Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 32 ] 

črc 6, 13, 19:44

Phorum NB
Phorum NB

Zdarec..
Jmenuji se Daniel a vrácím se k dp po cca 4-5 letech hrával sem téměř od začátku dp záčátky pvm a sem tam pvp za blue pozdeji Order, poté i Pk. Jména mojich postav vlastním ted postavu kterou mě daroval asi před 3 dny kamarád a je to Destroyer jmenem Kanál, dále trenuju 2 necry stím že jeden na pvp a druhý na pvm jmena The Ilusione, Iggy Pop.Byl jsem u pvm guildy jmenem UNICORN za postavu Vertigo vampir za toho sem i pak behal Order.Měl sem Pk jménem Blood Seecer necromancer. Něco přímo o mě zaměstatný pohodový hulič :obscene-smokingpimp: S kodexem souhlasím jak jinak.Srazy můžu pokud netíží práce, přítelkyně, čas. Vztah k MG guilde je takový že nemám co moc soudit, ale podle screenu a dobře udělaných stránek se mě tahle guilda zamlouvá nejvíc protože je aktivní a celkem v hojném počtu a to mě hodně láka.Jinak používám mapu,ts,icq. Moje zkušenosti v UO jsou takove že jsem začínal za necra sám hrát pvm a to tak že jsem chodil male dungy jako je UQ1,decik,ice,water,zoo, atd.. nejaky dungy sem chodil sam treba do pulky nebo kam se za prska dalo :-) zkusenosti z vetsich dungu nemám, ale za Destroyera s dobrou bandou se nebojim niceho, jinak 70% z UO hrání jsem věnoval pvp.Proč? jsem napsal už do předchozí otazky. Takže to je asi všechno zde jen kontakt 664958515. díky za každou odpověd.

Nahoru Nahoru

črc 6, 13, 19:50

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Jaky mas vztah k Pk guildam IRS a thirsty?

Nahoru Nahoru

črc 6, 13, 19:53

Phorum Player
Phorum Player

i když sem žadatel, sem proti zabíjíš mi klamáky v cove když chceme běhat proti pk...

Nahoru Nahoru

črc 6, 13, 21:20

Phorum Admin
Phorum Admin

Reneme píše:
i když sem žadatel, sem proti zabíjíš mi klamáky v cove když chceme běhat proti pk...

.p vaše PvP hrátky v cove bych nebral jako důvod pro nepřijetí :)

příhláška se mi libí ... destrů není nikdo dost

trochu rozeber svoje vztahy k PK ... a uvídme

Nahoru Nahoru

črc 6, 13, 21:27

Phorum NB
Phorum NB

Empair píše:
Reneme píše:

Můj vztah s Pk není žadný protože nikoho neznám a to že někdo dá klamáka za medvěda na porty v cv a čeká v 8 lidech na to až jedno ze 3 polonahých negrů přijde do gz a mohl stlačit tlačítko kde mám makro na GUARDS mě nepřijde moc dobrý, ale tvuj nazor beru.

Nahoru Nahoru

črc 6, 13, 23:05

Phorum Player
Phorum Player

Wladik píše:
Empair píše:
Reneme píše:

Můj vztah s Pk není žadný protože nikoho neznám a to že někdo dá klamáka za medvěda na porty v cv a čeká v 8 lidech na to až jedno ze 3 polonahých negrů přijde do gz a mohl stlačit tlačítko kde mám makro na GUARDS mě nepřijde moc dobrý, ale tvuj nazor beru.

:D:D tohle beru))))
super nějakej peveper, napiš mi všechny chary který jsi v pvp hrál včetně jména postav.

Nahoru Nahoru

črc 6, 13, 23:50

Phorum NB
Phorum NB

:D:D tohle beru))))
super nějakej peveper, napiš mi všechny chary který jsi v pvp hrál včetně jména postav.[/quote]

Ahoj, tak hrál jsem Vertigo-Vampir Blood Seckeer-Negr Renton-Warrior
Clerik-jméno už nevím

Nahoru Nahoru

črc 7, 13, 00:12

Phorum God
Phorum God

Nemám zájem, zkušenoti žádné, po 4 rokách se vracíš k UO a nebudeme ztrácet čas učením někoho jak se v dnešní době hraje a dunguje. Další věc jeden negr pvm a druhý pvp, který skončí u Hated.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

črc 7, 13, 00:19

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Hele nas destro klub je hodne uzky společenství mohli by jsme rozsirovat aspon jeden clovek co nehraje blbeho magic pala :D

Asi mi začnou líst sračky ušima estli me nebudete pouštět na hajzl.

WARRIOR a klátič verzatelek na furt.

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

črc 7, 13, 00:20

Phorum Player
Phorum Player

čo som si všimol ja, tak IRSoul ta maju nejako moc radi, takže neverím tvojej odpovedi na PK a PVP ... okrem toho ich branenie ...

Nahoru Nahoru

črc 7, 13, 09:16

Phorum NB
Phorum NB

Bart píše:
Nemám zájem, zkušenoti žádné, po 4 rokách se vracíš k UO a nebudeme ztrácet čas učením někoho jak se v dnešní době hraje a dunguje. Další věc jeden negr pvm a druhý pvp, který skončí u Hated.

Tvůj názor zkušenosti s velkýmá dungama nemám, ale mam skill :chores-chopwood: a Hated to nehrozí spíš frakce.

Nahoru Nahoru

črc 7, 13, 09:18

Phorum NB
Phorum NB

Mihal píše:
čo som si všimol ja, tak IRSoul ta maju nejako moc radi, takže neverím tvojej odpovedi na PK a PVP ... okrem toho ich branenie ...

Tak to ses asi blbě dívál protože tam nikoho neznám. Jediný co sem udělal bylo to že sem zabil klamáky které byli na portech přijde mě to moc ubohé.. :snooty:

Nahoru Nahoru

črc 7, 13, 11:12

Phorum Admin
Phorum Admin

Bart píše:

Bartík, než ho odsoudíme měli bychom mu dá šanci se předvést. Můžeš mít pravdu ale neviděl bych to až tak černě ...

Wladik píše:
Mihal píše:

Tak to ses asi blbě dívál protože tam nikoho neznám. Jediný co sem udělal bylo to že sem zabil klamáky které byli na portech přijde mě to moc ubohé.. :snooty:

Cove žabo-myšší války řešit nebude ...

------------------------------------------------------------------------------------

Víc mě zajímá co by si od členství v naší guildě chtěl?

Podle čísla tvého ICQ - je čerstvě založené. To může znamenat dvě věci.
a) Si ten kdo píšeš, že si ... a chceš se k nám guildy

b) Nejsi ten kdo píšeš, že si ... si někdo kdo ví, že bychom jeho pravou totožnost nepřijali a tvým cíle je vetřít se mezi nás aby si buďto získal informace, kterými naše skupina disponuje nebo nás poškodil vyzrazením naši dungů atd. ...

Takže bych prosil o dost obšírné vysvětlení ...

Nahoru Nahoru

črc 7, 13, 11:35

Phorum Player
Phorum Player

Zdar wládo , hele proč si nezažádáš o navrácení jedné postavičky?jestli ti byla smazána za neaktivitu tak ti jí vrátí.Jo a chci se zeptat co ty a prohřešky?A to si byl jen u Unicornu?

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

črc 7, 13, 13:57

Phorum Player
Phorum Player

Empe:

ja neriesim tie klamaky v cove, ja som videl cely pribeh aj pred tym ;). Teraz čakam nasraneho Ega ako sem napíše post :-D.

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 32 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]