Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 18 ] 

čer 2, 13, 20:58

Phorum Child
Phorum Child
Věk: 34

Ahoj, rád bych si s váma zase zahrál (když je volný čas)
proto zasílám přihlášku :)

1. Kdo jste?
Tomáš Simon
22 let
Muž

2. Jména a charaktery Vašich postav (všech, i PK).
Saimon (pal-teuton) - max krom par % rezistu (možno změnit specku na magicka)
Nomis (craft) - krom bowcraftu a lumberu max

3. Vaše UO Guild history.
Kamaradi - odchod při rozpadu
Generation Porogress -> MG

4. Něco přímo o Vás.
Rád cvičím a věnuji se své přítelce.

5. Souhlasíte s Kodexem?
Na 100%.

6. Srazy?
Pokud je to přijatelné vzdálenosti tak ano.

7. Jaký je Váš vztah k GP?
Kladný, naučil jsem se od nich vše co znám.

8. Můžete logovat UO mapu, TS, ventrilo, skype, icq?
Jistě.

9. Vaše UO zkušenosti.
Všechny zkušenosti s PvM co mám jsem nabralu GP (MG). Takže si to asi dokážete představit.

10. Proč?
Jak jsem napsal úplně nahoře rád bych si s váma zase zadungoval a pobavil se :)

11. Kontakt.

Saimon - Magic pala

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 2, 13, 22:08

Phorum God
Phorum God

Není třeba komentovat, vítám tě zpět...Snad zase nevyhasneš a nebudeš aktivní...Proč jsi nehrál?

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 2, 13, 22:10

Phorum Child
Phorum Child

Bart píše:
Není třeba komentovat, vítám tě zpět...Snad zase nevyhasneš a nebudeš aktivní...Proč jsi nehrál?

Nebyl moc čas ... začal jsem chodit do práce a nebyla ani chuť ... ted bych měl začít dělat snad jen na ráno tak by to mělo bejt o něco lepší :)

Saimon - Magic pala

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 3, 13, 09:39

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Metal je korenim zivota .... souhlasim stebou

byl tam nejakej jail kterej urcite neprispel k dobre nalade no, mohl si tu prihlasku trosku rozvest preci jen si tu dlouho nebyl a ne kazdy te zna a za tu dobu se toho urcite dost zmenilo

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 3, 13, 09:48

Phorum Child
Phorum Child

Morfik píše:
Metal je korenim zivota .... souhlasim stebou

byl tam nejakej jail kterej urcite neprispel k dobre nalade no, mohl si tu prihlasku trosku rozvest preci jen si tu dlouho nebyl a ne kazdy te zna a za tu dobu se toho urcite dost zmenilo

Ten jail byl sice na me postave, ale nezapricinen mnou :) tu postavu si pujcil Bejk a takhle to dopadlo :) pokud by nekoho neco zajimalo at polozi otazku, pokud budu vedet odpoved tak rad odpovim :-) jinak je tam kontakt, tak muzete psat i tam :)

Saimon - Magic pala

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 3, 13, 14:36

Phorum Child
Phorum Child

Mám chvilku času, tak se napíšu ještě něco málo o sobě pro ty co mě neznají, ale i pro ty co znají. :) Jsem Tomáš a jsem z Trutnova ... UO jsem začal hrát když mi bylo cca 14 let v herně :) ... hrál jsem s lidma na Imperial Down, moc jsem hru nechápal, ale bavila mě. Když sem dostal domů pc a zařídil se internet začal jsem hrát na serveru Kelevar, kde jsem hrál cca 2-3 roky (většinou solo farmení). Pak přišla éra wow :D Byla to fajn hra, ale začla být ohraná ... proto jsem se vrátil k UO a šel na server DP.... hrál jsem jen crafta (v guildě Kamarádi) a náhodou jsem se střel s Bejkem a jak se ukázalo znal jsem ho od vidění :). Bejk a Miki je nerozlučná dvojka a tak jsem začal hrát s nima ... chtěl jsem se dostat do PVE, protože PVP jsem nikdy moc nehrál a tak jsem se přihlásil do guildy GP. Když jsem byl přijat za adepta moc jsem toho neznal, na vše jsem se ptal a každého s něčím otravoval. Postupem času jsem se naučil nějaké ty základní věci a začal dungovat. S GP jsem prošel své první velké i malé dungy a stále jsem se učil. Postupem času se z GP stala MG a já přestal hrát (nebylo moc lidí aktivních a jeden hodně dobrý hráč byl smazán). Hrál jsem ve volném čase LoL a D3. Občas jsem myšlenkama zabloudil k tomu jak jsem chodil dungy s GP a dostal jsem zase chuť si zahrát a tak jsem napsal přihláčku co je o pár postů vejš :) Do budoucna bych rád zašel nějaké ty dungy když bude volný čas, přeci jen už taky chodím do práce jako spousta lidí tady :).
Tak to je tak o nějak o mě a mé historii v UO vše ...
Otázky klidně pište sem, ale můžete i na icq (viz. kontakt v přihlášce)

Saimon - Magic pala

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 3, 13, 17:03

Phorum Player
Phorum Player

Simax píše:
Mám chvilku času, tak se napíšu ještě něco málo o sobě pro ty co mě neznají, ale i pro ty co znají. :) Jsem Tomáš a jsem z Trutnova ... UO jsem začal hrát když mi bylo cca 14 let v herně :) ... hrál jsem s lidma na Imperial Down, moc jsem hru nechápal, ale bavila mě. Když sem dostal domů pc a zařídil se internet začal jsem hrát na serveru Kelevar, kde jsem hrál cca 2-3 roky (většinou solo farmení). Pak přišla éra wow :D Byla to fajn hra, ale začla být ohraná ... proto jsem se vrátil k UO a šel na server DP.... hrál jsem jen crafta (v guildě Kamarádi) a náhodou jsem se střel s Bejkem a jak se ukázalo znal jsem ho od vidění :). Bejk a Miki je nerozlučná dvojka a tak jsem začal hrát s nima ... chtěl jsem se dostat do PVE, protože PVP jsem nikdy moc nehrál a tak jsem se přihlásil do guildy GP. Když jsem byl přijat za adepta moc jsem toho neznal, na vše jsem se ptal a každého s něčím otravoval. Postupem času jsem se naučil nějaké ty základní věci a začal dungovat. S GP jsem prošel své první velké i malé dungy a stále jsem se učil. Postupem času se z GP stala MG a já přestal hrát (nebylo moc lidí aktivních a jeden hodně dobrý hráč byl smazán). Hrál jsem ve volném čase LoL a D3. Občas jsem myšlenkama zabloudil k tomu jak jsem chodil dungy s GP a dostal jsem zase chuť si zahrát a tak jsem napsal přihláčku co je o pár postů vejš :) Do budoucna bych rád zašel nějaké ty dungy když bude volný čas, přeci jen už taky chodím do práce jako spousta lidí tady :).

Na dp si nikdy nehrál nebo nebyl s gudlou --E?vydláku z humlova statku?Většina lidí byla z trauče..byl sem u nich a občas jel na sraz.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 3, 13, 17:21

Phorum Child
Phorum Child

Emocuc píše:
Simax píše:

Na dp si nikdy nehrál nebo nebyl s gudlou --E?vydláku z humlova statku?Většina lidí byla z trauče..byl sem u nich a občas jel na sraz.

Bohužel ... nestihl jsem je, ale znám spoustu historek od Mikiho :)

Saimon - Magic pala

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 3, 13, 17:32

Phorum Player
Phorum Player

Jojo ono to je už hrozně dlouho , krom mikiho , bejka a mě už nikdo z nich nehraje.Určitě ti vyprávěl o thiefoj , nebyl tolik na holky jako spíš na vdolky :D

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 3, 13, 17:34

Phorum Child
Phorum Child

Emocuc píše:
Jojo ono to je už hrozně dlouho , krom mikiho , bejka a mě už nikdo z nich nehraje.Určitě ti vyprávěl o thiefoj , nebyl tolik na holky jako spíš na vdolky :D

Znám některý lidi od pohledu z města :) no hlavně příběhy o afk macrováních a tak :D

Saimon - Magic pala

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 5, 13, 11:04

Phorum Admin
Phorum Admin

znám i když né moc .... herní skill musí nabrat ale jinak jsem pro ...

nechal jen otázkou je zda člen nebo žadatel

Nahoru Nahoru

čer 5, 13, 19:28

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Empiku: splnil bojový i sběratelský úkol.

Ale navrhuji z něj udělat "half soldier" Ale musí mít přístup do dung akcí......

Šaman - Bejkovice
Guardian - Lofax
Sekundární:
Gangrel - No One But Me
Ostrostřelec - Mikuláš
Rytíř Magie - Nagachi
Teuton - Veluška z Humláku
Mage - Bejkal I. (jen ratmany 2)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 5, 13, 19:40

Phorum God
Phorum God

Bejk píše:
Empiku: splnil bojový i sběratelský úkol.

Ale navrhuji z něj udělat "half soldier" Ale musí mít přístup do dung akcí......

Bojovy a sberatelsky splnil pred X mesicema, ale splnil...Me by se osobne taky nelibilo to delat znova kdyz uz jsem to jednou splnil a zvladl. Jde o to ze delsi dobu nehral, osobne bych ho odzkousel pro zacatek jako "clena". Pri pripadnych problemech degradace na zadatele.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 5, 13, 21:10

Phorum Skiller
Phorum Skiller

half soldier urcite

Iha sun - Nekr
Gortex - Vampire
Moniss - Craft
Difrey - Warior

Nahoru Nahoru

čer 5, 13, 23:08

Phorum Skiller
Phorum Skiller

člen jasnej člen saimon uz s nama hral ne ?

Asi mi začnou líst sračky ušima estli me nebudete pouštět na hajzl.

WARRIOR a klátič verzatelek na furt.

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 18 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]