Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 37 ] 

kvě 16, 09, 14:05

Phorum NB
Phorum NB

Ahojte Generation Progress, tady je moje přihláška.

1. Všechny Vaše postavy ?
a) Clerik jménem Fler, ne Fleur ani Fleus.
b) Questy u clerika nemám zatím žádný
c) Prohřešky - 500 logu za sprostou mluvu, AFK bouchaná

a) Necromancer jménem Spectral
b) Mystical dagger
c) Prohřešky - 1000 logu za sprostou mluvu, to bylo jednou, momentálně si na to dávám pozor, takže se to už nebude opakovat.

a) Warrior jménem Shizla
b) +20 Hadry
c) Prohřešky - Žádný

a) Mage jménem Prudič Sunrise
b) Mystical dagger
c) Prohřešky - Tady je to trošku komplikovaný, prý obchazení herního systému, ono to bylo tak že jsem s kamaradem harvil v ilshi na krakenech a zasummil jsem krakena asi 8 hadicema, dobehne tam nejaký nahý hráč a hadice ho attackly ja si toho nevšiml a umřel, říkam promiň ressnu tě, neukázal se, tak jsem pokračoval v zabijení krakena, on tam zase doběhl, stal tam u těch hadic, bylo jasný že to dělá schválně, pak jsem dostal cc a hadice ho zabili znova on napsal page a potom se k tomu ještě přidalo to, že jsme šli cove a doběhla nas výprava a byl v ní Měda, ja ho v immortals nesnášel a naše parta lidí viděla mamon tak říkaly že ho zabijem a ja neměl námitky ale když jsem byl cove s White Angelem a pozabijela nas tam vyprava pana Strikera tak to gm nereagovali, ale za tohle mi dali prudice. Takže asi tak.

a) Necromancer jménem Avirex (PK)
b) Mystical dagger
c) Prohřešky - Žádný

Ještě mám postavu kterou trénuji a bude z ní pk, nechtěl bych tu vykřikovat jméno do éteru, ale po icq zodpovím.

2. Tvoje zkušenosti z DP a jak dlouho hraješ ?
Na DP působím asi od roku 2001, jedna z mojich prvních postav byl warrior jménem Chico, potom následoval vampír Murdamase,Necromancer Daiquiri PK. Ale měl jsem toho více ale predevším to byly nb postavy a nepomatuji si na ně. Potom jsem hodně střídal shardy, hrál jsem na Morii, Endoru, po té zase na DP, byl jsem malé trdlo a nevěděl kde ma hrát, momentálně hraji na DP asi 2 roky a moje postavy. Ted k dungům, byl jsem s vámi asi 2x Shame, potom Ratmany,Fanatick Caves, jinak jsem prošel asi vše kromě despise,pride a těch nových dungů typu Blood a podobně, Byl jsem v pk guilde law,kovaren, Z těch modrých jsem se hlásil do FA ale nevzali me kvuli tomu že v dungu FDD ve fire místnoti jsem chtěl odtáhnout monstra aby mohli naskákat ostatní a oni naskakali v zapětí zamnou a sklb zazdil celou vypravu v flusačkou a nespočetně fire elamentama, potom to odůvodnil že jsem nedisciplinovatelný. No a nedávno jsem chtěl založit vlastní guildu a Kentak me nabídnul že můžu být gm immortals, tak jsem to vzal, bohužel jsem musel odstoupit, protože nemám nervy na to jak je to každýmu ukradný a že na to sere jak na placatý šutr.

2. Upřednostňuješ Pvm či PvP nebo oboje ?
(když preferuješ PVP, za jakou postavu Vás můžeme potkat
v cove?:p)

Hraju spíše modrého, dříve jsem upřednostňoval PvP, ale teď PvM, ale samozřejmě si rád zaběhám

3. Jak často můžeš hrát a mam Uomapu , ventrilo ?
Můžu hrát v týdnu jen od 9 do 11 a o vikendu pořád, ale když bude akce naplánovaná 2-3 dny dopředu tak zkusím něco vymyslet. Používam Uomapu i Ventrilo, občas i TS ale nemám ho moc v lásce protože spomaluje systém.

4. Kdo jste v reálu? (Jméno, věk, pohlaví (ženy mají protekci:p,
student či pracant)
Jmenuji se Martin Picmaus, v sprnu me bude 20 let, pracuji jako Strojní zámečník v rodiné firmě. Jsem muž samozřejmě :)

5. Co od členství v Naší guildě očekáváte ?
Neočekávám nic, protože vím co ve vás je.

6. Proč zrovna naše guilda?
Fascinuje me jak se mezi sebou dokážete domluvit při krizovkách i obecně v dungu. Týmová spolupráce, proste paráda.

7. Kontakt na Vás ?
194952290

K těm prohřeskům, vím že to vypadá jak kdybych byl nejaký hovado, ale vůbec to tak není, je to spíše z nepozornosti a unáhlených závěrů, jsem naprosto slušný hráč který nema důvod prasit a hrát uo ve stylu wallace apocalypse. Kdybych snad něco zapoměl tak zodpovím.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 16, 09, 14:46

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Ach Fleur Fleur :D:D:D:D nene robim si srandu myslim si ze cler sa nam hodi do guildy mame ich malo(aktivnych) takze vela stastia pri hladani mistra :)

Cler/Monk/Bishop/Medic, gard, Magic, Miner, Brujah, etc

Nahoru Nahoru

kvě 16, 09, 21:09

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 37

prihlaska pekna, konecne sa niekto aj rozpisal :)

Hule... jak to ze nam chybaju klerovia?! ved ja s bartom uklerujeme vsetko! :p ze bartiku :p

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

kvě 16, 09, 21:23

Phorum NB
Phorum NB

Lars píše:
prihlaska pekna, konecne sa niekto aj rozpisal :)

Hule... jak to ze nam chybaju klerovia?! ved ja s bartom uklerujeme vsetko! :p ze bartiku :p

Děkuji :-)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 17, 09, 11:06

Phorum Skiller
Phorum Skiller

asi mi neměknou jen játra, ale musím říct, že vypadá docela slibně

Skerin - teuton

Sekundarni
Morhen - gangrel - ready na low/med dungy (bez stonky)
Pallando - mag (out of order)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 17, 09, 14:49

Phorum NB
Phorum NB

Jak dlouho hrajes?
V jakych guildach jsi byl?
Jsou vsechny postavy, ktere momentalne "vlastnis" puvodne tvoje?

Nahoru Nahoru

kvě 17, 09, 15:08

Phorum NB
Phorum NB

William píše:
Jak dlouho hrajes?
V jakych guildach jsi byl?
Jsou vsechny postavy, ktere momentalne "vlastnis" puvodne tvoje?

Ahoj, Hraji od roku 2001 jak už jsem psal tzn. 8 let, ale na DP všeho všudy asi 4 roky, od 2001 do 2003 a potom jsem hral na endoru a morii a na DP prisel asi 2006-7 až do teď, v guildám jsem nebyl nehrával jsem PvM dříve,běhal jsem jen za chaos warriors (Avirex) a po té true chaos (Spectral), akorát Immortals jsem byl chvíli adeptem a potom mě kentak vykopl protože jsem řekl co si o draculovy myslím. No a posledni 2 týdny jsem byl guildmasterem Immortals a chtěl jsem to přejmenovat na Twilight a složit partu lidi s kterou by jsme se pokoušeli postupně zdolávat dungeony. Postavy jsou všechny moje mám od nich registrační e-maily, prosťe vše, nikdy v životě bych nehrál cizí postavu, jediný co jsem hrál tak jsem hrál asi týden za Deirdreho což je kámoš z realu, jinak jsem nikdy nic cizího nehrál, teda aspoň doufám.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 17, 09, 15:22

Phorum Player
Phorum Player

Fler píše:
...jinak jsem nikdy nic cizího nehrál, teda aspoň doufám.

ako casto pijes, ake mnozstvo a co konkretne? :p velmi dolezita otazka! :D

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

Nahoru Nahoru

kvě 17, 09, 16:19

Phorum NB
Phorum NB

Lars píše:
Fler píše:

No dříve jsem pil, ale jelikož se posledním rokem věnuji fitness tak jsem přestal pít, ale občas si zajdu na 2 kousky :), Ale nepohrdnu Bacardi ani Havanou s colou :), občas si koupim kýbl cuba libre, ale to jen příležitostně jednou za 2-3 měsíce.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 18, 09, 09:38

Phorum NB
Phorum NB

Chci vám jen oznámit, že jsem s nekromancerem Spectral vstoupil do Chaos Warriors,jen aby jste věděli

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 18, 09, 18:44

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Fler píše:
Chci vám jen oznámit, že jsem s nekromancerem Spectral vstoupil do Chaos Warriors,jen aby jste věděli

ja uz te vzal jo? :lol:

a kdyz sme tak u toho az se pokochate prihlaskou tak zaujme misto po mem boku ... 8)

Nahoru Nahoru

kvě 18, 09, 19:18

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Lars píše:
Fler píše:

ty by si len pil ale neozves sa :D

Nahoru Nahoru

kvě 18, 09, 19:18

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Tonnik píše:
Fler píše:

ja uz te vzal jo? :lol:

a kdyz sme tak u toho az se pokochate prihlaskou tak zaujme misto po mem boku ... 8)
tot znamena ze te Tonda chce za sveho padavana :D resp prekladam este raz ze Beru tohto geye za sveho ucednika :D:D:D

Nahoru Nahoru

kvě 18, 09, 19:29

Phorum NB
Phorum NB

vypada to ze tondovi uz od nej prisly penize na ucet ;p

Nahoru Nahoru

kvě 18, 09, 19:40

Phorum Player
Phorum Player

Hulendr píše:
Lars píše:
Fler píše:

ty by si len pil ale neozves sa :D

to bude asi tym ze kym sa spametam ze mam este dakoho volat tak som uz mrtvy :pp

(c) Nemessis

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 37 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]