavislost a rad u vas zustanu. Nebo dokud nedej buch se nezhroutio Guilda ale jelikoz ste sylna a jedna z nejstrasich guild tak to nepocitam ani
Splněné Questy: Mystická dýka, Duhový míček, Kletba ledového démona, Unicorn, este mam aj Q galenteho kniha sluneho chovani , nemocny zebrak a dlasi nb Q co sou po svete
Něco o mne
Jméno: - Tomáš
Věk: - 27 brzo 28+
Výška,váha,barva očí, pohlavní: - 195,80 , hnede vlasy taky muz
zabava krom uo
--- Hudba, sportovni kynologie mam dva australske ovcaky takze zavody vystavy a tak, dale filmy zensky ked nejsem zadany -- piti dobrhe piti (jak se rika vse co tece pivo atddd i tvrdy) koureni jen cigarety a dobre doutniky. Dale este pisu knizku z prostredi uo takze fantasy a ruzne povidky fantasy.
Kontakt: 281462607
e-mail --
elw.i.n@seznam.czpopripade dam aj telefon ---
Elwin Elf Prince
No k nakonec uz sem se k vam hlasil mnoz z vs si snad vzpomente e jsem s vmi před půl rokwm plus minus mozna o neco vic chodil dungy a rad bych s tim zase zacal pokud mi to umoznite