Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 51 ] 

kvě 13, 13, 19:45

Phorum NB
Phorum NB

Zdravím guildu Magic Generation a vše okolo ní a přeji příjemný večer :)

1)Takže nejprve něco o mě samotném . Je mi 16 let za chvíli 17. Jmenuji se Dominik Čambala studuji obor Elektrotechniku na Střední Průmyslové škole ve Zlíně . Nyní jsem v prvním ročníku studia. Bydlím ve městě Otrokovice poblíž městu Zlína.

2)Jména mojích postav :
Lord Godsword - The Destroyer
Lord Sisel Obecný - The Cleric
Lord Keptn Rolgram - The Paladin (Magic)
Aislin - The Necromancer

Všechny postavy jsou na maximálním skillu vše potřebné je krom Destra kde je asi 95 fencing .. Trénuji ho při harvu jelikož už se nebouchá v cechu. Necromancer má jen základní skilly , jako je magery (90) , Necromancy (94) - Slouží jako harv a máme ho s jedním kamarádem společně ale napsal jsem ho do přihlášky . Keptn Rolgram je bráchův ale mám ho nyní ve svém vlastnictví takže dokud nebude hrát je stále na přímu. Mám rád , když se poví vše na rovinu a tak to sem píšu . Sisel obecný (Clerik) mě dal Patrik Lysoněk (SISEL) . Byl to cleric s 40 magerkou 50 healingem nic víc . Vytrénoval jsem si ho sám spolu s destrem a s tréningem mě nikdo nepomáhal.

3) Na shardu Dark Paradise hraji celkem asi 4-5 roků ale s půlročníma i ročníma pauzama :) . Vždy jsem to tak nějak střídal ale teď jsem si řekl že konec střídání a jdu se věnovat na 100% pouze Dark Paradise . Měl jsem zde plno postav počínaje od Válečníků až po kouzlící povolání :) . Ale jak asi všichni víte to byli takové ty začátky na HB a podobné :) , nic profesionálního :) . Postupem času se každý zdokonaluje a kupuje lepší věcí :) . Měl jsem zde i postavu ROZARKA - Craftwoman. Byl to kraft se vším všudy měli jsme ji s bráchou společnou .. Měla všechny skilly na max myslím tím craftovské i nějaké cennosti tam u ní byli :) . Jak mě Craft nikdy moc nebavil tak takhle postava nás oba s bráchou trénovat bavila . Projíté Dungy mám za clera jen ty low,medium jako je například řeka 1,2,ank 1,2, shame, yomo, wrong, ice, decík , CV,CD,FDD,drowy a tak dále :) . Za destra to samé spíš ty medium dungy pořádný dung jsem s ním ještě nebyl :) .

4) Jak už jsem psal je mi skoro 17 let . V těchto letech mě baví chodit na diskotéky, koukat po holkách ale to myslím , že ještě dlouho bavit bude, někdy si zajezdím na kole , zahraju fotbálek , pinec, tenis a podobný :) . Mám rád Brunetky a černovlásky :p i některé blondýnky :) Jsem z moravy takže mám rád hodně SLIVOVICI a KAPITÁNA S KOLOU :). Věnoval jsem se i například rybaření. To mě ale postupem času omrzelo , ale možná se k tomu v dalších letech vrátím :) . Mám nějaké medajle za to :) . Bral jsem to profesionálně pouze fotku a pustit rybu zpátky z kama přišla .

5) S kodexem naprosto souhlasím a nemám k němu ani jednu výhradu myslím si , že je dosti úplný a srozumitelný .

6) Srazy už jsou taky v plánu pokud to nebude vážně jako někde v Aš a podobné :)) . I něco vzdálenějšího se dá samozřejmě domluvit není problém :) . Aspoň tam poznám pořádné skill hráče :D

7) Tak můj vztah k MG byl vždy kladný . Respektoval jsem vás jako hodně dobrou partu lidí a když jsem potřeboval vždy s něčím pomoct obrátil jsem se na některé z vás :) . Vždy mě někdo od vás pomůže a to se v této době sakra cení :) .

8)Všechno mi jede není v tom ani jeden zádrhel . Vše je v provozu takže není v tom žádný problém .

9)Jak už jsem psal . Za destra jsem byl spíše jen ty MED dungy ale vše se dá naučit :) Myslím si že nejsu žádné poleno a stačí 1 říct a pamatuji si to :) S clerikem to samé ..
Pár těch dungů tam prošlých je až na nějaké PRIDE,DESP,CITADELA a tyhle nové dungeony :) . Ale jak říkám , vzhledem k tomu že je mi skoro 17 dá se se mnou krásně domluvit a vždy poslouchám zkušenější :)

10)Proč ? Myslím si , že jste dost aktivní guilda která je myslím jedna z těch , co chodí jedny z nejlepších dungeonů což je můj takový cíl na DP si projít něco těžkého . Máte zde i prima lidi to je taky jeden z důvodů :) . Chtěl bych najít výborný kolektiv nasmát se s vámi a zažit plno dobrodružství :)

11) Kontakt na mě je icq: 414-590-025

Děkuji jestli jste si přihlášku přečetli a děkuji taky za každé otázky :) A budu rád , když se vám přihláška bude aspoň trošičku líbit a doufám že jsem ji napsal nejlépe jak jsem mohl :)

Přeji příjemný večer.
Godsword

Nahoru Nahoru

kvě 13, 13, 21:47

Phorum God
Phorum God

Ahoj. Pekna, obsahla prihlaska, je videt, ze sis dal zalezet. :)
Zajimal by me tvuj vztah k PK? Mas nejaky PK kamarady? Behal jsi nekdy pvp?
Nejaky prohresky mas? Jakyma guildama si prosel?

Nahoru Nahoru

kvě 13, 13, 22:01

Phorum NB
Phorum NB

Ahoj mephe jsem rád že jsis jí přečetl a že se ti líbila :) Tak pk beru jako součást hry bez toho by to nebylo ono . Je to takový adrenalin jestli ze začátku dungu někdo příjde nebo ne :) Jsou to hráči stejně jako já ale tak až tak mi nevadí .. krom práskání :) . Pk kamarády mám jedině SISLA který bydlí 200m ode mě ale sisel už nehraje takže nikdo aktivní pk hráč není . Pvp jsem běhal jedině v cove a to jedině z důvodu , že kdyby nastala situace obrany ať nejsem na škodu a něco zabiju :) . Prohřešky jsem neměl nikdy žádné krom jednoho a to bylo na craftovi :) Nevím jestli to byl prohřešek mě nebo bráchy ale byl to prohřešek AFK Carpentry. Guildama jsem prošel .. nebylo jich sice moc ale nějaké byli :) . První z nich byla asi LEGION OF DOOM .. byli tam dobří lidé ale odešel jsem kvůli neaktivitě .. poté jsem byl v DoHRu tam t osamé .. super lidi ale konflikt s jedním z hráčů. Pak jsem se hlásil do Strangers ale tam jsem byl pouze za žadatele ale to bylo s mojím začátkem :) . A nyní Crusaders .. Leavnul jsem guildu sám z důvodu že to prostě nebyla guilda pro mě .. některého baví chodit dungy stejné ale já mám rád i jinačí prostory :)

Nahoru Nahoru

kvě 14, 13, 10:40

Phorum Skiller
Phorum Skiller

cau jak se na toms eqvipem, co mas splneny za questy, co nam prinese tvoje ucast v guilde

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 14, 13, 11:07

Phorum Child
Phorum Child

Říkáš, že si guildu leavnul sám, že to nebyla guilda pro tebe, přitom mě Shark říkal, že tě vyhodil protože si úplný lempl a málem díky tobě umřeli v deceitu. Jinak většina tvých postav a majetku je nakoupena za real, co jsem tak slyšel.

Nahoru Nahoru

kvě 14, 13, 11:42

Phorum NB
Phorum NB

Ahoj Morfik tak výbavu mám hodně +20tek hodně zbraní i nějaké warrior sety tam budou :) Myslím že vám můžu nabídnout dost aktivního člena ve hře :) a snad i nějakou zábavu doufám :)

Tiano : JO ? A proč jsem si sám psal že chci odstoupit z guildy ve hře a sám jsem z tama odešel a s crusaderama jsem nebyl nic jiného než řeku 2 ? Asi dost blbý informace ale tak beru to máš nějaké a já ti na ně odpovídám :) A jak jsem psal jednou postavu od Sisla mám clerika :) destro je můj a paladin je bráchův kterého mám pouze ve svlastnictví :) . Ani jednu výbavu jsem si na tyhle postavy nekoupil .. takže tak

Naposledy upravil Cambus dne kvě 14, 13, 11:44, celkově upraveno 1

Nahoru Nahoru

kvě 14, 13, 11:43

Phorum NB
Phorum NB

A ještě morfik :) . Na paladinovi mystická dýka, knightky, +20 hadry mám dojem :) . U destra mám +20 hadry zatím :) ještě se splní dýka a pár nějakých základních questů :) Questy mě nikdy moc nějak nebrali ale ty základní budou samozřejmě splněny :)

Nahoru Nahoru

kvě 14, 13, 12:44

Phorum Player
Phorum Player

Je to zmrd.Lze a krade

Nahoru Nahoru

kvě 14, 13, 12:59

Phorum Admin
Phorum Admin

Ahoj, vítám tě ...

pročetl jsem si přihlášku a musím uznat, že si to neodfláknul což je my simpatické ... takto nějak bych si představoval většinu přihlášek k nám ... no to je ale už trochu mimo :)

takže ... z toho co jsem četl si už ochutnal několik guild .. DoHR, Str, Crus ... to jsou/byly relativně kvalitní party ... přijde mi jako by si sám trochu nevěděl co chceš ... guilda by měla být trochu víc než jen skupina lidí co spolu zajde dung, když mají čas ... nejbližší termínem jak popsat guildu je pro mě "rodina" a od té se neutíká ... trápí mě toto, pokud se rozhodneme dát ti šanci neskončí to tak, že když naše guilda ztratí svojí aktivitu tak prostě jen odejdeš jinak?

takže se ptám jakou loajalita od tebe můžeme očekávat?

Nahoru Nahoru

kvě 14, 13, 13:01

Phorum Admin
Phorum Admin

Arya píše:
Je to zmrd.Lze a krade

pomluvy nesnáším ... ak chceš něco přihlášce napsat tak to napiš pořádně ať si můžeme udělat obrázek a má šanci reagovat i druhá strana

Nahoru Nahoru

kvě 14, 13, 15:07

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Arya píše:
Je to zmrd.Lze a krade

Kratkééé a výztižnéé velice :D

Asi mi začnou líst sračky ušima estli me nebudete pouštět na hajzl.

WARRIOR a klátič verzatelek na furt.

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

kvě 14, 13, 15:17

Phorum NB
Phorum NB

Arys nevím jaký máš důvod k tomu mi nadávat a ještě mě obviňovat z krádeže :) Řekni mi jeden případ kdy jsem něco ukradl .

Emp: Ahoj Empe děkuji za pěkné přivítání .. Musím říct že všechny guildy ve kterých jsem byl byli velice kvalitní , byli tam super lidi .. bral jsem je jako víc než borce do dungu .. Kámoši se kterýma šlo dobře popovídat a podobné jenže někde se vždy naskitl nějaký problém :) . Rozhodně to u vás nedopadne tak že kdyby jste přestali chodit D4 a podobné žebych odešel . To v žádném případě . Je hlavní aby tu byli super lidi s kterými se seznámím a sedneme si do noty , takže opuštění kvůli neaktivitě a dalším je zavrženo z mé strany :)

Děkuji za pozornost.

Nahoru Nahoru

kvě 14, 13, 23:25

Phorum Player
Phorum Player

Ja si pamatam ako Sisel behal za toho clera PVP a nezdalo sa mi ze mal take male skilly ...

Inak neverbalne si v poslednom poste povedal, ze ti ide len o velke dungy a zdôrazňovanie o vernosti guilde neznie moc presvedcivo (nie si stotozneny s tym, co si napisal)

Nahoru Nahoru

kvě 15, 13, 06:20

Phorum NB
Phorum NB

Ten cleric tam měl 50 healing , 40 mf a 45 magery nic víc . Zda s ním sisel běhal pvp to nevím ale takové skilly zde měl . Nejde mi jen o velké dungy psal jsem pouze , že ikdyž přestanete chodit velké dungy že budu pořád aktivní a věrný vaší guildě . Nevím zda to tak vyznělo ale ide mi o víc než dungeony :) . Najít dobré lidi, zasmát se , povykládat si a podobné .

Nahoru Nahoru

kvě 15, 13, 07:44

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Proč tě nebaví dělat questy na postavy?

Raziel (Necromancer)
Soul Reaver (Gangrel)
Birgitte (Ostrostřelec)
Ineluki (Mistr Kovové Magie)
Gawyn the Warder (Magic Paladin)
Nyneiva alMear (Mage)
Siuan Sanche (Cleric)
Dragon Reborn (Destroyer)

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 51 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]