Zdravím guildu Magic Generation a vše okolo ní a přeji příjemný večer

1)Takže nejprve něco o mě samotném . Je mi 16 let za chvíli 17. Jmenuji se Dominik Čambala studuji obor Elektrotechniku na Střední Průmyslové škole ve Zlíně . Nyní jsem v prvním ročníku studia. Bydlím ve městě Otrokovice poblíž městu Zlína.
2)Jména mojích postav :
Lord Godsword - The Destroyer
Lord Sisel Obecný - The Cleric
Lord Keptn Rolgram - The Paladin (Magic)
Aislin - The Necromancer
Všechny postavy jsou na maximálním skillu vše potřebné je krom Destra kde je asi 95 fencing .. Trénuji ho při harvu jelikož už se nebouchá v cechu. Necromancer má jen základní skilly , jako je magery (90) , Necromancy (94) - Slouží jako harv a máme ho s jedním kamarádem společně ale napsal jsem ho do přihlášky . Keptn Rolgram je bráchův ale mám ho nyní ve svém vlastnictví takže dokud nebude hrát je stále na přímu. Mám rád , když se poví vše na rovinu a tak to sem píšu . Sisel obecný (Clerik) mě dal Patrik Lysoněk (SISEL) . Byl to cleric s 40 magerkou 50 healingem nic víc . Vytrénoval jsem si ho sám spolu s destrem a s tréningem mě nikdo nepomáhal.
3) Na shardu Dark Paradise hraji celkem asi 4-5 roků ale s půlročníma i ročníma pauzama

. Vždy jsem to tak nějak střídal ale teď jsem si řekl že konec střídání a jdu se věnovat na 100% pouze Dark Paradise . Měl jsem zde plno postav počínaje od Válečníků až po kouzlící povolání

. Ale jak asi všichni víte to byli takové ty začátky na HB a podobné

, nic profesionálního

. Postupem času se každý zdokonaluje a kupuje lepší věcí

. Měl jsem zde i postavu ROZARKA - Craftwoman. Byl to kraft se vším všudy měli jsme ji s bráchou společnou .. Měla všechny skilly na max myslím tím craftovské i nějaké cennosti tam u ní byli

. Jak mě Craft nikdy moc nebavil tak takhle postava nás oba s bráchou trénovat bavila . Projíté Dungy mám za clera jen ty low,medium jako je například řeka 1,2,ank 1,2, shame, yomo, wrong, ice, decík , CV,CD,FDD,drowy a tak dále

. Za destra to samé spíš ty medium dungy pořádný dung jsem s ním ještě nebyl

.
4) Jak už jsem psal je mi skoro 17 let . V těchto letech mě baví chodit na diskotéky, koukat po holkách ale to myslím , že ještě dlouho bavit bude, někdy si zajezdím na kole , zahraju fotbálek , pinec, tenis a podobný

. Mám rád Brunetky a černovlásky :p i některé blondýnky

Jsem z moravy takže mám rád hodně SLIVOVICI a KAPITÁNA S KOLOU

. Věnoval jsem se i například rybaření. To mě ale postupem času omrzelo , ale možná se k tomu v dalších letech vrátím

. Mám nějaké medajle za to

. Bral jsem to profesionálně pouze fotku a pustit rybu zpátky z kama přišla .
5) S kodexem naprosto souhlasím a nemám k němu ani jednu výhradu myslím si , že je dosti úplný a srozumitelný .
6) Srazy už jsou taky v plánu pokud to nebude vážně jako někde v Aš a podobné

) . I něco vzdálenějšího se dá samozřejmě domluvit není problém

. Aspoň tam poznám pořádné skill hráče

7) Tak můj vztah k MG byl vždy kladný . Respektoval jsem vás jako hodně dobrou partu lidí a když jsem potřeboval vždy s něčím pomoct obrátil jsem se na některé z vás

. Vždy mě někdo od vás pomůže a to se v této době sakra cení

.

Všechno mi jede není v tom ani jeden zádrhel . Vše je v provozu takže není v tom žádný problém .
9)Jak už jsem psal . Za destra jsem byl spíše jen ty MED dungy ale vše se dá naučit

Myslím si že nejsu žádné poleno a stačí 1 říct a pamatuji si to

S clerikem to samé ..
Pár těch dungů tam prošlých je až na nějaké PRIDE,DESP,CITADELA a tyhle nové dungeony

. Ale jak říkám , vzhledem k tomu že je mi skoro 17 dá se se mnou krásně domluvit a vždy poslouchám zkušenější

10)Proč ? Myslím si , že jste dost aktivní guilda která je myslím jedna z těch , co chodí jedny z nejlepších dungeonů což je můj takový cíl na DP si projít něco těžkého . Máte zde i prima lidi to je taky jeden z důvodů

. Chtěl bych najít výborný kolektiv nasmát se s vámi a zažit plno dobrodružství

11) Kontakt na mě je icq: 414-590-025
Děkuji jestli jste si přihlášku přečetli a děkuji taky za každé otázky

A budu rád , když se vám přihláška bude aspoň trošičku líbit a doufám že jsem ji napsal nejlépe jak jsem mohl

Přeji příjemný večer.
Godsword